Καλησπέρα.
Πολλά χρόνια στα μαγαζιά αλλά καινουριοσ στις κριτικές.
Την κατανόηση σας...
Πήγα σήμερα στην στεφάνια.
Να ξεκινήσω από τον χώρο.
Ωραιος άνετος και σχετικά καθαρός.
Αλλά πολυ μακριά από το κέντρο και έκανα 45' να παω και άλλο τόσο να γυρισω καθώς δεν είχα δικό μου μεταφορικό μέσο.
Εμφάνιση. Δυστυχώς κάτω του μετρίου...
Με μόνο θετικό το φυσικό(πεσμενο) στήθος και την ρωγα που ανταποκρίθηκε στο γλείψιμο.
Το ντυσιμο επίσης. Με την φουστα και το σουτιέν λίγο ντεκαβλέ....
Σορυ κιολας.
Δυακολευτηκα να αποφασίσω το προγαραμμα και έτσι ξεκινήσαμε ένα γρήγορο endging όπως μου το είπε( δεν μου εχουν ξανά κάνει δεν ξέρω αν είναι αυτό ακριβώς γιατί όπως μου το εξήγησε...
Ότι οπότε έρχεσαι στην κορυφωση κόβει λίγο το παιχνιδι για να αργήσει η κατάθεση και η στεφάνια δεν το καταλαβαινε μόνη της. Εκανα κίνηση εγώ να την σταματήσω. ) και όταν τελείωσε το endging άλλαξε, έβαλε ένα διχτυωτό και περιςμεν για δευτερο γυρο. Επίσης να πω ότι αποφευγει το φιλί στο στομα και δεν βαζει καθόλου γλώσσα. Κάτι που εμένα με ξενερώνει. Οπότε της ζήτησα να μου κανειιηοα ακόμα χαλαρό μασάζ και να αποχώρησω στην ώρα. Εκεί τουλάχιστον χαλάρωσε αρκετααν και δεν μπορω να πω ότι μου έκανε και το καλυτερο μασάζ. Αφου με αυτά που έχω διαβάσει εδώ περιμενα κάτι πιο επαγγελματικο...Το καλό ήταν ότι χρέωσε κανονικά μια ώρα δλδ 60€ και δεν έκλαψα παραπανω λεφτά...
Κλείνοντας θέλω να πω κάτι ακόμα που δεν μου άρεσε.
Όταν της ανέφερα ότι έψαχνα να κλείσω ραντεβου με την τεα πριν επικοινωμησω μαζί της αλλά επειδή δεν υπήρχε διαθέσιμο πηγα σε αυτήν κατέκρινε αρκετά την τεα και τις υπηρεσιες της και ότι γλίτωσα τα λεφτά μου ππυ δεν πηγα στην τεα και κατέληξα στην στεφάνια.Κάτι που για εμένα ειναι πολυ unfair... Σορυ στεφάνια λέω απλά την γνώμη μου.
Δυστυχώς ενώ ι χώρος έιναι πολυ καλός δεν θα ξανά πηγαινα...
Θα σε παρακαλούσα να μην παραποιείς τα λεγόμενα Μ κ να μην λες πράγματα που δεν είπα.
Το μόνο που απάντησα στην αναφορά σου για την τεα ήταν ότι "α νομίζω έχουμε διαφορετικές υπηρεσίες".
Δεν είναι του χαρακτήρα μου ούτε ν σχολιάζω άλλους -αλλες ούτε βγαίνει κάτι με αυτό το στυλ.
Δεν έχω λόγο ν την κατακρίνω ούτε μου πέφτει λόγος για το τι προσφέρει η καθεμία.μην προκαλείς την έριδα χωρίς λόγο.τοσα χρόνια υπάρχει κ εκείνη κ εγώ έχουμε αποδείξει τι άτομα είμαστε αρχικά με το ποιόν του χαρακτήρα μας κ ότι δεν λειτουργούμε με μικροπρεπεια
.δεν έχω λόγο ανταγωνισμού,την σέβομαι όπως με σέβεται κ αυτή.
Έδειξα κατανόηση στο ότι ήσουν αναποφάσιστος ως προς το πρόγραμμα κ γι'αυτό δεν με "άφησες"ν εκπληρώσω ακριβώς το edging καθώς άλλαζες γνώμη κ δεν ήξερες τι θέλεις αλλά στο είχα διευκρινίσει ότι πρέπει ν ξέρω έστω από κοντά τι πρόγραμμα θα χρειαστείς ώστε ν ρυθμίσω τεχνική κ ροη.. παρόλαυτα έκανα τ καλύτερο Μ.
Αν δεν είσαι εκφραστικός ν ζητήσεις πχ συγκεκριμένο outfit του γούστου σου η ότι τα φιλιά θα τα προτιμούσες με γλώσσα (αν το επιθυμώ κ εγώ), λυπάμαι αλλά δεν έχω μαντικές ικανότητες.
Όσον αφορά την απόσταση γνώριζες από τη στιγμή που έκλεισες το ραντεβού που ακριβώς βρίσκομαι οπότε αν σε δυσκολεύε τόσο πολύ μπορούσες να μην το προγραμματίσεις. Δεν ευθύνομαι εγώ για αυτό η το ότι δεν οδηγείς.