Καλησπέρα ΣτεφάνιαΚαλησπερα σε όλους!
Λιγες μέρες έμειναν ως την Παρασκευή που με το καλό θα λειτουργήσει ξανά ο τομέας του μασάζ..
Που το άκουσες αυτό?????
Λιγες μέρες έμειναν ως την Παρασκευή που με το καλό θα λειτουργήσει ξανά ο τομέας του μασάζ..
Κέντρα αισθητικής κ κομμωτήρια συνδέονται με το μασάζ.ειναι κατηγορία περιποίησης κ αισθητικής.τωρα αν αρθούν τα σμς η βγει καινούργιος κωδικός θα δούμε..Καλησπέρα ΣτεφάνιαΚαλησπερα σε όλους!
Που το άκουσες αυτό?????
Που το άκουσες αυτό?????
δεν χάνεται η καλή μου διάθεση μην ανησυχείς!έλα εσύ με το καλό κ θα το διαπιστώσεις!!Μετά τον Πέτσα βγήκε η Στεφάνια! Πέρα από την πλάκα πάντως, πριν την καραντίνα Στεφάνια μου, πρέπει να ήσουν σε πολύ καλή διάθεση και ανανεωμένη. Δυστυχώς δε σε πρόλαβα... Ελπίζω να έχεις κρατήσει την καλή σου διάθεση και θα τα πούμε σύντομα. Καλή αρχή!
τώρα κακώς την κάνουμε εδώ την κουβέντα αυτή , αλλά δόθηκε η αφορμή.
ως "κέντρα αισθητικής και περιποίησης" δεν είναι στημένα τα μασατζίδικα? μην τρελαθούμε τώρα...αυτή είναι η αλήθεια.
γι αυτό και πληρώνουν οι ιδιοκτήτες τον "φόρο ύπαρξης" εκεί που πρέπει...χωρίς τον οποίο θα ήταν κλειστά από την πρώτη ημέρα λειτουργίας τους.
τώρα κακώς την κάνουμε εδώ την κουβέντα αυτή , αλλά δόθηκε η αφορμή.
ως "κέντρα αισθητικής και περιποίησης" δεν είναι στημένα τα μασατζίδικα? μην τρελαθούμε τώρα...αυτή είναι η αλήθεια.
γι αυτό και πληρώνουν οι ιδιοκτήτες τον "φόρο ύπαρξης" εκεί που πρέπει...χωρίς τον οποίο θα ήταν κλειστά από την πρώτη ημέρα λειτουργίας τους.
τον ιδιο "φορο" πληρωνει κι η Στεφανια?
Γεια σου στεφάνια πριγκίπισσα!!Καλημερα!
Νομίζω αν με καλεσεις θα μάθεις την απάντηση! τόσο απλά!Τελικά η Στεφάνια δουλεύει ή όχι;;;
Νομίζω αν με καλεσεις θα μάθεις την απάντηση! τόσο απλά!Τελικά η Στεφάνια δουλεύει ή όχι;;;
οποίος ενδιαφέρεται για κάτι επικοινωνεί.Νομίζω αν με καλεσεις θα μάθεις την απάντηση! τόσο απλά!Τελικά η Στεφάνια δουλεύει ή όχι;;;
Γιατί δεν το γράφεις εδώ; Για ενημέρωση δεν είναι η σελίδα; Καλοπροαίρετα στο λέω.