Νέα

Σπόνσορινγκ-σεξοτουρισμός στην Ουκρανία

• Μέλος που άνοιξε το νήμα Kman2
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 29K
  • Εμφανίσεις 1M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 9 άτομα (0 μέλη και 9 επισκέπτες)

julian73

Μέλος
Εγγρ.
29 Νοε 2005
Κριτικές
4
Like
73
Πόντοι
1

Συνημμένα

• AE743130-FA6D-4D9C-88B6-C83EB357C194.jpeg
    AE743130-FA6D-4D9C-88B6-C83EB357C194.jpeg
    93,9 KB · Εμφανίσεις: 31
Εγγρ.
8 Ιουν 2016
Like
7.117
Πόντοι
1.206
Μονος του συνομιλει ο Κμαν ή ειναι ιδεα μου?

Δυο από τις κατηγορίες ανθρώπων που έχω δει στη ζωη μου είναι οι εξής:

Η μια αυτών που λόγω αρνητισμού,χαμηλης αυτοεκτιμησης δεν πιστευουν ότι αξίζουν για πολλά.
Η άλλη αυτών που νομίζουν πως είναι κάποιοι,ενω εθελοτυφλούν.
Μάντεψε σε ποια ανηκει ο Κμανουλης.

Christos Savvidis

Μέλος
Εγγρ.
9 Νοε 2018
Like
822
Πόντοι
146
Σε τριτη κατηγορια τυπε, μελετησε τον καλα και θα καταλαβεις το παιγνιο.

bourdeliaris82

Ανώτερος
Εγγρ.
22 Οκτ 2011
Κριτικές
57
Like
6.789
Πόντοι
6.030
Φιλε Σαββιδη ποιο εινσι το παιγνιο?

OP
OP
K

Kman2

Σπουδαίος
Εγγρ.
18 Ιουλ 2010
Κριτικές
1
Like
14.002
Πόντοι
2.606
Είδα κάτι βίντεο της δικιάς μου από τότε που ήταν ψιλοδιάσημη και τη λυπήθηκα.
Και τότε τρελαμένη ήτανε,οι Τσέχοι να σχολιάζουνε στα βίντεο μουνιιί(piiicka),οι Τσέχες να λένε χαζοβιόλα κτλ.

OP
OP
K

Kman2

Σπουδαίος
Εγγρ.
18 Ιουλ 2010
Κριτικές
1
Like
14.002
Πόντοι
2.606
Φωτό της δικιάς μου.Κορίτσι για σπίτι.

tGNaxc.jpg

j9LVxA.jpg

AkR7de.jpg

30ht5A.jpg

NcS1rD.jpg

uTnkwP.jpg

Εντάξει,τη συγχωρώ.Δεν έπιασε τα στάνταρτς της πολωνικής πίπας αλλά δεν μπορούμε να περιμένουμε τέτοιες επιδόσεις.

barock

Ανώτερος
Εγγρ.
15 Μαρ 2016
Like
23.293
Πόντοι
5.506

tGNaxc.jpg

j9LVxA.jpg

AkR7de.jpg

30ht5A.jpg

NcS1rD.jpg

uTnkwP.jpg

Εντάξει,τη συγχωρώ.Δεν έπιασε τα στάνταρτς της πολωνικής πίπας αλλά δεν μπορούμε να περιμένουμε τέτοιες επιδόσεις.

Αυτή η ίδια είναι που δε σ άφηνε να τη φωτογραφίσεις;

OP
OP
K

Kman2

Σπουδαίος
Εγγρ.
18 Ιουλ 2010
Κριτικές
1
Like
14.002
Πόντοι
2.606
Τωρα κατάλαβα γιατί δε με άφηνε.
Γιατι είναι γνωστή,δεν ήθελε να εκτεθεί.
Καλά έκανε δηλαδή αμα το δεις.
Φαντασου να παει η άλλη σε καμιά εκπομπη και να παιζουν κανα σώβρακο στην οθόνη.Θα γελάει ολη η Τσεχία.
Σελεμπριτυ σα σεξυ χαζούλα bimbo την έχουνε.
Ειναι και τρελιαρα η τύπισσα,δένει.

OP
OP
K

Kman2

Σπουδαίος
Εγγρ.
18 Ιουλ 2010
Κριτικές
1
Like
14.002
Πόντοι
2.606
Εχει κάνει πολλές πλαστικές οπότε αν τη δεις από κάποια γωνία φαίνεται νέα και αν τη δεις από άλλη γωνία μεγάλη.Είναι εντελώς κουλό,φαίνεται και στις φωτό αυτό.
Αλλά είναι όντως 30,έλεγξα και τις τσεχικές πηγές,περιοδικά,εκπομπές κτλ. τα τελευταία χρόνια και είναι όντως τόσο.

ParisPapis

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
18 Σεπ 2017
Like
2.056
Πόντοι
456
Τωρα κατάλαβα γιατί δε με άφηνε.
Γιατι είναι γνωστή,δεν ήθελε να εκτεθεί.
Καλά έκανε δηλαδή αμα το δεις.
Φαντασου να παει η άλλη σε καμιά εκπομπη και να παιζουν κανα σώβρακο στην οθόνη.Θα γελάει ολη η Τσεχία.
Σελεμπριτυ σα σεξυ χαζούλα bimbo την έχουνε.
Ειναι και τρελιαρα η τύπισσα,δένει.
μα εννοειται

εχει βγαλει τοσες ξεκωλες φωτο στο ιντερνετ που ακομη και ενας τελευταιος φτωχομπινεςεργατακος της Γερμανιας δημοσιευει σε ενα σαη για πουτανες στην Ελλαδα,αλλα φοβοτανε μη διαρρευσει καμια φωτο της να τρωει σε χασαποταβερνα του ντυσσελντοφ  :uglystupid:

επισης μιας και μας εχεις πρηξει τα πελε με τη μαλακια οτι οι "σπονσορετες" που χρυσοπληρωνεις δεν ειναι πουτανες, ειναι προφανες οτι η συγκεκριμενη ειναι πυρηνικη φυσικος με μεταπτυχιακο στην εξαερωση του μποζονιου, ιδιως η φωτο που κανει πιατσα θα πρεπει να σε επεισε πως προκειται για αβγαλτο κοριτσι ετοιμο να ερωτευτει εναν βαλκανιο κακομοιρογλου  :uglystupid: :jerking: :jerking:

bourdeliaris82

Ανώτερος
Εγγρ.
22 Οκτ 2011
Κριτικές
57
Like
6.789
Πόντοι
6.030
Η συγκεκριμενη λεγεται οτι ηταν συνεργατης με τη δικια μαε την Αντωνιαδου στη Νασα

dimitrakis29

Τιμημένος
Εγγρ.
19 Νοε 2007
Κριτικές
13
Like
2.355
Πόντοι
4.765
μα εννοειται

εχει βγαλει τοσες ξεκωλες φωτο στο ιντερνετ που ακομη και ενας τελευταιος φτωχομπινεςεργατακος της Γερμανιας δημοσιευει σε ενα σαη για πουτανες στην Ελλαδα,αλλα φοβοτανε μη διαρρευσει καμια φωτο της να τρωει σε χασαποταβερνα του ντυσσελντοφ  :uglystupid:

επισης μιας και μας εχεις πρηξει τα πελε με τη μαλακια οτι οι "σπονσορετες" που χρυσοπληρωνεις δεν ειναι πουτανες, ειναι προφανες οτι η συγκεκριμενη ειναι πυρηνικη φυσικος με μεταπτυχιακο στην εξαερωση του μποζονιου, ιδιως η φωτο που κανει πιατσα θα πρεπει να σε επεισε πως προκειται για αβγαλτο κοριτσι ετοιμο να ερωτευτει εναν βαλκανιο κακομοιρογλου  :uglystupid: :jerking: :jerking:
Κ εμένα μου φένεται πολύ περίεργο,όταν έχει γεμίσει φωτογραφίες της το ίντερνετ να λέει μας Βλάκμαν ότι δεν δέχτηκε να φωτογραφιθεί μαζί του  :2funny:.Πολύ αμφιβάλω ότι τη συνάντησε!
  30 δεν είναι με τίποτα 40+ είναι που έχει κάνει μπότοξ τα χέρια της είναι χερια γριάς  :headbang:.
  Φωτογραφίες από της Η.Π.Α που πήγε 2 φορές ακόμα περιμένουμε να δούμε  :2funny: :2funny: :2funny:.

daima703

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
21 Δεκ 2019
Like
1.508
Πόντοι
266
συνεχεια από την σελιδα 326 (αργει η δημοσιευση λογω εγκρισης)

την επομενη φορα που πηγα στο κιεβο ειπα στον φοιτητη να την ξαναπαρει τηλεφωνο
μου ειπε ότι συνηθίζεται αν εχεις παει εξωτερικο και ξαναγυρίσεις και θελεις να ξαναδείς μια γκομενα πρεπει να εχεις παρει ένα δωρο και γιαυτο πηγα στο παζαρι και πηρα ένα φουστανι που υποτίθεται ότι το ειχα αγορασει από την ελλαδα
την πηρε τηλεφωνο  και ηρθε μετα την δουλεια της την ιδια μερα
στο σπιτι ηταν και ο φοιτητης
μετα από αρκετα ποτα που οι δυο τους μιλαγαν ρωσσικα και εγω καταλαβαινα ελαχιστα και ελεγα ελαχιστα που μετεφραζε ο φοιτητης ,μου ειπε ηρθε η ωρα να γαμισεις
εκανα μπανιο και πηγα στο μεγαλο κρεββατι με την γκομενα και αρχισαμε
προσπαθησε και ο φοιτητης να μπει μεσα αλλα η γκομενα αρνηθηκε
αφου τελειώσαμε ξανααρχισαμε τα ποτα και μετα ο φοιτητης μου ειπε ηρθε η σειρα μου
προσπαθησα να μπω παλι και εγω και η γκομενα ξανααρνηθηκε
ηθελε 1 την φορα

στο διάστημα των 180 ημερων που ημουνα στο κιεβο πηδηξα 7 γυναικες ηλικιας 25 μεχρι 45 βαθμολογιας 6 μεχρι 7 εκτος αυτην που ανεφερα που ηταν 9 και συμμετειχα και σε 3 παρτουζες
αν ηξερα και ρωσσικα ο αριθμος θα ηταν πολλαπλάσιος

τα πηδηματα τα 2 πρωτα χρονια γινοντουσαν χωρις χρηματα αλλα μονο με φαγητο σε εστιατοριο
μετα τα 2 πρωτα χρονια οι γυναικες λογω κρισης ειχαν γινει ημιπουτανες
δλαδη βγεναν εξω μαζι σου
φαγητο πηδημα χωρις να ζητηθουν χρηματα αλλα μετα
σε παρακαλω μπορεις να μου δωσεις χρηματα για ταξι  να παω σπιτι μου που είναι μακρια
η αφησα  μια κυρια να προσεχει το παιδι μου όταν ηρθα σε σενα μηπως μπορεις να μου δωσεις χρηματα να την πληρωσω
όπως ξαναεγραψα τα χρηματα για εμενα ηταν ελαχιστα αλλα για αυτές πολλα λογω διαφορας μισθων
αντιστοιχα στους φοιτητες αυτές που πηδουσαν συχνα, μια φορα τον μηνα τους ζητουσαν χρηματα δανεικα και αγυριστα για να παρουν γαλα για το παιδι τους
στην ιδια περιοδο οι φοιτητες ειχαν πηδηξει 3πλασιες γκομενες περιπου

θελω να συμπληρωσω  ότι υπηρξαν και 2 φορες που τραπεζωσα γκομενες και δεν πηδηξα και άλλη μια φορα που μπερδευτηκα με 2 υπαλληλους του ντεκανατο( τμημα του πανεπιστημιου που ασχολείτο με τους ξενους φοιτητες) και μετα από μια γιορτη στην γραμματεια πριν την πρωτοχρονιά η πριν το πασχα οποια και να διαλεγα θα εριχνα την άλλη και δεν πηδηξα καμμια
επισης στα αρνητικα ηταν ότι μια γκομενα που πηδαγα τις 5 φορες δεν την ξαναπηδηξα επειδή η φιλη της που ηταν η επισημη του αλλου φοιτητη με ενημερωσε μετα από καιρο ότι ειχε θυμωσει επειδή δεν της ειχα φερει ποτε τιποτα από την ελλαδα

τοτε  μερικα από αυτά δικαιολογουνταν λογω της οικονομικης αθλιότητας
την πρωτη φορα που πηγα το λεωφορειο στοιχιζε 1 δραχμή και μετα 4 χρονια 90
το νομισμα που λεγοταν κουπονι υποτιμάτο σε ρυθμο πολυβόλου
η διαφθορα απιστευτη
θελω πολλες σελιδες για να περιγραψω την κατασταση τοτε και μερικα πραγματα είναι απίστευτα
π.χ το ταξι δεν ηταν μονο το νομιμο
σταμάταγες στον δρομο οτιδήποτε και διαπραγματευοσουν την τιμη της  μεταφορας σου
δεν είναι αυτό το απιστευτο αλλα το ότι ταξι ειχαμε παρει λεωφορειο και τραμ που ειχαν τελειωσει την βαρδια τους φορτηγο και  2 φορες ΝΟΣΟΚΟΜΕΙΑΚΟ

Νίο

Μέγας
Εγγρ.
24 Ιουν 2018
Κριτικές
6
Like
11.435
Πόντοι
3.936
j9LVxA.jpg

AkR7de.jpg

NcS1rD.jpg

uTnkwP.jpg

Ποιά δικιά σου.. αυτή που γ@μιέται με όλους για μια χούφτα δολλάρια; Μία ..τάνα δηλαδή. Οι φωτος της είναι απο summer 2005; Χώρια που ο κώλος της είναι πλακέ  :S

dCorso

Μέγας
Εγγρ.
8 Μαΐ 2015
Κριτικές
33
Like
7.384
Πόντοι
4.746
Δεν ξέρω ποιες είναι πιο τρελές Τσέχες ή Πολωνέζες.Πιστεύω οτι είναι η ίδια τρέλλα αυτό που κάνει την Πολωνέζα να μαστιγώνει το μουνί της κάνει την Τσέχα να δείχνει το μουνί της σε όλους και να ερεθίζεται.Είναι η ίδια εσωτερική τάση που στις Πολωνέζες εκδηλώνεται με μορφή sub και στις Τσέχες σαν exhibitionism.
Το θέμα είναι οτι είτε με τις μεν είτε με τις δε κάποια στιγμή σε στέλνουν,περνάς στην O La La land.Οι Πολωνέζες πιστεύουν και στις μαγείες τις αστρολογίες κτλ,οι Τσέχες στα διαβόλια τη μαύρη μαγεία,χέσε μέσα.
Το πώς βρίσκεσαι στο φρενοκομείο δεν το καταλαβαίνεις.Μόνο μετά το γλυφοκώλι ίσως.
Παιρνω αμπαριζα και βγαινω.. Κανε και λιγο κρατει ρε τυπε. Το να γνωριζεις μια του "πεζοδρομιου" δεν είναι αντιπροσωπευτικο κομματι για τις υπολοιπες γυναικες μιας χωρας. Ουτε ζεις εκει, αλλα ουτε γνωριζεις την γλωσσα για να μπεις στο πετσι του καθε λαου. Αρπαχτες κανεις μια στο τοσο, και αμα. Επομενως καλα ξεμπερδεματα..  :sunglasses:

OP
OP
K

Kman2

Σπουδαίος
Εγγρ.
18 Ιουλ 2010
Κριτικές
1
Like
14.002
Πόντοι
2.606
Ποιά δικιά σου.. αυτή που γ@μιέται με όλους για μια χούφτα δολλάρια; Μία ..τάνα δηλαδή. Οι φωτος της είναι απο summer 2005; Χώρια που ο κώλος της είναι πλακέ  :S

Οι φωτο ειναι μετα τις πλαστικές στα βυζια δηλαδή περσινες.Ο κωλος της είναι ετσι.

quote author=Kman2 notid=89405 link=topic=273476.msg9244981#msg9244981 date=1577542505]
Εδώ άλλη μία φωτό της δικιάς μου.

LRF213.jpg

[/quote]

Anderssen_

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
31 Ιουλ 2013
Like
3.161
Πόντοι
506
Εχει κάνει πολλές πλαστικές οπότε [size=16pt]αν τη δεις από κάποια γωνία φαίνεται νέα και αν τη δεις από άλλη γωνία μεγάλη[/size].Είναι εντελώς κουλό,φαίνεται και στις φωτό αυτό.

Eva Feuereislová

Στα καταστήματα The Optical Center σας παρέχουμε δωρεάν οπτομετρικό έλεγχο στα σύγχρονα ειδικά οφθαλμολογικά μηχανήματα μας.

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom