Τροβαδούρος
Μέγας
- Εγγρ.
- 9 Μαρ 2008
- Κριτικές
- 4
- Like
- 16.676
- Πόντοι
- 3.936
Εσύ να φας βραδινό μέχρι τις 10 το πολύ.
Αμα εχει φαει travelhouse dick πιο πριν θα ειναι ηρεμος και δε θα ψάχνεται για καυγαΡουφα συριζοπουτσα τωρα.Η αλήθεια είναι ότι το πιο χυδαίο βρίσιμο μου το έχουν κάνει μόνο γαλάζιοι .
Για να είμαστε ακριβείς, βρίσιμο γενικώς, μόνο από γαλάζιους έχω δεχτεί .
Θεωρούν ότι μπορούν να με προσβάλουν ; Να με επηρεάσουν ;;; Να με κάνουν να γράφω λιγότερο ;; Να φύγω ;;;
Πόσο κουτοί είναι οι τύποι ....
Δεν υπάρχουν για μένα, δεν προκαλούν καμία αντίδραση . Μόνο χαβαλέ μπορεί να κάνω με τη μιζέρια τους , όταν έχω κέφια.
Το ότι οι περισσότεροι είναι κίναιδοι , κάτι λέει σίγουρα.
Επίσης γαλάζιοι , έχουν αναφερθεί συχνά πυκνά, στο αυτοκίνητο με το οποίο σκοτώθηκε ο αδελφός μου.
Όχι μία φορά και δύο . Εκατοντάδες. Είναι ξεκάθαρο το πως χαρακτηρίζονται τέτοια άτομα !
Η ποιότητα του χώρου, είναι πασιφανής.
έχεις χάσει τα αυγά και τα καλάθια από τα ξεφτιλισματα και τα γαμήσια!
Στο τραβελομπουρδελο της Άγκυρας 1 ποιο τραβέλι προτιμάς εσύ και ποιο ο Ζαν Κλοντ?
βαρύ για τον ζαν αυτό
θα σου κάνει roundhouse kick...
Εσύ να φας βραδινό μέχρι τις 10 το πολύ.
έχεις βάλει χύτρα?
Κουφάλες άφησα εδώ το πλειμομπιΛάκη μου και παίζετε τόση ώρα;
Bρηκε τον καλύτερο φίλο,Ζαν Κλοντ Μανταμ.Μαζικά αιτηματα φιλίας στον λακη, να του δείξουμε την αγάπη μας
σπονδή τύπε ;spoiler alert...
Ποιος άραγε τρώει αυτό το ποιοτικό φαγητό σε εστιατόριο πολυτελείας;
τυπε κανείς λαϊκ στον εαυτό σου πρωτότυποΚαι μονο το οτι κοροιδευουν ανθρωπους για... μαλλια, κιλα, ντυσιμο, υψος κλπ τους κανει αυτοματως... ΓΥΝΑΙΚΕΣ! (Για να το πω... κομψα)
Δε μπορω να φανταστω ΑΝΤΡΑ να κουτσομπολευει και να σχολιαζει-χλευαζει αλλον ΑΝΤΡΑ για τον αν ειναι καραφλος, τι ρουχα φοραει και ποσα κιλα ειναι...
σπονδή τύπε ;spoiler alert...
Ποιος άραγε τρώει αυτό το ποιοτικό φαγητό σε εστιατόριο πολυτελείας;
Οι κάτοχοι άστον μάρτιν .... είναι όλη μέρα στο μπου κομ ....
και χαλβαδιάζουν με τις "γυναίκες" μέλη ....
τις υπόλοιπες ώρες ... διαβάζουν λογοτεχνία !!!!!!!
ποιος θα απολαύσει αυτή την μοριακή κουζίνα ;Και μαχαιροπίρουνα bugatti...δώρο Σαββίδαρου...
Οι κάτοχοι άστον μάρτιν .... είναι όλη μέρα στο μπου κομ ....
και χαλβαδιάζουν με τις "γυναίκες" μέλη ....
τις υπόλοιπες ώρες ... διαβάζουν λογοτεχνία !!!!!!!
Και μαχαιροπίρουνα bugatti...δώρο Σαββίδαρου...