Theoharis(2)
Μέλος
- Εγγρ.
- 20 Δεκ 2020
- Like
- 533
- Πόντοι
- 21
ο φιλος σου ειναι γλυκουλης και προκαλει οργασμ
αποκαλυφτηκες εδω και 3 μερες ποιος εισαι,για αυτο γραφε μιντ με τον λογαριασμο σουχαχαχαΜερικοί είστε θύματα εντυπωσιασμού. Βλέπετε κάτι ωραίες κοπέλλες που ανεβάζει ο Kman (το αν και πόσο γαμάει αυτός το ξέρει), θαμπώνεστε επειδή σας φαίνονται απλησίαστο όνειρο και θεοποιείτε τον kman, ο οποίος δεν κάνει τίποτα παραπάνω από το να τις αγοράζει ξοδεύοντας το μισθό του, χωρίς να έχει κάνει επενδύσεις όπως έχει παραδεχτεί και δεν βλέπει τον τοίχο στο βάθος του ορίζοντα. Ψυχολογική υπεραναπλήρωση λέγεται, από τα ζόρια μιας ζωής. Χτυπάει ψηλές και μιλάει για ποσότητες. Δικαίωμά του βεβαίως είναι να κάνει ό,τι θέλει, αλλά δεν κάνει κάτι σπουδαίο για να τον λες άρχοντα.
Είστε σοβαροί που τολμάτε να συγκρίνετε τον kman με τον Mindreader? Αν υποθέσουμε ότι ένας νέος έρθει να ζητήσει εδώ μέσα καθοδήγηση για να μπει στο γκομενοκυνήγι, τι έχει να ωφεληθεί από τις αρλούμπες του kman? Σόρυ, αλλά αν δεν είχα την δική μου εμπειρία επί του θέματος, θα παρακολουθούσα Mindreader και Sex Volcano. Και τώρα τους παρακολουθώ δηλαδή, γιατί δεν νομίζω ότι τα έμαθα όλα.
Από τον kman τι ακριβώς να μάθω; Ότι ξεκινάς από Γερμανία χωρίς πλάνο, σε ρίχνουν οι γκόμενες γιατί εντωμεταξύ τους έκατσε καλύτερη προσφορά και σκέφτεσαι να καλύψεις τα κενά με street καμάκι 50 χρονών άνθρωπος ντυμένος σαν λέτσος; Κι όλο αυτό το παρουσιάζεις σαν τεχνική ότι προσπαθείς να προσαρμόσεις το παιχνίδι για να δεις που θα χώσεις λεφτά; Αυτά λέει και είναι γελειότητες. Είναι απλά ένας διασκεδαστικός άνθρωπος.
Ας περνάει καλά. Δεν έχω τίποτα μαζί του, αλλά με τον παραλογισμό σας μερικοί, αδικείτε έναν πραγματικό γνώστη του θέματος σαν τον Mindreader συνεπαρμένοι από τα πυροτεχνήματα ενός ελαφράς κατηγορίας αγωνιστή σαν τον kman.
Βλέπω τις φωτό kman και γκόμενες κι έχω δει και φωτό με Mindreader και γκόμενες. Έχω αρκετή εμπειρία για να καταλαβαίνω ότι τον πρώτο κοιτάνε πώς να τον ξεφορτωθούν το γρηγορότερο και με τον δεύτερο δείχνουν να περνάνε καλά.