athinaios44
Ανώτατος
- Εγγρ.
- 19 Μαΐ 2018
- Like
- 52.627
- Πόντοι
- 12.756
Βγαζω αμπελαλε για Λακη και Δημητρακη η οχι ακομα;
Ο Μήτσος έχει πάει για κατάθεση στη τράπεζα...Σιγκαπούρη με βαπόρι,σε ένα μήνα θα είναι πίσω.
Ο Μήτσος έχει πάει για κατάθεση στη τράπεζα...Σιγκαπούρη με βαπόρι,σε ένα μήνα θα είναι πίσω.
Τι να ζητιανεύω?Εμένα τα εισοδήματα αυξάνουν συνέχεια.6 χιλιαρικάκια τσίμπησα τον τελευταίο μήνα καθαρά.Εχω και ακίνητη περιουσία κτλ.
Το θέμα είναι να αυξήσω το εισόδημα στα 10 χιλιάρικα ώστε να είμαι μάχιμος και στα 50.
Εγώ εφαρμόζω το work hard,play hard,οι άλλοι προτιμούν το αραλίκι και να έρθουν οι γκόμενες στις πούτσες τους.
Το ξέρω ότι έκλεισαν, πιο συγκεκριμένα η Ουκρανία άνοιξε για λίγο τα σύνορα της από 15 Ιουλίου και 28 Αυγούστου τα ξανά έκλεισε. Εγώ πρόλαβα και πήγα επάνω τώρα το καλοκαίρι για 11 μέρες. Από τις 15 Αυγούστου και επέστρεψα στις 26 Αυγούστου.
Υ.Γ. πάντως η πρόταση μου για την πάσα ησχυει γιατί είσαι μερακλής. Κλασική Amateur φάση με λίγα φράγκα
Τι να ζητιανεύω?Εμένα τα εισοδήματα αυξάνουν συνέχεια.6 χιλιαρικάκια τσίμπησα τον τελευταίο μήνα καθαρά.Εχω και ακίνητη περιουσία κτλ.
Το θέμα είναι να αυξήσω το εισόδημα στα 10 χιλιάρικα ώστε να είμαι μάχιμος και στα 50.
Εγώ εφαρμόζω το work hard,play hard,οι άλλοι προτιμούν το αραλίκι και να έρθουν οι γκόμενες στις πούτσες τους.
να εχεις παντα εισοδηματα
εγω δεν ευχομαι να μην βγαζεις λεφτα
ουτε ευχομαι να χασεις την δουλεια σου
απλα μην σε πιανει κοκκινο απο τη καβα και πληρωνεις υπεραξιες
σε αυτο και μονο ηταν ανεκαθεν η διαφωνια μας
ουτε στα γουστα που εχεις, ουτε σε κατι αλλο
Σε αυτες που εσυ δινεις 100 εγω δινω 20 (παντα σε αναλογια)
αρχηγόςΔεν άφηναν φωτό αλλά τράβηξα μερικές κρυφές.
Καλή παρτουζα χόρευαν γυμνές,φιλιόνταν μεταξύ τους κτλ,τουερκινγκ φάσεις αλλά δεν άφηναν να τραβήξω.
Η Ουκρανή είχε βυζαρες και η Λευκορρωσιδα ήταν 180 με πολύ ωραίο κωλο.Αλλα δεν άφηναν να τραβάω.
Αυτή είναι η Ουκρανέζα.
Και αυτή είναι η Λευκορρωσιδα.
Γενικα με χάλασε που το έριχναν τόσο στο πιωμα.Μεγαλες νεροφίδες,το Ballantines το ρούφηξαν σχεδόν όλο.Επισης το τρομπόνι δεν ήταν πολωνικού επιπέδου.
Θέλουν μόνιμο σπονσοριλικι,να τους πληρώνω το νοίκι και να έρχομαι να τις γαμαω τακτικά αλλά προτιμώ τις νέες προοπτικές.Παιζουν πολλά νέα μουνια που γουστάρουν μπαλκαν πέος,ισάξιες και καλύτερες.
Γενικα το νοίκι τους πλήρωσα 400 ευρώ και τις είχα δυο μέρες.Μπορουσα και παραπάνω αλλά ήθελα να καμακώσω στα κλαμπς.Στο Κράκωβ τα σκατωσε η ΜΙΛΦ και βαριόμουνα να πάω Βαρσοβια στην άλλη με τα τατου.Ζητησε και πολλά αλλά φαινόταν γερό τρομπόνι.
Αν μου κάτσει η Ουκρανέζα που γνώρισα στο live θα είναι τέλεια.Η γκομενα είναι πύραυλος εμφανισιακά.Ειχε βέβαια και καλύτερες ακόμα έξω.
Ο Λάκης ψωφησε μόνος τουΤα γαμησατε και ψοφησαν τα νηματα!
Καταφερατε να διωξετε και Δημητρακη και Λακη και οπως το πατε θα φατε και τον Κμαν....
Μιτσος δεν φαγώθηκεΤα γαμησατε και ψοφησαν τα νηματα!
Καταφερατε να διωξετε και Δημητρακη και Λακη και οπως το πατε θα φατε και τον Κμαν....
Γενικά kman2 δεν είχε πολλούς τουρίστες λόγο της ιδιάζουσας κατάστασης με τον κορονοιό. Γενικά δεν πήγα σε κλάμπ (γιατί δεν ήθελε η δικιά μου) κινήθηκα περισσότερο στα πέριξ της obolon και ελάχιστα στην xhresatik γιατί ήμουν σχεδόν όλη την ώρα με την γκόμενα μου. Να φανταστείς ήθελα κάποια πρωινά να ξενοπηδήξω αυτή που θέλω να σου κάνω πάσα αλλά δεν ξυπνούσε πριν τις 4 το απόγευμα.
Δεν γίνετε να βάλω φοτό γιατί δεν είναι μαύρη ζώνη, κανονική γκόμενα είναι. Αν θέλεις πριβέ όταν βρεθούμε να σου δείξω φοτογραφίες.
Για την πάσα που θα σου κάνω αν θέλεις μπορείς να μου δώσεις το viper και να σου στείλω φοτο και το τηλέφωνο της