You are using an out of date browser. It may not display this or other websites correctly.
You should upgrade or use an alternative browser.
You should upgrade or use an alternative browser.
Στεφανία μασάζ
- Μέλος που άνοιξε το νήμα biky-stefania
- Ημερομηνία ανοίγματος
- Απαντήσεις 8K
- Εμφανίσεις 3M
- Tagged users Καμία
- Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 13 άτομα (3 μέλη και 10 επισκέπτες)
Poutsoxistis
Μέλος
- Εγγρ.
- 11 Ιουλ 2022
- Like
- 875
- Πόντοι
- 81
Ενώ η ορθογραφία σου σκίζει.......άσε μας ρε φίλε....Ρε παιδιά καλή η κοκορομαχία αλλά τα μάτια μας με το συντακτικό......
Άναψα πούρο και περιμένο
Όσον αφορά το που βρίσκεσαι ο χωρος σου μου έστειλες ακριβή διευθυνση δυο ωρες πριν το ραντεβου και ενώ νωρίτερα μου είχες ζητήσει να ξέρεις σίγουρα αν θα έρθω.Θα σε παρακαλούσα να μην παραποιείς τα λεγόμενα Μ κ να μην λες πράγματα που δεν είπα.
Το μόνο που απάντησα στην αναφορά σου για την τεα ήταν ότι "α νομίζω έχουμε διαφορετικές υπηρεσίες".
Δεν είναι του χαρακτήρα μου ούτε ν σχολιάζω άλλους -αλλες ούτε βγαίνει κάτι με αυτό το στυλ.
Δεν έχω λόγο ν την κατακρίνω ούτε μου πέφτει λόγος για το τι προσφέρει η καθεμία.μην προκαλείς την έριδα χωρίς λόγο.τοσα χρόνια υπάρχει κ εκείνη κ εγώ έχουμε αποδείξει τι άτομα είμαστε αρχικά με το ποιόν του χαρακτήρα μας κ ότι δεν λειτουργούμε με μικροπρεπεια
.δεν έχω λόγο ανταγωνισμού,την σέβομαι όπως με σέβεται κ αυτή.
Έδειξα κατανόηση στο ότι ήσουν αναποφάσιστος ως προς το πρόγραμμα κ γι'αυτό δεν με "άφησες"ν εκπληρώσω ακριβώς το edging καθώς άλλαζες γνώμη κ δεν ήξερες τι θέλεις αλλά στο είχα διευκρινίσει ότι πρέπει ν ξέρω έστω από κοντά τι πρόγραμμα θα χρειαστείς ώστε ν ρυθμίσω τεχνική κ ροη.. παρόλαυτα έκανα τ καλύτερο Μ.
Αν δεν είσαι εκφραστικός ν ζητήσεις πχ συγκεκριμένο outfit του γούστου σου η ότι τα φιλιά θα τα προτιμούσες με γλώσσα (αν το επιθυμώ κ εγώ), λυπάμαι αλλά δεν έχω μαντικές ικανότητες.
Όσον αφορά την απόσταση γνώριζες από τη στιγμή που έκλεισες το ραντεβού που ακριβώς βρίσκομαι οπότε αν σε δυσκολεύε τόσο πολύ μπορούσες να μην το προγραμματίσεις. Δεν ευθύνομαι εγώ για αυτό η το ότι δεν οδηγείς.
Ασήμαντο απλά το ανέφερα για κάποιον που δεν έχει δικό του μεταφορικό μεσο.
Όσον αφορά το φιλιά με γλώσσα σε είχα ρωτήσει από το τηλέφωνο και σου έδειξα αρκετές φορές στο ραντεβού μας ότι το επιδιώκω.
Φάνηκε ότι δεν ήθελες να το κάνεις. Ενώ μάλιστα μου ειπες ότι μυρίζω πολυ ωραια.
Και τώρα όσον ν αφορά την τεα...
Σου ειπα οτι προσπαθησα να κλείσω ραντεβου μαζι της και μετά μαζί σου. Μου σηκωσες το τηλέφωνο πρωτη και έτσι ήρθα σε εσένα. Μου απάντησες κατά λεξη " Ευτυχώς, γλίτωσες λεφτά και άλλες υπηρεσίες" . Σε ρώτησα τι εννοείς άλλες υπηρεσίες? Η απάντηση σου ήταν" Ότι προσφερεις άλλο προγραμμα καλυτερο και ότι βλέπεις πολλά αρνητικά σχόλια στο θρεντ της τέας για τις υπηρεσίες της". Όπως και να έχει κακως μπήκα σε αυτή τη διαδικασία. Δεν είχα κανένα προσωπικο προβλημα μαζί σου. Ήθελα απλά να γράψω την γνώμη μου και για το τι περασα στο ραντεβου μας. Το συμπέρασμα είναι ότι δεν θα ξανά έκανα ραντεβου με την στεφάνια.
Καλο βράδυ....
Περαματιώτης
Σπουδαίος
- Εγγρ.
- 1 Μαΐ 2019
- Like
- 10.431
- Πόντοι
- 2.256
Πιο ηλίθια πεθαίνεις.... δεν μπορείς να ξεχωρίσεις το χιούμορ από την κυριολεξία.Μάλλον ορισμένοι δεν την έχετε υπόψιν σας καν αυτή την φράση..
Φαντάσου να μην έβαζα και τα emoji δηλαδη
Vromiaris80
Μέλος
- Εγγρ.
- 20 Μαΐ 2022
- Like
- 78
- Πόντοι
- 0
Ηρεμιστε λίγο. Η κοπέλα είναι άψογη! Μην βγάζετε χολή.
Intruder1980
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 25 Ιουλ 2019
- Like
- 2.036
- Πόντοι
- 441
Διαφημίζει τόσο πολύ το edging και δεν νιώθει καν πότε πας να χύσεις;
Ο άλλος λέει τη σταμάταγε μόνος του για να μη χύσει χαχαχαχαχχααχχαχαχα.
Αυτό το κάνω και μόνος μου αν θέλω χωρίς να δώσω 100€ για μαλακία.
Ο άλλος λέει τη σταμάταγε μόνος του για να μη χύσει χαχαχαχαχχααχχαχαχα.
Αυτό το κάνω και μόνος μου αν θέλω χωρίς να δώσω 100€ για μαλακία.
Αγράμματος
Μέγας
- Εγγρ.
- 7 Αυγ 2021
- Like
- 14.805
- Πόντοι
- 3.506
Από την προσωπική μου εμπειρία και έχοντας συναντήσει το κορίτσι αρκετές φορές θα ήθελα να πω τα εξής : Πάντοτε είναι ξεκάθαρη στο τηλέφωνο σε ότι αφορά τα προγράμματα της και καθε φορά λαμβάνω ότι ακριβώς έχουμε συμφωνήσει και με το παραπάνω ! Οι εμπειρίες μου έχουν να κάνουν με το μασαζ που προσφέρει και επιλέγω να ολοκληρώνεται κάθε φορά με την τεχνική edging αλλά και το τάντρα! Κατά την αποψή μου γνωρίζει καλά το μασάζ και κάθε φορά λύνει όλους τους κόμπους από το σώμα μου,απομακρύνει όλα τα πιασίματα αλλά και μου προσφέρει χαλάρωση η όλη διαδικασία! Σχετικά με το edging έχω διαφορετική άποψη με αυτή που ανέφερε ο φίλος παραπάνω, γνωρίζει πολύ καλά πως να με φτάσει ''στα όρια'' και να σταματήσει και αυτό επαναλαμβάνεται με αποτέλεσμα το τέλος να είναι ιδιαίτερα έντονο! Φυσικά δεν θα μπορούσα να παραλέιψω την ευγένεια, την καλή της διάθεση αλλά και την πρόθεση της να φύγω ευχαριστημένος σε κάθε συνεδρία που έχω μαζί της!
Τελευταία τροποποίηση:
Από την προσωπική μου εμπειρία και έχοντας συναντήσει το κορίτσι αρκετές φορές θα ήθελα να πω τα εξής : Πάντοτε είναι ξεκάθαρη στο τηλέφωνο σε ότι αφορά τα προγράμματα της και καθε φορά λαμβάνω ότι ακριβώς έχουμε συμφωνήσει και με το παραπάνω ! Οι εμπειρίες μου έχουν να κάνουν με το μασαζ που προσφέρει και επιλέγω να ολοκληρώνεται κάθε φορά με την τεχνική edging αλλά και το τάντρα! Κατά την αποψή μου γνωρίζει καλά το μασάζ και κάθε φορά λύνει όλους τους κόμπους από το σώμα μου,απομακρύνει όλα τα πιασίματα αλλά και μου προσφέρει χαλάρωση η όλη διαδικασία! Σχετικά με το edging έχω διαφορετική άποψη με αυτή που ανέφερε ο φίλος παραπάνω, γνωρίζει πολύ καλά πως να με φτάσει ''στα όρια'' και να σταματήσει και αυτό επαναλαμβάνεται με αποτέλεσμα το τέλος να είναι ιδιαίτερα έντονο! Φυσικά δεν θα μπορούσα να παραλέιψω την ευγένεια, την καλή της διάθεση αλλά και την πρόθεση της να φύγω ευχαριστημένος σε κάθε συνεδρία που έχω μαζί της!
αντε και καλα στεφανα!
dracoumel
Ανώτατος
- Εγγρ.
- 29 Ιουν 2012
- Κριτικές
- 106
- Like
- 5.587
- Πόντοι
- 17.806
Πιτσιρίκο χαλάρωσε λίγοΕνώ η ορθογραφία σου σκίζει.......άσε μας ρε φίλε....
Το χιούμορ είναι έμφυτο σε κάποιους σε άλλους όχι..
Για αυτό τα έγραψα ανορθόγραφα .... αλλά σας έχει φάει....
biky-stefania
Μασέζ
- Εγγρ.
- 2 Απρ 2017
- Like
- 20.413
Good morning
Μαζί έχουμε δοκιμάσει όλα τα διαθέσιμα προγράμματα κ κάθε φορά βγαίνει σαν αίσθηση διαφορετικο κ σαν ν είναι η πρώτη φορά..Όταν ξέρεις τι θέλεις όπως εσυ γλυκέ μου όλα μπορούν ν πάνε τέλεια!Από την προσωπική μου εμπειρία και έχοντας συναντήσει το κορίτσι αρκετές φορές θα ήθελα να πω τα εξής : Πάντοτε είναι ξεκάθαρη στο τηλέφωνο σε ότι αφορά τα προγράμματα της και καθε φορά λαμβάνω ότι ακριβώς έχουμε συμφωνήσει και με το παραπάνω ! Οι εμπειρίες μου έχουν να κάνουν με το μασαζ που προσφέρει και επιλέγω να ολοκληρώνεται κάθε φορά με την τεχνική edging αλλά και το τάντρα! Κατά την αποψή μου γνωρίζει καλά το μασάζ και κάθε φορά λύνει όλους τους κόμπους από το σώμα μου,απομακρύνει όλα τα πιασίματα αλλά και μου προσφέρει χαλάρωση η όλη διαδικασία! Σχετικά με το edging έχω διαφορετική άποψη με αυτή που ανέφερε ο φίλος παραπάνω, γνωρίζει πολύ καλά πως να με φτάσει ''στα όρια'' και να σταματήσει και αυτό επαναλαμβάνεται με αποτέλεσμα το τέλος να είναι ιδιαίτερα έντονο! Φυσικά δεν θα μπορούσα να παραλέιψω την ευγένεια, την καλή της διάθεση αλλά και την πρόθεση της να φύγω ευχαριστημένος σε κάθε συνεδρία που έχω μαζί της!
Συνημμένα
vais77
Σεβαστός
- Εγγρ.
- 11 Νοε 2013
- Κριτικές
- 9
- Like
- 5.535
- Πόντοι
- 1.436
Δυστυχώς το κακό είναι ότι όταν κάποιος γράφει την κριτική του με τα δικά του μάτια αλλά και πως αντιλαμβάνεται μια συνέδρια, αν κάτι γραφτεί που δεν αρέσει πέφτουνε να τον βγάλουν τρελό ή βαλτο να κάνουν ζημιά.
Και το χειρότερο είναι ότι το κάνει και η ίδια η κοπέλα.
Όπως έχω ξαναπεί και ματιά έχει ο κόσμος και εμπειρία να καταλάβει τι είναι αλήθεια και τι όχι.
Αυτό το σαιτ είναι για να γράφει ο καθένας την κριτική του έτσι όπως την βίωσε και οι υπόλοιποι να κρίνουν αν τους κάνει ή όχι.
Μαγαζάκι δεν είναι κανενός
Και το χειρότερο είναι ότι το κάνει και η ίδια η κοπέλα.
Όπως έχω ξαναπεί και ματιά έχει ο κόσμος και εμπειρία να καταλάβει τι είναι αλήθεια και τι όχι.
Αυτό το σαιτ είναι για να γράφει ο καθένας την κριτική του έτσι όπως την βίωσε και οι υπόλοιποι να κρίνουν αν τους κάνει ή όχι.
Μαγαζάκι δεν είναι κανενός
biky-stefania
Μασέζ
- Εγγρ.
- 2 Απρ 2017
- Like
- 20.413
Καλησπέρα!Καλησπέρα Στεφανία μπορείς σε παρακαλώ να μου στείλεις μήνυμα το κινητό σου για να βρεθούμε?
Ακριβώς από κάτω στην υπογραφή μου,σε περιμένω σύντομα!
Συνημμένα
FlashDance
Σεβαστός
- Εγγρ.
- 24 Ιουν 2022
- Κριτικές
- 4
- Like
- 7.258
- Πόντοι
- 1.336
Ρε αρχοντα δεν ξερεις να οδηγεις και θελεις και ντολτσε βηταΚαλησπέρα.
Πολλά χρόνια στα μαγαζιά αλλά καινουριοσ στις κριτικές.
Την κατανόηση σας...
Πήγα σήμερα στην στεφάνια.
Να ξεκινήσω από τον χώρο.
Ωραιος άνετος και σχετικά καθαρός.
Αλλά πολυ μακριά από το κέντρο και έκανα 45' να παω και άλλο τόσο να γυρισω καθώς δεν είχα δικό μου μεταφορικό μέσο.
Εμφάνιση. Δυστυχώς κάτω του μετρίου...
Με μόνο θετικό το φυσικό(πεσμενο) στήθος και την ρωγα που ανταποκρίθηκε στο γλείψιμο.
Το ντυσιμο επίσης. Με την φουστα και το σουτιέν λίγο ντεκαβλέ....
Σορυ κιολας.
Δυακολευτηκα να αποφασίσω το προγαραμμα και έτσι ξεκινήσαμε ένα γρήγορο endging όπως μου το είπε( δεν μου εχουν ξανά κάνει δεν ξέρω αν είναι αυτό ακριβώς γιατί όπως μου το εξήγησε...
Ότι οπότε έρχεσαι στην κορυφωση κόβει λίγο το παιχνιδι για να αργήσει η κατάθεση και η στεφάνια δεν το καταλαβαινε μόνη της. Εκανα κίνηση εγώ να την σταματήσω. ) και όταν τελείωσε το endging άλλαξε, έβαλε ένα διχτυωτό και περιςμεν για δευτερο γυρο. Επίσης να πω ότι αποφευγει το φιλί στο στομα και δεν βαζει καθόλου γλώσσα. Κάτι που εμένα με ξενερώνει. Οπότε της ζήτησα να μου κανειιηοα ακόμα χαλαρό μασάζ και να αποχώρησω στην ώρα. Εκεί τουλάχιστον χαλάρωσε αρκετααν και δεν μπορω να πω ότι μου έκανε και το καλυτερο μασάζ. Αφου με αυτά που έχω διαβάσει εδώ περιμενα κάτι πιο επαγγελματικο...Το καλό ήταν ότι χρέωσε κανονικά μια ώρα δλδ 60€ και δεν έκλαψα παραπανω λεφτά...
Κλείνοντας θέλω να πω κάτι ακόμα που δεν μου άρεσε.
Όταν της ανέφερα ότι έψαχνα να κλείσω ραντεβου με την τεα πριν επικοινωμησω μαζί της αλλά επειδή δεν υπήρχε διαθέσιμο πηγα σε αυτήν κατέκρινε αρκετά την τεα και τις υπηρεσιες της και ότι γλίτωσα τα λεφτά μου ππυ δεν πηγα στην τεα και κατέληξα στην στεφάνια.Κάτι που για εμένα ειναι πολυ unfair... Σορυ στεφάνια λέω απλά την γνώμη μου.
Δυστυχώς ενώ ι χώρος έιναι πολυ καλός δεν θα ξανά πηγαινα...
Την αλφα-βητα πρεπει να την αρχιζεις απο τα πρωτα γραμματα
FlashDance
Σεβαστός
- Εγγρ.
- 24 Ιουν 2022
- Κριτικές
- 4
- Like
- 7.258
- Πόντοι
- 1.336
Στεφανια σε αγαπαμε , αλλα μην το παρακανεις με το photoshopΚαλησπέρα!
Ακριβώς από κάτω στην υπογραφή μου,σε περιμένω σύντομα!
biky-stefania
Μασέζ
- Εγγρ.
- 2 Απρ 2017
- Like
- 20.413
Flash dance ως συνήθως μιλάς ορθά!
FlashDance
Σεβαστός
- Εγγρ.
- 24 Ιουν 2022
- Κριτικές
- 4
- Like
- 7.258
- Πόντοι
- 1.336
Σπαταλαω ενεργεια για να μιλαω σωστα μονο για οσους εχω εκτιμησηFlash dance ως συνήθως μιλάς ορθά!
Την είπες την μαλακία σου??Ρε αρχοντα δεν ξερεις να οδηγεις και θελεις και ντολτσε βητα
Την αλφα-βητα πρεπει να την αρχιζεις απο τα πρωτα γραμματα
Έτσι κατάλαβες οτι δεν ξέρω να οδηγάω...?
Αμάν βλάκες που εισαστε μερικοί ρε παιδι μου...
Ποιο Photoshop...???Στεφανια σε αγαπαμε , αλλα μην το παρακανεις με το photoshop
Παρόμοια θέματα
- Απαντήσεις
- 182
- Εμφανίσεις
- 80K