Νέα

Σπυράκια στο σώμα του πέους !!

• Μέλος που άνοιξε το νήμα gzm
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 94
  • Εμφανίσεις 16K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 3 άτομα (0 μέλη και 3 επισκέπτες)

LION7

Ανώτερος
Εγγρ.
26 Ιουλ 2007
Κριτικές
16
Like
10.297
Πόντοι
8.645
αντε και για να μαθαινεις κιολας παλιομαλακα βλακα,οταν ενα μουνι εχει κονδυλοματα βλακα,εχει και πολλα υγρα,και συνηθως τα υγρα αυτα μυριζουν και ασχημα.δεν εχει σχεση αν εχουν εξαρση η οχι.

:jerking:

pouranger

Σεβαστός
Εγγρ.
4 Δεκ 2007
Κριτικές
10
Like
9
Πόντοι
1.290
Τελικά  ο έτσι  πήγε  στο γιατρό ?
Τί είχε ?

tsimiski51a

Μέλος
Εγγρ.
29 Ιαν 2011
Κριτικές
3
Like
14
Πόντοι
16
σπυράκια = έρπης

amjik

Τιμημένος
Εγγρ.
12 Μαΐ 2008
Κριτικές
61
Like
43.073
Πόντοι
22.785
Φίλε που ξεκίνησες το θρεντ, εκτύπωσε την παραπάνω απάντηση και δειξ' τη στο γιατρό που θα πας, ίσως τον βοηθήσει στη διάγνωση

[size=19pt]ΕΓΡΑΨΨΨΨΨΨΨΕΣ !!!!!!!!![/size] :rockon:

Bastounovlaxos

Μέλος
Εγγρ.
21 Ιουν 2007
Like
21
Πόντοι
16
Εσείς ρε μαλάκες είσαστε πιο άρρωστοι απο αυτον με το πουλι.
Εξι σελίδες :jerking: :jerking: :jerking: καργα....

OP
OP
G

gzm

Μέλος
Εγγρ.
7 Οκτ 2010
Like
78
Πόντοι
1
Χαλια καμερα ειχε τυπε, τωρα ξαναανεβαζει φωτο για να του κανουμε καλυτερη διαγνωση  :2funny:

Λοιπόν επειδή την πρώτη φώτο μου την έχουν διαγράψει τα λαμόγια του hosting εμποδίζοντας έτσι το έργο σας, ανεβάζω μια δεύτερη καλύτερης ποιότητας έτσι ώστε να βγάλετε με περισσότερη ακρίβεια το πόρισμα σας !!  :rockon:

Ευχαριστώ πάντως για τις πολύτιμες συμβουλές σας πραγματικά η πλάκα είναι απερίγραπτη και φυσικά έκτός απο μερικές σοβαρές σκέψεις που μπορεί να έπεσαν απο μερικούς, το περίμενα και αυτό σε ένα τέτοιο χώρο είναι απόλυτα λογικό. Αύριο πρωι έχω ρεντεβού σε ιδιώτη δερματολόγο και θα δούμε..  :zombie:

jo145

Τιμημένος
Εγγρ.
19 Ιουν 2010
Κριτικές
69
Like
19
Πόντοι
1.246
Λοιπόν επειδή την πρώτη φώτο μου την έχουν διαγράψει τα λαμόγια του hosting εμποδίζοντας έτσι το έργο σας, ανεβάζω μια δεύτερη καλύτερης ποιότητας έτσι ώστε να βγάλετε με περισσότερη ακρίβεια το πόρισμα σας !!  :rockon:

Ευχαριστώ πάντως για τις πολύτιμες συμβουλές σας πραγματικά η πλάκα είναι απερίγραπτη και φυσικά έκτός απο μερικές σοβαρές σκέψεις που μπορεί να έπεσαν απο μερικούς, το περίμενα και αυτό σε ένα τέτοιο χώρο είναι απόλυτα λογικό. Αύριο πρωι έχω ρεντεβού σε ιδιώτη δερματολόγο και θα δούμε..  :zombie:
Φιλε κλωνε λαθος πουτσα εβαλες , αυτη ειναι του Αδερφου σου

και αυτος καποιο προβλημα εχει παντως παρτον μαζι σου  :2funny: :2funny: :2funny:

πραγματικά η πλάκα είναι απερίγραπτη

:idiot: :idiot: :idiot: :idiot:

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom