julian73
Μέλος
- Εγγρ.
- 29 Νοε 2005
- Κριτικές
- 4
- Like
- 73
- Πόντοι
- 1
Γενικά δεν έχετε καταλάβει το μεγαλείο του άρχοντος...Τυπε δεν εχεις καταλαβει το σκοπο που γινεται ολο αυτο...
Αλλο ειναι το παιγνιο...οχι αυτο που διαβαζεις.
Γενικά δεν έχετε καταλάβει το μεγαλείο του άρχοντος...Τυπε δεν εχεις καταλαβει το σκοπο που γινεται ολο αυτο...
Αλλο ειναι το παιγνιο...οχι αυτο που διαβαζεις.
Γενικά δεν έχετε καταλάβει το μεγαλείο του άρχοντος...
Μονος του συνομιλει ο Κμαν ή ειναι ιδεα μου?
Γενικά δεν έχετε καταλάβει το μεγαλείο του άρχοντος...
Φωτό της δικιάς μου.Κορίτσι για σπίτι.
Εντάξει,τη συγχωρώ.Δεν έπιασε τα στάνταρτς της πολωνικής πίπας αλλά δεν μπορούμε να περιμένουμε τέτοιες επιδόσεις.
μα εννοειταιΤωρα κατάλαβα γιατί δε με άφηνε.
Γιατι είναι γνωστή,δεν ήθελε να εκτεθεί.
Καλά έκανε δηλαδή αμα το δεις.
Φαντασου να παει η άλλη σε καμιά εκπομπη και να παιζουν κανα σώβρακο στην οθόνη.Θα γελάει ολη η Τσεχία.
Σελεμπριτυ σα σεξυ χαζούλα bimbo την έχουνε.
Ειναι και τρελιαρα η τύπισσα,δένει.
Κ εμένα μου φένεται πολύ περίεργο,όταν έχει γεμίσει φωτογραφίες της το ίντερνετ να λέει μας Βλάκμαν ότι δεν δέχτηκε να φωτογραφιθεί μαζί του .Πολύ αμφιβάλω ότι τη συνάντησε!μα εννοειται
εχει βγαλει τοσες ξεκωλες φωτο στο ιντερνετ που ακομη και ενας τελευταιος φτωχομπινεςεργατακος της Γερμανιας δημοσιευει σε ενα σαη για πουτανες στην Ελλαδα,αλλα φοβοτανε μη διαρρευσει καμια φωτο της να τρωει σε χασαποταβερνα του ντυσσελντοφ
επισης μιας και μας εχεις πρηξει τα πελε με τη μαλακια οτι οι "σπονσορετες" που χρυσοπληρωνεις δεν ειναι πουτανες, ειναι προφανες οτι η συγκεκριμενη ειναι πυρηνικη φυσικος με μεταπτυχιακο στην εξαερωση του μποζονιου, ιδιως η φωτο που κανει πιατσα θα πρεπει να σε επεισε πως προκειται για αβγαλτο κοριτσι ετοιμο να ερωτευτει εναν βαλκανιο κακομοιρογλου
Ποιά δικιά σου.. αυτή που γ@μιέται με όλους για μια χούφτα δολλάρια; Μία ..τάνα δηλαδή. Οι φωτος της είναι απο summer 2005; Χώρια που ο κώλος της είναι πλακέ :SΦωτό της δικιάς μου.Κορίτσι για σπίτι.
Εντάξει,τη συγχωρώ.Δεν έπιασε τα στάνταρτς της πολωνικής πίπας αλλά δεν μπορούμε να περιμένουμε τέτοιες επιδόσεις.
Παιρνω αμπαριζα και βγαινω.. Κανε και λιγο κρατει ρε τυπε. Το να γνωριζεις μια του "πεζοδρομιου" δεν είναι αντιπροσωπευτικο κομματι για τις υπολοιπες γυναικες μιας χωρας. Ουτε ζεις εκει, αλλα ουτε γνωριζεις την γλωσσα για να μπεις στο πετσι του καθε λαου. Αρπαχτες κανεις μια στο τοσο, και αμα. Επομενως καλα ξεμπερδεματα..Δεν ξέρω ποιες είναι πιο τρελές Τσέχες ή Πολωνέζες.Πιστεύω οτι είναι η ίδια τρέλλα αυτό που κάνει την Πολωνέζα να μαστιγώνει το μουνί της κάνει την Τσέχα να δείχνει το μουνί της σε όλους και να ερεθίζεται.Είναι η ίδια εσωτερική τάση που στις Πολωνέζες εκδηλώνεται με μορφή sub και στις Τσέχες σαν exhibitionism.
Το θέμα είναι οτι είτε με τις μεν είτε με τις δε κάποια στιγμή σε στέλνουν,περνάς στην O La La land.Οι Πολωνέζες πιστεύουν και στις μαγείες τις αστρολογίες κτλ,οι Τσέχες στα διαβόλια τη μαύρη μαγεία,χέσε μέσα.
Το πώς βρίσκεσαι στο φρενοκομείο δεν το καταλαβαίνεις.Μόνο μετά το γλυφοκώλι ίσως.
Ποιά δικιά σου.. αυτή που γ@μιέται με όλους για μια χούφτα δολλάρια; Μία ..τάνα δηλαδή. Οι φωτος της είναι απο summer 2005; Χώρια που ο κώλος της είναι πλακέ :S
Εχει κάνει πολλές πλαστικές οπότε [size=16pt]αν τη δεις από κάποια γωνία φαίνεται νέα και αν τη δεις από άλλη γωνία μεγάλη[/size].Είναι εντελώς κουλό,φαίνεται και στις φωτό αυτό.