Έχω μέχρι σήμερα επισκεφθεί 2 φορές τη Στεφανία και στις παρακάτω γραμμές θα προσπαθήσω να περιγράψω την (ξεχωριστή) εμπειρία που βίωσα...
Τέλη Ιουλίου 2019, 1η επίσκεψη
Δεν είναι λίγες οι φορές που ενώ στο μυαλό σου τριγυρίζει καιρό η ιδέα να δοκιμάσεις κάτι διαφορετικό, εν τέλει η ρουτίνα της καθημερινότητας σου ανατρέπει κάθε προγραμματισμό...
Μέχρι που κάποια στιγμή το timing είναι το κατάλληλο και όλα παίρνουν το δρόμο τους...
Κάπου στα τελειώματα του Ιουλίου της περασμένης χρονιάς λοιπόν, αποφάσισα πως είχε έρθει η στιγμή να επισκεφθώ τη Στεφανία...
Έκλεισα το ραντεβού μου και λίγες ώρες αργότερα βρισκόμουν έξω από την πόρτα της...
Με υποδέχθηκε χαμογελαστή και με ξενάγησε στον όμορφο χώρο της (ωραίο σπίτι, σε εξίσου ωραία περιοχή).
Και ύστερα...
Ύστερα ξεκίνησε το μασάζ...
(Κάπου εδώ, μια μικρή παρένθεση:
Όταν δυο άνθρωποι συναντιούνται για πρώτη φορά, χωρίς να γνωρίζονται, είναι λογικό να υπάρχει μια αμηχανία...
Άλλες φορές αυτό προκαλεί αρνητική ενέργεια, άλλες θετική...
Στην περίπτωσή μας συνέβη ευτυχώς το 2ο!
Κλείνει η παρένθεση...).
Δεν μπορώ να πω πως είμαι και από τους πιο ομιλητικούς ανθρώπους που υπάρχουν, όμως στη συγκεκριμένη περίσταση αυτό λειτούργησε υπέροχα!
Κι αυτό γιατί μου έδωσε την ευκαιρία να αφεθώ στο μασάζ, χωρίς να σκέφτομαι τίποτα άλλο...
Δεν είναι υπέρβολη να πω πως σε κάποιο σημείο έχασα την αίσθηση του χρόνου...
Η διαδικασία προχώρησε και ολοκληρώθηκε με τρόπο μοναδικό (θα μου επιτρέψετε να μην αναφέρω περισσότερες λεπτομέρειες), αφήνοντάς μου μια ξεχωριστή γεύση...
Φεύγοντας, ένιωθα πως είχα περάσει μια υπέροχη ώρα, παρέα μ' ένα "κορίτσι της διπλανής πόρτας"!
Και υποσχέθηκα στον εαυτό μου να επαναλάβω αυτή την εμπειρία!
Τέλη Δεκεμβρίου 2019, 2η επίσκεψη
Ένα παγωμένο Κυριακάτικο μεσημέρι, ανάμεσα στα Χριστούγεννα και την Πρωτοχρονιά, αποφάσισα να κάνω ένα δώρο στον εαυτό μου και να επισκεφθώ για μια ακόμη φορά τη Στεφανία...
Αυτή τη φορά δεν υπήρχε αμηχανία, επικρατούσε όμως η ίδια θετική ενέργεια...
Το μασάζ ακόμα καλύτερο...
Και στο τέλος και πάλι εκείνη η ξεχωριστή γεύση...
Φεύγοντας, να σκέφτομαι πάλι την υπέροχη ώρα που πέρασα με το "κορίτσι της διπλανής πόρτας", αλλά και πως η 3η επίσκεψη, είναι απλά θέμα χρόνου (Στεφανία, να ξέρεις, έχω σκοπό να την πραγματοποιήσω λίαν συντόμως)...
Ολοκληρώνοντας, να πω και κάτι ακόμα...
Επειδή έχουν γραφτεί πολλά περί της εμφάνισης της Στεφανίας, θα επαναλάβω αυτό που ανέφερα και πιο πάνω:
Είναι ένα "κορίτσι της διπλανής πόρτας" και ως τέτοιο λειτουργεί...
Από εκεί και πέρα, ο καθένας πράττει αναλόγως...