Νέα

Στεφανία μασάζ

• Μέλος που άνοιξε το νήμα biky-stefania
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 8K
  • Εμφανίσεις 3M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 18 άτομα (2 μέλη και 16 επισκέπτες)

petergsp

Τιμημένος
Εγγρ.
24 Οκτ 2012
Κριτικές
191
Like
53.562
Πόντοι
41.813
Ναι ρε μάγκα, προσφέρει. Μήπως δεν της έμεινες αξέχαστος;;;.
Προσωπικά δεν με ενδιαφέρει αν μένω αξέχαστος ή όχι σε εκδιδόμενες γυναίκες.
Μπορεί εσένα να σε ενδιαφέρει.
Τα γούστα μας δεν είναι ίδια.
Αυτό που είμαι σίγουρος όμως είναι ότι η Στεφανία μετά τα χιλιόμετρα πουτσας που έχει φάει, δεν θα θυμάται ούτε εσένα.

quattro

Μέλος
Εγγρ.
25 Αυγ 2006
Κριτικές
1
Like
169
Πόντοι
0
Προσωπικά δεν με ενδιαφέρει αν μένω αξέχαστος ή όχι σε εκδιδόμενες γυναίκες.
Μπορεί εσένα να σε ενδιαφέρει.
Τα γούστα μας δεν είναι ίδια.
Αυτό που είμαι σίγουρος όμως είναι ότι η Στεφανία μετά τα χιλιόμετρα πουτσας που έχει φάει, δεν θα θυμάται ούτε εσένα.
Φίλε μου, στους ανθρώπους που με ενδιαφέρουν μένω πάντα αξέχαστος. Εκδιδόμενες γυναίκες δεν ανήκουν στην κατηγορία, διότι η αλληλεπίδραση τους στην πραγματικότητα δε λαμβάνει χώρα με μένα αλλά με το πορτοφόλι μου.

Σου εύχομαι το ίδιο.

petergsp

Τιμημένος
Εγγρ.
24 Οκτ 2012
Κριτικές
191
Like
53.562
Πόντοι
41.813
Φίλε μου, στους ανθρώπους που με ενδιαφέρουν μένω πάντα αξέχαστος. Εκδιδόμενες γυναίκες δεν ανήκουν στην κατηγορία, διότι η αλληλεπίδραση τους στην πραγματικότητα δε λαμβάνει χώρα με μένα αλλά με το πορτοφόλι μου.

Σου εύχομαι το ίδιο.
Συμφωνούμε σε αυτό που λες για τους ανθρώπους που μας ενδιαφέρουν.
Ας συμφωνήσουμε λοιπόν ότι ήταν περιττή και η ειρωνεία σου,στο προηγούμενο ποστ μου που παρέθεσες,περί του τι προσφέρει η εργαζόμενη ή όχι και ας λήξει εδώ το θέμα.

• Like
Αντιδράσεις: alpula

quattro

Μέλος
Εγγρ.
25 Αυγ 2006
Κριτικές
1
Like
169
Πόντοι
0
Συμφωνούμε σε αυτό που λες για τους ανθρώπους που μας ενδιαφέρουν.
Ας συμφωνήσουμε λοιπόν ότι ήταν περιττή και η ειρωνεία σου,στο προηγούμενο ποστ μου που παρέθεσες,περί του τι προσφέρει η εργαζόμενη ή όχι και ας λήξει εδώ το θέμα.
Συμφωνούμε και ήταν όντως περιττή.

Λήξαν και καλή συνέχεια!

FlashDance

Σεβαστός
Εγγρ.
24 Ιουν 2022
Κριτικές
4
Like
7.258
Πόντοι
1.336
Φίλοι μου, προς τι το μίσος και ο αλληλοσπαραγμός;

Η Στεφάνια είναι μια νέα, ευγενέστατη, ευπαρουσίαστη Ελληνίδα - σημαντικό για κάποιους από εμάς, διότι άλλη χάρη έχει η συνεννόηση στη γλώσσα μας και άλλη το «me Tarzan, you Jane” - η οποία προσφέρει εξαιρετικό μασάζ και την ψευδαίσθηση ότι κανείς έρωτα με μια δοτική κοπέλα που σε γουστάρει.

Όσοι ενδιαφέρεσθε για μη κεκαλυμμένο στοματικό σεξ, ενδεχομένως θα πρέπει να αναζητήσετε την τύχη σας άλλου ;-) Προσωπικά μου είναι αδιάφορο, και πέρασα τόσο καλά μαζί της που τη συνάντησα δυο συνεχόμενες μέρες στην Κρήτη όπου βρισκόταν μέχρι και αυτή την εβδομάδα.
Πεστα ρε Κρητικε , Μερικες ( οχι ολες )Ανατολικες πρεπει να εισαι νεκροφιλος για να τις παρεις

FlashDance

Σεβαστός
Εγγρ.
24 Ιουν 2022
Κριτικές
4
Like
7.258
Πόντοι
1.336

Σου εύχομαι το ίδιο.
Αυτο με την "αλληλεπιδραση" αν δε σε πειραζει θα το βαλω στο ρεπερτοριο μου

kostad1nos

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
28 Μαΐ 2019
Κριτικές
2
Like
4.576
Πόντοι
456
δεν ξερω που παιζει ρολο το "ελληνιδα" . και δεν ξερω καν αν ειναι ελληνιδα. ταυτοτητα δεν εχω δει αλλά και να εχει , αυτο δε σημαινει οτι δεν ειναι αλβανιδα δευτερης γενιας ή τριτης. το θεμα ειναι οτι αυτο που προσφερει το προσφερει με επιτυχια. το γεγονος οτι μπορεις να συνεννοηθεις με την κοπελα ειναι βασικο , βασικοτατο αλλά οταν το αποτελεσμα ειναι καλο , η θεραπευτρια επαγγελματιας και οι απαιτησεις ικανοποιουνται και σουαχιλι να μιλαει λιγο μετραει.
το να μεινει καποιος αξεχαστος σε μια επαγγελματια ειναι φιλοδοξια των αποτυχημενων ή των επιτηδειων. δεν υπαρχει κανενας λογος να το αποζητα καποιος μεσος ανθρωπος. θα ελεγα , μαλιστα , οτι αυτο ενεχει κινδυνους και για τον πελατη και για την επαγγελματια.

quattro

Μέλος
Εγγρ.
25 Αυγ 2006
Κριτικές
1
Like
169
Πόντοι
0
δεν ξερω που παιζει ρολο το "ελληνιδα" . και δεν ξερω καν αν ειναι ελληνιδα. ταυτοτητα δεν εχω δει αλλά και να εχει , αυτο δε σημαινει οτι δεν ειναι αλβανιδα δευτερης γενιας ή τριτης. το θεμα ειναι οτι αυτο που προσφερει το προσφερει με επιτυχια. το γεγονος οτι μπορεις να συνεννοηθεις με την κοπελα ειναι βασικο , βασικοτατο αλλά οταν το αποτελεσμα ειναι καλο , η θεραπευτρια επαγγελματιας και οι απαιτησεις ικανοποιουνται και σουαχιλι να μιλαει λιγο μετραει.
το να μεινει καποιος αξεχαστος σε μια επαγγελματια ειναι φιλοδοξια των αποτυχημενων ή των επιτηδειων. δεν υπαρχει κανενας λογος να το αποζητα καποιος μεσος ανθρωπος. θα ελεγα , μαλιστα , οτι αυτο ενεχει κινδυνους και για τον πελατη και για την επαγγελματια.
Σωστός.

Μην παρεξηγείς το σχήμα λόγου και μην το συγχέεις με την πραγματικότητα.

Τούτου λεχθέντος, ταπεινή προσωπική άποψη είναι ότι η κοπέλα είναι πράγματι ελληνίδα, και μάλιστα μορφωτικού επιπέδου τριτοβάθμιας εκπαίδευσης, κάτι που καταδεικνύει και η δεινότητα της στο γραπτό λόγο.

Εάν σε ενδιαφέρει αποκλειστικά η μη λεκτική επικοινωνία, σου είναι αδιάφορο. Εμένα πάλι όχι, καθότι με ενδιαφέρει να ανταλλάσσω και κανένα βρομόλογο!

OP
OP
biky-stefania

biky-stefania

Μασέζ
Εγγρ.
2 Απρ 2017
Like
20.865
Ελεος όχι κ αλβανίδα το τερματίσες..πιο Αθηναία δεν γίνεται..κ νόμιζα ότι έχεις αντίληψη.. πρέπει ν δεις ταυτότητα για ν το καταλάβεις?δεν είναι ξεκάθαρο για μένα?

erethis72

Σεβαστός
Εγγρ.
31 Οκτ 2017
Κριτικές
6
Like
7.230
Πόντοι
1.336
Αυτό το Αλβανίδα ήταν χτύπημα κάτω από τη μέση για τη Στεφανία μας :2funny:

OP
OP
biky-stefania

biky-stefania

Μασέζ
Εγγρ.
2 Απρ 2017
Like
20.865
Καλησπέρα! :*
IMG_20220805_151449.jpg

Whatever_13

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
5 Μαΐ 2014
Κριτικές
4
Like
2.342
Πόντοι
456
Τελευταία τροποποίηση:

Dimp107

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
17 Αυγ 2018
Κριτικές
6
Like
676
Πόντοι
361
κριμα να μην υπαρχει καταλογος με κριτικες γιατι φαινεεται να αξιζει το κοπο και οι 251 σελιδες ειναι πολλες...

Whatever_13

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
5 Μαΐ 2014
Κριτικές
4
Like
2.342
Πόντοι
456
κριμα να μην υπαρχει καταλογος με κριτικες γιατι φαινεεται να αξιζει το κοπο και οι 251 σελιδες ειναι πολλες...
Μια δοκιμη θα σε πεισει θετικα ή αρνητικα. Εξάλλου 40 ευρω για μια ωρα ειναι πολυ καλη τιμη και αξιζει την δοκιμη. Γιατι ειμαι σιγουρος οτι, οπως ολοι μας, εχεις φαει και εσυ ηττες για πιο πολλα λεφτα και για πολυ λιγοτερη ωρα!!!

kostad1nos

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
28 Μαΐ 2019
Κριτικές
2
Like
4.576
Πόντοι
456
Ελεος όχι κ αλβανίδα το τερματίσες..πιο Αθηναία δεν γίνεται..κ νόμιζα ότι έχεις αντίληψη.. πρέπει ν δεις ταυτότητα για ν το καταλάβεις?δεν είναι ξεκάθαρο για μένα?
ΔΛΔ . ΤΩΡΑ ΔΕΝ ΕΧΩ ΑΝΤΙΛΗΨΗ ΚΑΤΑ ΤΗ ΓΝΩΜΗ ΣΟΥ.... εισαι σιγουρη οτι καταλαβες τι εγραψα ?

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom