Knoper
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 1 Μαρ 2022
- Like
- 2.724
- Πόντοι
- 446
Επιτέλους....κ έλεγα θα μας την φάνε τα Αρειανα εκεί πάνω!!!Παρεμπιπτόντως im back!
Επιτέλους....κ έλεγα θα μας την φάνε τα Αρειανα εκεί πάνω!!!Παρεμπιπτόντως im back!
αχαχαχαχαχαχα! η ομορφιά το γνωρίζει? μην τα γράφετε έτσι βρε μπαγάσηδες !!!!!! θα πνιγούμε καμια ώρα...Καλησπερα ομορφη Στεφανια!
Καλώς ήρθες πίσω στην Αθήνα! Ωραίο το φόρεμα,δείχνεις ιδιαίτερα γοητευτικήΠαρεμπιπτόντως im back!
Welcome back sweet Stefania !!Παρεμπιπτόντως im back!
αχαχαχαχαχαχα! η ομορφιά το γνωρίζει? μην τα γράφετε έτσι βρε μπαγάσηδες !!!!!! θα πνιγούμε καμια ώρα...
καλημέρα φίλοθεη είναι ο χώρος μου θα με καλέσεις ν συννενοηθουμε για προγράμμα ευχαριστώKαλημερα , περιοχη και τιμες ?
Κ εσύ welcomeWelcome back sweet Stefania !!
Τα Αρειανα είμαστε καλά παιδιά, δεν τρώμε, αλλά αγαπάμε τις γυναίκες.Επιτέλους....κ έλεγα θα μας την φάνε τα Αρειανα εκεί πάνω!!!
Είσαι μάγκας....από τον τύπο αυτόν είναι το nick.... Αρειανός είμαι κ εγώ!!!Τα Αρειανα είμαστε καλά παιδιά, δεν τρώμε, αλλά αγαπάμε τις γυναίκες.
Παρεμπιπτόντως είχαμε έναν παίκτη την σεζόν 2002-2003, (με Φοιρο προπονητή) που τον έλεγαν Κνοπερ, Ολλανδός ήταν!!!
κοινώς "σκουληκι" ,χαιρετισμους από ένα γαβρο!Είσαι μάγκας....από τον τύπο αυτόν είναι το nick.... Αρειανός είμαι κ εγώ!!!
Τα καλύτερα παιδιά είμαστε...κοινώς "σκουληκι" ,χαιρετισμους από ένα γαβρο!
εξ άλλου όλοι ειμασταν αρης την εποχή του ιωαννιδη!Τα καλύτερα παιδιά είμαστε...
Εκείνη η ομάδα ήταν κοινωνικό φαινόμενο...ερημωναν πόλεις ολόκληρες για να δουν ΑΡΗ!!!εξ άλλου όλοι ειμασταν αρης την εποχή του ιωαννιδη!
Ναι αμέ... γιατί όχι!!Τώρα που συζητάτε για τα αθλητικά σκέφτηκα ωραίο concept!
Στολή cheerleader!
Ναι αλλά... χωρίς εσώρουχο από κάτωΤώρα που συζητάτε για τα αθλητικά σκέφτηκα ωραίο concept!
Στολή cheerleader!
Εσύ θα είσαι το δώρο για τον καλύτερο παίκτη του κάθε παιχνιδιού!!Τώρα που συζητάτε για τα αθλητικά σκέφτηκα ωραίο concept!
Στολή cheerleader!
εξ άλλου όλοι ειμασταν αρης την εποχή του ιωαννιδη!
χμμμμ...δεν θα παρω...cheerleader με τακουνια δεν παει!!!!Τώρα που συζητάτε για τα αθλητικά σκέφτηκα ωραίο concept!
Στολή cheerleader!