openmind33
Σεβαστός
- Εγγρ.
- 9 Ιουλ 2014
- Κριτικές
- 37
- Like
- 2.888
- Πόντοι
- 1.446
Το πιο σωστό είναι να γραψει η ίδια τις νέες τιμές πάντως....
Ωχ υπάρχει νήμα της Κρήτης? Σορρυ δεν τοξερα... εντάξει λογικό μου φαίνεται να είναι πιο πάνω οι τιμές εκεί τότε... νόμιζα πως αυξήθηκαν οι τιμές γενικά δηλαδή και ΑθήναΈγραψε στο νήμα της κρητης
Υπάρχει και στην Αθήνα μια αλλαγη σε προγραμματα και τιμες. Αλλα για αποφυγή παρεξηγήσεων και ψευδών πληροφοριών καλύτερα να ρωτήσετε την ίδια!Ωχ υπάρχει νήμα της Κρήτης? Σορρυ δεν τοξερα... εντάξει λογικό μου φαίνεται να είναι πιο πάνω οι τιμές εκεί τότε... νόμιζα πως αυξήθηκαν οι τιμές γενικά δηλαδή και Αθήνα
όταν καταλάβεις την διαφορά του απλού προγράμματος με την τεχνική edging τοτε ίσως δεις ότι πρόκειται δεν καμία αύξηση..60 για εμάς στην Κρήτη
βρε παιδιά όποιος έρχεται τακτικά γνωρίζει τις "τροποποιήσεις ".
δεν πρόκειται για αυξήσεις ας το ξεκαθαρίσουμε άλλη μια φορά...
Ελα ρε , γκρινιαζετε και εσεις στην Κρητη. Το ΠΑΣΟΚ και ο τουρισμος , σας εχουν φτιαξει για 10 ζωεςκαι τη βενζινη στην αθηνα φτηνοτερη απο την κρητη την πληρωνουν . στειλτε κανα μνμ και στα διυλιστηρια ρε παιδες.
Μη τα λες σε μενα . στους κρητικους να τα πειςΕλα ρε , γκρινιαζετε και εσεις στην Κρητη. Το ΠΑΣΟΚ και ο τουρισμος , σας εχουν φτιαξει για 10 ζωες
Εύστοχο σχόλιο!! (είμαι από Κρήτη)Ελα ρε , γκρινιαζετε και εσεις στην Κρητη. Το ΠΑΣΟΚ και ο τουρισμος , σας εχουν φτιαξει για 10 ζωες
Πάντως δεν βλέπω θέμα διαχωρισμού,γιατί λέει ότι οι τιμές αυξήθηκαν και Αθήνα ή πάμε ή δεν πάμε αν δεν μας αρέσει η τιμή έτσι το βλέπω εγώ και όπως έγραψα και στο νήμα του Ηρακλείου θα επιλέξω ξανά όπως πέρσυ το edging που πάλι 60 €ειχα δώσει.Εύστοχο σχόλιο!! (είμαι από Κρήτη)
γιατι δεν υπαρχει ενας υποτυπωδης τιμοκαταλογος;βρε παιδιά όποιος έρχεται τακτικά γνωρίζει τις "τροποποιήσεις ".
δεν πρόκειται για αυξήσεις ας το ξεκαθαρίσουμε άλλη μια φορά...
Υπάρχουν και τα μεταφορικά, φίλε...Ολόκληρη θάλασσα διασχίζει για να φτάσει...60 για εμάς στην Κρήτη
φυσικά κ υπάρχει κ ενημερώνω με πμ η τηλ όποιον ενδιαφέρεται..γιατι δεν υπαρχει ενας υποτυπωδης τιμοκαταλογος;
1, 2, 3, (τα βαρια εξτρα πμ) οπως κανουν ολοι...
ειναι τοσο δυσκολο να μπουν στην υπογραφη σου τα βασικα προγραμματα με τιμες;
✈ αεροπορικώς προτιμώ αλλά δεν είναι αυτό το θέμα!Υπάρχουν και τα μεταφορικά, φίλε...Ολόκληρη θάλασσα διασχίζει για να φτάσει...
γιατι δεν το ποσταρεις δημοσια ρωταω. γιατι ειναι μυστικο που ανακοινωνεται μεσω πμ μονο;φυσικά κ υπάρχει κ ενημερώνω με πμ η τηλ όποιον ενδιαφέρεται..
πρόσφατα έκανα κ ειδική ανάρτηση για Κρήτη η Θεσσαλονίκη πριν πάω.ξεκαθαρα πράγματα πάντα.
έτσι το είχα καθιερώσει για Αθήνα καιρό τώρα..γιατι δεν το ποσταρεις δημοσια ρωταω. γιατι ειναι μυστικο που ανακοινωνεται μεσω πμ μονο;
ετσι κι αλλιως οι μισες τιμες εχουν αναφερθει δεξια αριστερα μεσα στο νημα, γιατι να μην γλιτωνεις και εσυ και κυριως ο πελατης το εξτρα βημα του πμ/μηνυματος, αναμονη, απαντηση κτλ;
Πως ειναι ξεκαθαρα τα πραγματα;
τελος παντων δουλεψε οπως αγαπας, απλα δεν καταλαβαινω τον λογο αυτης της επιλογης...