Ντουνταράς
Σεβαστός
- Εγγρ.
- 4 Μαρ 2020
- Κριτικές
- 11
- Like
- 6.823
- Πόντοι
- 1.346
Μόνο μια φορά υπήρξα στανταράκιας, ελλείψει εναλλακτικών κορασίδων.
Καλή Κυριακή με άφθονο νινί
Καλή Κυριακή με άφθονο νινί
στην ίδια λογική κινούμαι κι εγώ.στην Αθήνα που υπάρχουν τόσες και τόσες κοπέλες, για να τις δοκιμάσεις θες μια ζωή ολάκερη.
Το θέμα της φόλας ναι είναι υπαρκτό και πρόβλημα, αλλά πλέον τις βλέπω σαν ένα χαμένο στοιχηματικό δελτίο και πάμε παρακάτω.
δεν θα την παντρευτουμε την κοπελα που εχουμε στανταρ αλλα οταν ξερεις οτι θα περασεις καλα με μια κοπελα γιατι να ρισκαρεις???...Μα να σου πω και το άλλο;
Αν υπάρξει γενικά τάση στανταράκηδων, τότε και το bou θα πιάσει νυχτερίδες κι αράχνες, αφού δεν θα ανεβαίνουν κριτικές, σχόλια για τα νέα κορίτσια κλπ
Θα μου πεις τι με ενδιαφέρει - κι όντως έτσι είναι - όμως ρε φίλε τείνει να γίνεται σχέση εξάρτησης αν είναι να έχουμε πελατειακή σχέση πολλές φορές. Μήπως θα τη παντρευτούμε κιόλας;
Εδώ είναι και θέμα γνωριμιών που έχεις, ώστε να αυξάνεις τις πιθανότητες επιτυχίας. Βέβαια κάποιοι (αλλά πόσοι θα είναι αυτοί) που πηγαίνουν με διψήφιο αριθμό call girl$ μηνιαίως, ε λογικότερο είναι να έχουν μια ατζέντα με στανταράκια γιατί πολύ απλά αυτοί ενδιαφέρονται να περάσουν καλά ξεκουράζοντας σώμα και πνεύμα από την κοπιαστική εβδομάδα, το άγχος κλπαλλα οταν ξερεις οτι θα περασεις καλα με μια κοπελα γιατι να ρισκαρεις???...
δεν ξερω αν ειναι θεμα γνωριμιων η θεμα συμπεριφορας ξερω και εγω αμθρωπους που κανουν ραντεβου μη σου πω και καθε μερα εχουν την δυνατοτητα αυτη...εγω κανω περιπου ενα την εβδομαδα και αν εχω χρονο ισως και 2 καμια φορα ....ευτυχως με την κοπελα που βλεπω πιο συχνα(ιωαννα34) δεν εχω προβλημα στα ραντεβου μεχρι τωρα ...και μετα απο τοσα ραντεβου ξερει ακριβως τι θελω και δεν τρωμε χρονο στο σπασιμο του παγου...αν και η Ιωαννα ποτε δεν τρωει χρονο αλλα οκ....οποτε οπως λες τα ραντεβου μαζι της ειναι πλεον πραγματικη απολαυση και χαλαρωση ....γιαυτο τον λογο πιστευω οτι τα στανταρακια ειναι η πιο καλη επιλογη.....γιατι ξερεις εκριβως τι και πως ....αλλα που και που καλες ειναι και οι αλλαγες....ομως οταν θελεις σιγουρη απολαυση πας στα σιγουρα....Εδώ είναι και θέμα γνωριμιών που έχεις, ώστε να αυξάνεις τις πιθανότητες επιτυχίας. Βέβαια κάποιοι (αλλά πόσοι θα είναι αυτοί) που πηγαίνουν με διψήφιο αριθμό call girl$ μηνιαίως, ε λογικότερο είναι να έχουν μια ατζέντα με στανταράκια γιατί πολύ απλά αυτοί ενδιαφέρονται να περάσουν καλά ξεκουράζοντας σώμα και πνεύμα από την κοπιαστική εβδομάδα, το άγχος κλπ
Είμαι πιστός@pastelios είναι και θέμα χαρακτήρα να ξέρεις.
@athinaios44 από όσο έχεις δηλώσει δεν είσαι του αθλήματος ή ξεπορτίζεις;
Βλέπω να έρχονταιdronesιπτάμενες παντόφλες
ντρεπεσαι να πεις μαλάκας ;Είμαι πιστός
Βασικά στο τέλος νομίζω ότι είναι όπως την βρίσκει ο καθένας!!!@pastelios είναι και θέμα χαρακτήρα να ξέρεις.
@athinaios44 από όσο έχεις δηλώσει δεν είσαι του αθλήματος ή ξεπορτίζεις;
Βλέπω να έρχονταιdronesιπτάμενες παντόφλες