Νέα

Σπόνσορινγκ-σεξοτουρισμός στην Ουκρανία

• Μέλος που άνοιξε το νήμα Kman2
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 29K
  • Εμφανίσεις 1M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 9 άτομα (0 μέλη και 9 επισκέπτες)
OP
OP
K

Kman2

Σπουδαίος
Εγγρ.
18 Ιουλ 2010
Κριτικές
1
Like
14.002
Πόντοι
2.606
 Το έκανες αυτό και για να κρύψεις τα μεγάλα σου ψέματα  :2funny:Που ειναι ο μισθός σου  :2funny:Που τον πολλαπλασιάζει

Τι θες τώρα?Να βάλω αποδοχές έτους να σε σαπακιάσω?Αν βάλω τις δικές μου,θα βάλεις τις δικές σου?
Εντάξει ξέρω οτι δε θα απαντήσεις θετικά.
Περίμενε να φας και τα διαμερίσματα στη μάπα.

barock

Ανώτερος
Εγγρ.
15 Μαρ 2016
Like
23.257
Πόντοι
5.506
Τι θες τώρα?Να βάλω αποδοχές έτους να σε σαπακιάσω?Αν βάλω τις δικές μου,θα βάλεις τις δικές σου?

Αν δε δούμε συμβόλαια διαμερισμάτων δεν πιστεύουμε τίποτα.

modeljunkie

Μέλος
Εγγρ.
15 Οκτ 2019
Like
9
Πόντοι
1
Όταν κάποιος είναι ψεύτης φυσικό είναι να μην τον πιστευει καποιος :2funny:.
  Δεν βάζεις αμέσως αποδείξεις για να πεις μετά να ορίστε σας έσβησα.
  Αφού είσαι τόσο κακομοίρης φυσικό είναι να μην σε πιστεύω.
  Το έκανες αυτό και για να κρύψεις τα μεγάλα σου ψέματα  :2funny:Που ειναι ο μισθός σου  :2funny:Που τον πολλαπλασιάζει.Και φυσικά η περιουσία που λες ότι έχεις στην Ελλάδα,ενώ δεν έχεις ούτε βρακί.
  Εγώ δε σε κράζω τόσο ότι δίνεις τρελλά λεφτά και συνήθως δε σου κάθονται αλλά σε κράζω ότι είσαι φτωχομπινές,μένεις σε μια αποθήκη που έχεις μετατρέψει σε διαμερισμα  :2funny:πας με τα πόδια και το κυριότερο Ελλάδα δεν έχεις τίποτα.
  Τα (διαμερισματα) σου στην Ελλαδα φυσικα και δε θα μας τα βαλεις γιατινδεν υπαρχουν  :2funny:φωτο μονο διαμερισμα απο R bnb μας έβαλες φωτο
  Τώρα αν η πουτάνα είναι 1.70 ή 2.00 μέτρα δεν ειναι το πρόβλημα μας  :2funny:

τα μουνετα που εχει ποσταρει ο αρχηγος είναι κλασεις ανωτερα από εκεινα που εχεις ποσταρει εσυ

oykxaris

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
10 Δεκ 2017
Like
2.174
Πόντοι
456
Όταν κάποιος είναι ψεύτης φυσικό είναι να μην τον πιστευει καποιος :2funny:.
  Δεν βάζεις αμέσως αποδείξεις για να πεις μετά να ορίστε σας έσβησα.
  Αφού είσαι τόσο κακομοίρης φυσικό είναι να μην σε πιστεύω.
  Το έκανες αυτό και για να κρύψεις τα μεγάλα σου ψέματα  :2funny:Που ειναι ο μισθός σου  :2funny:Που τον πολλαπλασιάζει.Και φυσικά η περιουσία που λες ότι έχεις στην Ελλάδα,ενώ δεν έχεις ούτε βρακί.
  Εγώ δε σε κράζω τόσο ότι δίνεις τρελλά λεφτά και συνήθως δε σου κάθονται αλλά σε κράζω ότι είσαι φτωχομπινές,μένεις σε μια αποθήκη που έχεις μετατρέψει σε διαμερισμα  :2funny:πας με τα πόδια και το κυριότερο Ελλάδα δεν έχεις τίποτα.
  Τα (διαμερισματα) σου στην Ελλαδα φυσικα και δε θα μας τα βαλεις γιατινδεν υπαρχουν  :2funny:φωτο μονο διαμερισμα απο R bnb μας έβαλες φωτο
  Τώρα αν η πουτάνα είναι 1.70 ή 2.00 μέτρα δεν ειναι το πρόβλημα μας  :2funny:
ασε τον αρχοντα υσυχο και προσεχε μην μεινεις  εσυ με ενα σωβρακο.
ολα θα στα φαει η αδερφη σου και ο μπουλης αγαμιδης ο γαμπρος σου.
θα στα φανε ολα και θα μεινεις μονο με τα γατια και τις μποτες απο σαλαχι.
προεδρε εχω μια απορια.τα γατακια σου ειναι και αυτα vegeterian?χαχαχαχαχα
ανοιξτε αλλο θεμα εσυ,ο σαβιδης και ο κμαν.θεμα οι πλουσιοι του σαιτ και να βαζετε
τις περιουσιες σας να βλεπουμε ποιος εχει τα πιο πολλα σπιτια.

OP
OP
K

Kman2

Σπουδαίος
Εγγρ.
18 Ιουλ 2010
Κριτικές
1
Like
14.002
Πόντοι
2.606
Η βυζαρού με το φοβερό γλυφοκώλι μου επισήμανε οτι στη χώρα της θεωρούνε λεσβία αφού δε βγαίνει ποτέ με Ουκρανούς.Τους απορρίπτει συλλήβδην.
Να δούμε τώρα έχω πολλές προσφορές για τον Ιανουάριο.Μια Λβιβιώτισσα,μια Μοσχοβίτισσα και η Τσέχα θέλουν να έρθουνε.Χώρια οι άλλες.Τρελλή δίψα για μπάλκαν πέος,να δούμε πώς θα τις ικανοποιήσουμε όλες.

Εδώ φωτό της βυζαρούς.Δε με άφησε να βγάλω καλή.Είχε κωλάρα,βυζάρες.

1dtb5K.jpg

gb6ZUe.jpg

Απίστευτης ισχύος γλυφοκώλι.Η φωτό είναι τραβηγμένη με το τάμπλετ.Δεν κολακεύει.180 ύψος.

modeljunkie

Μέλος
Εγγρ.
15 Οκτ 2019
Like
9
Πόντοι
1
ασε τον αρχοντα υσυχο και προσεχε μην μεινεις  εσυ με ενα σωβρακο.
ολα θα στα φαει η αδερφη σου και ο μπουλης αγαμιδης ο γαμπρος σου.
θα στα φανε ολα και θα μεινεις μονο με τα γατια και τις μποτες απο σαλαχι.
προεδρε εχω μια απορια.τα γατακια σου ειναι και αυτα vegeterian?χαχαχαχαχα
ανοιξτε αλλο θεμα εσυ,ο σαβιδης και ο κμαν.θεμα οι πλουσιοι του σαιτ και να βαζετε
τις περιουσιες σας να βλεπουμε ποιος εχει τα πιο πολλα σπιτια.

το ποιος εχει τα πιο πολλα σπιτια ενδιαφερει μονο τα ανηψια που θα τα κληρονομησουν
εδώ ας ποσταρουν μουνετα

oykxaris

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
10 Δεκ 2017
Like
2.174
Πόντοι
456
Αν δε δούμε συμβόλαια διαμερισμάτων δεν πιστεύουμε τίποτα.
δεν θες να δεις καλυτερα γυμνο τον προεδρο με το τσουτζουνι του που κανει στριπτιζ?αν θες θα σου στειλω το βιντεακι να δεις την περιουσια του κυριου προεδρου.
με το πουλι του αποκτησε περιουσια περιοδευοντας σαν στριπτιζερ στην γερμανια και ρωσια.
ειναι ατομο και παιδαρας ο διμητρακης και πολυ πιο εμφανισημος απο κοντα.
ειναι λιγο εκεντρικος οπως ολοι οι σταρ και θελει να ειναι ο απολυτος σταρ του σαιτ.
για αυτο επιτυθετε με λυσα στον αρχοντα που του κλεβει την διασημοτητα.

modeljunkie

Μέλος
Εγγρ.
15 Οκτ 2019
Like
9
Πόντοι
1
Η βυζαρού με το φοβερό γλυφοκώλι μου επισήμανε οτι στη χώρα της θεωρούνε λεσβία αφού δε βγαίνει ποτέ με Ουκρανούς.Τους απορρίπτει συλλήβδην.
Να δούμε τώρα έχω πολλές προσφορές για τον Ιανουάριο.Μια Λβιβιώτισσα,μια Μοσχοβίτισσα και η Τσέχα θέλουν να έρθουνε.Χώρια οι άλλες.Τρελλή δίψα για μπάλκαν πέος,να δούμε πώς θα τις ικανοποιήσουμε όλες.

αρχηγε τσιμπα αυτό να γλυτώσεις και τα εισητηρια

Συνημμένα

• Καταγραφή.PNG
    Καταγραφή.PNG
    173,3 KB · Εμφανίσεις: 41
OP
OP
K

Kman2

Σπουδαίος
Εγγρ.
18 Ιουλ 2010
Κριτικές
1
Like
14.002
Πόντοι
2.606
Εχει πολύ πράμα.Οντως και ντόπιες εδώ κοντινές,όρεξη να έχεις.
Αν και είμαι κυρίως του live.Επαιζαν κάτι μούνοι που κυκλοφορούσαν πάνω κάτω στα μαγαζιά στολισμένες,λυσασμένες για σπόνσορες που βλαστημούσες την τύχη να έχεις δίπλα τη δικιά σου.
Είναι να πας φορτωμένος με ισχύ πυρός και να καθαρίσεις.Μας τρώνε τα εύκολα.
Με αυτά που βλέπεις στο έδαφος,σε μια μέρα ξεχνάς το ονλάιν.

τασος3

Σπουδαίος
Εγγρ.
7 Νοε 2010
Like
8.098
Πόντοι
2.356
καλα ο μιδας που χαθηκε?μαλλον επεσε πολυ δουλεια στο ψυγειο με τα πτωματα
Εγινε σοβαρο τροχαιο με λεωφορειο στην περιοχη που μενει με 32 νεκρους
θα γραψει απο το καινουργιο ετος  ... κανει υπερωριες για να προλαβει  :grin:

τασος3

Σπουδαίος
Εγγρ.
7 Νοε 2010
Like
8.098
Πόντοι
2.356
αρχηγε τσιμπα αυτό να γλυτώσεις και τα εισητηρια
Ειχε μερικα τετοια στο golden time (ρηνανια βεστφαλια) το καλοκαιρι
50 ευρω για τριαντα λεπτα ,ενας δικος μας εσταξε 150 και πηρε παρομοιο για μιαμιση ωρα ...
Ρωσιδα ειπε οτι ηταν ... απο Μοσχα φυσικα οπως ολες  :grin:   :grin:

modeljunkie

Μέλος
Εγγρ.
15 Οκτ 2019
Like
9
Πόντοι
1
Ειχε μερικα τετοια στο golden time (ρηνανια βεστφαλια) το καλοκαιρι
50 ευρω για τριαντα λεπτα ,ενας δικος μας εσταξε 150 και πηρε παρομοιο για μιαμιση ωρα ...

ο αρχηγος είναι αισθηματιας
θελει πρωτα δειπνο/βολτες/δωρα για να αποδωσει οποτε του βγαινει κατι παραπανω

dimitrakis29

Τιμημένος
Εγγρ.
19 Νοε 2007
Κριτικές
13
Like
2.355
Πόντοι
4.765
Άστο και ο Τραμουντάνα πήγε να μας κορο'ι'δέψει με λεφτά εταιριών και είδες τι έπαθε  :jerking: :2funny:
 1 χρόνο μας βάζεις :jerking:προς το παρόν μας έχεις βάλει ένα διαμέρισμα που νοίκιασες από το R bnb  :2funny:και μας είπες ότι είναι δικό σου  :jerking: :2funny:
  Εγώ πιστεύω ότι βλέπω.Και ως τώρα έχω δει ότι μένεις σε μιά αποθήκη ή μαγαζί που έχεις μετατρέψει σε διαμέρισμα  :headbang:δεν έχεις ούτε πατήνι  :2funny:και ούτε βρακί να βάλεις.Και ντύνεσαι άθλια  :vomit:
 Σχετικά με της φορολογικές δηλώσεις περιμένεις να βρεις κάτι  να μοιάζει με αληθεινό μπας και γίνει πιστευτό πιστευτό γιά να το βάλεις στο σά'ι'τ.

Συνημμένα

• R bnb.jpg
    R bnb.jpg
    1,2 MB · Εμφανίσεις: 37
  • R bnb1.jpg
    R bnb1.jpg
    1,2 MB · Εμφανίσεις: 43
  • R bnb2.jpg
    R bnb2.jpg
    1,2 MB · Εμφανίσεις: 32
OP
OP
K

Kman2

Σπουδαίος
Εγγρ.
18 Ιουλ 2010
Κριτικές
1
Like
14.002
Πόντοι
2.606
Άστο και ο Τραμουντάνα πήγε να μας κορο'ι'δέψει με λεφτά εταιριών και είδες τι έπαθε  :jerking: :2funny:
 1 χρόνο μας βάζεις :jerking:προς το παρόν μας έχεις βάλει ένα διαμέρισμα που νοίκιασες από το R bnb  :2funny:και μας είπες ότι είναι δικό σου  :jerking: :2funny:
  Εγώ πιστεύω ότι βλέπω.Και ως τώρα έχω δει ότι μένεις σε μιά αποθήκη ή μαγαζί που έχεις μετατρέψει σε διαμέρισμα  :headbang:δεν έχεις ούτε πατήνι  :2funny:και ούτε βρακί να βάλεις.Και ντύνεσαι άθλια  :vomit:
 Σχετικά με της φορολογικές δηλώσεις περιμένεις να βρεις κάτι  να μοιάζει με αληθεινό μπας και γίνει πιστευτό πιστευτό γιά να το βάλεις στο σά'ι'τ.

Ποιο Rnb?Αμα το βρεις στο Rnb τρύπα μου τα αρχίδια.Σε αυτό μένω όταν έρχομαι Αθήνα,έχει τα δικά μου πράγματα μέσα.Βιβλιοθήκη,έπιπλα,ντουλάπες,ρούχα είναι όλα δικά μου.
Εχω άλλα δύο ακόμα καλύτερα αλλά τα νοικιάζουμε.

modeljunkie

Μέλος
Εγγρ.
15 Οκτ 2019
Like
9
Πόντοι
1

δεν μας ενδιαφερουν τα σπιτια
αυτά ενδιαφερουν τους κληρονομους
ο αρχηγος αποφασισε αντι να δωσει χαρα σε ανηψια-κληρονομους
να δωσει χαρα σε σπονσορετες με ζωντανο μαρουλι

OP
OP
K

Kman2

Σπουδαίος
Εγγρ.
18 Ιουλ 2010
Κριτικές
1
Like
14.002
Πόντοι
2.606
ο αρχηγος είναι αισθηματιας
θελει πρωτα δειπνο/βολτες/δωρα για να αποδωσει οποτε του βγαινει κατι παραπανω

Αλλο οι σεμιπρος που έρχονται απευθείας διαμέρισμα με ένα ποσό και άλλο οι σπονσορέτς.Στις σπονσορέτς πρέπει να πληρώνεις γεύματα,διακοπές,εξόδους,κλαμπιές,δώρα και να κόβεις και ένα μηνιαίο επίδομα,allowance το λένε για τις ανάγκες της γκόμενας.Το allowance παίζει για τις εμφανίσιμες στα 300-500 μηνιαίως.Αυτό το καταβάλεις κάθε μήνα,βλέπεις δεν βλέπεις τη γκόμενα.
Τις σεμιπρος δε χρειάζεται να τις πας πουθενά,τις καλείς απευθείας διαμέρισμα για πούτσο τις γαμάς και λίγες που σου αρέσουν μπορεί να τις ξανακαλέσεις.
Οι σπονσορέτς όμως είναι επένδυση,τρώνε συνέχεια.
Το arrangement sponsoret δηλαδή τα τρώω από ένα μπάρμπα μηνιαίως με σταθερό πόσο για ενοίκιο,συν μου σκάει 200-300 ευρώ δώρο στην κάθε συνάντηση,συν δωράκια και μου πληρώνει κυριλέ διακοπές σε πεντάστερα και high μέρη,αρέσει σε πάρα πολλές γκόμενες.Πάρα πολλές είναι διατεθειμένες να μπουν στο τριπάκι έχουν δεν έχουν γκόμενο.
Τρελλή ζήτηση για σπόνσορες και εγώ δεν είχα συνειδητοποιήσει την ισχύ μας.Οι γκόμενες είναι διψασμένες για σπονσοριλίκι κυριολεκτικά,γυαλίζει το μάτι τους.
Εγώ το κάνω εδώ και δεκαετία,αλλά πλέον έχει πάρει άλλες διαστάσεις.Εχει βγει η βρώμα και το θέλουν όλες.Πολλές κωλοτρίβονται για σπόνσορα,τις βλέπεις παντού.

Εμένα το σπονσοριλίκι μου το δίδαξαν οι γκόμενες σταδιακά Τσέχες,Πολωνέζες,Ουκρανές,Ρωσίδες.Πριν δεν είχα ιδέα αλλά σιγά σιγά μου έμαθαν όλα τα μυστικά πώς λειτουργεί το παίγνιο τοις πράγμασι.
Μετά οι Αμερικάνοι το τυποποιήσαν κάπως όπως κάνουν με όλα.
Το ίδιο που είχε γίνει με το PUA.Το νέο PUA,η επανάσταση στο καμάκι είναι το σπονσοριλίκι.Ημουν απλώς 5 χρόνια μπροστά.Οχι λόγω ιδιαίτερων ικανοτήρων απλά ως μάχιμος στην πρώτη γραμμή αντελήφθην οτι το πράγμα πήγαινε στο σπονσοριλίκι και εκεί ήταν το μέλλον.Οπως το 2002 γαμούσε κώλους το PUA και εκεί πήγαιναν όλα.
Με σπονσοριλίκι γαμάς περίπου 20 φορές παραπάνω γκόμενες από όσες θα γαμούσες κανονικά και 1-2 βαθμίδες πιο εμφανίσιμες.Είναι καμάκι on steroids.Αποκτάς πυραυλική ισχύ με τα μαρούλια,γίνεσαι τούρμπο και κάμπτεις όλες τις αντιστάσεις από τα μουνέτα.

dCorso

Μέγας
Εγγρ.
8 Μαΐ 2015
Κριτικές
33
Like
7.370
Πόντοι
4.746
έχεις βάλει ένα διαμέρισμα που νοίκιασες από το R bnb και μας είπες ότι είναι δικό σου 
H αληθεια ειναι οτι θυμιζει πολυ 'airbnb' οπως κατι διαμερισματα που νοικιαζα στο εξωτερικο, ειδικα
σε χωρες του π.ανατολικου μπλοκ. Αδειο φλατ μεσα χωρις προσωπικα αντικειμενα ετοιμο για καταδρομικες εξορμησεις..  :sunglasses:

Συνημμένα

• R bnb.jpg
    R bnb.jpg
    1,2 MB · Εμφανίσεις: 36
  • R bnb1.jpg
    R bnb1.jpg
    1,2 MB · Εμφανίσεις: 25
  • R bnb2.jpg
    R bnb2.jpg
    1,2 MB · Εμφανίσεις: 40
OP
OP
K

Kman2

Σπουδαίος
Εγγρ.
18 Ιουλ 2010
Κριτικές
1
Like
14.002
Πόντοι
2.606
H αληθεια ειναι οτι θυμιζει πολυ 'airbnb' οπως κατι διαμερισματα που νοικιαζα στο εξωτερικο, ειδικα
σε χωρες του π.ανατολικου μπλοκ. Αδειο φλατ μεσα χωρις προσωπικα αντικειμενα ετοιμο για καταδρομικες εξορμησεις..  :sunglasses:

Η βιβλιοθήκη είναι γεμάτη δικά μου βιβλία και η ντουλάπα γεμάτη δικά μου ρούχα.Θα τα φωτογραφίσω όταν ξαναπάω Αθήνα.

dCorso

Μέγας
Εγγρ.
8 Μαΐ 2015
Κριτικές
33
Like
7.370
Πόντοι
4.746
Η βιβλιοθήκη είναι γεμάτη δικά μου βιβλία και η ντουλάπα γεμάτη δικά μου ρούχα.
Θα τα φωτογραφίσω όταν ξαναπάω Αθήνα.
Βιβλιοθηκη και ντουλαπα εντος ή εκτος airbnb :cool2:

Συνημμένα

• th.jpg
    th.jpg
    38 KB · Εμφανίσεις: 25

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom