Νέα

Σπόνσορινγκ-σεξοτουρισμός στην Ουκρανία

• Μέλος που άνοιξε το νήμα Kman2
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 29K
  • Εμφανίσεις 1M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

barock

Ανώτερος
Εγγρ.
15 Μαρ 2016
Like
24.965
Πόντοι
5.506
Το ξέρω ότι έκλεισαν, πιο συγκεκριμένα η Ουκρανία άνοιξε για λίγο τα σύνορα της από 15 Ιουλίου και 28 Αυγούστου τα ξανά έκλεισε. Εγώ πρόλαβα και πήγα επάνω τώρα το καλοκαίρι για 11 μέρες. Από τις 15 Αυγούστου και επέστρεψα στις 26 Αυγούστου.

Υ.Γ. πάντως η πρόταση μου για την πάσα ησχυει γιατί είσαι μερακλής. Κλασική Amateur φάση με λίγα φράγκα :wink:

Προς τα που πηγες τυπε;

Δωσε φωτα στο λαο.

Κούλης Χρυσός

Σπουδαίος
Εγγρ.
29 Μαρ 2017
Κριτικές
19
Like
7.235
Πόντοι
3.346
Δεν γίνετε να βάλω φοτό γιατί δεν είναι μαύρη ζώνη, κανονική γκόμενα είναι. Αν θέλεις πριβέ όταν βρεθούμε να σου δείξω φοτογραφίες. :wink:

Για την πάσα που θα σου κάνω αν θέλεις μπορείς να μου δώσεις το viper και να σου στείλω φοτο και το τηλέφωνο της :wink:

Ξέρω οτι εσείς δε χρειάζεται να αποδεικνύετε τίποτα ενώ εγώ πρέπει να αποδεικνύω τα πάντα όλα.
Δε δίνω viber,σιγά.Δε βλέπεις τι γίνεται εδώ?Τι μαλάκες κυκλοφορούνε?
Στείλε τη φωτό σε pm να δούμε.

Σ' εμένα προσωπικά δεν χρειάζεται να αποδείξεις τίποτα σε πιστεύω, γιατί κάνεις το πολύ απλό παίρνεις κάποια την δίνεις δωράκι και την ξεσκίζεις.

και επειδή έχεις απόλυτο δίκιο ότι εδώ στο bou.com κυκλοφορεί κάθε καρυδιάς καρύδι δεν μπορώ να εκθέσω δημόσια σε ένα φόρουμ μια νορμάλ κοπέλα.

επίσης ούτε σε μαύρη ζώνη θα το έκανα χωρίς την συγκατάθεση της να βάλω φοτογραφίες εδώ στο bou.com

Υ.Γ. Αν θέλεις φοτό και τηλέφωνο από την μαύρη ζώνη ευχαρίστως να μου δώσεις το viper και να σου στείλω :wink:

Υ.Γ.2. Για την δικιά μου φοτό δεν γίνετε να σου στείλω παρά μόνο αν βρεθούμε από κοντά μπορώ να σου δείξω

τασος3

Σπουδαίος
Εγγρ.
7 Νοε 2010
Like
8.219
Πόντοι
2.356
Μιτσος δεν φαγώθηκε
Δεν γράφει μερικές μέρες για να πει μετά έλειπε πήγε εκδρομή κάπου κλπ
Τα γνωστά :)

Με την ζηλεια σας θα μεινετε ρε :grin: ο μητσος ζει στην καλυτερη πολη του μπλοκ
οποιος εχει παει το ξερει ...

midas69

Μέγας
Εγγρ.
22 Φεβ 2012
Like
13.012
Πόντοι
3.656
Μιτσος δεν φαγώθηκε

Με την ζηλεια σας θα μεινετε ρε :grin: ο μητσος ζει στην καλυτερη πολη του μπλοκ
Ο Παπάς το ξέρει?
Ίσως πάει το επόμενο ταξίδι εκεί
Με την δικιά του....

Εγγρ.
9 Μαρ 2008
Κριτικές
4
Like
16.680
Πόντοι
3.936
Μιτσος δεν φαγώθηκε

Απλά αυτός δεν ξέρει και δεν έχει την οικονομική δυνατότητα να την απολαύσει...

midas69

Μέγας
Εγγρ.
22 Φεβ 2012
Like
13.012
Πόντοι
3.656
Γιατί δεν πάει δύο φορές το μήνα κ γαμαει στα σαλον ο μιτσοσ με 30ε??
Που το βλέπεις ότι δεν μπορεί??

urlauber

Σεβαστός
Εγγρ.
16 Νοε 2015
Κριτικές
1
Like
4.658
Πόντοι
1.706
Μιτσος δεν φαγώθηκε

Απλά αυτός δεν ξέρει και δεν έχει την οικονομική δυνατότητα να την απολαύσει...

Αν ποτέ ανακαλυψει τις φυσικες ομορφιες της πανεμορφης αυτης πόλης κ γυναικακια 7+ χωρις πληρωμή τοτε ας μας ξαναενοχλησει.
Αλλιως η γιουχα κ το κραξιμο θα συνεχιστει.

Δλδ ρε μαγκες αν παω εγω στο ντουμπαι κ μενω σε παραγκα κ γαμαω την χουφτα μου ενω σας λεω τι ωραιο που ειναι το burj al arab κ τι μουναρες σλοβακες μαζευει ,θα το δεχοσασταν?
Για βα ξερουμε τι λεμε....

dCorso

Μέγας
Εγγρ.
8 Μαΐ 2015
Κριτικές
33
Like
7.444
Πόντοι
4.746
Τι να ζητιανεύω? Εμένα τα εισοδήματα αυξάνουν συνέχεια.6 χιλιαρικάκια τσίμπησα τον τελευταίο μήνα καθαρά.Εχω και ακίνητη περιουσία κτλ.
Το θέμα είναι να αυξήσω το εισόδημα στα 10 χιλιάρικα ώστε να είμαι μάχιμος και στα 50.

Διαγραμμένο μέλος 85965

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
3 Ιαν 2010
Κριτικές
5
Like
1.328
Πόντοι
216
Δεν άφηναν φωτό αλλά τράβηξα μερικές
Γενικα τους πλήρωσα 400 ευρώ
τετρακοσια για μερικες φωτο δεν τα λες και λιγα..

Κρυφές φωτό...
Αλλά και βαλκάνιο σπόνσορινγκ. Αρχοντικό.
Που το βάζεις αυτό? :confused:
Ξεκολληστε το μυαλο σας επιτέλους και μαθετε πως παίζεται το παιγνιον!
Ο Άρχων εχει εξηγήσει στο παρελθόν ότι οποιοδήποτε ποσο και να εχει ξοδευτεί για μια σπονσορετα το σεξ μαζι της δεν ειναι εγγυημένο.
Δε γίνεται να κανεις συμφωνια μαζι της για το τι θα περιλαμβάνει το μενού!
Τι τις περασατε τις κοπελες τίποτα πουτανες?
Συναντιεσαι μαζι της,σε μαδαει και αν εχει την ευγενη καλοσύνη σου κάθεται,αλλιως στα αρχιδια μας και εμας Κωστής Παλαμάς!
Τιγκα στο θήραμα τα μουνολιβαδα!
Δε χάνουμε χρόνο!
Βρισκουμε την επόμενη και της τα ακουμπάμε κάνοντας ευλαβικά το σταυρό μας

OP
OP
K

Kman2

Σπουδαίος
Εγγρ.
18 Ιουλ 2010
Κριτικές
1
Like
14.003
Πόντοι
2.606

Κρυφές φωτό...
Ξεκολληστε το μυαλο σας επιτέλους και μαθετε πως παιζετε το παιγνιον!
Ο Άρχων εχει εξηγήσει στο παρελθόν ότι οποιοδήποτε ποσο και να εχει ξοδευτεί για μια σπονσορετα το σεξ μαζι της δεν ειναι εγγυημένο.
Συναντιεσαι μαζι της,σε μαδαει και αν εχει την ευγενη καλοσύνη σου κάθεται,αλλιως στα αρχιδια μας και εμας Κωστής Παλαμάς!
Δε χάνουμε χρόνο!

Μπράβο,κάπως έτσι είναι.Εγώ τα αφήνω όλα ρευστά.Ούτε συμφωνίες κάνω ούτε τίποτα.Η κάνω μια γενική συμφωνία.Αμα αυτές ήτανε χάλια ή δεν κάθονταν θα έπαρναν φυσικά τα αρχίδια μου.
Είναι σημαντική η ευελιξία να χτυπάς και άλλους στόχους παράλληλα.
Το 99% πάει με ιντερνετ κοννέ από τίντερ κτλ,κανένας δεν πάει για live.Το να χάσεις τόσο θήραμα επί του εδάφους είναι ηλίθιο.Κυκλοφορούσαν απίστευτα μουνιά.

Διαγραμμένο μέλος 85965

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
3 Ιαν 2010
Κριτικές
5
Like
1.328
Πόντοι
216

Κρυφές φωτό...
Ξεκολληστε το μυαλο σας επιτέλους και μαθετε πως παιζετε το παιγνιον!
Δε χάνουμε χρόνο!

Μπράβο,κάπως έτσι είναι.Εγώ τα αφήνω όλα ρευστά.Ούτε συμφωνίες κάνω ούτε τίποτα.Η κάνω μια γενική συμφωνία.Αμα αυτές ήτανε χάλια ή δεν κάθονταν θα έπαρναν φυσικά τα αρχίδια μου.
Είναι σημαντική η ευελιξία να χτυπάς και άλλους στόχους παράλληλα.
Το 99% πάει με ιντερνετ κοννέ από τίντερ κτλ,κανένας δεν πάει για live.Το να χάσεις τόσο θήραμα επί του εδάφους είναι ηλίθιο.Κυκλοφορούσαν απίστευτα μουνιά.
Ετσι ρε αρχοντα σε θελω μανιασμενο στους σλαβικους δρομους της ηδονης,με τη γλωσσα εξω σαν την κομπρα ετοιμος να δωσεις το θανασιμο δαγκωμα

OP
OP
K

Kman2

Σπουδαίος
Εγγρ.
18 Ιουλ 2010
Κριτικές
1
Like
14.003
Πόντοι
2.606
Ετσι είναι.Αμα είσαι σε μέρος με πολλούς στόχους γύρω,παθαίνεις κοκομπλόκο.Μιλάμε για παράλυση αρχικά.
Αλλά έχουν δυσκολέψει πολύ οι Πολωνέζες.Ειδικά τα οχτάρια και πάνω είναι υπερδύσκολα.Επαθα πλάκα.Δεν είναι αδύνατο εντελώς αλλά είναι πολύ δύσκολο.
Αλλά μου αρέσει το κυνήγι,το θήραμα κτλ.Στους άλλους δεν αρέσει η περιπέτεια,η αδρεναλίνη.Θέλουν τα έτοιμα,τα εύκολα,τις λεωφόρους.

poppop

Μέγας
Εγγρ.
30 Ιουλ 2006
Κριτικές
11
Like
4.593
Πόντοι
4.765
Τι να ζητιανεύω?Εμένα τα εισοδήματα αυξάνουν συνέχεια.6 χιλιαρικάκια τσίμπησα τον τελευταίο μήνα καθαρά.Εχω και ακίνητη περιουσία κτλ.
Το θέμα είναι να αυξήσω το εισόδημα στα 10 χιλιάρικα ώστε να είμαι μάχιμος και στα 50.
Εγώ εφαρμόζω το work hard,play hard,οι άλλοι προτιμούν το αραλίκι και να έρθουν οι γκόμενες στις πούτσες τους.
ειναι ψωλαδες ρε k για αυτο ,άφραγκοι ζηλιαρηδες που δεν κατεχουν το παιγνιο,τα μουναλιβαδα τελειωσαν για αυτους και σκουζουν στη μιζερια τους

nukteros

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
9 Αυγ 2010
Κριτικές
8
Like
2.301
Πόντοι
506
Τι να ζητιανεύω?Εμένα τα εισοδήματα αυξάνουν συνέχεια.6 χιλιαρικάκια τσίμπησα τον τελευταίο μήνα καθαρά.Εχω και ακίνητη περιουσία κτλ.
Εγώ εφαρμόζω το work hard,play hard,οι άλλοι προτιμούν το αραλίκι και να έρθουν οι γκόμενες στις πούτσες τους.
ειναι ψωλαδες ρε k για αυτο ,άφραγκοι ζηλιαρηδες που δεν κατεχουν το παιγνιο,τα μουναλιβαδα τελειωσαν για αυτους και σκουζουν στη μιζερια τους

www.youtube.com/watch?reload=9&v=U6d32Mbac80]https://www.youtube.com/watch?reload=9&v=U6d32Mbac80[/url[/video]]

midas69

Μέγας
Εγγρ.
22 Φεβ 2012
Like
13.012
Πόντοι
3.656

rigass

Μέλος
Εγγρ.
19 Απρ 2020
Like
558
Πόντοι
96
Μια Πορνοεκδρομη του Μητσου, ολοκληρη ζωη για τα ναυαγια του σαι...
Ενημερωτικά ο μιτσοσ έχει να γαμησεις καμμία δεκαετία εκτοσ σαλον που πάει κάθε 15 μέρες

Χειροτερα και απο τον Picker:2funny::2funny:
Τσαμπα το ψωλοκρυο τρωει

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom