Νέα

Σπόνσορινγκ-σεξοτουρισμός στην Ουκρανία

• Μέλος που άνοιξε το νήμα Kman2
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 29K
  • Εμφανίσεις 1M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 25 άτομα (0 μέλη και 25 επισκέπτες)
Εγγρ.
9 Μαρ 2008
Κριτικές
4
Like
16.676
Πόντοι
3.936
Ο άλλος είχε πρόταση να αρθρογραφεί στο ΒΗΜΑ αλλά προτιμά να γράφει μαλακίες με τις ώρες στο bourdela...κλαίω  :2funny: :2funny: :2funny:

aa1

Μέλος
Εγγρ.
25 Μαΐ 2010
Like
0
Πόντοι
1
Γιατί σου φαίνεται περίεργο?

Στο μπουρδελα.κομ είμαι ελέυθερος να βρίζω να τα χώνω και να μιλάω ανοιχτά.

Στο ΒΗΜΑ θέλουν μια ευρέπεια.

Πέρα από τη πλάκα, επιεδή δεν γνωρίζεις κάποια πράγματα δεν σημαίνει ότι δεν γίνονται.

Ούτε περνάει από το μυαλό σου ποιοί γράφουν εδώ και ποιοι δαιβάζουν εδώ.

Αυτό μόνο...

Καλώς και τον άλλο κλώνο. Πολλαπλες προσωπικότητες και έτσι Ο ΚΜΑΝΙΟΣ....

julian73

Μέλος
Εγγρ.
29 Νοε 2005
Κριτικές
4
Like
73
Πόντοι
1

Πέρα από τη πλάκα, επιεδή δεν γνωρίζεις κάποια πράγματα δεν σημαίνει ότι δεν γίνονται.

Αυτό μόνο...

Τύπε, όταν αρχίζουν οι κλώνοι τον διάλογο, χρειαζόμαστε κ το κατάλληλο βιβλίο για να κατανοήσουμε την τρομερή υπέροχη κ το κιμανιο παίγνιο..

Συνημμένα

• B980BB8B-1145-4C7D-BDC6-7568BB3338FD.jpeg
    B980BB8B-1145-4C7D-BDC6-7568BB3338FD.jpeg
    150,2 KB · Εμφανίσεις: 34

Hellraiser4Ever

Ανώτερος
Εγγρ.
20 Φεβ 2019
Like
24.944
Πόντοι
6.256

Αυτό μόνο...

Ρε μαλακα Πρετεντερη δεν σε ειχα για πουτανακια... :S :S :S

aa1

Μέλος
Εγγρ.
25 Μαΐ 2010
Like
0
Πόντοι
1
ελπίζω να πετύχει η συντηρητική αγωγή, διαφορετικά μπορεί να πάμε σε ηλεκτροσόκ.

Όχι Ράμφος, ο Βασιλικός η Αρβελέλ και άλλοι πολλοί ,χα ,χα χα, ανόητε Κλώνε

Οι άνθρωποι στην ελλάδα που έχουν επιχιερηματική-πολιτική εξουσία τους αρέσει το σεξ, συχνά τπ πληρωμένο. αρκετοί είναι και σεξομανείς.

Που προστρέχουν λοιπον για πληροφόρηση περί της "αγοράς"??

Από τη στιγμή που μπαίνουν εδω μέσα ..που και που ους κινούν το ενδιαφέρον και κάποια θρεντ. Κάποια θεματάκια. Άλλες φορές απλά διαβάζουν και ξεκαρδίζονται και άλλες φορές λένε "ρε δεν μπαίνουμε μέσα να κάνουμε πλακίτσα, κανά διάλογο κτλ". Απλά πράγματα.

Κατάλαβες Κώσταντίνε?

brabus67

Σπουδαίος
Εγγρ.
9 Οκτ 2010
Like
14.085
Πόντοι
2.606
τυποι λετε να μιλαμε με κανα κοπελουζο κανα αγγελικουση ?  :grin:

dimitrakis29

Τιμημένος
Εγγρ.
19 Νοε 2007
Κριτικές
13
Like
2.355
Πόντοι
4.765
τυπε σαββ λεω καποια πραγματα απο προσωπικη εμπειρια σε νεα υορκη -βοστωνη - λας βεγκας
στο rooftop the lounge με την απιστευτη θεα του νυχτερινου μανχαταν μου την επεσε πουρο :grin: αμερικανογερμανιδα αλλα δεν γουσταρα ...
Απο νεαρες ομως μηδεν ανταποκριση , το ιδιο και στο omnia στο βεγκας που ειναι ενα απο τα καλυτερα κλαμπ παγκοσμιως ... επιασα συζητηση με αμερικανοαρμενισα μουναρα αλλα μεχρι εκει, δεν προχωρουσε η φαση παραπερα με τιποτα , το καταλαβαινεις αυτο.
Επισης φιλος που τον ξερω καλα και ειναι εμφανισιμος/νεαρος τα ιδια , δυο χρονια λος αντζελες εμεινε.
εσυ εχεις παει/ζησει αμερικη? αν ναι για ποια χρονικη περιοδο μιλας , γιατι δεκαετια 70 και 80 ηταν πραγματι ολα διαφορετικα.
Για την σημερινη εποχη αναφερομαι ...
Αμερική ούτε γυρίζουν να σε κοιτάξουν οι λευκές!Οι Αμερικανοί είναι οι πιο αγάμητοι και οι πιο κακοντυμένοι στον κόσμο  :2funny:ξεπερνάνε στην αγαμία και στην κακογουστια ακόμα και τον Βλάκμαν  :2funny:.
 Να γαμίσεις μια χοντρή πρεζού αραπίνα  :headbang:θέλεις 150+ $ την ώρα.Οι Κινέζες σε σπίτια καμία 40αρια χιλιόμετρα από την πόλη 200-220 $ τα 20 λεπτά  :rockon:.
Η Τάμπα ειναι ένα απέραντο γειροκομείο  :2funny:.Οσο για της Ελληνοαμερικανες δευτερη τριτης γεννιας που ψαχνουν για Ελληνα δε βλέπονται  :vomit:.
 Εγώ δεν ξέρω κανέναν Έλληνα να παντρεύτηκε ή έστω να είχε γκόμενα Αμερικανα.Δεν είναι τυχαίο οτι ολοι έφερναν γυναίκες από Ελλάδα.
 Όσοι ξέρω στις Η.Π.Α είναι Χρόνια αγάμητοι  :headbang:και σκέφτονται πως θα φέρουν μια γυναίκα από Ελλάδα.

aa1

Μέλος
Εγγρ.
25 Μαΐ 2010
Like
0
Πόντοι
1
Για τα ορθογραφικα σορρυ, ειναι τα πληκτρα καινουργια, για γουολ δτριτ τζουρναλ..και εκει. Και μπλουμπεργκ και ταιμς και σε πολλα αλλα.

aa1

Μέλος
Εγγρ.
25 Μαΐ 2010
Like
0
Πόντοι
1
Δημητρακης29 εισαι παντελως ασχςτος για ηπα. Δεν ξερεις τι λες τωρα. Εκτος εαν μιλας σε περσοναλ λεβελ. Οκ , πασο τοτε. Δεν μιλαμε για κλινικαλ καισες οπως εσυ αλλα για νορμαλ καταστασεις

aa1

Μέλος
Εγγρ.
25 Μαΐ 2010
Like
0
Πόντοι
1
Οι κλωνοι βγηκαν και κατεβαζουν εντεκαδα. Πανε για τσαμπιονς λιγκ. Χρειαζεται επιστημονικο δυμβουλιο πλεον. Στη ζυριχη , κοντα στα μερη σου εχει κορυφαιες κλινικες. Ψαχτο, ειναι επενδυση ζωης

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom