Begood
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 4 Απρ 2014
- Like
- 2.369
- Πόντοι
- 456
τυπε στην μεσαία φώτο, τι είναι αυτό το μουνι;;
Η ξανθιά έχει το πακέτοστην άλλη που έριχνα κρεμπιέδες έχει καλύτερο σχήμα και μουνόχειλα
θα μου πεις όμως γούστα είναι αυτά
Η ξανθιά έχει το πακέτο
και άντε μετά να αντισταθείς..σκέτος δυναμίτης
και άντε μετά να αντισταθείς..
Χωρίς;; Πήρες κανα παράσημο;;πάντως χωρίς λάστιχο την και τελείωσα πάνω στο σώμα της
γενικά σπανίως χρησιμοποιώ λάστιχα στο σεξ διότι χάνεται όλη η απόλαυση και η αίσθηση που έχει το natural
η συγκεκριμένη είναι semipro οι σεμίπρο είναι μια κατηγορία που είναι δυσεύρετη εδώ στην Ελλάδα και σε χώρες που έχουν μαντρωμένη και νόμιμη πορνεία όπως πχ η Γερμανία . Συνήθως στην Ελλάδα είναι σχεδόν όλες pro και γενικά σε χώρες όπου η πορνεία είναι μαντρωμένη και δεν υπάρχουν ελευθέρας βοσκής όλες είναι proΧωρίς;; Πήρες κανα παράσημο;;
της δουλειάς το κορίτσι;
Όντως χάνεται η αίσθηση αλλά παίζεις επικίνδυνα τύπε..
Όντως είσαι τυχερός αλλά παίζεις με την φλόγα.η συγκεκριμένη είναι semipro οι σεμίπρο είναι μια κατηγορία που είναι δυσεύρετη εδώ στην Ελλάδα. Συνήθως στην Ελλάδα είναι σχεδόν όλες pro και γενικά σε χώρες όπου η πορνεία είναι μαντρωμένη και δεν υπάρχουν ελευθέρας βοσκής όλες είναι pro
όχι τίποτα απολύτως και μπορώ να πω ότι είμαι πάρα πολύ τυχερός που όλα αυτά τα χρόνια δεν έχω παρασημοφορηθεί
παίζω επικίνδυνα και πάντα αναλαμβάνω το ρίσκο θέλει κότσια αυτό γενικά, αλλά σαφώς δεν το συνιστώ σε κανέναν να το κάνει
Όντως είσαι τυχερός αλλά παίζεις με την φλόγα.
Τωρα, όταν έχεις τέτοιο αντιτορπιλικό μπτροστά σου χρειάζεται τρελή δύναμη να πεις όχι
Εννοείται πως όχι!πάντως δεν το συνιστώ σε κανέναν να το κάνει.
Ναι, τρελές νοικοκυρες οι σλάβεςοι Γερμανοί έχουν τεράστια προκατάληψη για τις σλάβες και τις θεωρούν δευτεράντζες (θέλω το σχόλιο του @ΒΑΛΚΑΝΙΟΣ ΠΟΥΤΣΑΡΑΣ γιατί συμβαίνει αυτό) κάτι το οποίο δεν ισχύει για γυναίκες άλλων χωρών της Ε.Ε. που είναι κατώτερες των σλάβων σε εμφάνιση και νοικοκυροσύνη.
Μήπως ότι είναι μαλάκας και γράφει τραγικές παπαριές?εντωμεταξύ τώρα διαπίστωσα ότι πάλι μπανάρανε τον καινούριο λογαριασμό του Κάημαν. Τι παίχτηκε πάλι παρασκηνιακά και φιμώθηκε ο λόγος του?
Γιατί το λες αυτό;Ναι, τρελές νοικοκυρες οι σλάβες
Μήπως ότι είναι μαλάκας και γράφει τραγικές παπαριές?
Πού κολλάνε αυτά που γράφεις με τις Ουκρανες;Θα παω ΣΚ Ντυσσελντορφ να ριξω καναν πούτσο.Μετά καυτό ΠΣΚ με μοντέλα Εσθονή.Να τη φέρω Γερμανία ή Ελλάδα?Για να δούμε.Δύσκολοι καιροί για σπόνσορες.
Άντε πάλι το σούργελοΘα τις φάει τις πόλεις της Ουκρανίας στο Ντονμπάς η Ρωσία σα φράουλες.Να δούμε πώς θα εξελιχθεί το πεδίο στα μουνολίβαδα.