έτσι ειναι ο έρωτας. πολλές φορές δεν έχει ανταπόκριση....
που χαθηκες δασκαλε?νομιζα σε εστειλα καταλαθος για κολυμπι και αχωθηκα.
τρεχω τωρα για την δουλεια στο βελιγραδι και δεν ειχα χρονο να σου στειλω μυνημα χαχαχα
καπου διαβασα που εγραψες οτι οι ουκρανοι κοκορευοντε που ξεγελουν τους βλακες ξενους
και τα λενε μεταξυ τους και γελανε.θυμηθηκα πριν 2 χρονια,το εγραψα και αυτο εδω τι ακουσα
με τα αυτια μου,οχι πως δεν τα ξερω.οπως περπατουσα οδυσσο ενας νεαρος με δυο γκομενιτσες
που καταλαβε ειμαι ξενος νομιζωντας οτι δεν γνωριζω την γλωσα αρχισε το κοκορεμα.
αφορμη καταλαβα ηταν που με ειδε γιατι σχολιασε οτι ηρθαν τουριστες στην πολη τι καλα.
αρχισε με περηφανια να λεει στις γκομενες πως ξεγελασε καπιους ξενους.
τους κλαιγωταν δεν ειχε να φαει και αυτοι τον λυπηθηκαν και ταισαν μετα τους
ειπε μια ιστορια και του εδωσαν και 100 γριβνα.οι κοπελες χαχαχαχαχ και γελουσαν
ευτυχισμενες με τον γυφτο που εκανε αυτο για να φαει τζαμπα και για 100 γριβνα.
οι ιδιες αυτες που κυκλοφωρανε με αυτον τον τυπο σε μενα που ειμαι εκατο φωρες καλυτερα
εμφανισιακα και οικονομικα απο αυτον τον γυφτο αν πλισιαζα να τις καμακωσω θα με εβλεπαν
με ενα παραξενο τροπο σαν να βλεπουν εξωγηνο,πολλες μολις πλισιασω κρατουσαν την καρδια τους
οτι φοβηθηκαν που τις πλισιασα στο παρκο και στο παγκακι που καθωνταν με τις ωρες κανοντας
τιποτα με τις φιλες τους χαχαχα.οι ιδιες μετα μια χαρα δεν φοβουντε και αστειευουν με τον καθε γυφτο.
πολλες φωρες τους λεω,σε καταλαβω δεν εισαι συνηθησμενη να σου μιλα ενας νορμαλ ανθρωπος
και για αυτο παθαινεις πανικο οταν σε πλισιαζεικαπειος νορμαλ και σε προσκαλει καπου.