Νέα

Σπόνσορινγκ-σεξοτουρισμός στην Ουκρανία

• Μέλος που άνοιξε το νήμα Kman2
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 29K
  • Εμφανίσεις 1M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 22 άτομα (0 μέλη και 22 επισκέπτες)

ΝΑΣΟΣ ΑΘΑΝΑΣΙΑΔΗΣ

Γλομπεο-Μύστης
Εγγρ.
26 Ιαν 2016
Κριτικές
49
Like
22.910
Πόντοι
24.596

aa1

Μέλος
Εγγρ.
25 Μαΐ 2010
Like
0
Πόντοι
1

Δημητρακης29

Αφιερωμένο εξαιρετικά

τραγουδάρα

aa1

Μέλος
Εγγρ.
25 Μαΐ 2010
Like
0
Πόντοι
1
πάρε και άλλο ένα να ξεχαρμανιάσεις

Hellraiser4Ever

Ανώτερος
Εγγρ.
20 Φεβ 2019
Like
24.944
Πόντοι
6.256
αφου τον επιασε καβαλα η Κατριτση με τον Χατζηνικολαου τυπε και ενα Φιλλιπινεζο παρεα :S :S :S

Τυπε δεν νιωθεις μειονεκτικα οποτε μπαινεις εδω μεσα;Ο ενας παιζει με εκ και αμαξαρες αλλα ολη μερα ψωλαρμενιζει στο bou και ο αλλος τον τσιμπουκωνανε απο το Βημα για να αρθρογραφει αλλα τους εγραψε στους ορχεις του και γραφει παπαρολογιες ολη μερα εδω μεσα.... :S :S :S

aa1

Μέλος
Εγγρ.
25 Μαΐ 2010
Like
0
Πόντοι
1
είσα η Ντόλυ το πρώτο κλονωποιημένο πρόβατο ?

ΝΑΣΟΣ ΑΘΑΝΑΣΙΑΔΗΣ

Γλομπεο-Μύστης
Εγγρ.
26 Ιαν 2016
Κριτικές
49
Like
22.910
Πόντοι
24.596
Τυπε δεν νιωθεις μειονεκτικα οποτε μπαινεις εδω μεσα;Ο ενας παιζει με εκ και αμαξαρες αλλα ολη μερα ψωλαρμενιζει στο bou και ο αλλος τον τσιμπουκωνανε απο το Βημα για να αρθρογραφει αλλα τους εγραψε στους ορχεις του και γραφει παπαρολογιες ολη μερα εδω μεσα.... :S :S :S
τυπε υπαρχει και το γνησιο λαικο παιδι,ο ΠιπΑλεκος,ειδη υγιεινης λεει στο Κιατο :-(
οτι εχει γινει η κωλαρα του σαν το τουνελ της Μαγχης απο τις ψωλες των τραβελων δεν λεει κατι :S :S :S

Hellraiser4Ever

Ανώτερος
Εγγρ.
20 Φεβ 2019
Like
24.944
Πόντοι
6.256
τυπε υπαρχει και το γνησιο λαικο παιδι,ο ΠιπΑλεκος,ειδη υγιεινης λεει στο Κιατο :-(
οτι εχει γινει η κωλαρα του σαν το τουνελ της Μαγχης απο τις ψωλες των τραβελων δεν λεει κατι :S :S :S

Τυπε ο Πιπαλεκος μου εφαγε λεφτα να ξερεις...του ειχα παραγγειλει ενα καλυμμα λεκανης με τη φατσα του και ακομα περιμενω να παραλαβω. :S :S :S

ΝΑΣΟΣ ΑΘΑΝΑΣΙΑΔΗΣ

Γλομπεο-Μύστης
Εγγρ.
26 Ιαν 2016
Κριτικές
49
Like
22.910
Πόντοι
24.596
Τυπε ο Πιπαλεκος μου εφαγε λεφτα να ξερεις...του ειχα παραγγειλει ενα καλυμμα λεκανης με τη φατσα του και ακομα περιμενω να παραλαβω. :S :S :S
μπορει να πηγε να εβαλε την κανονικη  μαπα του στην λεκανη τυπε και να περιμενει να πας να την αγορασεις :S :S :S

aa1

Μέλος
Εγγρ.
25 Μαΐ 2010
Like
0
Πόντοι
1
Πρετεντέρης δεν είμαι σίγουρα, Hellraiser4Ever
Ούτε καν.

aa1

Μέλος
Εγγρ.
25 Μαΐ 2010
Like
0
Πόντοι
1
οι κλώνοι πολλαπλασιάζονται με βάιραλ ρυθμούς....

Hellraiser4Ever

Ανώτερος
Εγγρ.
20 Φεβ 2019
Like
24.944
Πόντοι
6.256
μπορει να πηγε να εβαλε την κανονικη  μαπα του στην λεκανη τυπε και να περιμενει να πας να την αγορασεις :S :S :S

Λες τυπε να επαιξε τετοιο σεναριο βγαλμενο απο τη ζωη; :S :S :S

maxresdefault.jpg

aa1

Μέλος
Εγγρ.
25 Μαΐ 2010
Like
0
Πόντοι
1
δημητράκης29.

Ένα χάπι το πρωί και ένα το βράδυ. Και βλέπουμε

ΝΑΣΟΣ ΑΘΑΝΑΣΙΑΔΗΣ

Γλομπεο-Μύστης
Εγγρ.
26 Ιαν 2016
Κριτικές
49
Like
22.910
Πόντοι
24.596

Hellraiser4Ever

Ανώτερος
Εγγρ.
20 Φεβ 2019
Like
24.944
Πόντοι
6.256

jaygatsby

Μέλος
Εγγρ.
5 Αυγ 2010
Κριτικές
1
Like
346
Πόντοι
86
Δεν μιλαμε για κλινικαλ καισες οπως εσυ αλλα για νορμαλ καταστασεις

Clinical case δεν θα πει τίποτα.

Με τέτοιους καθυστερημένους γαμιούνται οι Σλάβες, επειδή είναι καθυστερημένες και οι ίδιες εγκεφαλικά.

Μια χαρά γκόμενες έχουν Αμερική, απλά είναι άλλα τα κριτήρια και όχι η ομορφιά εκεί γιατί είναι πιο ώριμη κοινωνία.

Οι γυναίκες για σπίτι εκεί θεωρούνται οι Ινδες και οι Ασιάτισσες, ναι όχι τόσο όμορφες όσο οι Σλάβες αλλά θέλεις γυναίκα που να μπορείς να την κυκλοφορήσεις, όχι ρωσικό πουταναριό να μπαίνες κάπου και να λένε ήρθε η hooker.

Moυ έλεγε κάποιος, στην Αμερική αν έχεις γκόμενα Ουκρανή και την χωρίσεις πρέπει μετά να κοιτάς και το χέρι σου, αν είναι στην θέση του το ρολόι σου.

OP
OP
K

Kman2

Σπουδαίος
Εγγρ.
18 Ιουλ 2010
Κριτικές
1
Like
14.002
Πόντοι
2.606
Ο ΚΜΑΝ2 προς το παρον αποφεύγει τη συζητηση εχει βαλει τουσ κλωνους.

Μερικοι κλωνοι του εχουν επιθετικεσ τάσεις αλλοι μετριοπαθεις.

Ο ίδιος σκέφτεται να ανοίξει νέο θρεντ "σπονσορινγκ στο Ουζμπεκιστάν-ο χαμένος παράδεισος της Τασκένδης".

Με Κινέζες ανώτερης τάξης δεν έχω επαφή. Πριν απο αρκετά χρόνια είχα γνωρίσει μια που ήταν απο οικογένεια 5ων ανώτερων κλιμακίων του ΚΚΚ και είχε σπίτι σε ευρωπαική χώρα και λεφτά κτλ, αλλά δεν τη γούσταρα κράτησα επαφή μόνο φιλική. Από ότι κατάλαβα ψάχνουν ορισμένες για γαμπρούς λευκούς αλλάμονίζω ότι τα "πεθερικά" θα αντιδρούσαν στο τέλος.

Στις ΗΠΑ είναι εξαιρετικά έυκολο καταρχάς να ανοίξεις κουβέντα με γυναίκα.Ιδιάιτερα σε μαγαζιά-μπαρ. Από εκεί και πέρα πίαιζι ρόλοεάν η άλλη σε δι σαν νορμάλ άτομο ή σαν πιθανό "ψύχω-κίλλερ". Ουκ ολίγα περιστατικάμε ανώμαλους εκεί. Οπότε πρέπει να είσαικαι να δείχνεις νορμάλ-κούλ-'ανετος.

Επειδή οι γυναίκες ΠΑΝΤΑ επιλέγουν, εάν σε γουστάρει η Αμερικανίδα το πράγμα θα κυλήσει γρήγορα. Εάν δεν σε γουστάρει -θα φας άκυρο. Οποότε και με βάση το νόμο των πιθανοτητων ΄΄οσο περισσότερες γνωρίζεις, τόσο αυξάνεις τις πιθανότητες να γνωρίσεις αυτές που σε γουστάρουν και να το προχωρήσεις. Γενικά οι Αμερικανοί κάνουν εύκολα "φιλίες", ανοίγονται έυκολα και οι Αμερικανίδες παίζουν-πειραματίζονται ευκολότερα από ότι ελληνίδες λόγου χάρη.

Από εκεί και πέρα επειδή είναι τεράστια χώρα με τομές διαστρωματώσεις εγω μιλάω για τη λευκή μέση αμερικανίδα καταγωγής γερμανικής-αγγλικής-ιταλικής-γαλλικής -ρωσικ΄ς κτλ

Δεν μιλάω για ισπανόφωνες-δεν ξέρω, ή μάυρες, ή ορθόδοξους εβραίους (καλή τύχη εκεί !) ή 1ης γενιάς μετανάστες που έχουν άλλη νοοτροπία.

Επισης παιζει ρόλο το λοκάτιον.

Λας βέγκας που αναφέρθηκε είναι τουριστικό μέρος-υλιστικό και γεμάτο πουτάνες (πρός, σέμιπρος "σπονσορέτες" !!!!)

Στη νέα υόρκη και άλλα μεγάλα αστικά κέντρα γίνεται τουμουνιού  το πανηγύρι. Όλες οι φυλές παρούσες, τρομερά μαγαζιά να πας σαν εργένης επι τούτου να ανοίξεις κουβέντα να πινεις τα ποτά σου χαλαρά + ντίσκο και χορυτάδικα + αντεργκρουντ μαγαζιά + παρτι για λεφτάδες και άτομα"χωμένα". ότι γουστάρεις ανάλογα με τομπάτζετ-γνωριμίες που έχεις.

Σε "επαρχία", κωμοπόλεις κτλ, εκεί θα βρείςμετη μία τη κλασσική μιλφ μεπαιδί που θέλει αποκατάσταση και εσύ σαν αλλοδαπός εάν είσα νορμάλδεν ξέρεις την προιστορία της και φαντάζεις και σαν εξωτικός. Αλλάδεν υπάρχουν και μεγάλες ευκαιρίες εκεί για πολλά πράγματα.

Γενικά στις ΗΠΑ υπάρχει ποσότητα και ποιότητα. Η νέα υόρκη λ.χ. είναι γεμάτη Σλάβες (Ουκρανές, Ρωσίδεσ και Πολωνές) ιδιαίτερα στο Μπρούκλιν. Και διάφορες μείξεις (Ουκρανό-εβραιό-αρμενιό ανάμειξη λόγω μεικτών γάμων). Στο Μαιάμι υπάρχουν αρκετες Βουλγαρες και Ρωσίδες, στο Σικάγο υπάρχουν κυριολεκτικά ΄'ολες οι φυλές των σλάβων και οι αναμίξεις τους με πολλές Πολωνές (για τον ΚΜΑΝ και τις παραφιλικές του τάσεις....)

Βασικό βεβαία είναι πως βλέπει το σεξ ο καθένας.

Άλλοι είναι σεξομανείς-μονίμως στερημένοι, όλη η ζωή τους περικλίεται στο πως θα πηδήξουν, δεν έχουν άλλα ενδιαφέροντα.

Αλλοi είναι νευρωτικοί και άλλοι χαλαροί,

άλλοι τους αρέσουν τα ταξίδια για να μάθουν και το σεξ το βλέπουν σαν μάθηση των άλλων πολιτισμών και άλλοι θέλουν να βρουν νύφες

κ.ο.κ εξαρτάται πως τα βλέπεις, όλα είναι στο μυαλό.

Ναι,αλλά η Νέα Υόρκη είναι πανάκριβη.Πληρώνεις 2000 δολλάρια μηνιαίως για ένα χεζουλέ στο κέντρο.Είναι η μόνη αμερικανική πόλη που δίνει τέτοιες ευκαιρίες με γκόμενες βέβαια.
Σικάγο έχει ικανοποιητικά μουνιά,και είναι αρκετά φτηνότερα και ποιοτικότερα τα σπίτια.
Αλλά για καμάκι η Νέα Υόρκη σκίζει.

OP
OP
K

Kman2

Σπουδαίος
Εγγρ.
18 Ιουλ 2010
Κριτικές
1
Like
14.002
Πόντοι
2.606
ΚΜΑΝ2

πρώτη προτεραιότητα είναι να πάρεις τον έλεγχο της ζωής σου στα χέρια σου.

Αυτό γίνεται καταρχάς με την αυτογνωσία. Ποιός πραγματικά είμαι ? τι έχω μέσα μου, τι δυνατότητες,τι αδυναμίες τι πάθη κρύβω?.

"γνώθι σαυτόν" το έλεγε ο Σωκράτης.

Περνάς μετά στον Πλάτωνα. Παραβολή του σπηλαίου. Αντιλαμβάνεσαι ότι ζεις σε τεχνητό κόσμο με ψευδαισθήσεις-ότι σπαταλάς τη ζωή σου κινούμενος από πάθη και από οδηγίες τρίτων.

Και καταλήγεις στον Αριστοτέλη. Χρήση λογικής. Δημιουργία αρετής και χαρακτήρα.

Οι γυναίκες τότε θα έρχονται σε εσένα . Θα είσαι το πρότυπο για το ευμετάβλητο συναισθηματικό θυμικό των γυναικών όλων των λαών. Θα νιώθεις δύναμη μέσα σου. Θα ελέγχεις το μέλλον σου.

Από εκεί και πέρα,γνωρίζοντας ποιός είσαι θα ξέρεις και τι πραγματικά θέλεις. Και αυτό θα έρχεται σε εσένα γιατί θα το ελκύεις.

Η παραβολή του Ηρακλή ειναι επίσης χρήσιμη. πριν αρχίσει του άθλους έπρεπε να διαλέξει τον "εύκολο ή το δύσκολο δρόμο". Ο εύκολος είναι ο δρομοςτης ήσσονος προσπάθειας-του χασίματος μέσα στο πλήθος, του υλισμού. Ο δύσκολος είναι ο μοναχικός δρόμοςτης αυτοβελτίωσης της πειθαρχίας, της αρετής. Διάλεξε το δύσκολο δρόμο ο Ηρακλής εκπλήρωσε τους άθλους (που παραβολικά είναι οι μεγάλες προκλήσεις της ζωής) και κέρδισε την Αθανασία. Την Υστεροφημία. Κληρονομία.

Γιατί όλοι ειμαστε θνητοί. Αυτό που απομένει στο τέλος είναι τι αφήνουμε πίσω μας και αντηχεί εις τους αιώνες.

Υ.Γ. Από τα παραπάνω εγω δεν πράττω τίποτα από αυτά. Γνωρίζω τι πρέπει να κάνω αλλά είμαι τόσο κάθαρμα που συνεχίζω να ζω δίχως κατεύθυνση, σπαταλώντας χρόνο, χρήματα και ταλέντα. Ελπίζω κάποια μέρα να το πάρω απόφαση.

Το πρόβλημα είναι οτι πιστεύεις οτι είσαι κάτι σπουδαίο.Ποιος σου είπε οτι έχεις χρόνο,χρήματα και ταλέντα?
Εγώ είμαι της ρεαλιστικής σχολής,απλά παρορμητικός.Ορμάω στο ψητό,πυροβολάω και όποιον πάρει ο χάρος.Δε σκέφτομαι συνέπειες δεν κάνω υπολογισμούς.Απλά δρω παίρνω την κατάσταση στα χέρια μου.Αν αποτύχω,ξαναπροσπαθώ,αλλάζω κάτι μέχρι να σπάσω το φράγμα.
Αν σπάσεις το κεφάλι σου στον τοίχο αρκετές φορές,κάποια στιγμή μαθαίνεις πώς να ξεπερνάς τα εμπόδια γιατί είναι συνέχεια τα ίδια.Απλά δεν πρέπει να το βάζεις ποτέ κάτω,αμετανόητος,φανατικός μέχρι τέλους.Στο τέλος λυγίζουν όλες οι αντιστάσεις μπροστά στην ανελέητη ορμή.

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom