Νέα

Σπόνσορινγκ-σεξοτουρισμός στην Ουκρανία

• Μέλος που άνοιξε το νήμα Kman2
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 29K
  • Εμφανίσεις 1M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 15 άτομα (0 μέλη και 15 επισκέπτες)

rigass

Μέλος
Εγγρ.
19 Απρ 2020
Like
558
Πόντοι
96
Βασικά έφταιγε και ο Ιταλός.Δεν είχε καλή κίνηση,χτυπούσε συνεχώς μπάζα.Οταν τον έβαλα στο γνήσιο παίγνιο με τις απαιτήσεις,τον πήρε τελείως από κάτω,δεν μπορούσε να λειτουργήσει.Χασαμε χρόνο με τις μπαζοκαταστασεις και αναγκάστηκα να επιβάλω σιδηρά χείρα.Του λέω θα πάμε μόνο σε γκόμενες που λέω εγω και θα κανεις ο,τι σου λέω.
Πιστεύω αν ερχόταν ο Πουτσαρας θα θερίζαμε στα κλαμπ.Θα είχα και το κεφάλι μου ήσυχο από τους Πολωνούς,μας κολλάγανε συνέχεια.

Ρε Αρχηγε σου ειπα, αν δεν ερθει ο ΒΠ σφυρα
Καλα τα guidelines αλλα θελω να δω σπονσοριλικι επι του πεδιου

Karamanis Stratos

Σπουδαίος
Εγγρ.
4 Αυγ 2020
Like
8.418
Πόντοι
2.356
Πηρε τον αμπαλο τον ιταλο ο Αρχηγος και τον χαντακωσε ασχημα...
Τρελο πισογυρισμα... :confused:

Διαγραμμένο μέλος 85965

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
3 Ιαν 2010
Κριτικές
5
Like
1.328
Πόντοι
216
Η Λακα φώναξε για ενισχύσεις τον τραβελοπουστα Ζαν Κλοντ!
Ενας ναζι πουστης συμμαχησε με ενα συριζαιο πούστη,το σύμφωνο Μολότοφ-Ριμπεντροπ του bou!
Ζαν Κλοντουλα ποσο καιρό εχεις να πας Άγκυρας 1 να απολαυσεις τραβελοπουτσα?
Θες να σε ξεφτιλισω και σε αυτο το νήμα?

athinaios44

Ανώτατος
Εγγρ.
19 Μαΐ 2018
Like
52.687
Πόντοι
12.756
Η Λακα φώναξε για ενισχύσεις τον τραβελοπουστα Ζαν Κλοντ!
Ενας ναζι πουστης συμμαχησε με ενα συριζαιο πούστη,το σύμφωνο Μολότοφ-Ριμπεντροπ του bou!
Ζαν Κλοντουλα ποσο καιρό εχεις να πας Άγκυρας 1 να απλαυσεις τραβελοπουτσα?
Θες να σε ξεφτιλισω και σε αυτο το νήμα?
:2funny:

τασος3

Σπουδαίος
Εγγρ.
7 Νοε 2010
Like
8.098
Πόντοι
2.356
Πολυ καλα τα λεει ο χαρης
Μινσκ δυο ποτα στο rich cat στο μπαρ 50 ευρω(μαζι με την ειδοδο) ..Οδησσο τραπεζι στο ibiza στα 200 ευρω(χωρις την εισοδο) ..να μην αναφερω το chi στο Κιεβο :grin:

Το κακο ειναι οτι γραφουν ατομα που δεν εχουν παει ποτε η εχουν να πανε καμια πενταετια στα αγια χωματα του μπλοκ ...

τασος3

Σπουδαίος
Εγγρ.
7 Νοε 2010
Like
8.098
Πόντοι
2.356
Ωραιο πουταναδικο πραγματι γεματο τουρκοαραβες ... χορταινει το ματι σου να τους βλεπεις :2funny:

Διαγραμμένο μέλος 85965

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
3 Ιαν 2010
Κριτικές
5
Like
1.328
Πόντοι
216
Ο κλώνος μου ο Δημήτρης που είναι να κραξουμε παρέα να πέσει γέλιο? Η κόντρα Λάκη και κλώνων του Αβράμη βαρετή κατάντησε
Ρουφα μια τραβελοπουτσα περιποιημένη με τα φιλαράκια σου στην Ομόνοια για να μη βαριέσαι κυρια μου!
Τι μιλας εσυ μωρη λουλου,εσυ δεν εισαι το μουνοδουλακι του σαιτ που για μια γυναικα εισαι ικανο να γλυψεις μεχρι και σκατωμενα βρακια.
Τα ξερω τα ξεφτιλικια σου
Με τη Μάρκελλα αραζετε μαζι Ομόνοια?
Το μονο που ξέρεις είναι να γεμιζεις τον πατο σου!
Πουστης ήσουν, είσαι και θα είσαι.
Αγκυρας 1 δινεις τον κωλο σου βρωμοπουστα Ζαν Κλοντ!

Συνημμένα

• Screenshot_20200725-123940.jpeg
    Screenshot_20200725-123940.jpeg
    145,2 KB · Εμφανίσεις: 45
  • Screenshot_20200725-124937.jpeg
    Screenshot_20200725-124937.jpeg
    118,4 KB · Εμφανίσεις: 42

oykxaris

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
10 Δεκ 2017
Like
2.174
Πόντοι
456
τασο 200 ευρο εδωσες τωτε με το γριβνα 26-28! 3-4 χρονια πιο πριν θα ηταν 3 φωρες ακριβωτερα.
στο παλαντιουμ που εδωσαν οι 3 φιλοι 2500 ευρο,αν ερχονταν το 2014 αντι το 2016 ο λογαριασμος θα ηταν 3200 ευρο.
αν ερχονταν το 2010-12 θα ηταν 4000 ευρο και 2008-10 με 6 το γριβνα 5300 ευρο για μια βοτκα και 2 πιατακια σουσι.
μου θελανε και ουκρανια τρομαρα τους καπιοι εδω μεσα χαχαχαχα.
οταν ηρθε ο διμητρακης τον επαιρνα στο ελληνικο για να γελαμε με τους ελληνες και εκει ειχε 3,5 ευρο το σουβλακι και 5 ευρο το γλυκο.
ηταν το φτηνοτερο μερος για να φας και με τιμες ελλαδας!10 ηταν το γριβνα οταν ηρθε ο πορνομητσος.
ο θειος μου βαιβαια δεν ηθελε να τον συναντησει οταν του μιλησα για αυτον οπως κανει και με ολους τους αλλους.
ουτε τον δασαλο μου ειπε αν ερθει θελει να τον δει μπροστα του χαχαχαχαα.

Διαγραμμένο μέλος 85965

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
3 Ιαν 2010
Κριτικές
5
Like
1.328
Πόντοι
216
τασο 200 ευρο εδωσες τωτε με το γριβνα 26-28! 3-4 χρονια πιο πριν θα ηταν 3 φωρες ακριβωτερα.
στο παλαντιουμ που εδωσαν οι 3 φιλοι 2500 ευρο,αν ερχονταν το 2014 αντι το 2016 ο λογαριασμος θα ηταν 3200 ευρο.
αν ερχονταν το 2010-12 θα ηταν 4000 ευρο και 2008-10 με 6 το γριβνα 5300 ευρο για μια βοτκα και 2 πιατακια σουσι.
μου θελανε και ουκρανια τρομαρα τους καπιοι εδω μεσα χαχαχαχα.
οταν ηρθε ο διμητρακης τον επαιρνα στο ελληνικο για να γελαμε με τους ελληνες και εκει ειχε 3,5 ευρο το σουβλακι και 5 ευρο το γλυκο.
ηταν το φτηνοτερο μερος για να φας και με τιμες ελλαδας!10 ηταν το γριβνα οταν ηρθε ο πορνομητσος.
ο θειος μου βαιβαια δεν ηθελε να τον συναντησει οταν του μιλησα για αυτον οπως κανει και με ολους τους αλλους.
ουτε τον δασαλο μου ειπε αν ερθει θελει να τον δει μπροστα του χαχαχαχαα.
Καλα Αλβανοι είστε?
Πατε σε τριτοκοσμικές χώρες για να σας ξεπουπουλιασουν?

τασος3

Σπουδαίος
Εγγρ.
7 Νοε 2010
Like
8.098
Πόντοι
2.356
Ηταν τριτοκοσμικες πριν δεκαετιες ... τωρα οχι πια.
Αυτο λεμε , εσυ σε ποιες ανατολικες χωρες πηγες και ποτε? Για να ακουσω ...

Διαγραμμένο μέλος 85965

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
3 Ιαν 2010
Κριτικές
5
Like
1.328
Πόντοι
216
Δεν εχω παει στην πρώην ΕΣΣΔ.
Το κεντρο του Κιέβου οκ και μερικές ακόμα περιοχες οκ,η υπόλοιπη χωρα τι ειναι?
Με αυτα τα ποσα που εγραψε ο Χαρης κανεις ζωαρα σε οποιαδήποτε χωρα του κόσμου!
Μου φαίνεται εντελως χαζο να ξενιτεύεται κάποιος για να φαει μια περιουσια στην Ουκρανία!
Το κάνει και στη χωρα του ή σε αλλες χωρες που δεν έχουν εμφύλιο πολεμο και τρελη εγκληματικότητα

Εγγρ.
9 Μαρ 2008
Κριτικές
4
Like
16.676
Πόντοι
3.936

Σωστός!
Γιαυτό και το καρφλοδημητράκι τρώει μόνο φαστ φουντ και μένει σε αυτή την σκατότρυπα με αυτοκίνητο 20ετίας,δεν έχει την οικονομική δυνατότητα να κάνει ζωή με γούστα και κάποιες πολυτέλειες.:grin:

Τον προκαλώ να βγάλει έστω μία φωτογραφία που βγήκε έξω και έφαγε σε κάποιο μαγαζί της προκοπής,έστω μια μπριζόλα ή ένα ψάρι(ποταμίσιο :vomit: ).
Τον προκαλώ να δείξει έστω μια φωτογραφία από διακοπές σε ξενοδοχείο την τελευταία δεκαετία,να πλήρωσε ένα τετράστερο ρε παιδί μου!

Ιδού που πέρασε της τελευταίες του διακοπές...11$ την βραδιά με πρωινό 1/4 τσεμπούρεκ...:confused::confused::confused:
Ορίστε και το ντιβάνι που κοιμάται,σαν τους λαθρομετανάστες στο Καρά Τεπέ.:confused::confused::confused:

Συνημμένα

• διακοπές καράφλα.jpg
    διακοπές καράφλα.jpg
    227 KB · Εμφανίσεις: 17
  • divani apo kado anakiklosis.jpg
    divani apo kado anakiklosis.jpg
    68,2 KB · Εμφανίσεις: 20

Karamanis Stratos

Σπουδαίος
Εγγρ.
4 Αυγ 2020
Like
8.418
Πόντοι
2.356
Τρομπα-δουρε; Πως και δεν ποσταρες τον Αλγερινο να παρεις την ημερησια...δοση σου;; :2funny::2funny::2funny:

τασος3

Σπουδαίος
Εγγρ.
7 Νοε 2010
Like
8.098
Πόντοι
2.356
Δεν εχω παει στην πρώην ΕΣΣΔ.
Το κεντρο του Κιέβου οκ και μερικές ακόμα περιοχες οκ,η υπόλοιπη χωρα τι ειναι?
Με αυτα τα ποσα που εγραψε ο Χαρης κανεις ζωαρα σε οποιαδήποτε χωρα του κόσμου!
Μου φαίνεται εντελως χαζο να ξενιτεύεται κάποιος για να φαει μια περιουσια στην Ουκρανία!
Το κάνει και στη χωρα του ή σε αλλες χωρες που δεν έχουν εμφύλιο πολεμο και τρελη εγκληματικότητα
Κοιτα η αληθεια βρισκεται παντα καπου στη μεση ...
φυσικα και δεν χρειαζεται να ξοδεψεις χιλιαδες ευρω για να γαμησεις ωραιες γκομενες σε αυτες τις χωρες (μετριες/ μπαζα γαμας και στην Ελλαδα).
συν οτι απολαμβανεις την μεγαλυτερη ποσοτητα γυναικων που υπαρχει παντου ,απο το δρομο μεχρι στα καλυτερα μαγαζια
Τρελη εγκληματικοτητα δεν παιζει ,ποτε μου δεν αντιμετωπησα κανενα σοβαρο προβλημα ... δεν ειναι Λατινικη Αμερικη.

Μιλαμε για τις μεγαλες πολεις οπου παει το 90% των ξενων ,τα χωρια τους ειναι πραγματι εφιαλτικα αλλα αρκετα και απο τα δικα μας δεν πανε πισω ...

ΥΓ ο χαρης κανει ενα λαθος , πχ στην Οδησσο το 2010 που η ισοτιμια ηταν 1 ευρω με 10 γκριβνα οι τιμες γενικα ηταν πανω κατω οι ιδιες με το 2017 που ειχε παει η ισοτιμια στα 34 γκριβνα ... λιγο φθηνοτερα βεβαια χωρις ομως τεραστιες διαφορες.

ΥΓ2. Επισης δεν αναφερομαι μονο για Ουκρανια ... αν πας στο Μινσκ που ειναι μια πολη κοντα στα δυο εκατομμυρια θα κλαψεις για την βρωμια και την δυσοδια που εχουμε σε Αθηνα και Θεσσαλονικη
Να σου πω και για Βουδαπεστη που ετυχε να παω το 1988 πρωτη φορα ,γελουσαμε τοτε με τα χαλια της ... τωρα ερχονται αυτοι και γελανε με τα δικα μας.

rigass

Μέλος
Εγγρ.
19 Απρ 2020
Like
558
Πόντοι
96
επιδει σε εχω κραξει ξανα που δεν εχεις καμια σχεση με ουκρανια john 100,τι να σας γραφω για γκομενες?
να γραφω για καπιους που δεν πηγαν ουτε θα πανε ποτε πουθενα?
γραφω τις τιμες ουκρανια για να μην ερθουν εδω οι κακομοιρηδες απο την ελλαδα.
ο αλλος ηρθε με 100 ευρο ουκρανια γιατι εγραφαν 100 ευρο τον μηνα ειναι οι μισθοι!
σου λεει με 100 ευρο θα ειμαι βασιλιας για μια εβδομαδα!
στην κυπρο στο καλυτερο μερος εχει 12 ευρο η μακαροναδα στην λευκωσια.για αυτο λεμε
τιμες για ουκρανια γιατι βλακες νομιζουν η ζωη ειναι φτηνη και οι μισθοι σε ολους χαλια.
για μπερκερ εδωσα με τον σαλονικιο πριν 4-5 χρονια 40 ευρο το μπερκερ και 30 το γλυκο
σε εστιατοριο κυριλε σε διακοσμηση τεραστιο το κινζα που εγινε γεωργιανο.
αυτο δεν θεωρειτε ακριβο εστιατοριο για οδυσσο.δηλαδη εσυ δινεις 40 ευρο για μπερκερ στο ελλαδισταν
και 30 για γλυκο στο μοναστηρακι?χαχαχαχαχα.
40 ευρο που δωσαμε μπερκερ με το γριβνα να ειναι 26-27 τοτε,σκεψου αν ηταν 6 οπως το 2008 παραδειγμα
ποσα θα μου στοιχιζε και μετα μιλας john 100. τα εγραφα και παλαιοταιρα για τιμες οτι ηταν ζυριχης σε κιεβο
και οδησσο.με τον σαλονικιο που καθομασταν σε αλυσυδα οδυσσο απο οικονομικο εστιατοριο με παστα
πριν 5 χρονια το τοπ σαντοθιτσ διναμε ναπολεον 10-15 ευρο και αλλα τοσα για μακαροναδα.
σε κλαμπ το 2016 με το γριβνα 27 δωσαμε 35,000 γριβνα καπου 2500 ευρο για μια βοτκα,ενα γλυκο
και 2 πιατα σουσι.αντε τζον τραβα να παρεις τυροπιτα και κουλουρι στην ακροπολη και ασε μας να σχολιαζουμε
εμεις τις τιμες και να ενημερωνουμε αυτους που πανε εκει η θα πανε.εσυ δεν εχεις πει πλιροφωρια.
μια φωρα που εγραψες καταλαβα ποσο ασχετος εισαι και σε εκραξα αγρια.

Χαρούλη κάνε μας τη χάρη...
Α. Γαμάω και χωρίς να παω ουκρανία και χωρίς να πληρώσω.
Β. Όταν θέλω σπονσοριλίκια κατεβάζω εδώ ουκρανέζα. Σιγά μην τρεχω σα μαλάκας...
Και κυρίως, και βασικότερο, αδιαφορώ για την τιμή του νερού και της καρμπονάρας.
Λιγούρια
ΛΙΓΟΥΡΙΑ ΛΕΩ

Ps
Βάλε τουλάχιστον διόρθωση κειμένου. Τα μάτια μου...

εσυ σε ποιες ανατολικες χωρες πηγες και ποτε? Για να ακουσω

Εγγρ.
9 Μαρ 2008
Κριτικές
4
Like
16.676
Πόντοι
3.936

Stories

Νέο!

Stories