Atixos1981
Μέλος
- Εγγρ.
- 15 Νοε 2022
- Like
- 8
- Πόντοι
- 0
Έχω συναντήσει αρκετές φορές την biky , σταθερή αξία πλέον!!!!
Περνάει γρήγορα ο καιρός λογικά κάποια στιγμή τον ΙούνιοΚρήτη θα σε δούμε ?
Ποιοι θα εχουν την τυχη να σε απολαυσουν αυτη τη φορα κουκλιτσα?Καλό μήνα να έχουμε χωρίς πένθος κ φρικτά δυστυχήματα όπως το σημερινό.. απλά να ενημερώσω ότι 9 με 24 Μαρτίου θα λείψω.
Αυτά κατ ιδίαν αγαπητέ!Ποιοι θα εχουν την τυχη να σε απολαυσουν αυτη τη φορα κουκλιτσα?
οκ αγαπητη!!! αν και δεν μας εκατσε....next timeΑυτά κατ ιδίαν αγαπητέ!
Θα συμφωνησω με τον αγαπητο!Γεια σου Στεφανια!!!σε περιμενουμε Ηρακλειο γαιτι εδω τα πραγματα ειναι τραγικα..σκεψου το να ερθεις για κανενα 4ημερο τον απριλιο
τυπαρα σαν να χαλαστηκες λιγακι, τα λες και τα ξαναλες, σαν να σου γαμησαν την αρραβωνιαστικια...Δώσε εξ αρχής το 100μπαλο και θα περιμένει με ανοιχτά πόδια.
Μη ρισκάρεις νάζια.
Ο άλλος μερικές σελίδες πίσω είδες πήγε με καύλες και γάμησε αμέσως.
Ούτε μασάζ να ανεβάσει την λίμπιντο, ούτε ολιστική προσέγγιση και αν μας βγει μας βγήκε που λέει η σαλιάρα.
τη πήρα τηλέφωνο πριν καμιά βδομάδα και με το που λέει δεν είμαι αθήνα έφαγα μια ξενέρα..στεφανια γυρνα στην αθηνα επιτελουυς..
Καλώς ήρθες στην Αθήνα ! Κομψό φόρεμα και σε ωραία απόχρωση, σε ομορφαίνει ιδιαίτερα!Back to my base in Athens! Με την καλύτερη και πιο χαλαρή διάθεση!
Welcome back!!Back to my base in Athens! Με την καλύτερη και πιο χαλαρή διάθεση!
Γράψε και κάνα δύο λόγια τι έγινε μέσα στο δωμάτιο βρε αδερφέ!!!Συνάντηση εχθες το βράδυ με την στεφανια!!! απίστευτη εμπειρία!! Happy ending άκουγα αλλά ποτε δεν είχα δοκιμάσει μέχρι που έπεσα στα κατάλληλα χέρια…η κοπέλα είναι άψογη σε ολα της, όμορφη ευγενική κ με την τεχνική του ending πραγματικά σε φτάνει σε άλλο επίπεδο, αυτό που με έκανε ναι νιώσω δεν περιγράφεται!!! ένα υπέροχο βράδυ μασάζ κ χαλάρωσης που σίγουρα με την πρώτη ευκαιρία θα επιδιώξω να επαναλάβω!!! Stef είσαι άψογη!!!!
Καλησπέρα και από μένα Βίκυ. Νέος και εγώ στο φόρουμ, για την ακρίβεια νέος ξανά μετά από χρόνια. Έχω διαβάσει αρκετά σχόλια και ειλικρινά έχω πιστέψει στα έμπειρα σου χέρια! Δεν ξέρω πως να σου στείλω dm γιατι είμαι νεος, ανν θελεις στειλεις μου εσυ!Back to my base in Athens! Με την καλύτερη και πιο χαλαρή διάθεση!
στειλε το τηλ σου να σε παρει ψηλεΚαλησπέρα και από μένα Βίκυ. Νέος και εγώ στο φόρουμ, για την ακρίβεια νέος ξανά μετά από χρόνια. Έχω διαβάσει αρκετά σχόλια και ειλικρινά έχω πιστέψει στα έμπειρα σου χέρια! Δεν ξέρω πως να σου στείλω dm γιατι είμαι νεος, ανν θελεις στειλεις μου εσυ!
Ευχαριστώ