Νέα

Σπόνσορινγκ-σεξοτουρισμός στην Ουκρανία

• Μέλος που άνοιξε το νήμα Kman2
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 29K
  • Εμφανίσεις 1M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 15 άτομα (0 μέλη και 15 επισκέπτες)
OP
OP
K

Kman2

Σπουδαίος
Εγγρ.
18 Ιουλ 2010
Κριτικές
1
Like
14.002
Πόντοι
2.606
Έχει δυνατότητες απλα ειναι στατικός.Περιμενει τα μουνια να κάτσουν στον πουτσο του χωρίς να κινηθεί.
Αυτό δεν έχω δει να συμβαίνει πουθενά,πάντα θέλει τρέξιμο.

τασος3

Σπουδαίος
Εγγρ.
7 Νοε 2010
Like
8.125
Πόντοι
2.356
true story

αλλα σεβομαι την αποψη σου γιατι μου εχει μιλησει από κοντα για εσενα ενας κοινος φιλος που γυριζε και εκεινος βιντεακια
:grin:
Εισαι αδιορθωτος τελικα ... κριμα.
μια φιλικη συμβουλη και δεν ξανασχολουμαι μαζι σου
Το να ζεις σε ενα φανταστικο και ψευτικο κοσμο δεν σου προσφερει τιποτα απολυτως ...  συνελθε και παρτο αλλιως οσο ειναι καιρος.

OP
OP
K

Kman2

Σπουδαίος
Εγγρ.
18 Ιουλ 2010
Κριτικές
1
Like
14.002
Πόντοι
2.606
δεν είναι επιστημονικη φαντασια να γαμησεις τσαμπα σε αυτές τις χωρες και μαλιστα επιπεδου σπονσορετας

Μοσχα (οπου περναω αρκετο καιρο) ειχα βγει μερικες φορες με μια γκομενα (από tinder) και τωρα την βλεπω στο insta στον σαν μονι με συχνα ταξίδια Ιταλια Γαλλια κλπ

περαν των γευματων δεν πληρωσα τιποτα άλλο και την ειχα ψιλογραμμενη αφου μου εκατσε

Γίνεται αυτό αλλα πρέπει να είσαι κάτω των 40.Αμα περάσεις τα 40,θέλουν σχεδόν όλες λεφτά.

τασος3

Σπουδαίος
Εγγρ.
7 Νοε 2010
Like
8.125
Πόντοι
2.356
Εχει ξεφτιλιστει εντελως το θεμα παντως  :2funny:

Sad_man

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
7 Αυγ 2017
Like
3.712
Πόντοι
606
Έχει δυνατότητες απλα ειναι στατικός.Περιμενει τα μουνια να κάτσουν στον πουτσο του χωρίς να κινηθεί.
Αυτό δεν έχω δει να συμβαίνει πουθενά,πάντα θέλει τρέξιμο.

Δεν περιμένω αυτό,αν και βάσει της εμφάνισής μου θα μπορούσε να συμβαίνει,τουλάχιστον με 5αρια-6αρια.Απλά Ελλάδα είναι όλα εναντίον σου,άκαυλες γκόμενες που δεν μιλάνε και με άγνωστους,άκαυλα μέρη να βγεις,ψωλαρία παντού,τί να κάνεις εδώ πέρα;

Το Βροτσλαβ όπως λες,έχει καμια σχέση μ'εδω πέρα;Εκεί βγαίνουν οι Πολωνέζες σε προοργασμική κατάσταση,πίνουν και τις ποτάρες τους,γυαλίζουν τα μάτια τους.Όχι όπως οι βλαμμένες εδώ που ούτε πίνουν,ούτε κοιτάνε κανέναν παρα μόνο τα κωλοκινητά τους.

Εγγρ.
9 Μαρ 2008
Κριτικές
4
Like
16.676
Πόντοι
3.936
Ήμουν τυφλός και είδα.
Μιλάμε υπάρχει μια περιπτωσαρα που βάζει κάτω τους πάντες.
Τον διάβασα σε 2-3 θέματα, γράφει παντού,για καλώδια για παντρεμένες για μηχανές...έχω λιώσει :happy:
Γιωρικα  :respect:

Εγγρ.
8 Ιουν 2016
Like
7.117
Πόντοι
1.206
Δεν περιμένω αυτό,αν και βάσει της εμφάνισής μου θα μπορούσε να συμβαίνει,τουλάχιστον με 5αρια-6αρια.Απλά Ελλάδα είναι όλα εναντίον σου,άκαυλες γκόμενες που δεν μιλάνε και με άγνωστους,άκαυλα μέρη να βγεις,ψωλαρία παντού,τί να κάνεις εδώ πέρα;

Το Βροτσλαβ όπως λες,έχει καμια σχέση μ'εδω πέρα;Εκεί βγαίνουν οι Πολωνέζες σε προοργασμική κατάσταση,πίνουν και τις ποτάρες τους,γυαλίζουν τα μάτια τους.Όχι όπως οι βλαμμένες εδώ που ούτε πίνουν,ούτε κοιτάνε κανέναν παρα μόνο τα κωλοκινητά τους.

Είσαι και τεκνο τρομάρα σου.
Αν ήσουν,θα έβρισκες.
Μαλάκα είσαι απίστευτος κλάψας τελικά.

dimitrakis29

Τιμημένος
Εγγρ.
19 Νοε 2007
Κριτικές
13
Like
2.355
Πόντοι
4.765
5 αποδείξεις μισθοδοσίας έχω βάλει και απόδειξη συνολικων αποδοχών για την εφορία.
Εσύ έχεις βγάλει ποτε φορολογική δήλωση να δούμε τα μηδενικά ποσα που εισπράττεις?
Και τώρα έβαλα μέχρι και απόδειξη απο το αεροδρόμιο.Μέχρι και το boarding pass.
Αφού σε ο,τι και να πεις διαψευδεσαι.Ελεγες οτι ειναι fake οι φωτός στο σπίτι διαψευστηκες.
Απλα είσαι βλακας.Νομίζεις οτι επειδή δεν επαναλαμβάνω τα ίδια,100 φορές οτι είμαι χλιαρος και σκέφτεσαι δεν πειράζει θα μπορώ να συκοφαντώ συνέχεια χωρίς συνέπειες.
Θα μπορούσα να σε ξεκωλιασω εντελώς αλλα δεν το κάνω γιατί είσαι κοντά στο μέσο ορο και ο μέσος ορος θα το δει σαν προσωπική επίθεση εναντίον του και θα γίνεις συμπαθητικός.
5 αρχήδια έβαλες  :2funny:μιά απόδειξη μισθοδοσίας έβαλες 2 μήνες μετά αφότου στη ζητήσαμε  :2funny:.Και ο τραμουντάνα έβαλε μούφα φορολογική δήλωση εταιρίας και είπε ότι είναι δικιά του  :jerking:Boarding pass βρίσκεις στο ιντερνέτ να φάνε και οι κότες  :jerking:.Γιατί δε μας έβαλες φώτο σου σε κάποια στάση του μετρό ή σε κάποιο άλλο σημείο?Ενώ στο ζητήσαμε!Μάλλον δε πήγες καθόλου  :jerking:? :2funny:γιά δε σου φτάνουν τα λεφτά γιά να πας παραπάνω από μιά φορά το χρόνο  :2funny:Την άλλη φορά που είχες πάει στ'αλήθεια μας έβαλες 3-4 φώτο σου,τώρα γιατί ούτε μία? :think:Εγώ όταν ο Βαλταίρος αμφισβίτησε ότι πήγα Νέα Υόρκη έβαλα καμια δεκαριά φωτογραφίες και βίντεο και πήρε τον πούλο  :2funny:.
  Αυτό που μένεις δε λέγεται σπίτι  :2funny:είναι μιά αποθήκη ή στην καλύτερη περίπτωση ένα μαγαζί που έχεις μετατρέψει σε σπίτι γιά να μένεις  :2funny:
  Μπα τώρα είμαι στο μέσο όρο?έγινα η μεσαία τάξη? :2funny:πριν έλεγες ότι τη βγάζω με 800 ευρώ το μήνα και μένω σε 15 τετραγωνικά  :jerking: :2funny:.
  Τα τρία διαμερίσματα που έχεις στην Αθήνα που είναι? :2funny:φώτο μας έβαλες από ένα διαμέρισμα που νοίκιασες από R bnb  :2funny: και είπες ότι είναι δικό σου  :jerking: :2funny:.Είσαι ένας φτωχομπινές και δεν έχεις τίποτα  :2funny:ούτε βρακί  :2funny:.

OP
OP
K

Kman2

Σπουδαίος
Εγγρ.
18 Ιουλ 2010
Κριτικές
1
Like
14.002
Πόντοι
2.606
Είσαι βλακας ρε φίλε.Ρε βλακα αφου ξέρω τις πνευματικές σου δυνατότητες,ειναι δυνατόν να μην τα κάνεις μανταρα επιχειρηματολογωντας εναντίον μου?
Φυσικά και σκατα θα τα κάνεις.
Μπορώ να φέρω και 5 αποδείξεις μισθοδοσίας και 10000 αποδείξεις.
Σου λέω το μόνο πλεονέκτημα που έχεις είναι οτι είσαι κοντά στο μέσο ορο δηλαδή 10 χοντρές μαλακιες να πεις θα σου συγχωρεσουν τις εννιά,με εμένα περιμένουν στη γωνία να κάνω ένα λάθος.
Πιυ δεν κάνω ποτε δηλαδή λάθος άσκοπα περιμένουν και σκυλιαζουν.
Φαντάσου τώρα εγώ που είμαι συνέχεια στο μικροσκόπιο και όλοι με τσεκάρουν να έχω απέναντι εσενα που είσαι τρυπιος,σκέτο χωνί.
Ειναι αθέμιτος ανταγωνισμός έτσι το βλέπουν αυτοί.

dimitrakis29

Τιμημένος
Εγγρ.
19 Νοε 2007
Κριτικές
13
Like
2.355
Πόντοι
4.765
Κακοφορμησμενο μογγολο ούτε στο όνειρο σου δεν έχεις αγοράσει 5 βρακιά έστω και από το σούπερ μάρκετ.πετας πράγματα στο καρότσι και μετά τα βάζεις πίσω στα ράφια.
Κάνεις πολύ μεγάλο λάθος  :2funny: :2funny::2funny:εγώ έχω πολλά βρακιά  :2funny:ανήκω στη μέση τάξη  :2funny:και η μέση τάξη έχει βρακιά.Ισως είμαι πλουσιος γιατί έχω πάρα πολλά βρακιά  :2funny:πρέπει να έχει κ'αλλα στη ντουλάπα αλλά και βαριέμαι να τα βγάλω και δεν χωράνε όλα στο κρεβάτι  :2funny: :2funny: :2funny:.
  Το βρακί είναι πολύ σημαντικό  :2funny:είδικά αν φοράς βρακί με το όνομα της γκόμενας που συναντάς της αρέσει πάρα πολύ!
  Ο Βλάκμαν δεν έχει βρακί  :2funny:γιατί είναι φτωχός  :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:

Είσαι βλακας ρε φίλε.Ρε βλακα αφου ξέρω τις πνευματικές σου δυνατότητες,ειναι δυνατόν να μην τα κάνεις μανταρα επιχειρηματολογωντας εναντίον μου?
Φυσικά και σκατα θα τα κάνεις.
Μπορώ να φέρω και 5 αποδείξεις μισθοδοσίας και 10000 αποδείξεις.
Σου λέω το μόνο πλεονέκτημα που έχεις είναι οτι είσαι κοντά στο μέσο ορο δηλαδή 10 χοντρές μαλακιες να πεις θα σου συγχωρεσουν τις εννιά,με εμένα περιμένουν στη γωνία να κάνω ένα λάθος.
Πιυ δεν κάνω ποτε δηλαδή λάθος άσκοπα περιμένουν και σκυλιαζουν.
Φαντάσου τώρα εγώ που είμαι συνέχεια στο μικροσκόπιο και όλοι με τσεκάρουν να έχω απέναντι εσενα που είσαι τρυπιος,σκέτο χωνί.
Ειναι αθέμιτος ανταγωνισμός έτσι το βλέπουν αυτοί.
Πάλι  :jerking:γραφεις  :2funny:τρία πουλάκια κάθονταν και τον έπαιζαν  :jerking: :2funny: :2funny: :2funny:.Φωτογραφίες από το Κίεβο γιά δε μας έβαλες?όπως έβαλες την προηγούμενη φορά που πήγε στα χωριά της Ρωσσίας  :2funny:.Τώρα γιά δε μας έβαλες καμία?μόνο κάτι χέρια και κάτι πόδια  :jerking: :2funny:Μήπως δεν πήγες πουθενά? :think:Καλά πριν γράψεις  :jerking:δεν έβλεπες τουλάχιστον τον καιρό  :2funny:στο Κίεβο δεν είχε ψωφόκρυο όπως μας έγραψες  :jerking:.Αντίθετα ο καιρός αυτές της μέρες είναι τέλειος.ψωφόκρυο κάνει στην αποθήκη που μένεις  :2funny:και κάθεσαι και γράφεις  :jerking:αγκλιά με το ηλεκτρικό καλοριφεράκι  :2funny: :2funny: :2funny:
  Κάνα βρακί πήρες? :2funny: :2funny: :2funny:

Συνημμένα

• vrakia2.jpg
    vrakia2.jpg
    647,3 KB · Εμφανίσεις: 110
  • vrakia3.jpg
    vrakia3.jpg
    312,3 KB · Εμφανίσεις: 48
  • vrakia4.jpg
    vrakia4.jpg
    404,6 KB · Εμφανίσεις: 53
  • vrakia5.jpg
    vrakia5.jpg
    352,2 KB · Εμφανίσεις: 75
  • vrakia6.jpg
    vrakia6.jpg
    605,4 KB · Εμφανίσεις: 23
  • vrakia7.jpg
    vrakia7.jpg
    513,8 KB · Εμφανίσεις: 76
  • vrakia.jpg
    vrakia.jpg
    251,2 KB · Εμφανίσεις: 43

dimitrakis29

Τιμημένος
Εγγρ.
19 Νοε 2007
Κριτικές
13
Like
2.355
Πόντοι
4.765
Εχει ξεφτιλιστει εντελως το θεμα παντως  :2funny:
Τάσο εγώ πιστεύω ότι δεν πήγε καν Κίεβο  :2funny:έπεσε σε πολλές αντιφάσεις  :jerking:.
  Εγώ όπως βλέπεις λέω αλήθεια,απέδειξα ότι έχω βρακιά.Εχω πολλά και όμορφα βρακιά :2funny:Οχι σαν τον Βλάκμαν  :2funny: :2funny: :2funny:.

Συνημμένα

• IB7FMJ.jpg
    IB7FMJ.jpg
    1.011,6 KB · Εμφανίσεις: 27

ggthd

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
30 Οκτ 2010
Like
1.830
Πόντοι
216
Βρακί άνδρα δείκνυσι.

τασος3

Σπουδαίος
Εγγρ.
7 Νοε 2010
Like
8.125
Πόντοι
2.356
Τάσο εγώ πιστεύω ότι δεν πήγε καν Κίεβο  :2funny:έπεσε σε πολλές αντιφάσεις  :jerking:.
  Εγώ όπως βλέπεις λέω αλήθεια,απέδειξα ότι έχω βρακιά.Εχω πολλά και όμορφα βρακιά :2funny:Οχι σαν τον Βλάκμαν  :2funny: :2funny: :2funny:.
Χαχαχα
το θεμα ειναι οτι πιστευει οτι οταν δινεις 100 η 200 θεωρειται καμακι και γκομενα αν την πετυχεις σε κανονικα μαγαζια και οχι κωλομπαρα ... :grin:

aegeanorg

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
17 Μαΐ 2018
Like
2.191
Πόντοι
456
Κάνεις πολύ μεγάλο λάθος   :2funny: :2funny::2funny:εγώ έχω πολλά βρακιά  :2funny:ανήκω στη μέση τάξη  :2funny:και η μέση τάξη έχει βρακιά.Ισως είμαι πλουσιος γιατί έχω πάρα πολλά βρακιά  :2funny:πρέπει να έχει κ'αλλα στη ντουλάπα αλλά και βαριέμαι να τα βγάλω και δεν χωράνε όλα στο κρεβάτι  :2funny: :2funny: :2funny:.
  Το βρακί είναι πολύ σημαντικό  :2funny:είδικά αν φοράς βρακί με το όνομα της γκόμενας που συναντάς της αρέσει πάρα πολύ!
  Ο Βλάκμαν δεν έχει βρακί  :2funny:γιατί είναι φτωχός  :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:
  Πάλι  :jerking:γραφεις  :2funny:τρία πουλάκια κάθονταν και τον έπαιζαν  :jerking: :2funny: :2funny: :2funny:.Φωτογραφίες από το Κίεβο γιά δε μας έβαλες?όπως έβαλες την προηγούμενη φορά που πήγε στα χωριά της Ρωσσίας  :2funny:.Τώρα γιά δε μας έβαλες καμία?μόνο κάτι χέρια και κάτι πόδια  :jerking: :2funny:Μήπως δεν πήγες πουθενά? :think:Καλά πριν γράψεις  :jerking:δεν έβλεπες τουλάχιστον τον καιρό  :2funny:στο Κίεβο δεν είχε ψωφόκρυο όπως μας έγραψες  :jerking:.Αντίθετα ο καιρός αυτές της μέρες είναι τέλειος.ψωφόκρυο κάνει στην αποθήκη που μένεις  :2funny:και κάθεσαι και γράφεις  :jerking:αγκλιά με το ηλεκτρικό καλοριφεράκι  :2funny: :2funny: :2funny:
  Κάνα βρακί πήρες? :2funny: :2funny: :2funny:

Δεν μας εχεις πει πολλά για τον Μινιμαλισμό στη Ρωσία! Δηλαδή ένα ωραίο μουνάκι ρωσιδούλα βολεύεται με ένα ζευγάρι sneakers ένα στριγκάκι που φοράει και άλλο ένα αλλαξιά και μια σύνδεση στο ίντερνετ?
Συνεχίζει να απλώνεται?  
Και αν απλωθεί ούτε τα λεφτά του κμαν δεν θα τις συγκινούν?   :new_shocked:
Αν κρίνω από τη ντουλάπα σου είσαι Αντιμινιμαλιστής!  :heavymetalbig:
Πολύ έκφυλη τάση που ελπίζω να μην επικρατήσει ..
Περιμένουμε βιντεάκι για τον Ρωσικό Μινιμαλισμό!

Εγγρ.
9 Μαρ 2008
Κριτικές
4
Like
16.676
Πόντοι
3.936
Κάνεις πολύ μεγάλο λάθος   :2funny: :2funny::2funny:εγώ έχω πολλά βρακιά  :2funny:ανήκω στη μέση τάξη  :2funny:και η μέση τάξη έχει βρακιά.Ισως είμαι πλουσιος γιατί έχω πάρα πολλά βρακιά  :2funny:πρέπει να έχει κ'αλλα στη ντουλάπα αλλά και βαριέμαι να τα βγάλω και δεν χωράνε όλα στο κρεβάτι  :2funny: :2funny: :2funny:.
  Το βρακί είναι πολύ σημαντικό  :2funny:είδικά αν φοράς βρακί με το όνομα της γκόμενας που συναντάς της αρέσει πάρα πολύ!

Οφείλω να ομολογήσω ότι με αποστόμωσες...ή μάλλον με ξεβράκωσες :2funny: :2funny: :2funny:

Mindreader

Τιμημένος
Εγγρ.
24 Φεβ 2014
Κριτικές
110
Like
20.337
Πόντοι
28.786
Εχει ξεφτιλιστει εντελως το θεμα παντως  :2funny:

Γιατί το λές αυτό Τάσο ?? :grin: :grin:

Η συζήτηση για τα βρακιά είναι σημαντικότατη. :2funny: :2funny:

Λοιπόν πιστεύω οτι ο "αρχηγός" με τον εξοπλισμό των φωτογραφιών θα γίνει αχτύπητος !!! :grin:

Συνημμένα

• 71IRQIGdX7L._AC_UL320_SR280,320_.jpg
    71IRQIGdX7L._AC_UL320_SR280,320_.jpg
    20,9 KB · Εμφανίσεις: 21
  • 71hhwmERL-L._UX522_.jpg
    71hhwmERL-L._UX522_.jpg
    73,8 KB · Εμφανίσεις: 23
  • il_570xN.1107300489_s85i.jpg
    il_570xN.1107300489_s85i.jpg
    26,8 KB · Εμφανίσεις: 19

aegeanorg

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
17 Μαΐ 2018
Like
2.191
Πόντοι
456

Λοιπόν πιστεύω οτι ο "αρχηγός" με τον εξοπλισμό των φωτογραφιών θα γίνει αχτύπητος !!! :grin:
Λιγα με τον αρχηγαρα της καρδιάς μας :s&m_2:
Την ώρα που θα εισβάλει ο Ερντογάν στην ΑΟΖ μας ο αρχηγός θα εισβάλει στο κλάμπ του Κιέβου και θα αποσπάει τις σπονσορετ από τους τουρκαλάδες επιφέροντας τους καίρια ψυχολογικά πλήγματα!
Ο πόλεμος θα κερδηθεί στα εδάφη που ξεκίνησε η φιλική εταιρία να οργανώνει την απελευθέρωση της χώρας!
:heavymetalbig: :heavymetalbig: :heavymetalbig:

dimitrakis29

Τιμημένος
Εγγρ.
19 Νοε 2007
Κριτικές
13
Like
2.355
Πόντοι
4.765
Χαχαχα
το θεμα ειναι οτι πιστευει οτι οταν δινεις 100 η 200 θεωρειται καμακι και γκομενα αν την πετυχεις σε κανονικα μαγαζια και οχι κωλομπαρα ... :grin:
Μόνο γιά να γελάς είναι :2funny:ένας φουκαράς  :2funny:.
  Η γνώμη μου είναι ότι αυτή τη φορά δεν πήγε πουθενά και μας έγραφε όλα αυτά από την αποθήκη που μένει.

Οφείλω να ομολογήσω ότι με αποστόμωσες...ή μάλλον με ξεβράκωσες :2funny: :2funny: :2funny:
Εγώ είμαι στη μέση τάξη όπως είπε ο Βλάκμαν?ή στην ανώτερη επειδή έχω τόσα βρακιά  :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:

Πλάκα πλάκα ένα βρακί με φίδι θα μου πήγαινε πάρα πολύ  :2funny:.Ο βλάκμαν έχει τη δική του μόδα  :2funny:δε χρειάζεται να αγωράζει βρακιά  :2funny:

Συνημμένα

• IB7FMJ.jpg
    IB7FMJ.jpg
    1.011,6 KB · Εμφανίσεις: 28

oykxaris

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
10 Δεκ 2017
Like
2.174
Πόντοι
456
Μόνο γιά να γελάς είναι :2funny:ένας φουκαράς  :2funny:.
  Η γνώμη μου είναι ότι αυτή τη φορά δεν πήγε πουθενά και μας έγραφε όλα αυτά από την αποθήκη που μένει.
  Εγώ είμαι στη μέση τάξη όπως είπε ο Βλάκμαν?ή στην ανώτερη επειδή έχω τόσα βρακιά  :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:
  Πλάκα πλάκα ένα βρακί με φίδι θα μου πήγαινε πάρα πολύ  :2funny:.Ο βλάκμαν έχει τη δική του μόδα  :2funny:δε χρειάζεται να αγωράζει βρακιά  :2funny:
dimitraki αν δεις προσεκτικα την φωτο του αρχοντα με το σωβρακο και την σπονσορετα
φενωνται καμια τριανταρια γριβνα σε χαρτονομησματα του ενος,δυο και πεντε χαχαχαχαχα.
λες να μας δουλευει ο αρχοντας για διακοσαρες και να τους αγοραζει κανα τυροπιτακι πιρασκι
οπως εσενα που εισαι γνωστος χουβαρτας με τισ γκομενες?χαχαχαχαχαχ
διμητρακι και να ηθελες να ερθει γκομενα να σου κουβαληθει και να σου γινει βαρος
αυτο δεν θα γινει ποτε εκτος αν θελει καμια να λημοκτωνησει απο την πεινα τρογωντας μονο
μαρουλι και κραμπι απο το λιντο χαχαχαχαχ

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom