πολυζωης
Ανώτατος
- Εγγρ.
- 30 Ιουν 2018
- Κριτικές
- 2
- Like
- 74.412
- Πόντοι
- 12.056
καποιος θα το κανει κουπεπεΠου έχει χαθεί το μωρό???
Τι του κάνατε?
καποιος θα το κανει κουπεπεΠου έχει χαθεί το μωρό???
Τι του κάνατε?
Κατέβα Ηράκλειο την προλαβαίνεις 27 φευγηΝαι αλήθεια, θα έρθεις Χανιά;; Είδα Ιούνιο μάλλον για Κρήτη!!
Ναι εννοείται μόνο στο χώρο μου προσφέρω από 28 θα επανέλθω Αθήνα για δύο εβδομάδεςΣτην Αθηνα εισαι ακομα ΒΠ οπως γραφει στο προφιλ σου? Κανεις συναντησεις εκτος?
Θεσσαλονίκη πότε;Good morning!I'm back !!!κοντά σας για 2 εβδομάδες περίπου
πολύ θα το ήθελα, αλλά Θεσσαλονίκη κ καλοκαίρι δεν πάνε μαζί δυστυχώς..Θεσσαλονίκη πότε;
Σε αυτό έχεις δίκαιο, ας ελπίσουμε να μας επισκεφτείς από Σεπτέμβρηπολύ θα το ήθελα, αλλά Θεσσαλονίκη κ καλοκαίρι δεν πάνε μαζί δυστυχώς..
Είναι όμως κοντά η Θεσσαλονίκη με την Χαλκιδικήπολύ θα το ήθελα, αλλά Θεσσαλονίκη κ καλοκαίρι δεν πάνε μαζί δυστυχώς..
Απο Αθήνα είναι ολόκληρη εκστρατεία..αν είχε ✈ θα το οργανωναΕίναι όμως κοντά η Θεσσαλονίκη με την Χαλκιδική
Ε πως κάνεις έτσι απο πάνω περνάει όταν πας Θεσσαλονίκη....Απο Αθήνα είναι ολόκληρη εκστρατεία..αν είχε ✈ θα το οργανωνα
Πάντα τέτοια!Good morning!I'm back !!!κοντά σας για 2 εβδομάδες περίπου
Και η Ρόδος 45 λεπτά από Αθήνα και καλοκαιράκι και ολας μια χαράΑπο Αθήνα είναι ολόκληρη εκστρατεία..αν είχε ✈ θα το οργανωνα
το γνωρίζω βρε κ ήδη είναι υπό επεξεργασία για ν σας έρθω!Και η Ρόδος 45 λεπτά από Αθήνα και καλοκαιράκι και ολας μια χαρά
Σκέψου το. ;)
Άντεε το καλό. ;)το γνωρίζω βρε κ ήδη είναι υπό επεξεργασία για ν σας έρθω!
Να το θυμάσαι αυτό που λες γλυκιά μου . Μιλαμε με ντοκουμέντα.φυσικά κ υπάρχει κ ενημερώνω με πμ η τηλ όποιον ενδιαφέρεται..
πρόσφατα έκανα κ ειδική ανάρτηση για Κρήτη η Θεσσαλονίκη πριν πάω.ξεκαθαρα πράγματα πάντα.
✈ αεροπορικώς προτιμώ αλλά δεν είναι αυτό το θέμα!
οι χρεώσεις είναι απολυτως ίδιες, σε όποιο μέρος έχω πάει εντός ή εκτός Ελλάδας.
Τώρα είναι Ηράκλειο ;Κατέβα Ηράκλειο την προλαβαίνεις 27 φευγη
Την επισκέφθηκα στο Ηράκλειο, και όλα τέλεια!Κατέβα Ηράκλειο την προλαβαίνεις 27 φευγη