Αλλο οι σεμιπρος που έρχονται απευθείας διαμέρισμα με ένα ποσό και άλλο οι σπονσορέτς.Στις σπονσορέτς πρέπει να πληρώνεις γεύματα,διακοπές,εξόδους,κλαμπιές,δώρα και να κόβεις και ένα μηνιαίο επίδομα,allowance το λένε για τις ανάγκες της γκόμενας.Το allowance παίζει για τις εμφανίσιμες στα 300-500 μηνιαίως.Αυτό το καταβάλεις κάθε μήνα,βλέπεις δεν βλέπεις τη γκόμενα.
Τις σεμιπρος δε χρειάζεται να τις πας πουθενά,τις καλείς απευθείας διαμέρισμα για πούτσο τις γαμάς και λίγες που σου αρέσουν μπορεί να τις ξανακαλέσεις.
Οι σπονσορέτς όμως είναι επένδυση,τρώνε συνέχεια.
Το arrangement sponsoret δηλαδή τα τρώω από ένα μπάρμπα μηνιαίως με σταθερό πόσο για ενοίκιο,συν μου σκάει 200-300 ευρώ δώρο στην κάθε συνάντηση,συν δωράκια και μου πληρώνει κυριλέ διακοπές σε πεντάστερα και high μέρη,αρέσει σε πάρα πολλές γκόμενες.Πάρα πολλές είναι διατεθειμένες να μπουν στο τριπάκι έχουν δεν έχουν γκόμενο.
Τρελλή ζήτηση για σπόνσορες και εγώ δεν είχα συνειδητοποιήσει την ισχύ μας.Οι γκόμενες είναι διψασμένες για σπονσοριλίκι κυριολεκτικά,γυαλίζει το μάτι τους.
Εγώ το κάνω εδώ και δεκαετία,αλλά πλέον έχει πάρει άλλες διαστάσεις.Εχει βγει η βρώμα και το θέλουν όλες.Πολλές κωλοτρίβονται για σπόνσορα,τις βλέπεις παντού.
Εμένα το σπονσοριλίκι μου το δίδαξαν οι γκόμενες σταδιακά Τσέχες,Πολωνέζες,Ουκρανές,Ρωσίδες.Πριν δεν είχα ιδέα αλλά σιγά σιγά μου έμαθαν όλα τα μυστικά πώς λειτουργεί το παίγνιο τοις πράγμασι.
Μετά οι Αμερικάνοι το τυποποιήσαν κάπως όπως κάνουν με όλα.
Το ίδιο που είχε γίνει με το PUA.Το νέο PUA,η επανάσταση στο καμάκι είναι το σπονσοριλίκι.Ημουν απλώς 5 χρόνια μπροστά.Οχι λόγω ιδιαίτερων ικανοτήρων απλά ως μάχιμος στην πρώτη γραμμή αντελήφθην οτι το πράγμα πήγαινε στο σπονσοριλίκι και εκεί ήταν το μέλλον.Οπως το 2002 γαμούσε κώλους το PUA και εκεί πήγαιναν όλα.
Με σπονσοριλίκι γαμάς περίπου 20 φορές παραπάνω γκόμενες από όσες θα γαμούσες κανονικά και 1-2 βαθμίδες πιο εμφανίσιμες.Είναι καμάκι on steroids.Αποκτάς πυραυλική ισχύ με τα μαρούλια,γίνεσαι τούρμπο και κάμπτεις όλες τις αντιστάσεις από τα μουνέτα.