Νέα

Σπόνσορινγκ-σεξοτουρισμός στην Ουκρανία

• Μέλος που άνοιξε το νήμα Kman2
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 29K
  • Εμφανίσεις 1M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 4 άτομα (0 μέλη και 4 επισκέπτες)

Κούλης Χρυσός

Σπουδαίος
Εγγρ.
29 Μαρ 2017
Κριτικές
19
Like
7.232
Πόντοι
3.346
καταρχην να τοποθετηθω και εγω πανω σ' αυτα που ειπωθηκαν. Ο καημαν ειναι μεγαλος ψευτης και την ωρα που dragcrx τον προετρεψε να μας πει ο καημαν ποιος ειναι αυτος που διερρευσε την φωτογραφια του, ωστε να δουμε ποιος λεει αληθεια και ποιος ψεματα. Ο καημαν επιδιδεται σ' ενα παραλληρημα εντυπωσεων με ταχα μου δηθεν για κρυφες φωτογραφιες και αλλα λογια να αγαπιομαστε. στην ουσια ομως αποφευγει να κατονομασει ποιος διερρευσε την φωτογραφια του οταν ο ιδιος μοστραρει φατσα φορα την μουρη του στο bourdela εδω και μια 10ετια συνεχως. επισης για το faceboook του dragcrx που δημοσιευσε εδω στο μπου ο καημαν ουτε λογος το κανει γαργαρα.

dCorso

Μέγας
Εγγρ.
8 Μαΐ 2015
Κριτικές
33
Like
7.367
Πόντοι
4.746
Γάμησέ τα.Αηδιαζεις με όλα.Δεν ξαναασχολουμαι με ατομα εδώ μέσα διότι δικαιώνουν τη λογική δημητρακη.Ειναι δυνατόν η λογική Δημητράκη να πατάει επί πραγματικών δεδομένων?Οχι ρε πουστη μου.Γαμησε τα,εγώ δε λέω τίποτα για κανέναν,μόνο φωτο απο ταξίδια θα βάζω.
Εσένα το κόλλημα σου είναι ο Δημητράκης. Αυτός κάνει δια βίου διακοπές στην Ρωσία, και τρολαρει. Ενω εσύ τραβάς δια βίου κουπι στη Γερμανία. Γιατί ως γνωστό η δουλειά σε απελευθερωνει. Βάλε μας και άλλες φωτο διαβολο3ημερου απο το π.α. μπλοκ για να γελαμε..

OP
OP
K

Kman2

Σπουδαίος
Εγγρ.
18 Ιουλ 2010
Κριτικές
1
Like
14.002
Πόντοι
2.606
Δε διέρρευσε ένας τις φωτό αλλά δύο.Αυτό που κατάλαβα από όλες αυτές τις ιστορίες είναι οτι δεν πρέπει να εμπιστεύεσαι κανέναν και να μη συναντάς κανέναν.
Εγω το βλέπω απλά πάω να περάσω καλά και να καμακώσω,οι άλλοι το κάνουν περίπλοκο.Είναι δυνατόν να συναντάς τον άλλον και να σκέφτεσαι τι μπορεί να κάνει?
Παντα είναι το ίδιο μοτίβο,συνεπώς καλυτερα σόλο γιόλο και τέλος.

midas69

Μέγας
Εγγρ.
22 Φεβ 2012
Like
12.243
Πόντοι
3.656
Εσένα το κόλλημα σου είναι ο Δημητράκης. Αυτός κάνει δια βίου διακοπές στην Ρωσία, και τρολαρει. Ενω εσύ τραβάς δια βίου κουπι στη Γερμανία. Γιατί ως γνωστό η δουλειά σε απελευθερωνει. Βάλε μας και άλλες φωτο διαβολο3ημερου απο το π.α. μπλοκ για να γελαμε..
Τι διακοπές κάνει ο. Μιτσοσ??με 400ε εισόδημα μείον κάνα 150 πάγια????
Ειπαμε να λέμε καμμια μλκια να περνά η ώρα
Το τερμάτισες εσυ
Υγ κουπι κάνει κι ο κμαν αλλά σε σαφώς άλλο πλαίσιο
Όχι στο ντεκαντανς φάση πορδου...
Η ανάρτηση συγχωνεύτηκε αυτόματα:

να καμαρώνεις ή να πυρφορίσεις;
Το ίδιο είναι για τον αρχηγό

OP
OP
K

Kman2

Σπουδαίος
Εγγρ.
18 Ιουλ 2010
Κριτικές
1
Like
14.002
Πόντοι
2.606
καταρχην να τοποθετηθω και εγω πανω σ' αυτα που ειπωθηκαν. Ο καημαν ειναι μεγαλος ψευτης και την ωρα που dragcrx τον προετρεψε να μας πει ο καημαν ποιος ειναι αυτος που διερρευσε την φωτογραφια του, ωστε να δουμε ποιος λεει αληθεια και ποιος ψεματα. Ο καημαν επιδιδεται σ' ενα παραλληρημα εντυπωσεων με ταχα μου δηθεν για κρυφες φωτογραφιες και αλλα λογια να αγαπιομαστε. στην ουσια ομως αποφευγει να κατονομασει ποιος διερρευσε την φωτογραφια του οταν ο ιδιος μοστραρει φατσα φορα την μουρη του στο bourdela εδω και μια 10ετια συνεχως. επισης για το faceboook του dragcrx που δημοσιευσε εδω στο μπου ο καημαν ουτε λογος το κανει γαργαρα.

Εσυ έβγαλες τη φάτσα του dirty σε βίντεο.Γιατί?Τι σου έκανε ο dirty?Αυτο λέμε πως να έχεις εμπιστοσύνη με όσα γίνονται.

Kalogero

Σεβαστός
Εγγρ.
27 Δεκ 2020
Like
3.701
Πόντοι
1.706
Timder ειναι για τον πούτσο ήδη
Μόνο σε επαγγ. δίκτυα ψάχνω πλέον. Σκέφτομαι να επενδύσω περισσότερο χρόνο στο linkedin για καμάκι προσεχώς. Μου αρέσουν οι μπιζνεσγούμεν με ταγεράκι και γυαλάκια. Business and sex είναι καύλα φάση.

ergazomeno-koritsi.jpg

Kalogero

Σεβαστός
Εγγρ.
27 Δεκ 2020
Like
3.701
Πόντοι
1.706
Στο ανατολικό μπλοκ τι επαγγελματικά δίκτυα παίζουν, ξέρει κανείς; Με περιθώρια για καμάκι εννοείται...

Εδιτ: Λοιπόν, το linkedin έχει ρώσικα, πολωνέζικα, τσέχικα και ρουμάνικα. Πρέπει κάτι να γίνεται.

Τελευταία τροποποίηση:

midas69

Μέγας
Εγγρ.
22 Φεβ 2012
Like
12.243
Πόντοι
3.656
Στο ανατολικό μπλοκ τι επαγγελματικά δίκτυα παίζουν, ξέρει κανείς; Με περιθώρια για καμάκι εννοείται...

Εδιτ: Λοιπόν, το linkedin έχει ρώσικα, πολωνέζικα, τσέχικα και ρουμάνικα. Πρέπει κάτι να γίνεται.
Γράψε στα ρουμάνικα
Θα γαμισει σίγουρα

Kalogero

Σεβαστός
Εγγρ.
27 Δεκ 2020
Like
3.701
Πόντοι
1.706
Γράψε στα ρουμάνικα
Θα γαμισει σίγουρα
Δεν ξέρω καμμία ανατολική γλώσσα. Το γεγονός όμως ότι το Linkedin έχει βάλει τέσσερις ανατολικές γλώσσες σημαίνει ότι έχει χρήστες από το μπλοκ. Είναι ένα πεδίο δράσης υπολογίσιμο.

Στο linkedin βλέπεις βιογραφικά (οπότε καταλαβαίνεις μορφωτικό επίπεδο και φιλοδοξίες), έχει επίσης και τσατ καθώς και groups. Με τα groups δεν έχω πειραματιστεί. Το τσατ είναι αποτελεσματικό, αλλά έχω ασχοληθεί μόνο με δυτικές. Σίγουρα οι ανατολικές θα ξέρουν αγγλικά, αλλά δεν έχω εμπειρία προσέγγισης.
Και η προσέγγιση ξεκινάει από τα επαγγελματικά εννοείται.

Όταν η άλλη είναι από την περιοχή σου μπορείτε να βγείτε σε ένα επαγγελματικό event, συνήθως ένα afterwork και μετά να το επεκτείνετε και στα προσωπικά, αν υπάρχει χημεία.

Τώρα εξ αποστάσεως χρειάζεται άλλο πλάνο, πχ ότι για επαγγελματικούς λόγους θα επισκεφτείς την περιοχή της, ότι κοιτάς να διευρύνεις το πελατολόγιο και αναζητάς ντόπιους συνεργάτες (στην ειδικότητά της φυσικά) κλπ.

midas69

Μέγας
Εγγρ.
22 Φεβ 2012
Like
12.243
Πόντοι
3.656
μάρτυς μου ο Θεός, για να εξιλεωθώ του επρότεινα του προέδρου να του στείλω κονσέρβες κι ένα πενηντάρι για να μην πεθάνει της πείνας. Του επρότεινα να βρω και να βάλω την φωτογραφία του Χάρη για να γελάσουμε , αλλά αυτός τίποτα :(
Τι θα γίνει ρε Μάκη ακα Τζοσεφ
Θα γυρίσει ο πορσομεταναστης??
Έχουμε θέματα

Κούλης Χρυσός

Σπουδαίος
Εγγρ.
29 Μαρ 2017
Κριτικές
19
Like
7.232
Πόντοι
3.346
Εσυ έβγαλες τη φάτσα του dirty σε βίντεο.Γιατί?Τι σου έκανε ο dirty?Αυτο λέμε πως να έχεις εμπιστοσύνη με όσα γίνονται.
εγώ ενα αποσπασμα απο δελτιο ειδησεων της ουκρανικης τηλεορασης εβαλα μιας και βλεπω αρκετα ουκρανική τηλεοραση, το αποσπασμα αυτό το ειδε εκατομμυρια κοσμος στην ουκρανια αλλά και σε υψηλες κυβερνητικες θεσεις εδω στην Ελλαδα με αποτελεσμα να αναγκαστει η Ελληνική πρεσβεια στο Κιεβο να ζητησει δημοσια συγνώμη από τον ποδηλάτη.

Υ.Γ. επισης λες τι μου εκανε και να σου πω τι μου εκανε επειδη εισαι κολλημενος, προκατειλλημενος και μεγαλος ψευτης δεν προκειται να πιστεψεις.

Υ.Γ.2. Τωρα παλι κανεις γυρισμα και λες δεν ηταν ενας αυτος αλλά δύο. Στην τελική ομως δεν κατονομαζεις ποιος εκανε τι διοτι δεν εχεις αποδειξεις και στηριζεσαι μονο σε εικασιες και ψευτιές βγαζοντας στην φορα δημοσια το fb ενος μελους με ονοματεπωνυμα κατηγοροντας τον αδίκως χωρις να εχεις απτες αποδειξεις .

Τελευταία τροποποίηση:

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom