You are using an out of date browser. It may not display this or other websites correctly.
You should upgrade or use an alternative browser.
You should upgrade or use an alternative browser.
Στεφανία μασάζ
- Μέλος που άνοιξε το νήμα biky-stefania
- Ημερομηνία ανοίγματος
- Απαντήσεις 8K
- Εμφανίσεις 3M
- Tagged users Καμία
- Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 26 άτομα (2 μέλη και 24 επισκέπτες)
Ποια πόλη;Να διευρύνω τους ορίζοντές μου επαγγελματικά και σε άλλη πόλη! Αυτό εννοώ
biky-stefania
Μασέζ
- Εγγρ.
- 2 Απρ 2017
- Like
- 20.859
Για ΘεσσαλονίκηΠοια πόλη;
Η ανάρτηση συγχωνεύτηκε αυτόματα:
Φυσικάκαλησπερα αθηνα εισαι?
κωλαθρα στρογγυλη δεν λεει να μου πεσει,να της τον εβαζα βαθεια να μην μπορει χεσει,,,,,...Κάτι καινούργιο ετοιμάζεται!
θα στον κανουνε τον κωλο μπουγατσα με κιμα τα καρντασια.Για Θεσσαλονίκη
Φυσικά
τι φυσικα ελα πανωΓια Θεσσαλονίκη
Φυσικά
anavATIous
Σεβαστός
- Εγγρ.
- 10 Φεβ 2022
- Κριτικές
- 20
- Like
- 2.549
- Πόντοι
- 1.196
Να παρακαλέσω πάλι, πριν από την αναχώρησή σου να μας ενημερώσεις τουλάχιστον 10 - 15 μέρες πιο μπροστά;Να διευρύνω τους ορίζοντές μου επαγγελματικά και σε άλλη πόλη! Αυτό εννοώ
ΑΝΤΩΝΗΣΑΝΤΩΝ19
Σεβαστός
- Εγγρ.
- 9 Δεκ 2015
- Κριτικές
- 20
- Like
- 1.280
- Πόντοι
- 1.076
Σε περιμένουμε στην θεσσαλονικη κοριτσάρα.
biky-stefania
Μασέζ
- Εγγρ.
- 2 Απρ 2017
- Like
- 20.859
17-27 Νοεμβρίου θα είμαι εκεί!Να παρακαλέσω πάλι, πριν από την αναχώρησή σου να μας ενημερώσεις τουλάχιστον 10 - 15 μέρες πιο μπροστά;
stormrider_80
Μέλος
- Εγγρ.
- 2 Ιουν 2022
- Like
- 90
- Πόντοι
- 0
Καλό κ δημιουργικό σκ
απιθανη!!Καλό κ δημιουργικό σκ
επιτέλους σεξι πόζες!Κάτι καινούργιο ετοιμάζεται!
έχεις σκεφτεί κάτι σε onlyfans;
leon4861
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 21 Φεβ 2008
- Κριτικές
- 7
- Like
- 1.272
- Πόντοι
- 216
Δεξιά μπαίνοντας ή βγαίνοντας ????Η σιδερώστρα ε δεξιά όλα τα λεφτά
leon4861
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 21 Φεβ 2008
- Κριτικές
- 7
- Like
- 1.272
- Πόντοι
- 216
Μάλλον η φαντασία καλπάζει!!Δεν υπάρχει κάτι τέτοιο..που τα βλέπετε αυτά τα περίεργα
Whatever_13
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 5 Μαΐ 2014
- Κριτικές
- 4
- Like
- 2.342
- Πόντοι
- 456
Οταν τον παγκο για το μασαζ το βλεπει για σιδερωστρα μαλλον δεν ειναι του αθληματος....και σιγουρα δεν εχει επισκεφθει την Σταφανια!Δεξιά μπαίνοντας ή βγαίνοντας ????
anavATIous
Σεβαστός
- Εγγρ.
- 10 Φεβ 2022
- Κριτικές
- 20
- Like
- 2.549
- Πόντοι
- 1.196
Γλυτώσαμε από τύχη17-27 Νοεμβρίου θα είμαι εκεί!
όταν πέρναγες καλά
εις την όμορφη την Κρήτη!
Τώρα όμως ανησυχώ
μη σ 'αρέσει και χαθείς
εις τον Πύργο τον λευκό!
Τελευταία τροποποίηση:
Pipis1541
Μέλος
- Εγγρ.
- 5 Νοε 2022
- Like
- 886
- Πόντοι
- 81
Οταν τον παγκο για το μασαζ το βλεπει για σιδερωστρα μαλλον δεν ειναι του αθληματος....και σιγουρα δεν εχει επισκεφθει την Σταφανια!
Πήγαινα Στεφανία όταν έκανε τσιμπούκι χωρίς καπότα. Κρίνε τώρα αν έχω πάει. Και στον παλιό της χώρο.Οταν τον παγκο για το μασαζ το βλεπει για σιδερωστρα μαλλον δεν ειναι του αθληματος....και σιγουρα δεν εχει επισκεφθει την Σταφανια!
aristotle21
Μέλος
- Εγγρ.
- 16 Φεβ 2022
- Κριτικές
- 1
- Like
- 84
- Πόντοι
- 0
Καλησπέρα στην ομάδα!
Παρακολουθώ το σάιτ εδώ κ 1,5 χρόνο κ γράφτηκα αρχές της χρονιάς, ξεκινάω να λέω κ εγώ τις εμπειρίες μου..
Στην Στεφάνια είχα πάει τον Μάρτιο με πρόγραμμα 1 ώρας, ειδικά για το μασάζ διότι είμαι μονίμως πιασμένος αλλά κ για οποιονδήποτε δεύτερο γύρο που θα μπορούσε να μου τύχει..
Η επικοινωνία ήταν εύκολη, η περιοχή ήσυχη κ αρκετές θέσεις πάρκινγκ στα γύρω στενά.
Με υποδείχτηκε με χαμόγελο, μου κέρασε κάτι να πιω και κατεβήκαμε στον χώρο της που είχε μασαζοκρεβατο, μπάνιο κ ένα διπλό κρεβάτι.
Κάνω ντουζ και ξαπλώνω για μασάζ. Ήταν πολύ επαγγελματικό και χαλαρωτικό, λίγο σοσιαλ στην ώρα του μασάζ. Στην συνέχεια με οδήγησε στο κρεβάτι όπου μου βάζει προφυλακτικό και μου παίρνει μια ωραία αισθητική πίπα, στην οποία τελείωσα πριν γίνει κάτι παραπάνω... Έγινα άλλος άνθρωπος, ένιωσα ελαφρύς σαν τα σύννεφα μετά το μασάζ κ την ολοκλήρωση... Μετά άλλα 10 λεπτά σοσιαλ και γρήγορο ντουζακι..
Στο σύνολο μια πολύ ωραία εμπειρία κ αν έμενα λίγο πιο κοντά θα πήγαινα πιο τακτικά.
Λόγω της δουλειάς μου και την απόσταση από το σπίτι μου, είναι λίγο δύσκολο να προγραμματίσω ραντεβού.
Όποιος θέλει να την δει, να κλείσει εγκαίρως, έχει την πελατεία της κ κενά δεν βρίσκεις εύκολα. Μην πάτε αν περιμένετε υπηρεσίες εσκορτ κλπ, εδώ το κυρίως είναι το μασάζ και τα υπόλοιπα το επιδόρπιο..
Παρακολουθώ το σάιτ εδώ κ 1,5 χρόνο κ γράφτηκα αρχές της χρονιάς, ξεκινάω να λέω κ εγώ τις εμπειρίες μου..
Στην Στεφάνια είχα πάει τον Μάρτιο με πρόγραμμα 1 ώρας, ειδικά για το μασάζ διότι είμαι μονίμως πιασμένος αλλά κ για οποιονδήποτε δεύτερο γύρο που θα μπορούσε να μου τύχει..
Η επικοινωνία ήταν εύκολη, η περιοχή ήσυχη κ αρκετές θέσεις πάρκινγκ στα γύρω στενά.
Με υποδείχτηκε με χαμόγελο, μου κέρασε κάτι να πιω και κατεβήκαμε στον χώρο της που είχε μασαζοκρεβατο, μπάνιο κ ένα διπλό κρεβάτι.
Κάνω ντουζ και ξαπλώνω για μασάζ. Ήταν πολύ επαγγελματικό και χαλαρωτικό, λίγο σοσιαλ στην ώρα του μασάζ. Στην συνέχεια με οδήγησε στο κρεβάτι όπου μου βάζει προφυλακτικό και μου παίρνει μια ωραία αισθητική πίπα, στην οποία τελείωσα πριν γίνει κάτι παραπάνω... Έγινα άλλος άνθρωπος, ένιωσα ελαφρύς σαν τα σύννεφα μετά το μασάζ κ την ολοκλήρωση... Μετά άλλα 10 λεπτά σοσιαλ και γρήγορο ντουζακι..
Στο σύνολο μια πολύ ωραία εμπειρία κ αν έμενα λίγο πιο κοντά θα πήγαινα πιο τακτικά.
Λόγω της δουλειάς μου και την απόσταση από το σπίτι μου, είναι λίγο δύσκολο να προγραμματίσω ραντεβού.
Όποιος θέλει να την δει, να κλείσει εγκαίρως, έχει την πελατεία της κ κενά δεν βρίσκεις εύκολα. Μην πάτε αν περιμένετε υπηρεσίες εσκορτ κλπ, εδώ το κυρίως είναι το μασάζ και τα υπόλοιπα το επιδόρπιο..
prkdi
Μέλος
- Εγγρ.
- 25 Μαΐ 2020
- Like
- 184
- Πόντοι
- 1
Και σύντομα στην Πάτρα θα προτείνω!Για Θεσσαλονίκη
Φυσικά
anavATIous
Σεβαστός
- Εγγρ.
- 10 Φεβ 2022
- Κριτικές
- 20
- Like
- 2.549
- Πόντοι
- 1.196
Αυτό θα βοηθήσει τόσο εμάς εδώ να προετοιμαστούμε "ψυχολογικά", όσο κ τους επάνω να αρχίσουν προθέρμανση κ να προετοιμάσουν κ τα "κάρβουνα"!Να παρακαλέσω πάλι, πριν από την αναχώρησή σου να μας ενημερώσεις τουλάχιστον 10 - 15 μέρες πιο μπροστά;
Παρόμοια θέματα
- Απαντήσεις
- 182
- Εμφανίσεις
- 81K