Νέα

Σπόνσορινγκ-σεξοτουρισμός στην Ουκρανία

• Μέλος που άνοιξε το νήμα Kman2
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 29K
  • Εμφανίσεις 1M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 6 άτομα (0 μέλη και 6 επισκέπτες)

fylobios30

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
8 Δεκ 2012
Κριτικές
2
Like
2.207
Πόντοι
606
Ο Λακαρος παιρνει σεατ με λιζιν γιατί δεν έχει ενα πεντοχιλιαρο να πάρει ενα μεταχειρισμένο.
Ισα ισα του φτάνουν τα λεφτά να πληρώσει τη μηνιαία δοση

Επιχειρήμα του markos .

Το seat leon diesel 2000cc του 2018, καινούριο , έκθεσης , με 0 χλμ , έκανε 5000 ευρώ το ... 2018.
Ας λέγαν οι τιμοκατάλογοι κάπου 25.000 ευρώ.

Βέβαια επίτηδες ξεχνά , ότι έχω το αντίστοιχο μοντέλο του 2009 , επίσης καινούριο , 1800 τούρμπο , βενζίνη.

Αυτός πρότεινε να δώσω 5000 ευρώ ... να πάρω μεταχειρισμένο .... μοντέλο του 1998 εννοεί μάλλον.

Συζήτηση επιπεδου !!!!!!

Συνεχίστε στο ίδιο επίπεδο !!!!!

Εγγρ.
9 Μαρ 2008
Κριτικές
4
Like
16.676
Πόντοι
3.936
Ο Λακαρος παιρνει σεατ με λιζιν γιατί δεν έχει ενα πεντοχιλιαρο να πάρει ενα μεταχειρισμένο.

Επιχειρήμα του markos .

Το seat leon diesel 2000cc του 2018, καινούριο , έκθεσης , με 0 χλμ , έκανε 5000 ευρώ το ... 2018.

Βέβαια επίτηδες ξεχνά , ότι έχω το αντίστοιχο μοντέλο του 2009 , επίσης καινούριο , 1800 τούρμπο , βενζίνη.

Αυτός πρότεινε να δώσω 5000 ευρώ ... να πάρω μεταχειρισμένο .... μοντέλο του 1998 εννοεί μάλλον.

Συζήτηση επιπεδου !!!!!!

ΠΩΣ ΣΕ ΓΑΜΗΣΕ ΕΤΣΙ Ο barock;;;;;

ΠΩΣ ΣΕ ΞΕΚΩΛΙΑΣΕ ΕΤΣΙ;;;;

ΠΩΣ ΣΕ ΠΕΤΣΟΚΟΨΕ ΕΤΣΙ;;;

ΑΙΘΕΡΑΣ ΚΕΡΒΕΡΟΣ!!!!

ΕΤΣΙ ΓΑΜΑ ΤΟΝ!!! ΓΑΜΑ ΤΟΝ!!!

ΑΥΤΟ ΤΟ ΕΤΣΙ ΕΙΝΑΙ ΠΟΥ ΣΕ ΤΡΕΛΛΑΙΝΕΙ ΛΑΛΑΚΗ...

:tooth::tooth::tooth::tooth::tooth::tooth:

dCorso

Μέγας
Εγγρ.
8 Μαΐ 2015
Κριτικές
33
Like
7.370
Πόντοι
4.746
Έφαγα τρελα πακέτα,σχεδόν με βρίζανε οι γκόμενες.
Γενικα το live είναι γαματο αν και η Πολωνία έχει δυσκολέψει αισθητά.
Οι ξένοι η μόνοι ήτανε ή με μπαζακια καμία σχέση με τις παλιές εποχές.Ακομα και οι Αραπηδες χοντρές και μπαζακια κυκλοφορούσανε.Γενικα σκασμένοι από θυμό οι ξένοι.
Οι μέτριες σου μιλάνε έχει αρκετές βυζαρουδες αλλά αν θες εφτάρια και πάνω είναι αρκετά δύσκολα σε φτύνουν σε dt.
Ανεβηκε και αλλο το βιοτικο τους επιπεδο φαινεται.. - Γι αυτο το παιζουν αγριεμενες- παρεξηγημενες- στο καμακι δρομου. Επισης βασικο ρολο παιζει να γνωριζει καποιος καλα και την γλωσσα τους, σε αυτα τα μερη. Διαφορετικα κανουν πως δεν ακουν.

OP
OP
K

Kman2

Σπουδαίος
Εγγρ.
18 Ιουλ 2010
Κριτικές
1
Like
14.002
Πόντοι
2.606
Είναι πολύ σκληρά πλέον.Πρεπει να έχεις μεταλλικούς όρχεις ή να είσαι τελείως σταρχιδιστης για να μην κωλώνεις να πας στις μουναρες.Και οι Πολωνοί έχουν αγριέψει,έτοιμοι ήταν να μας μπουκετωσουνε.Ελεγα στον Ιταλό να αραζουμε κάθε λίγο και λιγάκι να μη δίνουμε στόχο.
Το βιοτικό επίπεδο έχει ανεβεί πολύ.Βεβαια υπάρχει διαφορά με Γερμανία ακόμα το νιώθεις αμέσως αυτό.Ειναι ακόμα αρκετά φτηνά εμένα σε πεντάστερο με 60 ευρώ και καλό γεύμα κόστιζε 15 ευρώ.

Π.χ. Πολύ καλό μπριζολικο dry ροσμπίφ στο Whisky in the jar,ένα από τα καλύτερα μπριζολαδικα.

dDWWGC.jpg

barock

Ανώτερος
Εγγρ.
15 Μαρ 2016
Like
23.263
Πόντοι
5.506

Επιχειρήμα του markos .

Συζήτηση επιπεδου !!!!!!

Δε σου περισσευαν ρε καρμοιρη 25 ψωροχιλιαρικα να το παρεις καινουριο κουτα ντουκου και να εισαι κυριος; Οσο κυριος μπορεις να εισαι με σεατ λεον ντηζελ τελος παντων.

Αλλα σεατ λεον ντηζελ και νοικαρικο παραπαει.

dCorso

Μέγας
Εγγρ.
8 Μαΐ 2015
Κριτικές
33
Like
7.370
Πόντοι
4.746
Το βιοτικό επίπεδο έχει ανεβεί πολύ.Βεβαια υπάρχει διαφορά με Γερμανία ακόμα το νιώθεις αμέσως αυτό.Ειναι ακόμα αρκετά φτηνά εμένα σε πεντάστερο με 60 ευρώ και καλό γεύμα κόστιζε 15 ευρώ.
Το 'φθηνο' και η 'διαφορά' ειναι σχετικά.- 0ταν μια διανυκτέρευση πχ. στο Bellagio του L.V. μπορει να κοστισει 70€. -Και κατω στο μπουφε φαγητο μεχρι σκασμου με 15€ - και (καβουροδαγκανες ωκεανου). -Απο την αλλη στην Κολωνια σε μπλοκ του κεντρου δεν ειχε πλυντήριο στο διαμερισμα- και επρεπε να παει καποιος κατω στο γκαραζ στα κεντρικα πλυντήρια του μπλοκ με [κερματα] για να βαλει μπουγαδα.

Διαγραμμένο μέλος 85965

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
3 Ιαν 2010
Κριτικές
5
Like
1.328
Πόντοι
216

Επιχειρήμα του markos .

Συζήτηση επιπεδου !!!!!!

Γυναίκα σε εκανε ο Μπαροκ Λακαρε!
Σε γαμησε γυναικεια!
Τι τουρμπο και τουμποφλο μου λες?
Στα αρχίδια μου τα αμάξια!
Δεν είμαι ρωσοπόντιος καγκουρας,ουτε παιζω Υπερατου!
Ουτε μαντηλι να κλάψεις δεν έχεις!
Μετρας τα φραγκοδιφραγκα καθε μηνα να πληρωσεις τη δόση.
Σου πεταξε 30 χιλιαρικα στη μουρη και εσυ γραφεις κατι αδερφιστικα!
Φυγε απο τα αντρικα νηματα.
Πήγαινε στα νηματα για αδερφες μέχρι να ποσταρεις τα λεφτά που υποσχεθηκες

fylobios30

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
8 Δεκ 2012
Κριτικές
2
Like
2.207
Πόντοι
606
Και να το παντρευόμουν μετά ;;;
Ρε ουστ !!!!

Ας το χαίρονται !!!!!!

Όταν το πάρουν πίσω, θα έχω δώσει συνολικά κάπου 3000 ευρώ λιγότερα από την τιμή του το 2018, με πληρωμένα όλα τα σέρβις, τέλη, λάστιχα , κτέο , ασφάλειες και όλες τις μαλακίες ..........

Το ... αίτημα φιλίας που κολλάει ;;;;;;;

Συνημμένα

• 111111111.jpg
    111111111.jpg
    45,2 KB · Εμφανίσεις: 28

Διαγραμμένο μέλος 85965

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
3 Ιαν 2010
Κριτικές
5
Like
1.328
Πόντοι
216
Είναι πολύ σκληρά πλέον.Πρεπει να έχεις μεταλλικούς όρχεις ή να είσαι τελείως σταρχιδιστης για να μην κωλώνεις να πας στις μουναρες.Και οι Πολωνοί έχουν αγριέψει,έτοιμοι ήταν να μας μπουκετωσουνε.Ελεγα στον Ιταλό να αραζουμε κάθε λίγο και λιγάκι να μη δίνουμε στόχο.

Π.χ. Πολύ καλό μπριζολικο dry ροσμπίφ στο Whisky in the jar,ένα από τα καλύτερα μπριζολαδικα.

dDWWGC.jpg
Nαι ρε αρχοντα,μην κανεις μαλακιες στο άσχετο!
Οι Πολωνοί ειναι εθνικιστές,δεν αστειεύονται!
Αφου στο τελος παλι στις ιντερνετικες θα γυρισεις.
Φαε τις μπριζόλες σου,δωσε τις πιπαρες σου και χυσε

barock

Ανώτερος
Εγγρ.
15 Μαρ 2016
Like
23.263
Πόντοι
5.506

Επιχειρήμα του markos .

Συζήτηση επιπεδου !!!!!!

Γυναίκα σε εκανε ο Μπαροκ Λακαρε!
Σε γαμησε γυναικεια!
Τι τουρμπο και τουμποφλο μου λες?
Στα αρχίδια μου τα αμάξια!
Δεν είμαι ρωσοπόντιος καγκουρας,ουτε παιζω Υπερατου!
Ουτε μαντηλι να κλάψεις δεν έχεις!
Μετρας τα φραγκοδιφραγκα καθε μηνα να πληρωσεις τη δόση.
Σου πεταξε 30 χιλιαρικα στη μουρη και εσυ γραφεις κατι αδερφιστικα!
Φυγε απο τα αντρικα νηματα.
Πήγαινε στα νηματα για αδερφες μέχρι να ποσταρεις τα λεφτά που υποσχεθηκες

Κατσε φρονιμα τυπε γιατι ο λακαρος ειναι ικανος να μας μοστραρει κανενα πεντακοσαρικο και να μας πει οτι εκεινο το πεντακοσαρι εχει μεγαλυτερη αξια απο τα 30. Θα ειναι λακοπεντακοσαρικο.

fylobios30

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
8 Δεκ 2012
Κριτικές
2
Like
2.207
Πόντοι
606
Το 'φθηνο' και η 'διαφορά' ειναι σχετικά.- 0ταν μια διανυκτέρευση πχ. στο Bellagio του L.V. μπορει να κοστισει 70€. -Και κατω στο μπουφε φαγητο μεχρι σκασμου με 15€ - και (καβουροδαγκανες ωκεανου). -Απο την αλλη στην Κολωνια σε μπλοκ του κεντρου δεν ειχε πλυντήριο στο διαμερισμα- και επρεπε να παει καποιος κατω στο γκαραζ στα κεντρικα πλυντήρια του μπλοκ με κερματα για να βαλει μπουγαδα.

Τι τους λες ρε μόρτη ;;;;
Ποιός έχει πάει στις ΗΠΑ από εδώ ;;;;;;;

O brabus67 ;;;;;;;;;;

Μπουαχαχα

Ευτυχώς, για τις ΗΠΑ, τα ναυάγια, τα κόβουν πριν εκφράσουν την επιθυμία να πάνε εκεί !
Αν είσαι αποτυχημένος, χωρίς μισθό , χωρίς λεφτά, χωρίς δουλειά σεβάσμια , χωρίς οικογένεια ....
φυσικά δεν σε αφήνουν να πας. Έχουν αρκετούς μεξικάνους για βενζινάδικα και να πλένουν αυτοκίνητα !!!!!

Διαγραμμένο μέλος 85965

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
3 Ιαν 2010
Κριτικές
5
Like
1.328
Πόντοι
216
Και να το παντρευόμουν μετά ;;;
Ρε ουστ !!!!

Ας το χαίρονται !!!!!!

Όταν το πάρουν πίσω, θα έχω δώσει συνολικά κάπου 3000 ευρώ λιγότερα από την τιμή του το 2018, με πληρωμένα όλα τα σέρβις, τέλη, λάστιχα , κτέο , ασφάλειες και όλες τις μαλακίες ..........

Το ... αίτημα φιλίας που κολλάει ;;;;;;;
Συνεχισε να μετρας διφραγκα!
Ποσα γλυτωσες το μηνα?
9,83 ευρώ?
:2funny::2funny:

fylobios30

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
8 Δεκ 2012
Κριτικές
2
Like
2.207
Πόντοι
606
Τύπε . μη με συγκρίνεις με το brabus67 , που έχει 2 pagani.
Δεν υπάρχουν άλλοι τέτοιοι λεφτάδες εδώ μέσα.

Επίσης έχει Koenigsegg , Φεράρι ιτάλια , όλες τις λαμπορκίνι σε όλα τα χρώματα ......

Δεν είναι όλοι έτσι όμως.

Διαγραμμένο μέλος 85965

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
3 Ιαν 2010
Κριτικές
5
Like
1.328
Πόντοι
216
Τύπε . μη με συγκρίνεις με το brabus67 , που έχει 2 pagani.
Δεν υπάρχουν άλλοι τέτοιοι λεφτάδες εδώ μέσα.

Επίσης έχει Koenigsegg , Φεράρι ιτάλια , όλες τις λαμπορκίνι σε όλα τα χρώματα ......

Δεν είναι όλοι έτσι όμως.
Καλα ακομα εδω εισαι μωρη αδερφη?
Πηγε στου ποδολαγνου εκεί που ανήκεις!
Όταν ποσταρεις τα λεφτα που υποσχεθηκες ξαναελα.
Μεχρι τοτε θα εισαι η Λακα η μπαροκογαμημενη!

fylobios30

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
8 Δεκ 2012
Κριτικές
2
Like
2.207
Πόντοι
606
Η φωτογραφία ήταν ψεύτικη ...

Απλά ...

Για το αίτημα φιλίας του barock , έχει κανείς να πει κάτι ;;;

athinaios44

Ανώτατος
Εγγρ.
19 Μαΐ 2018
Like
52.687
Πόντοι
12.756

Διαγραμμένο μέλος 85965

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
3 Ιαν 2010
Κριτικές
5
Like
1.328
Πόντοι
216
Μαλακα είναι αδιανόητο οτι μετα απο τετοιο ξεφτιλισμα ειναι ακομα εδω!
Ο τυπος ειναι εντελώς διεμφυλικος!
Τον χυνουν στη μούρη και κανει οτι βρέχει

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom