Νέα

Στεφανία μασάζ

• Μέλος που άνοιξε το νήμα biky-stefania
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 8K
  • Εμφανίσεις 3M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 22 άτομα (3 μέλη και 19 επισκέπτες)

Danny 77

Νέο Μέλος
Εγγρ.
5 Αυγ 2022
Like
0
Πόντοι
0
Στεφάνια καλησπερα . Το Σαββατοκύριακο και την επόμενη εβδομάδα είσαι διαθέσιμη ;

OP
OP
biky-stefania

biky-stefania

Μασέζ
Εγγρ.
2 Απρ 2017
Like
20.865
exis problema me alvanu biky? den perni pelati an ine alvanu?
Όχι καλέ δεν έχω απολύτως κανένα προβλήμα με καμία εθνικότητα..
Για μένα δεν θέλω να γράφονται πράγματα που δεν ισχύουν..μια με λέει ο άλλος αλβανίδα,μία ότι έχω δουλέψει στο Κολωνάκι όταν η μόνη απασχόληση εκτός Αθηνών για πρακτική στο μασάζ, ήταν στην Ρόδο σε ένα 5αστερο σπα χοτελ..

alpula

Τιμημένος
Εγγρ.
25 Οκτ 2005
Κριτικές
41
Like
25.587
Πόντοι
17.470
για την εθνικότητα αντέδρασες, για τα στοματικά χωρίς προφυλακτικό όχι και ευτυχώς δηλαδή γιατί θα εκτεθείς.

Giannis_127

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
21 Ιαν 2008
Κριτικές
9
Like
1.087
Πόντοι
206
Καλησπέρα! :*
IMG_20220805_151449.jpg
Αχ αυτα τα κοτσιδια…

FlashDance

Σεβαστός
Εγγρ.
24 Ιουν 2022
Κριτικές
4
Like
7.258
Πόντοι
1.336
Ελεος όχι κ αλβανίδα το τερματίσες..πιο Αθηναία δεν γίνεται..κ νόμιζα ότι έχεις αντίληψη.. πρέπει ν δεις ταυτότητα για ν το καταλάβεις?δεν είναι ξεκάθαρο για μένα?
Στεφανια θα σε βγαλουν οτι εισαι απο το Αλφα του Κενταυρου

kostad1nos

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
28 Μαΐ 2019
Κριτικές
2
Like
4.574
Πόντοι
456
Στεφανια θα σε βγαλουν οτι εισαι απο το Αλφα του Κενταυρου
Όχι καλέ δεν έχω απολύτως κανένα προβλήμα με καμία εθνικότητα..
Για μένα δεν θέλω να γράφονται πράγματα που δεν ισχύουν..μια με λέει ο άλλος αλβανίδα,μία ότι έχω δουλέψει στο Κολωνάκι όταν η μόνη απασχόληση εκτός Αθηνών για πρακτική στο μασάζ, ήταν στην Ρόδο σε ένα 5αστερο σπα χοτελ..
κανεις δεν ειπε οτι ειναι αλβανιδα. διαβαστε ξανα το ποστ .μονη της το συμπερανε και φαινεται να εχει θιχτει. τη γλωσσα , καλο ειναι να τη βουταμε και στο μυαλο καμμια φορά πριν μιλησουμε.ειδικα οταν προκειται να χαρκτηρισουμε καποιον που εχει δειξει τις θεσεις του ξεκαθαρα αρκετες φορες.

kostad1nos

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
28 Μαΐ 2019
Κριτικές
2
Like
4.574
Πόντοι
456
Πιο πιθανόν να είναι τρίτης γενιάς λευκή από το Κονγκό,παρά αλβανίδα .Τόσα χρόνια μες στην καθημερινότητα σας κ ακόμα να τους καταλαβετε..Άιντε γεια μας!!!
συ ειπας....

alpula

Τιμημένος
Εγγρ.
25 Οκτ 2005
Κριτικές
41
Like
25.587
Πόντοι
17.470
Πω ρε φίλε ...Πραγματικά κάποιοι την τρίχα δεν την κάνετε τριχιά,αλλά άγκυρα cargo container....Με χαζομάρες ασχολείστε κ όχι με την ίδια...Σαν τον άλλο από πάνω που έχει ξεκολιαστει κάθε εβδομάδα να μιλάει για το ακαποτο....Χαλαρωστε..Ημαρτον!!!
πρώτον όταν γράφω κάτι δεν είναι του αέρα, ξέρω τι έκανε και πως κι ας πήγαν κάποιοι να το αμφισβητήσουν αυτό χωρίς να μπορούν.
Δεύτερον από τα 60 σχεδόν post σου τα μισά τα έχεις γράψει για την συγκεκριμένη . Ποιός ξεκωλίαζεται εδώ άραγε να γράφει? Το χειρότερο? Δεν την έχεις ακόμα επισκεφτεί, όλο γράφεις ότι ΘΑ το κάνεις και το μόνο που κάνεις είναι να σπαμάρεις σε τουτο το νήμα.
Ασε λοιπόν να γράφουν αυτοί που έχουν εμπειρία!

quattro

Μέλος
Εγγρ.
25 Αυγ 2006
Κριτικές
1
Like
169
Πόντοι
0
πρώτον όταν γράφω κάτι δεν είναι του αέρα, ξέρω τι έκανε και πως κι ας πήγαν κάποιοι να το αμφισβητήσουν αυτό χωρίς να μπορούν.
Δεύτερον από τα 60 σχεδόν post σου τα μισά τα έχεις γράψει για την συγκεκριμένη . Ποιός ξεκωλίαζεται εδώ άραγε να γράφει? Το χειρότερο? Δεν την έχεις ακόμα επισκεφτεί, όλο γράφεις ότι ΘΑ το κάνεις και το μόνο που κάνεις είναι να σπαμάρεις σε τουτο το νήμα.

Αγαπητέ, έχει σημασία αυτό που - κατά τα λεγόμενα σου - προσέφερε κατά τον παρελθόν, από τη στιγμή που η ίδια έχει δηλώσει ότι δεν επιθυμεί πλέον να προσφέρει; Αν θεωρείς πως ναι, ποιος ο λόγος της επιμονής σου; Μήπως επιθυμείς απλά να προκαλέσεις βλάβη στην κοπέλα για λόγους που αφορούν μόνο εσένα;

Προσωπικά δεν έλαβα τη συγκεκριμένη υπηρεσία, διότι ευσχήμως και με απόλυτο σεβασμό στον πελάτη, κατέδειξε με τη γλώσσα του σώματος ότι δεν το επιθυμεί. Ουδόλως με αφορά το τι έκανε στο παρελθόν, όπως ουδόλως αφορά εσένα το τι μπορεί να έλαβα εγώ από άλλες, πανέμορφες κοπέλες του χώρου που με βεβαιότητα δεν προσφέρουν σε όλους ;-)

Η Στεφάνια προσφέρει ευεξία και γενετησιασμό σε ένα μοναδικό συνδυασμό που παραπέμπει σε γκέισα ή αρχαία ελληνική εταίρα. Εάν επιθυμείτε να λάβετε ποιότητα και σεβασμό, με προεξάρχον ένα εξαιρετικό μασάζ, πηγαίνετε. Εάν επιθυμείτε υπηρεσίες άνευ προφύλαξης, παρέχονται από μοντέλα σε άλλους χώρους!

alpula

Τιμημένος
Εγγρ.
25 Οκτ 2005
Κριτικές
41
Like
25.587
Πόντοι
17.470
Το χειρότερο είναι που τσεκαρεις κόσμο εσύ φίλε μου.Ναι έχω πάει δύο φορές κ πέρασα τέλεια....Τα έχουν πει αλλοι.Και κριτική να έγραφα ,κάποιος θα βρισκόταν κ θα έλεγε αλλά...Οπότε ...Κ όσον αφορά τα ποστ γούστο μου που κ σε ποιον γράφω,αν κ εδώ είσαι λαθος
το χειρότερο είναι ότι δεν την ξέρεις καν και γράφεις και ψεμματάκια.Πάμε για ξεμπροστιασμα λοιπόν αφού το θέλεις.
Θα σε δω από κοντά Πέμπτη -Παρασκευη κ θα κρίνω ...Στο σωμα εγώ εγκρινω
σε ποια Πέμπτη ή παρασκευή αναφερόσουν?
Στις 30 Ιουλίου έγραψες το παραπάνω ποστ, θέλεις να μας πεις ότι σε 7 ημέρες την έχεις συναντήσει 2 φορές, ενώ η ίδια απουσιάζει?
Πόσο ψεύτης προμοτοράκος είσαι ρε τύπε?

alpula

Τιμημένος
Εγγρ.
25 Οκτ 2005
Κριτικές
41
Like
25.587
Πόντοι
17.470
Για πες και σε μας πως το πήρες το ακάποτο, τεράστιε; Εμείς δεν το πήραμε με απαράμιλλη γοητεία , χοντρό πορτοφόλι και τεράστια διάθεση μα το ανοίξουμε! ;)
αυτό έγραψες...θυμήσου ότι δεν πίστευες καν ότι το έκανε και όταν το γράψαμε και είδες ότι δεν αντιδράει και κάποια μέλη είμαστε σίγουροι για αυτό έκανες ,ορθά, πίσω.

alpula

Τιμημένος
Εγγρ.
25 Οκτ 2005
Κριτικές
41
Like
25.587
Πόντοι
17.470
Αγαπητέ, έχει σημασία αυτό που - κατά τα λεγόμενα σου - προσέφερε κατά τον παρελθόν, από τη στιγμή που η ίδια έχει δηλώσει ότι δεν επιθυμεί πλέον να προσφέρει; Αν θεωρείς πως ναι, ποιος ο λόγος της επιμονής σου; Μήπως επιθυμείς απλά να προκαλέσεις βλάβη στην κοπέλα για λόγους που αφορούν μόνο εσένα;
βλάβη στην κοπέλα!
Μα αν το έκανε σε όλους και μάλιστα το διαφήμιζε μόνο βλάβη δεν θα είχε!

alpula

Τιμημένος
Εγγρ.
25 Οκτ 2005
Κριτικές
41
Like
25.587
Πόντοι
17.470
Ρε τυπε(που το ξεθασες αυτό)...Η κοπέλα γύρισε 2/8 Αθήνα ..Εσύ τι λες προλαβαίνω ή δεν προλαβαίνω????Δεν θα σου δώσω κ αναφορά τι κ πως κ ΕΜΕΝΑ ΠΡΟΣΩΠΙΚΑ δεν με βάζεις στο παιχνίδι σου..Τα προμοσιον κ τα λοιπά σε μένα δεν πιανουν
ναι μωρέ, σε πίστεψαν όλοι, γύρισε 2/8 και μέχρι τώρα 6/8 την συνάντησες 2 φορές, ενώ το ποστ σου ήταν στις 30/7
¨έλα ψευτράκο μην το συνεχίζεις, αν δεν προμοτάρεις απλα ξεβρακώθηκες και σπαμάρεις εδώ από την στιγμή που δεν έχεις εμπειρία

alpula

Τιμημένος
Εγγρ.
25 Οκτ 2005
Κριτικές
41
Like
25.587
Πόντοι
17.470
Σου λέω ΕΜΕΝΑ ΠΡΟΣΩΠΙΚΑ δεν μου την σπάς...με τίποτα ....Κ ναι ρε μάγκα δύο φορές την συνάντησα κ γούσταρα .Γιατί η τσέπη μου δεν κλαιει
ναι μωρέ 2 φορές!:2funny::2funny:
Επίσης τι? η τσέπη σου δεν κλαίει?:2funny::2funny:σε αυτά τα χρήματα, αυτό έλειπε να κλαιγόσουν.
Δεν νομίζω να υπάρχει κάτι πιο οικονομικό, μιλάμε για υπέρβαση τύπε!
Έλα να συζητήσουμε ξανά όταν έχεις αποκτήσει προσωπική εμπειρία με την κοπέλα γιατί δεν μπορώ να διαβάζω λόγια του αέρα!

alpula

Τιμημένος
Εγγρ.
25 Οκτ 2005
Κριτικές
41
Like
25.587
Πόντοι
17.470
Ρε τυπε(που το ξεθασες αυτό)...Η κοπέλα γύρισε 2/8 Αθήνα ..Εσύ τι λες προλαβαίνω ή δεν προλαβαίνω????Δεν θα σου δώσω κ αναφορά τι κ πως κ ΕΜΕΝΑ ΠΡΟΣΩΠΙΚΑ δεν με βάζεις στο παιχνίδι σου..Τα προμοσιον κ τα λοιπά σε μένα δεν πιανουν
επίσης δεν χρειάστηκε να το ξεθάψω, 7 ημέρες πριν το έγραψες.:2funny:

koumanidas

Σπουδαίος
Εγγρ.
18 Ιουλ 2016
Κριτικές
23
Like
5.074
Πόντοι
2.846
πρώτον όταν γράφω κάτι δεν είναι του αέρα, αλλα του κωλου, ξέρω τι έκανε και πως κι ας πήγαν κάποιοι να το αμφισβητήσουν αυτό χωρίς να μπορούν.

alpula

Τιμημένος
Εγγρ.
25 Οκτ 2005
Κριτικές
41
Like
25.587
Πόντοι
17.470
κουμανίδα έλα βοήθα τον αερογάμη γιατί ξεβρακώθηκε!
¨άλλος ένας που δεν έχει συναντήσει την Στεφανία!
Σπαμάρετε κι άλλο μπορείτε!

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom