Νέα

Σπόνσορινγκ-σεξοτουρισμός στην Ουκρανία

• Μέλος που άνοιξε το νήμα Kman2
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 29K
  • Εμφανίσεις 1M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 18 άτομα (0 μέλη και 18 επισκέπτες)

Christos Savvidis

Μέλος
Εγγρ.
9 Νοε 2018
Like
822
Πόντοι
146
Για το αν λεει παραμύθια η οχι αστο καλύτερα.

Μονο για τα λεφτά που γράφει οτι πληρωνει στα αρπακτικά σε μηνιαία βαση να διαβάσεις θα βρεις 6-7 εκδοχες. Δεν εχεις δει μαλλον παλια του posts.

Για να μην αναφέρω ποστς του, οπου ρίχνει 3 γκαβλιά το πρωί 2 πούτσους το μεσημέρι και 4 γαμήσια το βράδυ.Στο τέλος βέβαια βαράει και μια μαλακία για λόγους αυτοσυγκέντρωσης.  :grin:

Και ποσα αλλα να αναφέρω ??
Κατα τα αλλα σου φαίνεται ειλικρινης οταν σου γραφει οτι 2-3 δεν τις πηδηξε για το ξεκαρφωμα. Μην τζιμπας.

Τέλος πάντων. Προσωπικά δεν με απασχολεί η θεμελιώδης μαλακια του με τα σπονσοριλικια. Αλλα το οτι προσπαθεί να  μας πείσει οτι αυτό αποτελεί την απόλυτη μέθοδο στην Ανατολική Ευρώπη.

:hi: :hi: :hi:

Εγγρ.
13 Αυγ 2019
Like
10.926
Πόντοι
3.556
Ακριβώς.Γενικά οι ελλεεινίδες δεν συζητάνε τίποτα άλλο εκτος απο ινσταγκραμ,κουτσομπολιά κλπ

Και φυσικά όσες έχουν παιδιά,μιλάνε ΜΟΝΟ γι'αυτά.

Που το ξερεις αυτο;
Εχεις βγει ποτε με γυναικα που σπουδασε και εχει δουλεια; (δικηγορο, γιατρο, φαρμακοποιο, αρχιτεκτονα, τραπεζικο, καθηγητρια, νηπιαγωγο, κλπ)

Σας εφτασε η ωρα ενος γευματος δηλαδη για να πειτε τα παντα για τη δουλεια, για σπουδες, για ταξιδια, κλπ και αρχισατε να μιλατε για.........ινσταγκραμ;

Εχεις ικανο στατιστικο δειγμα (πανω απο 30) που εχεις βγει τετ α τετ με γυναικα σε εστιατοριο, ωστε να μπορεις να βγαλεις ασφαλη συμπερασματα για ολον τον πληθυσμο;

Christos Savvidis

Μέλος
Εγγρ.
9 Νοε 2018
Like
822
Πόντοι
146
Τυπε εαν περιμενεις απαντησεις στα ερωτηματα σου, εχεις μεγαλυτερο προβλημα.

Εγγρ.
13 Αυγ 2019
Like
10.926
Πόντοι
3.556
Τί σημασία έχει αν είναι ο μισός πληθυσμός;Αν τους είσαι άγνωστος,δεν σου μιλάνε

Ο καλυτερος τροπος για να πιασεις κουβεντα με γυναικα, ειναι να πας σε ησυχο μαγαζι που δουλευει γκομενα στο μπαρ. Εχει απειρα τετοια η Αθηνα και η Θεσσαλονικη. Θα καθησεις στο μπαρ με μια εφημεριδα και το κινητο σου, θα παραγγειλεις μια μπυρα και μετα απο λιγο θα της πιασεις χαλαρη κουβεντα για ασημαντα πραγματα (αν δε σου εχει πιασει αυτη πρωτη). Θα δεις οτι θα σου μιλησει κανονικα, ειναι υποχρεωμενη ουτως η αλλως να το κανει, πελατης της εισαι. Ειναι κομματι της δουλειας της, δε θα σου κανει καποιο χατιρι.
Καντο αυτο 1-2 φορες τη βδομαδα, ριξε και 1-2 πουτσους τη βδομαδα σε ντελο για να νιωσεις λιγο ανθρωπος

Εγγρ.
9 Μαρ 2008
Κριτικές
4
Like
16.676
Πόντοι
3.936
Αν αγωράσεις 5 βρακιά μπαίνεις στην κλήρωση για το μίνι κούπερ  :2funny:

Κακοφορμησμενο μογγολο ούτε στο όνειρο σου δεν έχεις αγοράσει 5 βρακιά έστω και από το σούπερ μάρκετ.πετας πράγματα στο καρότσι και μετά τα βάζεις πίσω στα ράφια.

Hellraiser4Ever

Ανώτερος
Εγγρ.
20 Φεβ 2019
Like
24.944
Πόντοι
6.256
Εσυ και στα hondos center να σε βαλουμε να δουλεψεις παλι θα καταφερεις να μην σου μιλησει καμια γκομενα  :2funny:
:2funny:
Τυπε ο συγκεκριμενος ναυαγος σε βραχονησιδα με γκομενα και παλι δεν θα καταφερει να πιασει κουβεντα... :grin:

oykxaris

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
10 Δεκ 2017
Like
2.174
Πόντοι
456
Για το αν λεει παραμύθια η οχι αστο καλύτερα.

Μονο για τα λεφτά που γράφει οτι πληρωνει στα αρπακτικά σε μηνιαία βαση να διαβάσεις θα βρεις 6-7 εκδοχες. Δεν εχεις δει μαλλον παλια του posts.

Για να μην αναφέρω ποστς του, οπου ρίχνει 3 γκαβλιά το πρωί 2 πούτσους το μεσημέρι και 4 γαμήσια το βράδυ.Στο τέλος βέβαια βαράει και μια μαλακία για λόγους αυτοσυγκέντρωσης.  :grin:

Και ποσα αλλα να αναφέρω ??
Κατα τα αλλα σου φαίνεται ειλικρινης οταν σου γραφει οτι 2-3 δεν τις πηδηξε για το ξεκαρφωμα. Μην τζιμπας.

Τέλος πάντων. Προσωπικά δεν με απασχολεί η θεμελιώδης μαλακια του με τα σπονσοριλικια. Αλλα το οτι προσπαθεί να  μας πείσει οτι αυτό αποτελεί την απόλυτη μέθοδο στην Ανατολική Ευρώπη.
ειναι βιονικος και ντουρασελ ο αρχοντας της καβλας!
το σπερμα του ειδη το ζητησε η λορεαλ και η λανκομ για να φτιαξουν κρεμες προσωπου

OP
OP
K

Kman2

Σπουδαίος
Εγγρ.
18 Ιουλ 2010
Κριτικές
1
Like
14.002
Πόντοι
2.606
Εσυ αν ήσουν τράγος δε θα παρεξηγούσουνα? :2funny:
 Τα 109 ρούβλια είναι πάρα πολλά λεφτά  :2funny:.Στο μεταξύ ο Βλάκμαν έχει πει ότι παίρνει μισθό 5.000 ευρώ  :jerking: :2funny:έβαλε και κάτι χαρτιά υποτίθεται η μισθοδωσία του  :jerking: :2funny:και έβαλε μόνο γιά ένα μήνα 2 μήνες μετά αφού του το ζητήσαμε.Και αν του κολίσεις πολύ μόνο αυτό το χαρτί έχει και βάζει από ένα μήνα  :jerking: :2funny:δεν βρήκε άλλο χαρτί από άλλο μήνα μισθοδοσίας  :2funny:

5 αποδείξεις μισθοδοσίας έχω βάλει και απόδειξη συνολικων αποδοχών για την εφορία.
Εσύ έχεις βγάλει ποτε φορολογική δήλωση να δούμε τα μηδενικά ποσα που εισπράττεις?
Και τώρα έβαλα μέχρι και απόδειξη απο το αεροδρόμιο.Μέχρι και το boarding pass.
Αφού σε ο,τι και να πεις διαψευδεσαι.Ελεγες οτι ειναι fake οι φωτός στο σπίτι διαψευστηκες.
Απλα είσαι βλακας.Νομίζεις οτι επειδή δεν επαναλαμβάνω τα ίδια,100 φορές οτι είμαι χλιαρος και σκέφτεσαι δεν πειράζει θα μπορώ να συκοφαντώ συνέχεια χωρίς συνέπειες.
Θα μπορούσα να σε ξεκωλιασω εντελώς αλλα δεν το κάνω γιατί είσαι κοντά στο μέσο ορο και ο μέσος ορος θα το δει σαν προσωπική επίθεση εναντίον του και θα γίνεις συμπαθητικός.

oykxaris

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
10 Δεκ 2017
Like
2.174
Πόντοι
456
Ακριβως , αστον να λεει ...
θα αναφερω παλι το παραδειγμα στο μινσκ γιατι ειναι προσφατο  :grin:
σε κανονικο και ενα απο τα ακριβοτερα μπαρ ρεστοραν φορτωσα δυο με 100 $ την καθεμια (ημουνα με φιλο) , το πρωτο βραδυ μας.
Δεν ειπα οτι γαμησαμε γκομενες αλλα πουτανες φυσικα  :grin: :grin:
πριν 20 χρονια 2 φιλοι μου πηγαν μινσκ και μου ελεγαν φορτωσαν γκομενες.
εγω ελεγα πουτανες με λεφτα αλλα επεμεναν δεν πληρωσαν αλλα γκομενες γαμησαν.
μετα απο 10 χρονια μου αλλαξαν την ιστορια και ειπανε τοτε πληρωμενες πηραμε χαχαχαα.
αλλος στο κιεβ μου ειπε στο αρενα κλαμπ του εφαγε 300-400 γκομενα σε κοκτειλ.
μετα την πηρε σπιτι και αυτη ζητησε 200-300 ευρο μιλαμε πριν 8-10 χρονια.
ο φιλος μου φωναζε ξοδεψα τοσα σε ποτα αλλα λεει τελικα της εδωσα 200-300
με την λογικη οτι χαλασα τοσα ας δωσω και αλλα να γαμησω!
μετα απο 3 χρονια παλι σε ενα παρτι φιλου πηγε να μας πει την εμπειρια του κιεβο.
ξεχασε τα κερασματα και τα λεφτα και ειπε οτι γνωρησε τζαμπα γκομενα στο αρενα και την γαμησε χαχαχα.αλλος πριν 3 χρονια μου ειπε γαμησε τζαμπα παρτουζα δυο γκομενες και γελασα.
στο τελος η αληθεια δεν γαμησε τιποτα,ηταν γεναρις χιονια και ενα ζευγαρι ουκρανοι
απλα τον βολταραν εδω και εκει και τους κερνουσε.του ειπα ρε μαλακα σε μενα πηγε να τα πεις αυτα?
πηγες μια φωρα εγω εκατονταδες τι μου πουλατε παραμυθια.
πολλοι αλλοι μου ειπαν ιστοριες αλλα οταν ειπα την δικη μου εκδοχη βγαζωντας τις  σαλτσες
κανεις ποτε δεν ξαναυποστηριξε τα λεγωμενα του ουτε υπερασπιστηκαν τον εαυτο τους.
παντα τρεχουν να σωθουν οταν με εχουν απεναντι χαχαχαχαχαχ

Christos Savvidis

Μέλος
Εγγρ.
9 Νοε 2018
Like
822
Πόντοι
146
5 αποδείξεις μισθοδοσίας έχω βάλει και απόδειξη συνολικων αποδοχών για την εφορία.
Εσύ έχεις βγάλει ποτε φορολογική δήλωση να δούμε τα μηδενικά ποσα που εισπράττεις?
Και τώρα έβαλα μέχρι και απόδειξη απο το αεροδρόμιο.Μέχρι και το boarding pass.
Αφού σε ο,τι και να πεις διαψευδεσαι.Ελεγες οτι ειναι fake οι φωτός στο σπίτι διαψευστηκες.
Απλα είσαι βλακας.Νομίζεις οτι επειδή δεν επαναλαμβάνω τα ίδια,100 φορές οτι είμαι χλιαρος και σκέφτεσαι δεν πειράζει θα μπορώ να συκοφαντώ συνέχεια χωρίς συνέπειες.
Θα μπορούσα να σε ξεκωλιασω εντελώς αλλα δεν το κάνω γιατί είσαι κοντά στο μέσο ορο και ο μέσος ορος θα το δει σαν προσωπική επίθεση εναντίον του και θα γίνεις συμπαθητικός.

Δημητρακη, εαν ειναι αληθεια αυτα που λεει και εχουν συμβει, εχει δικιο.

Θα πρεπει να δοθει η αρμοζουσα προσοχη και στη θεωρια που ανεπτυξε στο γιατι δεν θα σε ξεκωλιασει.

ή ανατρεπεις τη κατασταση ή τον οδηγεις στο να παραβλεψει τους κανονες που εχει θεσει και τελικα να παρει το ρισκο και να σε ξεκωλιασει με μοιραια καταληξη να γινεις συμπαθητικος.

Sad_man

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
7 Αυγ 2017
Like
3.712
Πόντοι
606
Ο καλυτερος τροπος για να πιασεις κουβεντα με γυναικα, ειναι να πας σε ησυχο μαγαζι που δουλευει γκομενα στο μπαρ. Εχει απειρα τετοια η Αθηνα και η Θεσσαλονικη. Θα καθησεις στο μπαρ με μια εφημεριδα και το κινητο σου, θα παραγγειλεις μια μπυρα και μετα απο λιγο θα της πιασεις χαλαρη κουβεντα για ασημαντα πραγματα (αν δε σου εχει πιασει αυτη πρωτη). Θα δεις οτι θα σου μιλησει κανονικα, ειναι υποχρεωμενη ουτως η αλλως να το κανει, πελατης της εισαι. Ειναι κομματι της δουλειας της, δε θα σου κανει καποιο χατιρι.
Καντο αυτο 1-2 φορες τη βδομαδα, ριξε και 1-2 πουτσους τη βδομαδα σε ντελο για να νιωσεις λιγο ανθρωπος

Τί λες τώρα ρε φίλε;

Θα βγεις να κάτσεις μόνος σου και περιμένεις να σου μιλάει η μπαργουμαν;Αυτά τα κάνουν κάτι τελειωμένοι 50-60 χρονών

Christos Savvidis

Μέλος
Εγγρ.
9 Νοε 2018
Like
822
Πόντοι
146
Τί λες τώρα ρε φίλε;

Θα βγεις να κάτσεις μόνος σου και περιμένεις να σου μιλάει η μπαργουμαν;Αυτά τα κάνουν κάτι τελειωμένοι 50-60 χρονών

Τυπε μην αγχωνεσαι, μην ακους αυτα που σου λενε, δεν ξερουν αυτοι, μαλακιες λενε.

Συνεχισε ακαθεκτος αυτο που κανεις και φροντισε να διαδιδεις παντου σε οσους παραπανω μπορεις τις θεωριες σου.

Να εισαι ασταματητος, ανεξαντλητος, να διαδιδεις παντου τη γνωση και την ιδεολογια.

Δημιουργησε κινημα, σαντμανισμος.

Στησε ιστοσελιδα, προφιλ στα σοσιαλ, σε ενα δυο χρονια θα εχεις μαζεψει πολλους. Αυξανεστε συνεχως, ετσι και αλλιως. Σε λιγο (μακαρι) θα ειστε πανω απο το 90%. Απολυτη κυριαρχια.

Sad_man

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
7 Αυγ 2017
Like
3.712
Πόντοι
606
Τυπε μην αγχωνεσαι, μην ακους αυτα που σου λενε, δεν ξερουν αυτοι, μαλακιες λενε.

Συνεχισε ακαθεκτος αυτο που κανεις και φροντισε να διαδιδεις παντου σε οσους παραπανω μπορεις τις θεωριες σου.

Να εισαι ασταματητος, ανεξαντλητος, να διαδιδεις παντου τη γνωση και την ιδεολογια.

Δημιουργησε κινημα, σαντμανισμος.

Στησε ιστοσελιδα, προφιλ στα σοσιαλ, σε ενα δυο χρονια θα εχεις μαζεψει πολλους. Αυξανεστε συνεχως, ετσι και αλλιως. Σε λιγο (μακαρι) θα ειστε πανω απο το 90%. Απολυτη κυριαρχια.

Κι εσύ τί ασχολείσαι με μας;

Λες ότι γαμας 10αρια,ότι έχεις λεφτά αλλά όλη μέρα εδω μέσα είσαι

Εγγρ.
13 Αυγ 2019
Like
10.926
Πόντοι
3.556
Τί λες τώρα ρε φίλε;

Ακριβως. Αυτο κανουν εκατομμυρια αντρες ολων των ηλικιων σε ολες τις παμπ-μπαρ του κοσμου καθημερινα, μετα τη δουλεια τους.
Εφημεριδα, μπυριτσα , τηλεοραση στον τοιχο για ματσακι και κουβεντα με τον/την μπαρμαν/γουμαν
Εσυ απλα διαλεξε παμπ με γυναικα μπαργουμαν για να ανταλλαξεις 2-3 κουβεντες με γυναικα.
Εκτος αν φοβασαι μην πεσει ο ουρανος στο κεφαλι και σε πλακωσει αν το κανεις.

Sad_man

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
7 Αυγ 2017
Like
3.712
Πόντοι
606
Ακριβως. Αυτο κανουν εκατομμυρια αντρες σε ολες τις παμπ του κοσμου καθημερινα, μετα τη δουλεια τους.
Εφημεριδα, μπυριτσα , τηλεοραση στον τοιχο για ματσακι και κουβεντα με τον/την μπαρμαν/γουμαν
Εσυ απλα διαλεξε παμπ με γυναικα μπαργουμαν για να ανταλλαξεις 2-3 κουβεντες με γυναικα.
Εκτος αν φοβασαι μην πεσει ο ουρανος στο κεφαλι και σε πλακωσει αν το κανεις.

Ρε φίλε Ελλάδα ζω,τί παμπ μου λες;

Τί σχέση έχουν οι παμπ του εξωτερικού με τα ελληνικά μπαρ;Εκεί όντως πάει κόσμος και κάθεται μόνος,εδώ αν πας έξω να κάτσεις μόνος σ'έχουν για κανα ψωριάρη

Εγγρ.
13 Αυγ 2019
Like
10.926
Πόντοι
3.556
Ρε φίλε Ελλάδα ζω,τί παμπ μου λες;

Τί σχέση έχουν οι παμπ του εξωτερικού με τα ελληνικά μπαρ;Εκεί όντως πάει κόσμος και κάθεται μόνος,εδώ αν πας έξω να κάτσεις μόνος σ'έχουν για κανα ψωριάρη

Στο μπαρ περνας απαρατηρητος. Δε χτυπας ασχημα.

τασος3

Σπουδαίος
Εγγρ.
7 Νοε 2010
Like
8.098
Πόντοι
2.356
oykxaris :grin: ολοι τζαμπα γαμανε και μαλιστα μοντελα ... χαχα
θα μπορουσα να πω οτι την εβγαλα γκομενα :grin: ξερεις ποσοι το κανουν με παρομοιες φωτο?
εδω εξω απο το grand cafe , βασικα τρεις ηταν αλλα η μια εφυγε νωριτερα γιατι οπως μας ειπε την περιμεναν στο σπιτι ο αντρας και ο σκυλος της  :2funny:

Συνημμένα

• A5A320EC-12F4-4EE5-BE3D-E0A181E94891.jpeg
    A5A320EC-12F4-4EE5-BE3D-E0A181E94891.jpeg
    240,7 KB · Εμφανίσεις: 79

fylobios30

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
8 Δεκ 2012
Κριτικές
2
Like
2.207
Πόντοι
606

Ποιός ρε καραγκιόζη ;
Στην αττική ;
Ποιός θα σε κατηγορήσει και που ;
Θα πας σε μπαρ να πιείς μόνος σου και θα σε έχουν για ψωριάρη ;
Για λεπρό σε έχουν τώρα, που δεν πας.
Από λεπρός , να γίνεις ψωριάρης, είναι προαγωγή.

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom