alpula
Τιμημένος
- Εγγρ.
- 25 Οκτ 2005
- Κριτικές
- 41
- Like
- 25.587
- Πόντοι
- 17.470
φαντάζομαι καυλί θα είχε από πιο πριν...Πόσο νωρίτερα ? Παρασκευή έγινες μέλος.....
φαντάζομαι καυλί θα είχε από πιο πριν...Πόσο νωρίτερα ? Παρασκευή έγινες μέλος.....
και απο την Κυριακη που εκανε το ποστ εχει να ξανασυνδεθει.Πόσο νωρίτερα ? Παρασκευή έγινες μέλος.....
Αφού τσεκάρεις αυτό γτ δεν τσεκάρεις κάθε προφίλ? Η το πρόβλημα είναι όταν γράφεται κάτι καλο ε?Πόσο νωρίτερα ? Παρασκευή έγινες μέλος.....
Απασφάλισε η Στεφανία ....Αφού τσεκάρεις αυτό γτ δεν τσεκάρεις κάθε προφίλ? Η το πρόβλημα είναι όταν γράφεται κάτι καλο ε?
Ε μα βέβαια!
Προφίλ που γράφτηκαν χθες κ η πρώτη τους δουλειά χωρίς καν να με ξέρουν είναι να με κράζουν είναι έγκυρα ε?
Ενώ κάποιος που μπορεί να παρακολουθεί χρόνια ως επισκέπτης κ να αποφασίσε να εκφράσει την άποψη του απαγορεύεται η αποκλείεται δηλαδή?
Λογικό είναι … και εμείς μερικές φορές γινόμαστε άδικοιΑπασφάλισε η Στεφανία ....
Εεεε,άμα πηγές στη ζωή!!!Επειδη ακούω οτι η Στεφανία ειναι VFM , και επειδή εχω παει θα πω οτι κατι τετοιο ειναι υποκειμενικο... Εχω κανει και δεν εντυπωσιαστηκα... Πχ με 50 ευρω πηγα στην Ζωη (δεν ξερω τι τιμες εχει τωρα) και πηρα μασαζαρα με στοματικο και αντικειμενικα εχει πολυ ωραιο σωμα και ουτε ειχε τα... "αν ταιριαζουν τα αστερια μας και οι αξονες της γης".. Ξαναπηγα στη Ζωη και με 70 ευρω πηρα σεξ με 2 εκτονωσεις... Επομενως το VFM για μια κοπελα που αντικειμενικα εμφανησιακα δεν ειναι και κατι τρομερο, τοτε κατα την αποψη μου δεν ειναι VFM. Επίσης στο Γκρεις σπα εχει εκτόνωση με 30 ευρω (μιση ωρα βεβαια) και αυτο VFM είναι, αλλα δεν ειναι κατι τρομερο η κοπελα...
KavlaaaaaaaaaaaaaaaΚαλό σκ!
καλά κάνει δεν σου πέφτει λόγος.τα μέλη κάνουν κουμάντο στο φόρουμ όχι εσύ . κατάλαβες? την επόμενη φορά θα κλειδωθεί το θρεντ σου και θα πας περίπατο από το φορουμΣκέφτηκε να κάνει προμο εδώ για άλλες,ενώ έχουν ξεχωριστό νήμα να γράψει ο,τι νομίζει..λες κ είναι το καφέ της γειτονιάς ν μας πει όλες τις υποτιθέμενες εμπειρίες του..
κακο του κεφαλιου της ....Απασφάλισε η Στεφανία ....
Κάντο αν αυτό το βρίσκεις δίκαιο. δεν θα με πειράξει.καλά κάνει δεν σου πέφτει λόγος.τα μέλη κάνουν κουμάντο στο φόρουμ όχι εσύ . κατάλαβες? την επόμενη φορά θα κλειδωθεί το θρεντ σου και θα πας περίπατο από το φορουμ
Σε χαλάει που μιλάνε για άλλες ? Εσυ δεν έχεις ξεκαθαρίσει αν πηδιέσαι η όχι τόσο καιρό κ τι τιμές έχεις . Όταν γράφουν σε αλλα νήματα καλά για εσένα δε σε χαλάει όμως .Σκέφτηκε να κάνει προμο εδώ για άλλες,ενώ έχουν ξεχωριστό νήμα να γράψει ο,τι νομίζει..λες κ είναι το καφέ της γειτονιάς ν μας πει όλες τις υποτιθέμενες εμπειρίες του..
Σιγα την αποκαλυψη! Ο κοσμος τοχει τουμπανο κι εμεις κρυφο καμαρι...Υπάρχει εκνευρισμός το τελευταίο διάστημα πιστεύω πως η αποκάλυψη ότι η Στεφανία προσφέρει φουλ πρόγραμμα την έφερε σε δύσκολη θέση και ξεσπάει.. Επίσης ίσως μερικά αρνητικά σχόλια εδώ μέσα ή η παρότρυνση μερικών για να πάμε σε άλλες κοπέλες.
Λοιπόν θα συμβούλευα την Στεφανία να είναι ήρεμη, όπως έξω στην ζωή έτσι και εδώ δεν γίνεται να είμαστε αποδεκτοί από όλους, άλλοι σε θαυμάζουμε, άλλους δεν τους καλύπτεις, κακό δεν είναι. Ίσως υπάρχουν προβοκάτσιες, τρικλοποδιές από άλλους αλλά μέσα από την ανωνυμία και αυτά τα περιμένεις. Θα σου πρότεινα Στεφανία να μην εκνευρίζεσε, να δέχεσαι την κριτική και να ανεβάζεις περισσότερες φωτό βίντεο και να έχεις λιγότερη αντιπαράθεση με το κοινό σου! Δες την Τζοάννα πώς το χειρίζεται το νήμα της! Πιστεύω πως με αυτόν τον τρόπο έχει πάει τα ραντεβού της στο Θεό όπως είμαι σίγουρος ότι στο Θεό είναι και τα δικά σου..
Με πολύ αγάπη ένας θαυμαστής σου!
απασφαλισε ο modκαλά κάνει δεν σου πέφτει λόγος.τα μέλη κάνουν κουμάντο στο φόρουμ όχι εσύ . κατάλαβες? την επόμενη φορά θα κλειδωθεί το θρεντ σου και θα πας περίπατο από το φορουμ
Έχω πάει ΠΑΝΩ από μία φορά (ρώτα με πριβέ αν θες κάτι ιδιαίτερο για εξακρίβωση) απλά ποτέ δεν κατάλαβα γιατί δεν λέτε χύμα πόσα παίρνει για γαμήσι...αυτός που ρωτάει τόσες λεπτομέρειες για τις χρεώσεις της κυρίας
δεν πρόκειται να πάει...
αν την έκανε κέφι θα είχε πάει και δε θα μας είχε διογκώσει τους όρχεις μας
για ένα πήδημα σε επαγγελματία τόσες γραμμές....
Συγνωμη για την παράθεση, διότι σε συναδέλφους δεν θέλω να συμμετέχω από σεβασμό , αλλά αναφέρθηκε όνομα μου ,δυστυχώς κάποιες φορές θα βγούμε από τα ρούχα μας...η συνεχόμενη έντονη πρόκληση με την δύσκολη ίσως καθημερινότητα, όλων μας φυσικά,φέρνει ένταση..εδώ είναι ένας μικρόκοσμος, εμείς οι κυρίες εκτιθομαστε, εσείς οι κύριοι οχι ?αρα να μας "δίνετε κάποια ελαφρυντικά " που και που.. το πώς θα διαχειριστεί επίσης η κάθε κυρία την πρόκληση είναι προσωπική υποθεση,εγώ πχ στην αρχή που πρωτομπηκα έκλαιγα από νεύρα , μετά όμως σκέφτηκα και απαντούσα με χιούμορ απέναντι σε κακοπροαίρετους,ήταν καλύτερο από το να στεναχωριέμαι, ώσπου ηρέμησαμε όλοι ..Η Στεφανία έχει τον δικό της τρόπο,και ελάχιστα παρακολουθώντας το νήμα της,αγένεια δεν έχω διακρίνει από μεριά της..αυτά από μένα, καλό και πονηρό βράδυ σε όλους ?Υπάρχει εκνευρισμός το τελευταίο διάστημα πιστεύω πως η αποκάλυψη ότι η Στεφανία προσφέρει φουλ πρόγραμμα την έφερε σε δύσκολη θέση και ξεσπάει.. Επίσης ίσως μερικά αρνητικά σχόλια εδώ μέσα ή η παρότρυνση μερικών για να πάμε σε άλλες κοπέλες.
Λοιπόν θα συμβούλευα την Στεφανία να είναι ήρεμη, όπως έξω στην ζωή έτσι και εδώ δεν γίνεται να είμαστε αποδεκτοί από όλους, άλλοι σε θαυμάζουμε, άλλους δεν τους καλύπτεις, κακό δεν είναι. Ίσως υπάρχουν προβοκάτσιες, τρικλοποδιές από άλλους αλλά μέσα από την ανωνυμία και αυτά τα περιμένεις. Θα σου πρότεινα Στεφανία να μην εκνευρίζεσε, να δέχεσαι την κριτική και να ανεβάζεις περισσότερες φωτό βίντεο και να έχεις λιγότερη αντιπαράθεση με το κοινό σου! Δες την Τζοάννα πώς το χειρίζεται το νήμα της! Πιστεύω πως με αυτόν τον τρόπο έχει πάει τα ραντεβού της στο Θεό όπως είμαι σίγουρος ότι στο Θεό είναι και τα δικά σου..
Με πολύ αγάπη ένας θαυμαστής σου!
Θεωρώ ότι το χειρίζεσαι τέλεια για αυτό παραθεσα το όνομα σου. Έχεις δίκιο σε όσα λες αλλά όλα είναι μέσα στο παιχνίδι δυστυχώς..Συγνωμη για την παράθεση, διότι σε συναδέλφους δεν θέλω να συμμετέχω από σεβασμό , αλλά αναφέρθηκε όνομα μου ,δυστυχώς κάποιες φορές θα βγούμε από τα ρούχα μας...η συνεχόμενη έντονη πρόκληση με την δύσκολη ίσως καθημερινότητα, όλων μας φυσικά,φέρνει ένταση..εδώ είναι ένας μικρόκοσμος, εμείς οι κυρίες εκτιθομαστε, εσείς οι κύριοι οχι ?αρα να μας "δίνετε κάποια ελαφρυντικά " που και που.. το πώς θα διαχειριστεί επίσης η κάθε κυρία την πρόκληση είναι προσωπική υποθεση,εγώ πχ στην αρχή που πρωτομπηκα έκλαιγα από νεύρα , μετά όμως σκέφτηκα και απαντούσα με χιούμορ και σαρκαστικό ίσως κάποιες φορες, απέναντι σε κακοπροαίρετους,ήταν καλύτερο από το να στεναχωριέμαι, ώσπου ηρέμησαμε όλοι ..Η Στεφανία έχει τον δικό της τρόπο,και ελάχιστα παρακολουθώντας το νήμα της,αγένεια δεν έχω διακρίνει από μεριά της..αυτά από μένα, Στέφανια μου καλό βράδυ και σε όλους τους κυρίους επίσης!
Ποια "αποκαλυψη" ρε φιλε?η αποκάλυψη ότι η Στεφανία προσφέρει φουλ πρόγραμμα την έφερε σε δύσκολη θέση