Ηταν τριτοκοσμικες πριν δεκαετιες ... τωρα οχι πια.
Αυτο λεμε , εσυ σε ποιες ανατολικες χωρες πηγες και ποτε? Για να ακουσω ...
Δεν εχω παει στην πρώην ΕΣΣΔ.
Το κεντρο του Κιέβου οκ και μερικές ακόμα περιοχες οκ,η υπόλοιπη χωρα τι ειναι?
Με αυτα τα ποσα που εγραψε ο Χαρης κανεις ζωαρα σε οποιαδήποτε χωρα του κόσμου!
Μου φαίνεται εντελως χαζο να ξενιτεύεται κάποιος για να φαει μια περιουσια στην Ουκρανία!
Το κάνει και στη χωρα του ή σε αλλες χωρες που δεν έχουν εμφύλιο πολεμο και τρελη εγκληματικότητα
Κοιτα η αληθεια βρισκεται παντα καπου στη μεση ...
φυσικα και δεν χρειαζεται να ξοδεψεις χιλιαδες ευρω για να γαμησεις ωραιες γκομενες σε αυτες τις χωρες (μετριες/ μπαζα γαμας και στην Ελλαδα).
συν οτι απολαμβανεις την μεγαλυτερη ποσοτητα γυναικων που υπαρχει παντου ,απο το δρομο μεχρι στα καλυτερα μαγαζια
Τρελη εγκληματικοτητα δεν παιζει ,ποτε μου δεν αντιμετωπησα κανενα σοβαρο προβλημα ... δεν ειναι Λατινικη Αμερικη.
Μιλαμε για τις μεγαλες πολεις οπου παει το 90% των ξενων ,τα χωρια τους ειναι πραγματι εφιαλτικα αλλα αρκετα και απο τα δικα μας δεν πανε πισω ...
ΥΓ ο χαρης κανει ενα λαθος , πχ στην Οδησσο το 2010 που η ισοτιμια ηταν 1 ευρω με 10 γκριβνα οι τιμες γενικα ηταν πανω κατω οι ιδιες με το 2017 που ειχε παει η ισοτιμια στα 34 γκριβνα ... λιγο φθηνοτερα βεβαια χωρις ομως τεραστιες διαφορες.
ΥΓ2. Επισης δεν αναφερομαι μονο για Ουκρανια ... αν πας στο Μινσκ που ειναι μια πολη κοντα στα δυο εκατομμυρια θα κλαψεις για την βρωμια και την δυσοδια που εχουμε σε Αθηνα και Θεσσαλονικη
Να σου πω και για Βουδαπεστη που ετυχε να παω το 1988 πρωτη φορα ,γελουσαμε τοτε με τα χαλια της ... τωρα ερχονται αυτοι και γελανε με τα δικα μας.