Νέα

Σπόνσορινγκ-σεξοτουρισμός στην Ουκρανία

• Μέλος που άνοιξε το νήμα Kman2
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 29K
  • Εμφανίσεις 1M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 18 άτομα (0 μέλη και 18 επισκέπτες)

hustler

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
26 Οκτ 2005
Κριτικές
1
Like
4.871
Πόντοι
456
λάκη , πολύ κωλοπαιδο ο barock τελικά ρε ...

Τύπε, φταίω εγώ που τον γάμησα και τρέχουν τα χύσια από τη μύτη;

Πες μου τώρα να ξέρω.

Ναι αλλά το τουαρεγκ είναι του 2003 και έχει 6500€ ενώ του λάκη είναι του 2008 και έχει 8000€ ..

Στα 0-100 επίσης είναι πιο γρήγορος , έχει και 240 άλογα ...

Μπορεί να τον γαμησες ,να του έσκισες τον κώλο , να του πέταξες τα μάτια έξω αλλά σε αξία αυτοκινήτου και ταχύτητα σου ρίχνει..

dimitrakis29

Τιμημένος
Εγγρ.
19 Νοε 2007
Κριτικές
13
Like
2.355
Πόντοι
4.765
περιμενω να μου πειτε τα μυστικα για τις μουναρες ουκρανιδες που βγαζον καποιοι

εννοω διχως χρηματα
θα σκασω αν δε μαθω:cheesy:

Ποιές μουνάρες?:2funny: εδώ έχει καταντίσει σά'ι'τ φουκαράδων που δεν έχουν να φάνε :2funny:και όλοι έχουν περιουσίες στην φαντασία τους :2funny:
Γκαστερμπά'ι'τερ που βγάζουν 6.000-20.000 ευρώ το μήνα :2funny: με τεράστιες περιουσίες στην Ελλάδα :2funny:
Δεν έχεις καταλάβει ότι δεν τους νοιάζει το γαμήσι αλλά τους ενδιαφέρει να δουλέψουν γιά να μην πεθάνουν από την πείνα :headbang:

urlauber

Σεβαστός
Εγγρ.
16 Νοε 2015
Κριτικές
1
Like
4.572
Πόντοι
1.706
Τουλαχιστον εμεις ζουμε σε χαβουζα οπως λετε καποιοι κ δικαιολογημενα αν δεν γαμαμε.

Εσυ βρε φουκαρα που εισαι σε μουνολιβαδο κ γαμας την ιδια μογγολα τα τελευταια 15 χρονια τι να πεις

Χαχχχαχα

Ο καθε γκασταρμπαιτερ ειναι καλυτερα απο σενα τιν φτωχομπινε. Ωρες ωρες σε λυπαμαι.

Markelos.

Μέλος
Εγγρ.
1 Δεκ 2019
Like
623
Πόντοι
86
Τουλαχιστον εμεις ζουμε σε χαβουζα οπως λετε καποιοι κ δικαιολογημενα αν δεν γαμαμε.

Εσυ βρε φουκαρα που εισαι σε μουνολιβαδο κ γαμας την ιδια μογγολα τα τελευταια 15 χρονια τι να πεις

Χαχχχαχα

Ο καθε γκασταρμπαιτερ ειναι καλυτερα απο σενα τιν φτωχομπινε. Ωρες ωρες σε λυπαμαι.
εσύ πηγές στην χαβουζα αναγκαστικά εξαιτίας της πρώην γυναίκας σου και της τράπεζας άρα δεν είναι επιλογή σου, το κάνεις κατά ανάγκη, τι λες ρε μεγάλε :jerking: καλύτερη ζωή αυτή από το να έχεις δικά σου σπίτια, αμάξια, και να παίρνεις όσα θες στην τραπεζα? :2funny: ποιος είναι ποιο φουκαρας φενεται, τελικά έκανες κάτι με εκείνη που βγήκες στο καφέ μπαρ η με το πουλί στο χέρι είσαι ακόμα? :jerking: τουλάχιστο ασπουμε ότι του κλώνου μου είναι μέτρια μογγολα, την γαμάει τσάμπα, εσένα δεν σου κάθεται καμία τσάμπα, τουλάχιστον εσύ φενεται ότι δεν έχεις ο γελοίος Βαλκάνιος φουκαράς ανέβασε κουρτίνες και έγινε ρεζίλι :2funny:

urlauber

Σεβαστός
Εγγρ.
16 Νοε 2015
Κριτικές
1
Like
4.572
Πόντοι
1.706

Χαχχχαχα

εσύ πηγές στην χαβουζα αναγκαστικά εξαιτίας της πρώην γυναίκας σου και της τράπεζας άρα δεν είναι επιλογή σου, το κάνεις κατά ανάγκη, τι λες ρε μεγάλε :jerking: καλύτερη ζωή αυτή από το να έχεις δικά σου σπίτια, αμάξια, και να παίρνεις όσα θες στην τραπεζα? :2funny: ποιος είναι ποιο φουκαρας φενεται, τελικά έκανες κάτι με εκείνη που βγήκες στο καφέ μπαρ η με το πουλί στο χέρι είσαι ακόμα? :jerking: τουλάχιστο ασπουμε ότι του κλώνου μου είναι μέτρια μογγολα, την γαμάει τσάμπα, εσένα δεν σου κάθεται καμία τσάμπα, τουλάχιστον εσύ φενεται ότι δεν έχεις ο γελοίος Βαλκάνιος φουκαράς ανέβασε κουρτίνες και έγινε ρεζίλι :2funny:

Αμαξι 18 χρονων εχεις
Σπιτια αν εχεις τα βρηκες απο την μαμα, ασε που οι κακες γλωσσες λενε πως δεν εχεις τιποτα κ ζεις απο το επιδομα 1200€
Απο λεφτα μην ξυνεις πληγες ,ποτέ δεν θα ποσταρεις 15 χηνες μαζεμενες οπως ποσταρα εγω ο φτωχος γιατι απλα δεν εχεις.
Δεχομαστε φωτο απο μετρητα ή εστω τραπεζικο λογαριασμο.
Βαλε κατι επιτελους, δειξε κατι, κουνησου λιγο,

Ζεις σε τρωγλη.
Εχεις ομοφυλοφιλικες προτιμησεις
Σε καναν κακά για 200$ τον μηνα, κανενας gastarbeiter δεν ξεφτιληστηκε ποτέ τοσο χαχαχχα
Παρεες μονο με τριτοκοσμικους κανεις
Το τρενο σε πατησε
Παρκιγκ εχεις 15 λεπτα ποδαροδρομο

Σε ξεφτιλιζει ο ουκας ο χαρης
Ο βπ σεψαχνει να σε φαπωσει
Το σαιτ ολο γελαει με τα καμωματα σου
Οσοι σε υποστηριζαν σε εγκατελειψαν

Για λυπηση πραγματικα.
Κουραγιο δημητρακη, ολα θα στρωσουν καποια στιγμη

Συνημμένα

• IMG_20200821_165234.jpg
    IMG_20200821_165234.jpg
    3,8 MB · Εμφανίσεις: 25

dCorso

Μέγας
Εγγρ.
8 Μαΐ 2015
Κριτικές
33
Like
7.370
Πόντοι
4.746
Αμαξι 18 χρονων εχει
Απο λεφτα ,ποτέ δεν ποσταρε 15 χηνες μαζεμενες οπως ποσταρα εγω
Δεχομαστε φωτο απο μετρητα ή εστω τραπεζικο λογαριασμο.
Βαλε κατι επιτελους, δειξε κατι, κουνησου λιγο,
Ζει σε τρωγλη.
Σε καναν κακά για 200$ τον μηνα
οσα χρηματα και να στρωσει καποιος του δημοτικου, ποτε του δεν θα γινει π.ε. -καποιοι δεν εχουν ουτε διπλωμα αυτοκινητου, σαν αποκτηση διπλωματος - καποιοι δεν γνωριζουν καλα καλα την γλωσσα τους, για ξενες γλωσσες ουτε λογος- καποιοι αλλοι ζουν ακομη στο σπιτακι του Πλουτο

barock

Ανώτερος
Εγγρ.
15 Μαρ 2016
Like
23.263
Πόντοι
5.506
λάκη , πολύ κωλοπαιδο ο barock τελικά ρε ...

Τύπε, φταίω εγώ που τον γάμησα και τρέχουν τα χύσια από τη μύτη;

Πες μου τώρα να ξέρω.

Ναι αλλά το τουαρεγκ είναι του 2003 και έχει 6500€ ενώ του λάκη είναι του 2008 και έχει 8000€ ..

Στα 0-100 επίσης είναι πιο γρήγορος , έχει και 240 άλογα ...

Μπορεί να τον γαμησες ,να του έσκισες τον κώλο , να του πέταξες τα μάτια έξω αλλά σε αξία αυτοκινήτου και ταχύτητα σου ρίχνει..

Είναι πιο γρήγορος γιατί νομίζει οτι έτσι θα αποφύγει το γαμήσι. :cheesy:

Εγγρ.
9 Μαρ 2008
Κριτικές
4
Like
16.676
Πόντοι
3.936
Θα προβώ σε συγκλονιστικές αποκαλύψεις-φωτορεπορτάζ σχετικά με το κύκλωμα εξαπάτησης εμφύτευσης μαλλιών και όχι μόνο!
Απόψε το βράδυ κατά την ώρα μετάδοσης του big brother...:confused::grin:

Διαγραμμένο μέλος 85965

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
3 Ιαν 2010
Κριτικές
5
Like
1.328
Πόντοι
216

Χαχχχαχα

Σκασε συ ρε τραβελοπουστα και πηγαινε ρουφηξεις πουτσες τραβεστί μαζι με τις ξεφωνημενες αρσενικες πορνες φιλες σου απο Ομόνοια

Διαγραμμένο μέλος 85965

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
3 Ιαν 2010
Κριτικές
5
Like
1.328
Πόντοι
216
George ... δεν είναι μεγάλη ματαιοδοξία και εγωισμός να νομίζουν ότι μπορούν να με επηρεάσουν ή να με τσαντίσουν ;;;;;

Ποιοί ;;;

Οι πουθενάδες !

Πιθανόν θα είσαι κι εσύ από αυτούς που θα λάβουν το λινκ με pm , όταν αποφασίσω να ανεβάσω φωτογραφία.
Ακομα εδω εισαι εσυ μωρη ψωλαδερφη?
Δε σου είπα να παρεις πουλους και να γράφεις μονο σε πουστονηματα?
Αντε να τραβήξεις την καθιερωμένη μαλακια στο δωματιακι της φρικης χαϊδεύοντας την ξεθωριασμένη φωτογραφία της Αυστριακής μουστογριας!
33 χρονια ερωτευμένος με τη μούμια εισαι ρε alpha male!
Ετρωγες φαπες και ξεβρακωματα απο μπαρμεν και αλβανους καθαριστες στα κλαμπ που πηγαινες σαν κουστούμαρισμενος default κομπάρσος!
Κερναγες σφηνακια και γαμαγανε αλλοι!
Αντε στο διάολο απο εδω ναυάγιο!
15 χρόνια ο περιγελος του σαιτ εισαι!
Πηγαινε να φτιαξεις τον τέταρτο λογαριασμό σου σκουπιδι!

Anderssen_

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
31 Ιουλ 2013
Like
3.157
Πόντοι
506
Θα προβώ σε συγκλονιστικές αποκαλύψεις-φωτορεπορτάζ σχετικά με το κύκλωμα εξαπάτησης εμφύτευσης μαλλιών και όχι μόνο!
Απόψε το βράδυ κατά την ώρα μετάδοσης του big brother...:confused::grin:
Εύγε trovadoure, είναι εξαιρετικά τα φωτορεπορτάζ σου.

Ιδιαίτερο έπαινο αξίζει η παρουσίαση των αποκαλυπτικών φωτογραφιών που αφορούν το....... σπίτι/αχούρι του Δημητράκη κ τις πραγματικά απίστευτες συνθήκες διαβίωσης μέσα στη βρώμα!

Εγγρ.
9 Μαρ 2008
Κριτικές
4
Like
16.676
Πόντοι
3.936
spoiler alert...
Ποιος άραγε τρώει αυτό το ποιοτικό φαγητό σε εστιατόριο πολυτελείας;:think:

Συνημμένα

• Σαβούρα.jpg
    Σαβούρα.jpg
    420,8 KB · Εμφανίσεις: 25
Εγγρ.
9 Μαρ 2008
Κριτικές
4
Like
16.676
Πόντοι
3.936
Για να βοηθήσω,δεν είναι τα γεύματα που προσφέρουν στους λαθρομετανάστες στο Καρά Τεπέ ούτε στις φυλακές Αλικαρνασσού.:confused:

athinaios44

Ανώτατος
Εγγρ.
19 Μαΐ 2018
Like
52.687
Πόντοι
12.756
τι σκατα ειναι αυτο ρε μαν;μολις εφαγα:confused:

Εγγρ.
9 Μαρ 2008
Κριτικές
4
Like
16.676
Πόντοι
3.936

athinaios44

Ανώτατος
Εγγρ.
19 Μαΐ 2018
Like
52.687
Πόντοι
12.756
να κανει ρελανς με χαβιαρι μπελουνγκα αλλιως να παει να δεσει πετρα στον λαιμο:confused:

The Saint*

Τιμημένος
Εγγρ.
28 Ιουλ 2010
Κριτικές
90
Like
37.606
Πόντοι
25.467
Δεν ξέρετε να τρώτε....σπεσιάλιτε της Αγίας Πετρούπολης είναι.:confused::confused::confused:

Των φυλακών του Πέτρογκραδ, κύριε;

Είστε είρωνας,το γεύμα αυτό κοστίζει 32645871235647852,99 ρούβλια....

Τι λε ρε παιδί μου!!!

Στις φυλακές στην Κέρκυρα το τρώγαμε τζάμπα κάθε Τρίτη.

Αν ήξερα πιο πριν περί ποίου εδέσματος επρόκειτο, δεν θα είχα ξαντεριάσει τον καημένο τον Αρχιφύλακα. :S

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom