biky-stefania
Μασέζ
- Εγγρ.
- 2 Απρ 2017
- Like
- 20.743
Ακόμα είναι υπό σκέψη..μετά το Πάσχα θα δούμεΚρήτη μήπως μπήκε στο πρόγραμμα?
Ακόμα είναι υπό σκέψη..μετά το Πάσχα θα δούμεΚρήτη μήπως μπήκε στο πρόγραμμα?
Δεν το έχω καθόλου στα πλάνα Μ σοριΥπάρχει καμία περίπτωση να έρθεις Πάτρα;
Μπορείς να με υποδεχτείς με αυτό την άλλη φορά?Back to Athens!
Αν είναι δυνατόν να απολογείσαι στον καθένα για το τι κανεις... εμείς που σε ξέρουμε, γνωρίζουμε τον υπέροχο χαρακτήρα σου, το χαμόγελο σου, την προσπάθεια που κάνεις για να περάσει ο άλλος τέλεια. Ξεχωρίζεις σε όλον αυτόν τον χαμό που υπάρχει γύρω γύρω με μασατζουδες της πλάκας και προσφέρεις ένα πολύ ωραίο ολοκληρωμένο πακέτο. Μακάρι να ανεβάζεις ολογυμνες φωτογραφίες κάθε μέρα... πρόστυχη δεν γίνεσαι ποτε: εσύ είσαι ένα λατρεμένο πλασμα, με υπέροχο μασαζ και απίθανα αισθησιακό στα υπόλοιπα... ξέρω πολύ καλά ότι θα με πουν αγαπούλη αλλά δε με νοιαζει...Τα καλα πρεπει να λέγονταικαι να ξαναλεγονται....ανυπομονώ να βρεθούμε ξανά...Καλησπέρα δεν καταλαβαίνω γτ σε ενοχλεί ν ανεβάζω φωτογραφίες εφόσον παραμένουν αισθησιακές κ όχι γυμνές η πρόστυχες..στο παρελθόν μου ζητούσαν ν δημοσιεύω πιο συχνά..τώρα που το κάνω δεν βρίσκω που είναι το λάθος..
Ο χαρακτήρας μου παραμένει προσγειωμένος κ με ισορροπημένη συμπεριφορά οπότε μην ανησυχείς..
καλή εβδομάδα!!! πως σε βρίσκουμε?Καλη εβδομάδα με την πιο γλυκιά κ ζέστη διάθεση,!
καλή εβδομάδα!!! πως σε βρίσκουμε?
Διάβασε φίλε λίγο πιο καλά … το έχει φανερό στο προφίλ της κάτω από την φωτογραφία της . Σου το λέω γιατί χάνεις χρόνοένα τηλέφωνο ρε παιδιά
Διαφορετική φωτογραφία αυτή την φορά, προσθέτεις το στοιχείο του μυστηρίου, μου αρέσει !! Πολύ ωραίο το φόρεμα αλλά και η αποχρωσή του, σου ταιριάζει πολύ !!Καλό σκ
Πάντα ποιητικός !Διαφορετική φωτογραφία αυτή την φορά, προσθέτεις το στοιχείο του μυστηρίου, μου αρέσει !! Πολύ ωραίο το φόρεμα αλλά και η αποχρωσή του, σου ταιριάζει πολύ !!