Νίο
Μέγας
- Εγγρ.
- 24 Ιουν 2018
- Κριτικές
- 6
- Like
- 11.458
- Πόντοι
- 3.936
Δύσκολοι καιροί για σπόνσορες
Δύσκολοι καιροί για σπόνσορες
Φυσικα δεν μπορουν να με αντιμετωπισουν απευθειας
Ε μάλλον δεν θα έχεις καλή όραση, γιατί αυτός που ξεφτιλίζεται είναι το είδωλό σου που ανοίγει συνέχεια λογαριασμούς σε ένα site που δεν τον θέλουν. Ήρθε πάλι κι άρχισε για τον Πούτιν που τους γαμάει ολοσχερώς. Δεν τον βλέπω να βάζει μυαλό και μάλλον θα γίνει αυτός αείμνηστος και συ ορφανός.Σε ένα ακόμα νήμα ξεφτιλίζουμε πούστη xenitemeno βλέπω...
...ωωω ρε φιλε τα μισα μαγαζια ειναι κλειστα! 2010-2012 εκει γινοταν πανυγηρι κ νυφοπαζαρο! Γαμιωτανε χυμα στο δρομο στις εσοχες απο τις ταμπελες. Αλλα σαπιο αγγλιδες κτλ. Το χοντρο παιχνιδι παιζοταν διπλα στην Χερσονησο με τα ρωσακια κ του υπολοιπου ανατολικου μπλοκ!Οποιος δε γαμησει αυτο το καλοκαιρι στην Ελλαδα ειναι αξιος της μοιρας του.
Θα βουλιαξει ο τοπος με γκαυλωμενες και στερημενες απο τις καραντινες τουριστριες διψασμενες για πεος
Πώς τον ξετρυπισες έτσι τον σάπιο τον Τροβαδουρο που μόνο πουτσες σκέφτεται!Ε μάλλον δεν θα έχεις καλή όραση, γιατί αυτός που ξεφτιλίζεται είναι το είδωλό σου που ανοίγει συνέχεια λογαριασμούς σε ένα site που δεν τον θέλουν. Ήρθε πάλι κι άρχισε για τον Πούτιν που τους γαμάει ολοσχερώς. Δεν τον βλέπω να βάζει μυαλό και μάλλον θα γίνει αυτός αείμνηστος και συ ορφανός.
Ξέρεις πολλούς 20ρηδες να σπρώχνουν ;; Τους κλέβουν τα κινητά με σουγιαδάκια κάτι συμμορίες χαλβάδων και φοβούνται να τους δώσουν μη φάνε φάπες . Αν μπλοκάρει το android, κλαίνε.Φαντάσου τώρα να κάνεις το γόη και να έρθει κάνας 20άρης να σε σπρώξει και να φας καμμιά κολοτούμπα.
Μόνο digital πια, εκτός αν είσαι σε προστατευόμενο χώρο.
Πουστης @xenitemenos σε παρόμοια περίπτωση με κάτι Τουρκαλαδες στην πράσινη γραμμή για να γλιτώσει το κινητό του κατέβασε παντελόνια και έκατσε να τον γαμησουνε!!!Ξέρεις πολλούς 20ρηδες να σπρώχνουν ;; Τους κλέβουν τα κινητά με σουγιαδάκια κάτι συμμορίες χαλβάδων και φοβούνται να τους δώσουν μη φάνε φάπες . Αν μπλοκάρει το android, κλαίνε.
Δεν θέλω να σκέφτομαι τι πουτσες θα τρέξει να βρει ο Τροβαδούρος για να παρηγορήσει τη σουφρα του που μπαναραν για ακόμη μια φορά το ίνδαλμα του..Παλι τον μπαναρανε?
Και εγώ που είμαι 185Εγώ που είμαι 1,83 γιατί φοράω 46
Ακριβώς αυτό που έγραψα πριν λίγο καιρό και πετάχτηκαν κάτι ναυάγια με μηδέν προσωπικότητα να μου την πουν.O kman έπρεπε μετά το 2o-3o μπανάρισμα να την κάνει από μόνος του.
Δεν υπάρχει απολύτως κανένας λόγος να παραμένεις κάπου που δε σε θέλουν και αυτό δεν ισχύει μόνο για το forum
Τώρα οι λόγοι που για τον kman υπάρχει αυστηρότητα ενώ για άλλα γαμημενα ΝΑΥΑΓΙΑ της ζωής που έχουν γράψει τρισχειρότερα και η μόνη τους προσφορά είναι να περιφέρουν τις θλιβερές τους υπάρξεις από thread σε thread, δείχνει πολλά για το που πάει το forum..
Πουστη ανθέλληνα Τροβαδουρε τις Ουκρανες που συναναστρέφομαι εγώ κάθε βδομάδα, τις βλέπεις εσύ μόνο επί πληρωμή μια φορά τον μήνα και αν.Πουστης @xenitemenos που χαίρετε με απουσία άρχοντα τον έχει μπαναρει η ζωή.
Μόνο κάτι κωλομπαραδες τον παίζουν μπάλα....
Τράβα να σου γρασαρουν το γκροβερακι μωρη πισωλουρα...Πουστη ανθέλληνα Τροβαδουρε τις Ουκρανες που συναναστρέφομαι εγώ κάθε βδομάδα, τις βλέπεις εσύ μόνο επί πληρωμή μια φορά τον μήνα και αν.
Ο άρχοντας δε με απασχολεί γιατί έφαγε μπαν, αλλά σίγουρα θα είχε ενδιαφέρον να καθάριζε το φόρουμ και από κάποια σκουπίδια.