Νέα

Στεφανία μασάζ

• Μέλος που άνοιξε το νήμα biky-stefania
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 8K
  • Εμφανίσεις 3M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 18 άτομα (2 μέλη και 16 επισκέπτες)

John Papadopoulos

Μέλος
Εγγρ.
26 Μαΐ 2023
Like
60
Πόντοι
0
Γεια σου Στεφανία. Φαίνεσαι υπέροχη και με θετική ενέργεια.... Σιγουρα θα σε καλέσω σύντομα

manwman

Μέλος
Εγγρ.
9 Δεκ 2022
Like
509
Πόντοι
81
Μεσημεράκι Παρασκευής επίσκεψη στη Στεφανία στο όμορφο χώρο της. Είναι κοινωνική επικοινωνιακή, πρόσχαρη και χαμογελαστή. Εμφανίσιμη κοπέλα με ατού της το χαμόγελό της. Έκανα το μπανάκι μου και μου πρόσφερε πετσέτα και ένα ζευγάρι σφραγισμένες παντόφλες μιας χρήσης. Όταν τελείωσα από το ντους, το πρώτο μέρος περιελάμβανε μασάζ το οποίο ομολογουμένως, ήταν πάρα πολύ καλό. 'Εδωσε έμφαση σε σημεία της πλάτης που ήμουν λίγο "πιασμένος" και βοήθησε στην αποσυμφόρηση των νεύρων, πέρασμα από τα πόδια με εξίσου υπέροχη περιποίηση. Φαίνεται ότι το έχει, διαθε΄τει εμπειρία στο μασάζ και χαρακτηριστικά μου είπε ότι ασχολείται με το αντικείμενο περίπου 10 χρόνια. Το δεύτερο μέρος, εξίσου πολύ καλό, μεταφερόμενοι στο κρεβάτι παραδίπλα ,όπου αναλωθήκαμε σε ένα "μαραθώνιο" φιλιών που τα απόλαυσα με το παραπάνω. Φιλάει υπέροχα και της αρέσει. Η πίπα της, είναι "μαεστρική", είναι ο γητευτής της πίπας. Αυτό που πραγματικά μου άρεσε πάρα πολύ και με "απογείωσε" ήταν το "ρούφηγμα" χαμηλά στις μπάλες, υγρά περάσματα με τη γλώσσα, σε συνδυασμό με ένα όχι γρήγορο, αλλά τεχνικό παίξιμο του πούτσου με το χέρι. Ανέβηκε από πάνω μου με στάση "cow girl" αλλά και "reverse cow girl", όπου έδωσε πόνο και συμμετοχή από μέρους της δίνοντάς μου απλόχερα τη θέα της υπέροχης κωλάρας της. Έχει ιδανικά πιασίματα και έχει καμπύλες που δείχνουν σέξι στο σώμα της. Η τελευταία στάση που παίχτηκε, ήταν στο πλάι, που και εκεί ήταν πολύ συμμετοχική. Γενικά, είναι μία πολύ ευχάριστη και δυναμική παρουσία που σε κάνει να νιώθεις ότι είναι η κοπέλα σου ή η γκόμενά σου. Μπράβο, Στεφανία! Συνέχισε έτσι...Υ.Γ. Καλό βόλι, αύριο!
Προσφέρει πίπα χωρίς προφυλακτικό η Στεφανία η μόνο με προφυλακτικό?

Intruder1980

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
25 Ιουλ 2019
Like
2.036
Πόντοι
441
OP
OP
biky-stefania

biky-stefania

Μασέζ
Εγγρ.
2 Απρ 2017
Like
20.548
:*

Συνημμένα

• 20230504_205803.jpg
    20230504_205803.jpg
    2,6 MB · Εμφανίσεις: 249

vevrier

Μέλος
Εγγρ.
21 Αυγ 2009
Like
526
Πόντοι
81
Στεφανια Θεσσαλονίκη θα έρθεις καθόλου το καλοκαίρι ?

Island_boy

Μέλος
Εγγρ.
25 Μαρ 2023
Κριτικές
3
Like
342
Πόντοι
20
Επίσκεψη στη Στεφανία τη Τετάρτη. Εύκολη συνεννόηση και κλείσιμο 1,5 ώρας με μασάζ και αισθησιακό τελείωμα. Πολύ κοινωνική και γελαστή κοπέλα με πολύ ωραίο και καθαρό χώρο. Το μασάζ ήταν κορυφαίο και "έλυσε" κάμποσα σημεία που ήταν πιασμένα. Το αισθησιακό τελείωμα ήταν "όπως πρέπει" (δικό μας αυτό). Με όλες τις στάσεις και τις αισθήσεις σε κορύφωση. Ευχαριστώ Στεφανία! Θα τα ξαναπούμε σύντομα!

OP
OP
biky-stefania

biky-stefania

Μασέζ
Εγγρ.
2 Απρ 2017
Like
20.548
Στεφανια Θεσσαλονίκη θα έρθεις καθόλου το καλοκαίρι ?
Κάπως δύσκολο δυστυχώς..το θέλω πάντως γιατί ήδη Μου λείπετε... θα δω θα σκεφτώ πώς θα το οργανώσω το σίγουρο είναι ότι θα ξανάρθω γιατί έχω αφήσει εκεί και τον εξοπλισμό!

Intruder1980

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
25 Ιουλ 2019
Like
2.036
Πόντοι
441
Τώρα απλά ανέβασε τιμές έως και 50 τοις εκατό για εμάς στην Κρήτη!
Για όλους τις έχει ανεβάσει απλά κλασικά εδώ για κάποιο λόγο ντρέπεται να πει τις τιμές της όπως κάνουν οι υπόλοιπες πουτάνες.

• Like
Αντιδράσεις: gkas1

openmind33

Σεβαστός
Εγγρ.
9 Ιουλ 2014
Κριτικές
37
Like
2.888
Πόντοι
1.446
Μισό παίδες.. δηλαδή το απλο πρόγραμμα... 40 μασαζ με εκτόνωση... πήγε 50???.....

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom