Νέα

Στανταράκιας ή το αντίθετο;

• Μέλος που άνοιξε το νήμα Ντουνταράς
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 69
  • Εμφανίσεις 2K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

Έχετε γενικά στάνταρ επιλογές;

• Όχι

Ψήφοι: 8 22,2%
  • Ναι

Ψήφοι: 28 77,8%

• Μέλη που ψήφισαν συνολικά
    36

Ντουνταράς

Σεβαστός
Εγγρ.
4 Μαρ 2020
Κριτικές
11
Like
6.823
Πόντοι
1.346
Μόνο μια φορά υπήρξα στανταράκιας, ελλείψει εναλλακτικών κορασίδων.
Καλή Κυριακή με άφθονο νινί :headbang2:

GiorgosM145

Σπουδαίος
Εγγρ.
15 Δεκ 2016
Κριτικές
10
Like
13.359
Πόντοι
2.546
Και τα δυο.Προσωπικα ειμαι των αλλαγων αλλα διατηρω τροπους επικοινωνιας με τις αποδοτικες γτ μετα θα το γυρισω η θα γυρισει αυτοματα αν δε βρισκω κατι που να συνδυαζσι εμφανιση+λογικη τιμη.Παντα οτι φτασει η τσεπη μου ειναι η αρχη των παντων.Καλα τα στανταρακια αλλα ειναι και ρουφηχτρες χρηματων οπως κ αλλες.Αν εχω φιλες τους χαρη σε αυτες χωριστα η μαζι τοτε αξιζει!

Black Panther91

Ανώτερος
Εγγρ.
18 Ιαν 2017
Κριτικές
3
Like
33.503
Πόντοι
6.186
Το μόνο στανταρακι που είχα ήταν η Φεδρα/Κωνσταντινα, κάποια στιγμή όμως χάθηκαν τα ίχνη της! Την πέτυχα μετά από καιρό σε Α.Τ. πόλης κοντά στην Αθήνα αλλά δεν της μίλησα για να μην δώσω στόχο σε γνωστούς. Τι να έχει απογίνει άραγε?

Geroxekoutis

Σπουδαίος
Εγγρ.
20 Σεπ 2023
Κριτικές
22
Like
11.053
Πόντοι
3.236
Και τα 2. Ξεκινάω την περιπέτεια πάντα με 2 20άρικα πάνω μου. Αρχικά ερευνώ το καινούργιο. Αν φάω φόλα. συνεχίζω σε κάποιο απο τα στανταράκια μου.

OP
OP
Ντουνταράς

Ντουνταράς

Σεβαστός
Εγγρ.
4 Μαρ 2020
Κριτικές
11
Like
6.823
Πόντοι
1.346
Όποιος απαντήσει βρε παιδιά, δικαίωμά σας είναι....
Μετά από τόσα χρόνια που κυκλοφορούν ένα σωρό κοπέλες, το θεωρώ υπερβολή για εμένα αν κάνω παραπάνω από 2 ραντεβού μαζί της...
Ειδικά στην Αθήνα που υπάρχουν τόσες και τόσες κοπέλες, για να τις δοκιμάσεις θες μια ζωή ολάκερη.
Το θέμα της φόλας ναι είναι υπαρκτό και πρόβλημα, αλλά πλέον τις βλέπω σαν ένα χαμένο στοιχηματικό δελτίο και πάμε παρακάτω.

Johnstef

Σπουδαίος
Εγγρ.
19 Απρ 2022
Κριτικές
48
Like
5.771
Πόντοι
2.846
στην Αθήνα που υπάρχουν τόσες και τόσες κοπέλες, για να τις δοκιμάσεις θες μια ζωή ολάκερη.
Το θέμα της φόλας ναι είναι υπαρκτό και πρόβλημα, αλλά πλέον τις βλέπω σαν ένα χαμένο στοιχηματικό δελτίο και πάμε παρακάτω.
στην ίδια λογική κινούμαι κι εγώ.
Υπάρχουν κάποιες που ξεχωρίζουν και θέλω να τις δω περισσότερες φορές - αν και μέχρι στιγμής το ρεκόρ μου με κοπέλα είναι 5 φορές.
Αλλά μου αρέσει να δοκιμάζω. Ρισκάρω μεν φόλιασμα αλλά πλέον το θεωρώ μέρος του παιχνιδιού.

OP
OP
Ντουνταράς

Ντουνταράς

Σεβαστός
Εγγρ.
4 Μαρ 2020
Κριτικές
11
Like
6.823
Πόντοι
1.346
Μα να σου πω και το άλλο;
Αν υπάρξει γενικά τάση στανταράκηδων, τότε και το bou θα πιάσει νυχτερίδες κι αράχνες, αφού δεν θα ανεβαίνουν κριτικές, σχόλια για τα νέα κορίτσια κλπ
Θα μου πεις τι με ενδιαφέρει - κι όντως έτσι είναι - όμως ρε φίλε τείνει να γίνεται σχέση εξάρτησης αν είναι να έχουμε πελατειακή σχέση πολλές φορές. Μήπως θα τη παντρευτούμε κιόλας;

pastelios

Σεβαστός
Εγγρ.
5 Ιουλ 2021
Κριτικές
15
Like
8.561
Πόντοι
2.046
ΜΟΝΟ στανταρακια .....μετα απο ενα σωρο φολες ...οχι αλλα πεταμενα λεφτα....ειναι κριμα!!!!

Trelosagorina

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
29 Σεπ 2024
Κριτικές
2
Like
445
Πόντοι
301
Μόνο στάνταρ. Και ειδικά μόνο Ιωανναρα34. Το καλύτερο στανταρ και η καλύτερη κοπέλα.

Τελευταία τροποποίηση:

pastelios

Σεβαστός
Εγγρ.
5 Ιουλ 2021
Κριτικές
15
Like
8.561
Πόντοι
2.046
Μα να σου πω και το άλλο;
Αν υπάρξει γενικά τάση στανταράκηδων, τότε και το bou θα πιάσει νυχτερίδες κι αράχνες, αφού δεν θα ανεβαίνουν κριτικές, σχόλια για τα νέα κορίτσια κλπ
Θα μου πεις τι με ενδιαφέρει - κι όντως έτσι είναι - όμως ρε φίλε τείνει να γίνεται σχέση εξάρτησης αν είναι να έχουμε πελατειακή σχέση πολλές φορές. Μήπως θα τη παντρευτούμε κιόλας;
δεν θα την παντρευτουμε την κοπελα που εχουμε στανταρ αλλα οταν ξερεις οτι θα περασεις καλα με μια κοπελα γιατι να ρισκαρεις???...

John 100

Σπουδαίος
Εγγρ.
17 Ιουλ 2020
Κριτικές
32
Like
5.250
Πόντοι
2.846
Όλοι ξεκινάνε ψάχνοντας και αλλάζοντας.
Κάποια στιγμή βρίσκουν κάποια/ες που
Α. Περνάνε καλά
Β. Υπάρχει μια χημεία μεταξύ τους
Γ. Την αντέχουν οικονομικά.

Τότε παίζουν και με το στανταράκι και με άλλες. Οι αναλογία ποικίλει στον καθένα. Συνήθως όσο περνάν τα χρόνια επικρατούν πιο πολύ τα στανταρακια.

savvass

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
13 Μαΐ 2010
Κριτικές
6
Like
3.684
Πόντοι
736
Και εγω πιο πολύ σε στανταράκια πήγαινα απο ένα σημείο και μετά , αν και ο συνδυασμός στανταράκι και όχι πολύ συχνές επισκέψεις μάλλον δεν είναι πολύ καλός γιατί στο τέλος καταλήγεις να πηγαίνεις μόνο στα / στο στανταράκι σου.

Τα πρώτα χρόνια στον Βαρδάρη (2001 - 2010) τότε η δεν υπήρχε το σάιτ η δεν το είχα ανακαλύψει εγω , οπότε πήγαινα συχνά σε καινούργιες.

Ghajnsielem

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
2 Φεβ 2023
Κριτικές
1
Like
2.410
Πόντοι
446
Αν έχεις στανταρακι και την επισκεφθείς δυο φορες το μηνα για αρκετο καιρό αλλάζει μετα η σχέση σου με αυτην, προς το χειρότερο ή καλυτερο οπως είχα ενα στανταρακι για 3 χρόνια και το έληξα.

OP
OP
Ντουνταράς

Ντουνταράς

Σεβαστός
Εγγρ.
4 Μαρ 2020
Κριτικές
11
Like
6.823
Πόντοι
1.346
αλλα οταν ξερεις οτι θα περασεις καλα με μια κοπελα γιατι να ρισκαρεις???...
Εδώ είναι και θέμα γνωριμιών που έχεις, ώστε να αυξάνεις τις πιθανότητες επιτυχίας. Βέβαια κάποιοι (αλλά πόσοι θα είναι αυτοί) που πηγαίνουν με διψήφιο αριθμό call girl$ μηνιαίως, ε λογικότερο είναι να έχουν μια ατζέντα με στανταράκια γιατί πολύ απλά αυτοί ενδιαφέρονται να περάσουν καλά ξεκουράζοντας σώμα και πνεύμα από την κοπιαστική εβδομάδα, το άγχος κλπ

pastelios

Σεβαστός
Εγγρ.
5 Ιουλ 2021
Κριτικές
15
Like
8.561
Πόντοι
2.046
Εδώ είναι και θέμα γνωριμιών που έχεις, ώστε να αυξάνεις τις πιθανότητες επιτυχίας. Βέβαια κάποιοι (αλλά πόσοι θα είναι αυτοί) που πηγαίνουν με διψήφιο αριθμό call girl$ μηνιαίως, ε λογικότερο είναι να έχουν μια ατζέντα με στανταράκια γιατί πολύ απλά αυτοί ενδιαφέρονται να περάσουν καλά ξεκουράζοντας σώμα και πνεύμα από την κοπιαστική εβδομάδα, το άγχος κλπ
δεν ξερω αν ειναι θεμα γνωριμιων η θεμα συμπεριφορας ξερω και εγω αμθρωπους που κανουν ραντεβου μη σου πω και καθε μερα εχουν την δυνατοτητα αυτη...εγω κανω περιπου ενα την εβδομαδα και αν εχω χρονο ισως και 2 καμια φορα ....ευτυχως με την κοπελα που βλεπω πιο συχνα(ιωαννα34) δεν εχω προβλημα στα ραντεβου μεχρι τωρα ...και μετα απο τοσα ραντεβου ξερει ακριβως τι θελω και δεν τρωμε χρονο στο σπασιμο του παγου...αν και η Ιωαννα ποτε δεν τρωει χρονο αλλα οκ....οποτε οπως λες τα ραντεβου μαζι της ειναι πλεον πραγματικη απολαυση και χαλαρωση ....γιαυτο τον λογο πιστευω οτι τα στανταρακια ειναι η πιο καλη επιλογη.....γιατι ξερεις εκριβως τι και πως ....αλλα που και που καλες ειναι και οι αλλαγες....ομως οταν θελεις σιγουρη απολαυση πας στα σιγουρα....

OP
OP
Ντουνταράς

Ντουνταράς

Σεβαστός
Εγγρ.
4 Μαρ 2020
Κριτικές
11
Like
6.823
Πόντοι
1.346
@pastelios είναι και θέμα χαρακτήρα να ξέρεις.
@athinaios44 από όσο έχεις δηλώσει δεν είσαι του αθλήματος ή ξεπορτίζεις;
Βλέπω να έρχονται drones ιπτάμενες παντόφλες :confused:

athinaios44

Ανώτατος
Εγγρ.
19 Μαΐ 2018
Like
52.617
Πόντοι
12.756

pastelios

Σεβαστός