Νέα

Σπόνσορινγκ-σεξοτουρισμός στην Ουκρανία

• Μέλος που άνοιξε το νήμα Kman2
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 29K
  • Εμφανίσεις 1M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 21 άτομα (0 μέλη και 21 επισκέπτες)

athinaios44

Ανώτατος
Εγγρ.
19 Μαΐ 2018
Like
52.627
Πόντοι
12.756

barock

Ανώτερος
Εγγρ.
15 Μαρ 2016
Like
23.207
Πόντοι
5.506
Βγαζω αμπελαλε για Λακη και Δημητρακη η οχι ακομα;:(

Ο Μήτσος έχει πάει για κατάθεση στη τράπεζα...Σιγκαπούρη με βαπόρι,σε ένα μήνα θα είναι πίσω.:confused:

Σιγουρα πηγε για καταθεση ή αποφασισε επιτελους την εγχειρηση αλλαγης φυλου;

Εγγρ.
4 Μαΐ 2015
Κριτικές
267
Like
662
τα σεβη μου
μπορει να διαφωνω στο ποσο που σκορπας το οποιο το βρισκω υπερβολικο και παντα το εβρισκα και παντα θα το βρισκω εως αηδιας περαν του λογικου (αλλα εδω που τα λεμε η καβλα και τα γουστα δεν εχουν λογικη ουτε τιμη)
αλλα εσυ σε σχεση με αλλους τον ακουμπας
ασε τα τρολ να ανεβαζουν παπακια κρεμοσαπουνα αυτοκινητα και μετρητα

χυσε στα μουτρα και κατουρα ορισμενους εξυπνακηδες και θεωρητικους που ειναι υπερπηδουλες 9 θαλασσων 13 ηπειρων υπερδιαστημικοι και υπερδιαπλανητικοι εραστες και η μονη τους παρεα τα βραδυα ειναι να γραφουν στο μπου

τωρα αν σε λιγα χρονια θα ζηιανευεις γιατι δεν θα εχεις μια τουλαχιστον θα εχεις να λες τι εζησες αντιθετα με πολλους αλλους που παρακολουθουσαν και κριτικαραν την ζωη αλλων χωρις να ζησουν την δικια τους

OP
OP
K

Kman2

Σπουδαίος
Εγγρ.
18 Ιουλ 2010
Κριτικές
1
Like
14.002
Πόντοι
2.606
Τι να ζητιανεύω?Εμένα τα εισοδήματα αυξάνουν συνέχεια.6 χιλιαρικάκια τσίμπησα τον τελευταίο μήνα καθαρά.Εχω και ακίνητη περιουσία κτλ.
Το θέμα είναι να αυξήσω το εισόδημα στα 10 χιλιάρικα ώστε να είμαι μάχιμος και στα 50.
Εγώ εφαρμόζω το work hard,play hard,οι άλλοι προτιμούν το αραλίκι και να έρθουν οι γκόμενες στις πούτσες τους.

Κούλης Χρυσός

Σπουδαίος
Εγγρ.
29 Μαρ 2017
Κριτικές
19
Like
7.232
Πόντοι
3.346
kman2 όταν με το καλό ανοίξει ξανά η Ουκρανία τα σύνορα, σου έχω μοντελοειδές πιπίνι 23 χρονών να σου κάνω πάσα. :wink:

OP
OP
K

Kman2

Σπουδαίος
Εγγρ.
18 Ιουλ 2010
Κριτικές
1
Like
14.002
Πόντοι
2.606
Ενα σωρό Ουκρανές έχω απλά δεν μπορώ να πάω.Ρωσία,Ουκρανία,Λευκορρωσία έχουν κλείσει.Μόνο Πολωνία,Τσεχία μπορεί να πάει κανείς.

Κούλης Χρυσός

Σπουδαίος
Εγγρ.
29 Μαρ 2017
Κριτικές
19
Like
7.232
Πόντοι
3.346
Το ξέρω ότι έκλεισαν, πιο συγκεκριμένα η Ουκρανία άνοιξε για λίγο τα σύνορα της από 15 Ιουλίου και 28 Αυγούστου τα ξανά έκλεισε. Εγώ πρόλαβα και πήγα επάνω τώρα το καλοκαίρι για 11 μέρες. Από τις 15 Αυγούστου και επέστρεψα στις 26 Αυγούστου.

Υ.Γ. πάντως η πρόταση μου για την πάσα ησχυει γιατί είσαι μερακλής. Κλασική Amateur φάση με λίγα φράγκα :wink:

Εγγρ.
4 Μαΐ 2015
Κριτικές
267
Like
662
Τι να ζητιανεύω?Εμένα τα εισοδήματα αυξάνουν συνέχεια.6 χιλιαρικάκια τσίμπησα τον τελευταίο μήνα καθαρά.Εχω και ακίνητη περιουσία κτλ.
Το θέμα είναι να αυξήσω το εισόδημα στα 10 χιλιάρικα ώστε να είμαι μάχιμος και στα 50.
Εγώ εφαρμόζω το work hard,play hard,οι άλλοι προτιμούν το αραλίκι και να έρθουν οι γκόμενες στις πούτσες τους.

να εχεις παντα εισοδηματα
εγω δεν ευχομαι να μην βγαζεις λεφτα
ουτε ευχομαι να χασεις την δουλεια σου
απλα μην σε πιανει κοκκινο απο τη καβα και πληρωνεις υπεραξιες
σε αυτο και μονο ηταν ανεκαθεν η διαφωνια μας
ουτε στα γουστα που εχεις, ουτε σε κατι αλλο
Σε αυτες που εσυ δινεις 100 εγω δινω 20 (παντα σε αναλογια)

τεσπα δεν ασχολουμαι αλλο

δεν με ενδιαφερει κιολας

και το σπορ δεν το εχω κοψει
απλα εχω κοψει να ποσταρω τι κανω
δεν με νοιζει τι θα πει ο καθενας για τα γουστα μου
οτι ειχα να πω το ειπα
βαριεμαι να επαναλλαμβανω τα ιδια

OP
OP
K

Kman2

Σπουδαίος
Εγγρ.
18 Ιουλ 2010
Κριτικές
1
Like
14.002
Πόντοι
2.606
Το ξέρω ότι έκλεισαν, πιο συγκεκριμένα η Ουκρανία άνοιξε για λίγο τα σύνορα της από 15 Ιουλίου και 28 Αυγούστου τα ξανά έκλεισε. Εγώ πρόλαβα και πήγα επάνω τώρα το καλοκαίρι για 11 μέρες. Από τις 15 Αυγούστου και επέστρεψα στις 26 Αυγούστου.

Υ.Γ. πάντως η πρόταση μου για την πάσα ησχυει γιατί είσαι μερακλής. Κλασική Amateur φάση με λίγα φράγκα :wink:

Οντως μπορούσες να πας αλλά μετά έμπαινες σε υποχρεωτική καραντίνα δυο βδομάδες άμα γυρνούσες Γερμανία.Και τώρα Λευκορρωσία μπορείς να πας,δεν έχει κλείσει τα σύνορα,γυρνώντας όμως μπαίνεις καραντίνα υποχρεωτικά.Αυτό είναι το πρόβλημα.
Πώς είδες την Ουκρανία?

OP
OP
K

Kman2

Σπουδαίος
Εγγρ.
18 Ιουλ 2010
Κριτικές
1
Like
14.002
Πόντοι
2.606

να εχεις παντα εισοδηματα
εγω δεν ευχομαι να μην βγαζεις λεφτα
ουτε ευχομαι να χασεις την δουλεια σου
απλα μην σε πιανει κοκκινο απο τη καβα και πληρωνεις υπεραξιες
σε αυτο και μονο ηταν ανεκαθεν η διαφωνια μας
ουτε στα γουστα που εχεις, ουτε σε κατι αλλο
Σε αυτες που εσυ δινεις 100 εγω δινω 20 (παντα σε αναλογια)

Δεν είναι οι ίδιες.Αυτές που έχω εγώ τόσο αξίζουνε.Υστερα δε θέλω να τις έχω πολύ καιρό μαζί,τριήμερο μάξιμουμ.
Αν θες πολύ εμφανίσιμες,οχτάρια και πάνω τα σκας υποχρεωτικά.Αν ρίξεις επίπεδο,πληρώνεις πολύ λιγότερα.

OP
OP
K

Kman2

Σπουδαίος
Εγγρ.
18 Ιουλ 2010
Κριτικές
1
Like
14.002
Πόντοι
2.606
Ποιος πάει για live καμάκι Πολωνία,Τσεχία?Οι πιο πολλοί δεν τολμάνε καν γιατί είναι δύσκολο.Ειδικά σαν τουρίστες αδιαννόητο.
Εγώ πήγα το έκανα και ίσως έβγαλα γκόμενα έτσι.Θα δείξει.Ο άλλος δεν πάει καν,το θεωρεί παράλογο.

midas69

Μέγας
Εγγρ.
22 Φεβ 2012
Like
12.254
Πόντοι
3.656
Δεν άφηναν φωτό αλλά τράβηξα μερικές κρυφές.

fkwIf5.jpg

lFaE3c.jpg

WSb1zt.jpg

Καλή παρτουζα χόρευαν γυμνές,φιλιόνταν μεταξύ τους κτλ,τουερκινγκ φάσεις αλλά δεν άφηναν να τραβήξω.
Η Ουκρανή είχε βυζαρες και η Λευκορρωσιδα ήταν 180 με πολύ ωραίο κωλο.Αλλα δεν άφηναν να τραβάω.

Αυτή είναι η Ουκρανέζα.

gmqDWI.jpg

Και αυτή είναι η Λευκορρωσιδα.

9bRTQm.jpg

Γενικα με χάλασε που το έριχναν τόσο στο πιωμα.Μεγαλες νεροφίδες,το Ballantines το ρούφηξαν σχεδόν όλο.Επισης το τρομπόνι δεν ήταν πολωνικού επιπέδου.
Θέλουν μόνιμο σπονσοριλικι,να τους πληρώνω το νοίκι και να έρχομαι να τις γαμαω τακτικά αλλά προτιμώ τις νέες προοπτικές.Παιζουν πολλά νέα μουνια που γουστάρουν μπαλκαν πέος,ισάξιες και καλύτερες.
Γενικα το νοίκι τους πλήρωσα 400 ευρώ και τις είχα δυο μέρες.Μπορουσα και παραπάνω αλλά ήθελα να καμακώσω στα κλαμπς.Στο Κράκωβ τα σκατωσε η ΜΙΛΦ και βαριόμουνα να πάω Βαρσοβια στην άλλη με τα τατου.Ζητησε και πολλά αλλά φαινόταν γερό τρομπόνι.
Αν μου κάτσει η Ουκρανέζα που γνώρισα στο live θα είναι τέλεια.Η γκομενα είναι πύραυλος εμφανισιακά.Ειχε βέβαια και καλύτερες ακόμα έξω.
αρχηγός
Ρισπεκτ
Τώρα το είδα

Κούλης Χρυσός

Σπουδαίος
Εγγρ.
29 Μαρ 2017
Κριτικές
19
Like
7.232
Πόντοι
3.346
Γενικά kman2 δεν είχε πολλούς τουρίστες λόγο της ιδιάζουσας κατάστασης με τον κορονοιό. Γενικά δεν πήγα σε κλάμπ (γιατί δεν ήθελε η δικιά μου) κινήθηκα περισσότερο στα πέριξ της obolon και ελάχιστα στην xhresatik γιατί ήμουν σχεδόν όλη την ώρα με την γκόμενα μου. Να φανταστείς ήθελα κάποια πρωινά να ξενοπηδήξω όταν δούλευε η δικιά μου (είναι αυτή που θέλω να σου κάνω πάσα) αλλά δεν ξυπνούσε πριν τις 4 το απόγευμα. :2funny:

midas69

Μέγας
Εγγρ.
22 Φεβ 2012
Like
12.254
Πόντοι
3.656
Τα γαμησατε και ψοφησαν τα νηματα!

Καταφερατε να διωξετε και Δημητρακη και Λακη και οπως το πατε θα φατε και τον Κμαν....

:angry::angry::angry:
Ο Λάκης ψωφησε μόνος του
Μπρουκλης από τα λιντλ...
Κατά τ αλλά ωραία τα λεει

midas69

Μέγας
Εγγρ.
22 Φεβ 2012
Like
12.254
Πόντοι
3.656
Τα γαμησατε και ψοφησαν τα νηματα!

Καταφερατε να διωξετε και Δημητρακη και Λακη και οπως το πατε θα φατε και τον Κμαν....

:angry::angry::angry:
Μιτσος δεν φαγώθηκε
Δεν γράφει μερικές μέρες για να πει μετά έλειπε πήγε εκδρομή κάπου κλπ
Τα γνωστά :)

OP
OP
K

Kman2

Σπουδαίος
Εγγρ.
18 Ιουλ 2010
Κριτικές
1
Like
14.002
Πόντοι
2.606
Γενικά kman2 δεν είχε πολλούς τουρίστες λόγο της ιδιάζουσας κατάστασης με τον κορονοιό. Γενικά δεν πήγα σε κλάμπ (γιατί δεν ήθελε η δικιά μου) κινήθηκα περισσότερο στα πέριξ της obolon και ελάχιστα στην xhresatik γιατί ήμουν σχεδόν όλη την ώρα με την γκόμενα μου. Να φανταστείς ήθελα κάποια πρωινά να ξενοπηδήξω αυτή που θέλω να σου κάνω πάσα αλλά δεν ξυπνούσε πριν τις 4 το απόγευμα. :2funny:

Ovolon ήταν ο dirty.Γιατί δε βάζεις καμιά φωτό της δικιάς σου?
Εγώ δε μένω ποτέ πάνω από 2-3 μέρες με την ίδια γκόμενα.Ξεχύνομαι στα κλαμπ και τα μωλ να βρω καινούργιες.
Και τώρα είχα το ντουέτο στο Πόζναν,σιγά μην ασχολούμουνα όλη την ώρα με αυτές.Με τόσο υλικό έξω.

Κούλης Χρυσός

Σπουδαίος
Εγγρ.
29 Μαρ 2017
Κριτικές
19
Like
7.232
Πόντοι
3.346
Δεν γίνετε να βάλω φοτό γιατί δεν είναι μαύρη ζώνη, κανονική γκόμενα είναι. Αν θέλεις πριβέ όταν βρεθούμε να σου δείξω φοτογραφίες. :wink:

Για την πάσα που θα σου κάνω αν θέλεις μπορείς να μου δώσεις το viper και να σου στείλω φοτο και το τηλέφωνο της :wink:

OP
OP
K

Kman2

Σπουδαίος
Εγγρ.
18 Ιουλ 2010
Κριτικές
1
Like
14.002
Πόντοι
2.606
Δεν γίνετε να βάλω φοτό γιατί δεν είναι μαύρη ζώνη, κανονική γκόμενα είναι. Αν θέλεις πριβέ όταν βρεθούμε να σου δείξω φοτογραφίες. :wink:

Για την πάσα που θα σου κάνω αν θέλεις μπορείς να μου δώσεις το viper και να σου στείλω φοτο και το τηλέφωνο της :wink:

Ξέρω οτι εσείς δε χρειάζεται να αποδεικνύετε τίποτα ενώ εγώ πρέπει να αποδεικνύω τα πάντα όλα.
Δε δίνω viber,σιγά.Δε βλέπεις τι γίνεται εδώ?Τι μαλάκες κυκλοφορούνε?
Στείλε τη φωτό σε pm να δούμε.

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom