athinaios44
Ανώτατος
- Εγγρ.
- 19 Μαΐ 2018
- Like
- 52.687
- Πόντοι
- 12.756
Μαλακα είναι αδιανόητο οτι μετα απο τετοιο ξεφτιλισμα ειναι ακομα εδω!
Ο τυπος ειναι εντελώς διεμφυλικος!
Τον χυνουν στη μούρη και κανει οτι βρέχει
Μαλακα είναι αδιανόητο οτι μετα απο τετοιο ξεφτιλισμα ειναι ακομα εδω!
Ο τυπος ειναι εντελώς διεμφυλικος!
Τον χυνουν στη μούρη και κανει οτι βρέχει
έχω βάλει μια τσιπουραρα από τα βαθη της κοσμοπολίτικης Αλβανίας παλαιωμένο σε ντενεκε γαλλικό και τον απολαμβάνω να περιφέρεται με φουστιτσα και ξωφτερνο θα τον αφήσω να Ξεδιπλώσει την μαλακια του μην του κόψω την φορά και χάσουμε το γλέντι και θα τον αναλάβω αργότεραΗ φωτογραφία ήταν ψεύτικη ...
Απλά ...
Για το αίτημα φιλίας του barock , έχει κανείς να πει κάτι ;;;
κανονισε μαλακα να βαλεις φωτο και εσυ με καμμια αμαξαρα παει τον χασαμε τον Λακη μετα...ποσα να αντεξει ο δολιος;έχω βάλει μια τσιπουραρα από τα βαθη της κοσμοπολίτικης Αλβανίας παλαιωμένο σε ντενεκε γαλλικό και τον απολαμβάνω να περιφέρεται με φουσκίτσα και ξωφτερνο θα τον αφήσω να Ξεδιπλώσει την μαλακια του μην του κόψω την φορά και χάσουμε το γλέντι και θα τον αναλάβω αργότεραΗ φωτογραφία ήταν ψεύτικη ...
Απλά ...
Για το αίτημα φιλίας του barock , έχει κανείς να πει κάτι ;;;
Φυσικα και δεν μπορω!Μάρκο , ειλικρινά θεωρείς ότι μπορείς να
1)με ενοχλήσεις
2)με προσβάλεις
3)να επηρεάσεις το πότε θα γράφω εδώ και πόσο ;;;
Δεν το έχεις δει και στην υπόλοιπη ζωή σου, ότι δεν ασκείς καμία επίδραση , σε κανέναν , πουθενά, όσο ζεις ;
Γιατί εδώ πιστεύεις ότι θα πετύχεις κάτι άλλο ;;
Τύπε . μη με συγκρίνεις με το brabus67 , που έχει 2 pagani.
Δεν υπάρχουν άλλοι τέτοιοι λεφτάδες εδώ μέσα.
Επίσης έχει Koenigsegg , Φεράρι ιτάλια , όλες τις λαμπορκίνι σε όλα τα χρώματα ......
Δεν είναι όλοι έτσι όμως.
πινω τον μονοποικιλιακο καφε μου Γουατεμαλας και πραγματικα απολαμβανω το νημα...
Σε γαμησε καλα καλα και τωρα θελει να μεινετε φιλοι,δεν το καταλαβες?Το ... αίτημα φιλίας που κολλάει ;;;;;;;
Ακριβως.Το 'φθηνο' και η 'διαφορά' ειναι σχετικά.- 0ταν μια διανυκτέρευση πχ. στο Bellagio του L.V. μπορει να κοστισει 70€. -Και κατω στο μπουφε φαγητο μεχρι σκασμου με 15€ - και (καβουροδαγκανες ωκεανου). -Απο την αλλη στην Κολωνια σε μπλοκ του κεντρου δεν ειχε πλυντήριο στο διαμερισμα- και επρεπε να παει καποιος κατω στο γκαραζ στα κεντρικα πλυντήρια του μπλοκ με [κερματα] για να βαλει μπουγαδα.Το βιοτικό επίπεδο έχει ανεβεί πολύ.Βεβαια υπάρχει διαφορά με Γερμανία ακόμα το νιώθεις αμέσως αυτό.Ειναι ακόμα αρκετά φτηνά εμένα σε πεντάστερο με 60 ευρώ και καλό γεύμα κόστιζε 15 ευρώ.
Μωρη Λακα 30 χιλιαρικα στον πατο σου έβαλε!Αν κάποιος είχε ελάχιστο ίχνος ... ανδρισμού ... ή τιμής ...
(brabus67 , barock , markos δεν σας αφορά , μην ασχολείστε )
θα θυμόταν ότι
1)από το μπαρόκ ,ζήταγα φωτό από τότε που άρχισε να μου αφιερώνει ... χιλιάδες post ... κάπου το 2016 ; 2017 ;;;
αρκετά χρόνια πριν πάντως !
2)την έβαλε μια καθημερινή πρωί ... ενώ ήταν ξεκάθαρο ότι ήμουν απών
3)δεν έβαλε επαναληπτική ..... με πιο πολύ λεπτομέρεια ...
Καλό είναι το φανατικό κοινό (!) να ξέρει , ότι όταν ανεβάσω , ΟΠΟΤΕ ΕΓΩ ΓΟΥΣΤΑΡΩ ,
θα σταλεί λινκ με pm , σε όσους γουστάρω !!!! Θα είναι μπόλικοι έτσι ώστε να κάνουν σαφές αν είναι αληθινή ή όχι !!!!!
Δεν θα δωθεί δημοσίως πάντως, οπότε άνανδροι ... ακόμη και αν έχουν .... παγκάνι και λαμπο , δεν θα μπορέσουν να την αποθηκεύσουν
σε δικό τους δίσκο, για να δώσουν νόημα στη μίζερη ύπερξή τους !!!!!
Φιλάκια ....
με περιμένουν για ποτά, μετά τα μεσάνυχτα, μπορεί να αποφασίσω να έρθω ή όχι ...
Εσείς θα είστε εδώ, είτε έχετε ... παγκάνι και λαμπορκίνι , είτε όχι ! ΖΩΗ ΔΕΝ ΕΧΕΤΕ ΕΤΣΙ ΚΙ ΑΛΛΙΩΣ.
Το αν έρθω ή όχι , θα εξαρτηθεί , από την εφίδρωσή των όρχεών μου, αν κάνει scuba ο παργαλάτσος μου κτλ κτλ
πινω τον μονοποικιλιακο καφε μου Γουατεμαλας και πραγματικα απολαμβανω το νημα...
Είμαστε πραιμ ταιμ ζώνη εδώ μέσα τύπε.
Μωρη Λακα 30 χιλιαρικα στον πατο σου έβαλε!Αν κάποιος είχε ελάχιστο ίχνος ... ανδρισμού ... ή τιμής ...
(brabus67 , barock , markos δεν σας αφορά , μην ασχολείστε )
θα θυμόταν ότι
1)από το μπαρόκ ,ζήταγα φωτό από τότε που άρχισε να μου αφιερώνει ... χιλιάδες post ... κάπου το 2016 ; 2017 ;;;
αρκετά χρόνια πριν πάντως !
2)την έβαλε μια καθημερινή πρωί ... ενώ ήταν ξεκάθαρο ότι ήμουν απών
3)δεν έβαλε επαναληπτική ..... με πιο πολύ λεπτομέρεια ...
Καλό είναι το φανατικό κοινό (!) να ξέρει , ότι όταν ανεβάσω , ΟΠΟΤΕ ΕΓΩ ΓΟΥΣΤΑΡΩ ,
θα σταλεί λινκ με pm , σε όσους γουστάρω !!!! Θα είναι μπόλικοι έτσι ώστε να κάνουν σαφές αν είναι αληθινή ή όχι !!!!!
Δεν θα δωθεί δημοσίως πάντως, οπότε άνανδροι ... ακόμη και αν έχουν .... παγκάνι και λαμπο , δεν θα μπορέσουν να την αποθηκεύσουν
σε δικό τους δίσκο, για να δώσουν νόημα στη μίζερη ύπερξή τους !!!!!
Φιλάκια ....
με περιμένουν για ποτά, μετά τα μεσάνυχτα, μπορεί να αποφασίσω να έρθω ή όχι ...
Εσείς θα είστε εδώ, είτε έχετε ... παγκάνι και λαμπορκίνι , είτε όχι ! ΖΩΗ ΔΕΝ ΕΧΕΤΕ ΕΤΣΙ ΚΙ ΑΛΛΙΩΣ.
Το αν έρθω ή όχι , θα εξαρτηθεί , από την εφίδρωσή των όρχεών μου, αν κάνει scuba ο παργαλάτσος μου κτλ κτλ
Είπες ότι θα βαλεις πενταπλασια.
Σου ειπαμε να βάλεις τα διπλα.
Ειπες οτι θα ποσταρεις την Κυριακή και δεν εβαλες ποτε.
Δηλαδή είσαι φτωχος,πούστης και ασχημος.
Και γερος.
Και αλκοολικος.
Και τρελος
πχ. στο L.A το φαγητο εξω ηταν ακριβοαυτα Αμερικη δεν φτανουν ουτε για το tip ...
Φιλάκια ....
Φιλάκια ....
Όχιιιι, ρε μεγάλε.
Και εμείς που νομίζαμε ότι πάλι θα ξεκώλιαζες την σαραντάρα.
Εχει ξεφλουδισει την 60χρονη παλαμη του απο το ψωλοπαιγνιο!Φιλάκια ....
Όχιιιι, ρε μεγάλε.
Και εμείς που νομίζαμε ότι πάλι θα ξεκώλιαζες την σαραντάρα.