Νέα

Σπόνσορινγκ-σεξοτουρισμός στην Ουκρανία

• Μέλος που άνοιξε το νήμα Kman2
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 29K
  • Εμφανίσεις 1M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 12 άτομα (0 μέλη και 12 επισκέπτες)

midas69

Μέγας
Εγγρ.
22 Φεβ 2012
Like
12.332
Πόντοι
3.656
Η φωτογραφία ήταν ψεύτικη ...

Απλά ...

Για το αίτημα φιλίας του barock , έχει κανείς να πει κάτι ;;;
H φωτό είναι ΑΛΗΘΙΝΟΤΑΤΗ
Μην ψάχνεις φαντάσματα
Πήγαινε σε κάποιο ν γραφίστα να στο αναλύσει
Εγώ τοκανα ήδη κ μουπε 101% αληθινή
Οπότε άλλαξε κασέτα εκτίθεται κι άλλο
Φιλικότατα

midas69

Μέγας
Εγγρ.
22 Φεβ 2012
Like
12.332
Πόντοι
3.656
Είναι πολύ σκληρά πλέον.Πρεπει να έχεις μεταλλικούς όρχεις ή να είσαι τελείως σταρχιδιστης για να μην κωλώνεις να πας στις μουναρες.Και οι Πολωνοί έχουν αγριέψει,έτοιμοι ήταν να μας μπουκετωσουνε.Ελεγα στον Ιταλό να αραζουμε κάθε λίγο και λιγάκι να μη δίνουμε στόχο.
Το βιοτικό επίπεδο έχει ανεβεί πολύ.Βεβαια υπάρχει διαφορά με Γερμανία ακόμα το νιώθεις αμέσως αυτό.Ειναι ακόμα αρκετά φτηνά εμένα σε πεντάστερο με 60 ευρώ και καλό γεύμα κόστιζε 15 ευρώ.

Π.χ. Πολύ καλό μπριζολικο dry ροσμπίφ στο Whisky in the jar,ένα από τα καλύτερα μπριζολαδικα.

dDWWGC.jpg
Nαι ρε αρχοντα,μην κανεις μαλακιες στο άσχετο!
Οι Πολωνοί ειναι εθνικιστές,δεν αστειύονται!
Αφου στο τελος παλι στις ιντερνετικες θα γυρισεις.
Φαε τις μπριζόλες σου,δωσε τις πιπαρες σου και χυσε
Πρόεδρε φωτό με τα μουνια ξεβρακωτοσ στο δωμάτιο ποσταρισες..???
Εάν ναι άξιος
Εάν όχι κάτι μουφα πάλι μου φιανεται
Δεν πιστεύω να τις ταισες μόνο???

OP
OP
K

Kman2

Σπουδαίος
Εγγρ.
18 Ιουλ 2010
Κριτικές
1
Like
14.002
Πόντοι
2.606
Δεν άφηναν φωτό αλλά τράβηξα μερικές κρυφές.

fkwIf5.jpg

lFaE3c.jpg

WSb1zt.jpg

Καλή παρτουζα χόρευαν γυμνές,φιλιόνταν μεταξύ τους κτλ,τουερκινγκ φάσεις αλλά δεν άφηναν να τραβήξω.
Η Ουκρανή είχε βυζαρες και η Λευκορρωσιδα ήταν 180 με πολύ ωραίο κωλο.Αλλα δεν άφηναν να τραβάω.

Αυτή είναι η Ουκρανέζα.

gmqDWI.jpg

Και αυτή είναι η Λευκορρωσιδα.

9bRTQm.jpg

Γενικα με χάλασε που το έριχναν τόσο στο πιωμα.Μεγαλες νεροφίδες,το Ballantines το ρούφηξαν σχεδόν όλο.Επισης το τρομπόνι δεν ήταν πολωνικού επιπέδου.
Θέλουν μόνιμο σπονσοριλικι,να τους πληρώνω το νοίκι και να έρχομαι να τις γαμαω τακτικά αλλά προτιμώ τις νέες προοπτικές.Παιζουν πολλά νέα μουνια που γουστάρουν μπαλκαν πέος,ισάξιες και καλύτερες.
Γενικα το νοίκι τους πλήρωσα 400 ευρώ και τις είχα δυο μέρες.Μπορουσα και παραπάνω αλλά ήθελα να καμακώσω στα κλαμπς.Στο Κράκωβ τα σκατωσε η ΜΙΛΦ και βαριόμουνα να πάω Βαρσοβια στην άλλη με τα τατου.Ζητησε και πολλά αλλά φαινόταν γερό τρομπόνι.
Αν μου κάτσει η Ουκρανέζα που γνώρισα στο live θα είναι τέλεια.Η γκομενα είναι πύραυλος εμφανισιακά.Ειχε βέβαια και καλύτερες ακόμα έξω.

OP
OP
K

Kman2

Σπουδαίος
Εγγρ.
18 Ιουλ 2010
Κριτικές
1
Like
14.002
Πόντοι
2.606
Πολλές Ουκρανεζες και Λευκορρωσιδες Πολωνία και δεν πολύ γουστάρουν τους Πολωνους ούτε τις Πολωνέζες.Με τις Πολωνέζες έχουν δυσκολέψει τα πράγματα,πολλά προβλήματα.Και εκεί γαμας βέβαια αλλά θες τύχη.
Πραγματική πρόκληση.Αν δεν κάτσει η Ουκρανέζα από το live,ίσως την επόμενη φορά να πάω Βαρσοβια να γαμησω.

Εγγρ.
9 Μαρ 2008
Κριτικές
4
Like
16.676
Πόντοι
3.936
Που να τα δει αυτά η καραφλοπούστρα της Πετρούπολης...πήγε Ρωσία και κυνηγάει το μαρτζαφλάρι του Αχμέτ και του Τζαφέρι...:confused:

Συνημμένα

• Αλγερινος χουφτωνει καραφλα.png
    Αλγερινος χουφτωνει καραφλα.png
    2 MB · Εμφανίσεις: 32
  • o-travelos-tou-AMEA.jpg
    o-travelos-tou-AMEA.jpg
    133,6 KB · Εμφανίσεις: 30
OP
OP
K

Kman2

Σπουδαίος
Εγγρ.
18 Ιουλ 2010
Κριτικές
1
Like
14.002
Πόντοι
2.606
Βασικά έφταιγε και ο Ιταλός.Δεν είχε καλή κίνηση,χτυπούσε συνεχώς μπάζα.Οταν τον έβαλα στο γνήσιο παίγνιο με τις απαιτήσεις,τον πήρε τελείως από κάτω,δεν μπορούσε να λειτουργήσει.Χασαμε χρόνο με τις μπαζοκαταστασεις και αναγκάστηκα να επιβάλω σιδηρά χείρα.Του λέω θα πάμε μόνο σε γκόμενες που λέω εγω και θα κανεις ο,τι σου λέω.
Πιστεύω αν ερχόταν ο Πουτσαρας θα θερίζαμε στα κλαμπ.Θα είχα και το κεφάλι μου ήσυχο από τους Πολωνούς,μας κολλάγανε συνέχεια.

Markelos.

Μέλος
Εγγρ.
1 Δεκ 2019
Like
623
Πόντοι
86
Δεν άφηναν φωτό αλλά τράβηξα μερικές κρυφές.

fkwIf5.jpg

lFaE3c.jpg

WSb1zt.jpg

Καλή παρτουζα χόρευαν γυμνές,φιλιόνταν μεταξύ τους κτλ,τουερκινγκ φάσεις αλλά δεν άφηναν να τραβήξω.
Η Ουκρανή είχε βυζαρες και η Λευκορρωσιδα ήταν 180 με πολύ ωραίο κωλο.Αλλα δεν άφηναν να τραβάω.

Αυτή είναι η Ουκρανέζα.

gmqDWI.jpg

Και αυτή είναι η Λευκορρωσιδα.

9bRTQm.jpg

Γενικα με χάλασε που το έριχναν τόσο στο πιωμα.Μεγαλες νεροφίδες,το Ballantines το ρούφηξαν σχεδόν όλο.Επισης το τρομπόνι δεν ήταν πολωνικού επιπέδου.
Θέλουν μόνιμο σπονσοριλικι,να τους πληρώνω το νοίκι και να έρχομαι να τις γαμαω τακτικά αλλά προτιμώ τις νέες προοπτικές.Παιζουν πολλά νέα μουνια που γουστάρουν μπαλκαν πέος,ισάξιες και καλύτερες.
Γενικα το νοίκι τους πλήρωσα 400 ευρώ και τις είχα δυο μέρες.Μπορουσα και παραπάνω αλλά ήθελα να καμακώσω στα κλαμπς.Στο Κράκωβ τα σκατωσε η ΜΙΛΦ και βαριόμουνα να πάω Βαρσοβια στην άλλη με τα τατου.Ζητησε και πολλά αλλά φαινόταν γερό τρομπόνι.
Αν μου κάτσει η Ουκρανέζα που γνώρισα στο live θα είναι τέλεια.Η γκομενα είναι πύραυλος εμφανισιακά.Ειχε βέβαια και καλύτερες ακόμα έξω.
400 ευρώ και δεν γαμησες ξανά στάνταρ παλιά ανέβαζες και καμιά φώτο με σκατακια, τώρα όλο χάδια ανεβάζεις :2funny: απορώ, σου έχει μείνει τίποτα, η θα πρέπει να δουλέψεις ένα χρόνο ξανά να τα σκασεις σε κάτι τετοιες :2funny::2funny: αμάξι και μηχανή δεν έχεις δεν χρειάζεται, 50 Άρης χωρίς μεταφορικο μέσο, γιαυτό έφυγες εξωτερικό κιολσς γιατί Ελλάδα δεν είχες τιποτα, ο σχινοχαρας θα ήταν εξωτερικό τώρα, ρίσκαρε να γίνει νταβατζης αλλά κάποιοι ποιο πονηροι από αυτόν τον κάρφωσαν πήγε να το παίξει συνεργάτης με της μαγιές της πορείας :2funny: τον βρίζαμε παλιά εγώ δηλαδή ο πορνομετανσστης αλλά τελικά αυτός ένα εισόδημα και ένα χαρζτλικι από της call girl το έχει, του φτιάχνει φαΐ η μάνα του, πάει για μπάνια με το μεταφορικό του αδερφού του, μαλώνει και μετά τα ξαναβρισκουν τουλάχιστον αυτός ένα ελάχιστο εγγυημένο εισόδημα, δεν χρειάζεται να δουλέψει, εσείς ο φύλακας και ο κατά φαντασίαν πιλότος αν χάσετε τη δουλειά σας θα πεθάνετε :2funny: περήφανη εργστια, ο άντρας από την δουλειά φενεται εεε :2funny: μόνο που όλοι οι απατεώνες στην Ελλάδα μόνο με δουλειά δεν τα κάναν τα λεφτά, κατσε να σκας 500 και 1000 εσύ με μια αποταμίευση είχες πάρει αμάξι, αφού βλέπεις δεν θέλουν να βγουν φώτο και εσύ της τραβας με την βλάχικη κουτόπονηρια σου,φιλικη συμβουλή βάλε λεφτά στην άκρη για μεταφορικό μέσο :jerking::headbang:

Karamanis Stratos

Σπουδαίος
Εγγρ.
4 Αυγ 2020
Like
8.418
Πόντοι
2.356
Βασικά έφταιγε και ο Ιταλός.Δεν είχε καλή κίνηση,χτυπούσε συνεχώς μπάζα.Οταν τον έβαλα στο γνήσιο παίγνιο με τις απαιτήσεις,τον πήρε τελείως από κάτω,δεν μπορούσε να λειτουργήσει.Χασαμε χρόνο με τις μπαζοκαταστασεις και αναγκάστηκα να επιβάλω σιδηρά χείρα.Του λέω θα πάμε μόνο σε γκόμενες που λέω εγω και θα κανεις ο,τι σου λέω.
Πιστεύω αν ερχόταν ο Πουτσαρας θα θερίζαμε στα κλαμπ.Θα είχα και το κεφάλι μου ήσυχο από τους Πολωνούς,μας κολλάγανε συνέχεια.

Τι τον ηθελες τον ιταλο ρε Αρχηγε;; Σε κρατησε πισω... :confused:

Markelos.

Μέλος
Εγγρ.
1 Δεκ 2019
Like
623
Πόντοι
86
Η άποψη του πούστη που ο κώλος του ζητά μαρκούτσι.:grin:
εσένα δεν σου έχει στείλει πουτσες ο κλώνος μου εδώ και μέρες και εχεις φρικάρει, σαν τον ναρκωμανη που έχει πάθει στέρηση είσαι, εσύ έχεις στέρηση από πουτσες :2funny: θα μάθουμε με ποιον γράφεις δίπλα και ζητάς Κρος και τραβεστί και θα πέσει τρομερό γέλιο :2funny:

Karamanis Stratos

Σπουδαίος
Εγγρ.
4 Αυγ 2020
Like
8.418
Πόντοι
2.356
Τα γαμησατε και ψοφησαν τα νηματα!

Καταφερατε να διωξετε και Δημητρακη και Λακη και οπως το πατε θα φατε και τον Κμαν....

:angry::angry::angry:

barock

Ανώτερος
Εγγρ.
15 Μαρ 2016
Like
23.263
Πόντοι
5.506
Ο λάκης δεν φεύγει από δω μέσα με τίποτα. Που θα βρει ζωή και κοινό να ακούει για σπαθιά, ακίνητα, τηλεκοντρόλ, γαμήσια με παντρεμένες, κοκτειλ από διαλυτικό βιβεχρωμ, σεατ λεον ντηζελ και αριστοκρατικά ταξίδια και για όλα αυτα να (νομίζει πως) τον πιστεύουν;;

dude33

Μέλος
Εγγρ.
10 Νοε 2007
Like
767
Πόντοι
146
Ο λάκης δεν φεύγει από δω μέσα με τίποτα. Που θα βρει ζωή και κοινό να ακούει για σπαθιά, ακίνητα, τηλεκοντρόλ, γαμήσια με παντρεμένες, κοκτειλ από διαλυτικό βιβεχρωμ, σεατ λεον ντηζελ και αριστοκρατικά ταξίδια και για όλα αυτα να (νομίζει πως) τον πιστεύουν;;
Περίμενε να γυρίσει απο το περίπτερο που διαβάζει τους 4Τροχους τύπε να μας πει για αμαξια.Θα σου πω εγώ μετά.Δεν θα ξες που να κρυφτείς.Ελπίζω μόνο να μην τον προγγιξει ο περιπτεράς πάλι .

• Like
Αντιδράσεις: barock

oykxaris

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
10 Δεκ 2017
Like
2.174
Πόντοι
456
τασο στην γερμανια που λες οταν πηγα στο βερολινο νομιζω το 2009-10 στον πιο κεντρικο δρομο
πηγαινα διπλα απο το μετρο σε ενα μαχαζι που σου εφτιαχνε παστα οπως της θες.
με 10 ευρο ετρεγες παστα,γλυκο και αναωυκτικο.σημειωση το αναψυκτικο και το νερο ειχε 4 ευρο!
οπως και στα περιπτερα 4 ευρο μικρο μπουκαλακι.ο χαζος επερνε απο περιπτερα 8-10 μπουκαλες την μερα
και την τελευτεα μερα ανακαλυψα οτι πισω απο το χοτλ μου ειχε σουπερμαρκετ με 20 σεντ το μεγαλο μπουκαλι.
αλλοι μαλακες στο χοτελ που με χρεωναν το νερο και δεν ειπαν λεξη.νευριασα αρκετα εκεινο το ταξιδι
γιατι σπαταλησα αδικα 30-40 ευρο την μερα νερο,εκατσα και 8 μερες βερολινο.

oykxaris

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
10 Δεκ 2017
Like
2.174
Πόντοι
456
στην ουκρανια ηθελα 20-25 ευρο μονο η μακαροναδα χαχαχαχα.ειχε μαχαζια που εδινα μεχρι και 40

Karamanis Stratos

Σπουδαίος
Εγγρ.
4 Αυγ 2020
Like
8.418
Πόντοι
2.356
Τι ψαχνεις τωρα με τον καθυστερημενο-μπουνιζμενο χαζοχαρη;;;; Αν και δε γραφει αυτος... Υποψιαζομαι οτι ο Ιωσηφ του χει παρει τους κωδικους...:confused:

oykxaris

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
10 Δεκ 2017
Like
2.174
Πόντοι
456
επιδει σε εχω κραξει ξανα που δεν εχεις καμια σχεση με ουκρανια john 100,τι να σας γραφω για γκομενες?
να γραφω για καπιους που δεν πηγαν ουτε θα πανε ποτε πουθενα?
γραφω τις τιμες ουκρανια για να μην ερθουν εδω οι κακομοιρηδες απο την ελλαδα.
ο αλλος ηρθε με 100 ευρο ουκρανια γιατι εγραφαν 100 ευρο τον μηνα ειναι οι μισθοι!
σου λεει με 100 ευρο θα ειμαι βασιλιας για μια εβδομαδα!
στην κυπρο στο καλυτερο μερος εχει 12 ευρο η μακαροναδα στην λευκωσια.για αυτο λεμε
τιμες για ουκρανια γιατι βλακες νομιζουν η ζωη ειναι φτηνη και οι μισθοι σε ολους χαλια.
για μπερκερ εδωσα με τον σαλονικιο πριν 4-5 χρονια 40 ευρο το μπερκερ και 30 το γλυκο
σε εστιατοριο κυριλε σε διακοσμηση τεραστιο το κινζα που εγινε γεωργιανο.
αυτο δεν θεωρειτε ακριβο εστιατοριο για οδυσσο.δηλαδη εσυ δινεις 40 ευρο για μπερκερ στο ελλαδισταν
και 30 για γλυκο στο μοναστηρακι?χαχαχαχαχα.
40 ευρο που δωσαμε μπερκερ με το γριβνα να ειναι 26-27 τοτε,σκεψου αν ηταν 6 οπως το 2008 παραδειγμα
ποσα θα μου στοιχιζε και μετα μιλας john 100. τα εγραφα και παλαιοταιρα για τιμες οτι ηταν ζυριχης σε κιεβο
και οδησσο.με τον σαλονικιο που καθομασταν σε αλυσυδα οδυσσο απο οικονομικο εστιατοριο με παστα
πριν 5 χρονια το τοπ σαντοθιτσ διναμε ναπολεον 10-15 ευρο και αλλα τοσα για μακαροναδα.
σε κλαμπ το 2016 με το γριβνα 27 δωσαμε 35,000 γριβνα καπου 2500 ευρο για μια βοτκα,ενα γλυκο
και 2 πιατα σουσι.αντε τζον τραβα να παρεις τυροπιτα και κουλουρι στην ακροπολη και ασε μας να σχολιαζουμε
εμεις τις τιμες και να ενημερωνουμε αυτους που πανε εκει η θα πανε.εσυ δεν εχεις πει πλιροφωρια.
μια φωρα που εγραψες καταλαβα ποσο ασχετος εισαι και σε εκραξα αγρια.

oykxaris

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
10 Δεκ 2017
Like
2.174
Πόντοι
456
επιδει δεν καταλαβες το γραφω john εγραψα οτι για φαι τζαμπα ειναι η γερμανια,6 ευρο γλυκο και παστα!
ακριβο ειναι το νερο 4 ευρο. δεν ειναι λογικο να εχει το νερο οσα το φαι και γλυκο.αυτο σχολιασα.

Karamanis Stratos

Σπουδαίος
Εγγρ.
4 Αυγ 2020
Like
8.418
Πόντοι
2.356
Εμα μου θες και γλυκο...

Ολα τα κονφορ!

Αντι να πας εκει στο γιδοπαρκ μ ενα καπελο αναποδα να ζητιανεψεις μου θες χλιδες... :confused:

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom