Νέα

Σπόνσορινγκ-σεξοτουρισμός στην Ουκρανία

• Μέλος που άνοιξε το νήμα Kman2
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 29K
  • Εμφανίσεις 1M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 4 άτομα (0 μέλη και 4 επισκέπτες)

midas69

Μέγας
Εγγρ.
22 Φεβ 2012
Like
12.243
Πόντοι
3.656
O τύπος φαίνεται σαν να πάσχει από συνδρομο Ασπεργκερ,γιατι ειναι εμμονικος. Έχει φτιάξει έναν φανταστικό κόσμο όπως ο Μινχαουζεν. Και ζει μέσα σε αυτόν. Όλη του η έγνοια είναι πως θα εντυπωσιάσει σε αυτήν την σελίδα με κάθε κόστος. Ασχετα από το αποτέλεσμα. Δηλαδή εάν σκοράρει ή όχι. Εδω μεσα είναι η ψυχοθεραπεια του, και μέσω διοχέτευσης του ναρκισσισμου του. Μονο εικόνα, πολύ φανφαρα και ουσία μηδεν. Υπερμετρος Ναπολεοντισμος που καταλήγει σε βατερλό.
Δεν αναλυεται ο κμαν
Είναι μια κατηγορία μονος του
Τεικ ιτ ορ λιβ ιτ πακέτο
Νάναι καλά γιατί μας διασκεδάζει με τις περιπέτειες του και με τις φώτο του δείχνει κ θέαμα στον λαό
Με. Την αποχώρηση του πορνομεταναστη μετά το ξεπουππυλιασμα Ιωσήφ- Μάκη μόνο ο κμαν εινε να κρατεί ζωντανά αυτά τα νήματα και να τον αποθεώνουμε η βρίζουμε ότι γουστάρει εκαστος
Ρισπεκτ στον Blue motion αρχηγο

• Like
Αντιδράσεις: ave.

dCorso

Μέγας
Εγγρ.
8 Μαΐ 2015
Κριτικές
33
Like
7.367
Πόντοι
4.746
Αγοράζει γούνες φώκιας σεκοντ χεντ, για χειμώνα που θα επανελθει
Mια που αναφέρθηκε το όνομα του δημητρακη. Αυτός ζει σε μια από τις ομορφότερες πολεις, που έχει μ@υνι. Κάνει δια βίου διακοπές. Και στα σαλον μπορεί να πάρει τον αφρό με 20-30e/1h. Που σε άλλα μέρη στη δύση, γι αυτές, δινουν το ένα τους νεφρο για να τις καλιμπραρουν.. Ο άλλος (ο κμαν) πηγαινει τριήμερα στο π.ανατολικο μπλοκ σαν κλέφτης, λες και είναι διαβολοβδομαδα. Μετα γυρίζει πίσω ξεπουπουλιασμενος, στην καμαρουλα μια σταλιά. Και ξανά μανά στην αγγαρειομαχια για να επιβιώσει. Το να μένεις γερμανια και να μην μπορείς να γκαμησεις εκεί, είναι τραγικό.

midas69

Μέγας
Εγγρ.
22 Φεβ 2012
Like
12.243
Πόντοι
3.656
Κι ο κμαν αν πάει φκκ γαμαει ι στην Γερμανία
Έξω δεν γαμαει αλλα κι ο μιτσος έχει να κάνει σεφτέ εκτοσ σαλλον καμΜια δεκαετία πλαα
Επίσης διακοπές δια βίου δεν λες. Την ζωή που κάνει
Σαρβαιβορ χωρίς να δουλευει είναι πιο σωστό

Εγγρ.
25 Απρ 2016
Κριτικές
1
Like
9.935
Πόντοι
2.356
Mια που αναφέρθηκε το όνομα του δημητρακη. Αυτός ζει σε μια από τις ομορφότερες πολεις, που έχει μ@υνι. Κάνει δια βίου διακοπές. Και στα σαλον μπορεί να πάρει τον αφρό με 20-30e/1h. Που σε άλλα μέρη στη δύση, γι αυτές, δινουν το ένα τους νεφρο για να τις καλιμπραρουν.. Ο άλλος (ο κμαν) πηγαινει τριήμερα στο π.ανατολικο μπλοκ σαν κλέφτης, λες και είναι διαβολοβδομαδα. Μετα γυρίζει πίσω ξεπουπουλιασμενος, στην καμαρουλα μια σταλιά. Και ξανά μανά στην αγγαρειομαχια για να επιβιώσει. Το να μένεις γερμανια και να μην μπορείς να γκαμησεις εκεί, είναι τραγικό.
Σήμερα μάθαμε ότι με 20-30/h παίρνεις τον αφρό στα σαλόν της Αγίας Πετρούπολης.
Χα!Χα!Χα!Χα!Χα!Χα!Χα!Χα!Χα!Χα!Χα!Χα!Χα!Χα!Χα!Χα!Χα!Χα!Χα!Χα!Χα!Χα!Χα!Χα!Χα!Χα!Χα!Χα!Χα!Χα!Χα!Χα!

Κάνεις και αναφορά στον μογγολάκη,
που αν είχατε τέτοιο γιο,οι μισοί θα είχατε αυτοκτονήσει και οι άλλοι μισοί θα καταντούσατε αλκοολικοί.

Έγραψες πριν,εσύ,για τον kman,τη λέξη εμμονικός;
Eσύ;
Χα!Χα!Χα!Χα!Χα!Χα!Χα!Χα!Χα!Χα!Χα!Χα!Χα!Χα!Χα!Χα!Χα!Χα!Χα!Χα!Χα!Χα!Χα!Χα!Χα!Χα!Χα!Χα!Χα!Χα!Χα!Χα!

A ρε kman και στον ύπνο τους σε βλέπουνε..

τασος3

Σπουδαίος
Εγγρ.
7 Νοε 2010
Like
8.083
Πόντοι
2.356
Αν ξέρεις την περιοχή του και μπορείς να κάνεις σύγκριση, πάω πάσο. Πάντως δυτικές ανέσεις, ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΕΣ υπάρχουν. Και υλικές και μη υλικές που σχετίζονται με την νοοτροπία.

Πχ υλική άνεση είναι να έχεις σε 24ωρη βάση θέρμανση και ζεστό νερό, καλούς δρόμους, συχνές συγκοινωνίες, καθαρό περιβάλλον κλπ.
Μη υλική είναι η αντιμετώπιση στις υπηρεσίες χωρίς αγένεια και ταλαιπωρίες, το να κοιμάσαι σαν άνθρωπος χωρίς να σου κάνει ο από πάνω νταβαντούρι, το να είναι πολιτισμένος ο πληθυσμός ή τουλάχιστον να έχει μία τυπική ευγένεια κλπ.

Αυτά και άλλα είναι πιο πολύ αναπτυγμένα στη Δύση.
Στο κρατιδιο που μενει εχω παει απειρες φορες ,ειναι το ιδιο που του την ελεγε και ο ΒΠ για το ποσο μπουρδελο ειναι σε σχεση με την υπολοιπη Γερμανια ... εχω φιλο εκει που καθαριζει 20K τον μηνα και οταν ερχοτανε Κισιναου ανοιγε πραγματικα η καρδια του , μαλιστα ειχε επισης αγορασει σπιτι.
Ο αλλος βεβαια που τοσα ξερει τοσα λεει δεν μπορει να καταλαβει οτι εγω παιρνοντας τα λεφτα μου πισω οταν το πουλησα στην ουσια εβγαλα την διαμονη μου τζαμπα εκει , υπολογιζε οτι χρειαζεσαι το λιγοτερο 350 ευρω για ενα νορμαλ/καλο διαμερισμα , καντο επι εξι χρονια και βγαινει το ποσο ....

24ωρη θερμανση και καθαριοτητα υπαρχουν και συμφωνω οτι ειναι βασικοτατα , δρομοι και συγκοινωνιες σκατα αλλα οταν δεν ειχα το αμαξι πανω κυκλοφορουσα με ταξι που ειναι παμφθηνο. Ο κοσμος ουτε κρυο ουτε ζεστη ,ησυχοι ειναι παντως και δεν αντιμετωπισα κανενα σοβαρο προβλημα.
Το μονο που μου ελειπε ηταν ο καιρος που δεν το ανεφερε κανενας ... βαρυς χειμωνας πραγματι.

τασος3

Σπουδαίος
Εγγρ.
7 Νοε 2010
Like
8.083
Πόντοι
2.356
Εγώ είμαι απόλυτος σε ένα πράγμα που τοχω ζήσει σε τρεις χώρες με την σσιρα
Ρουμανία Μολδαβία και Ουκρανία
Το γκειμ δεν χάλασε γιατί ανέβηκε η ηληκια μας
Χάλασε γιατί άνοιξαν τα σύνορα και οι δουλειές στην δυτ Ευρώπη για ρουμανες Μολδαβές ουκρανες κατά σειρά
Πριν από αυτό έβλεπα σε ΟΛΕΣ τις χώρες αυτές, ναυάγια 50αρηδες και 60ρηδες που κράταγα μουναρες γκόμενες 25,30 κ τις άλλαζαν κιόλας
Αυτοι τότε από εμας τώρα, είχαν δέκα φορές χειρότερη εμφάνιση, λεφτά από μένα τα ένα τρίτο από σένα το ένα δέκατο και από γλώσσα εμπειρία κ τσαγανό ούτε το ένα εικοστό
Αλλά έπαιζαν καλή μπάλα με. Γκόμενες 30 35 χρόνια γκαπ 7αρια κ άνω
Δεν μιλάμε είκοσι χρονια πρθν
Μιλάμε για πέντε δέκα. Δώδεκα, αντίστοιχα
Ο λόγος ήταν ένας
Κλειστά σύνορα καμμια τύχη για έστω 200ε ειδοδημα, εργαζόμενοι σε Ευρώπη μόνο πειρατικά στην αση κ την φεξη
Άρα μόνη διέξοδος
Η βίζιτα ο σπόνσορας ο τοπικός αγαπητικός σουγκαρ νταντυ
Αυτό είναι που άλλαξε κ τίποτα αλλο
Αν αύριο κλείσουν τις βίζες Ουκρανία για πχ 2 χρόνια
Θα γίνει πάλι παιδική χαρά για όποιον πάει κι έχει πέντε φράγκα κι ολιγον από εμφάνιση
Εν μερει σωστο και το ειχα αναφερει ποσο αλλαξε η κατατσταση μετα το 2014 ... και να ξανακλεισουν ομως πλεον υπαρχει το ινσταγκραμ οποτε τιποτα δεν θα ειναι το ιδιο , γνωμη μου.
Ο κμαν θα εδινε το ενα του νεφρο για να εμενε μονιμα στο μπλοκ , δεν μπορεσε να το κανει ποτε,ουτε προκειται και βγαζει ζηλεια για οποιονδηποτε το καταφερε.Τα περι δυτικων ανεσεων τα ακουω βερεσε ...

Εγγρ.
25 Απρ 2016
Κριτικές
1
Like
9.935
Πόντοι
2.356
Με αφορμή αυτό που έγραψε ο Τάσος,κάτι τέτοιες διαπιστώσεις

Αν εισαι χαμηλοβαθμος υπαλληλος η μικροεπιχειρηματιας Γερμανια, καλυτερα να εισαι Πραγα η στο μπλοκ γενικοτερα

Ο λογος ειναι απλος. Γερμανια εισαι ενας απο τους πολλους, σαν υπαλληλος/μικρο επιχειρηματιας στο μπλοκ εισαι ηδη πιο πλουσιος απο μεγαλο ποσοστο της χωρας.
δεν έχουν βάση.
Και ο λόγος είναι ότι δεν μπορεί κάποιος να συγκρίνει αυθαίρετα τόσο μεγάλες χώρες,όπως Γερμανία,Πολωνία,Ρωσία.
Μόνο πόλη με πόλη.

Στην Ελλάδα έχουμε συνηθίσει ότι οι πόλεις έχουν συνήθως μικρές διαφορές μεταξύ τους,π.χ.η Τρίπολη με τα Γρεβενά ή τη Δράμα.
Εδώ όμως μιλάμε για τελείως άλλα μεγέθη.
Δεν ξέρω που ακριβώς μένει ο kman,αλλά ξέρω πολύ καλά το κρατίδιό του,μιας και έχω γεννηθεί/ζήσει εκεί.
Υπάρχουν μέρη που και σπίτι να μου χάριζες,δεν πήγαινα,καλύτερα στο Μενίδι.
Όλοι η κοιλάδα του Ρουρ έχει γεμίσει μουσλίμια,γύφτους,αλκοολικούς,επιδοματίες.
Ανατολικά δε,έχουν ερημώσει χωριά και κωμοπόλεις.
Έχω πάει σε πρώην κεφαλοχώρι,που έχουν κλείσει τα πάντα και τις προμήθειες φέρνει φορτηγό/καντίνα,δύο μέρες τη βδομάδα.
Περπατάς ακόμη και Λειψία που έγινε τόσο μεγάλη καμπάνια για να πάει κόσμος να μείνει και έχει ολόκληρες συνοικίες που δε βλέπεις ούτε
ένα φως,γιατί κάποτε οι ανατολικοί την έκαναν ομαδικώς για τη δύση..

Και στο σχόλιο του Sokol.Ndreu,έχοντας ζήσει 6 μήνες Πράγα,μπορώ να επιχειρηματολογήσω γιατί προσωπικά δε με συνέφερε περισσότερο από το Μόναχο,αλλά είναι off topic.

Aπλά να έχετε κατά νου,πως από τη φράση "ζω στη Γερμανία,Πολωνία,Ρωσία,Αμερική",να μην εξάγεται κανένα συμπέρασμα,
αν δεν ξέρετε πόλη και επάγγελμα.

OP
OP
K

Kman2

Σπουδαίος
Εγγρ.
18 Ιουλ 2010
Κριτικές
1
Like
14.002
Πόντοι
2.606
Εν μερει σωστο και το ειχα αναφερει ποσο αλλαξε η κατατσταση μετα το 2014 ... και να ξανακλεισουν ομως πλεον υπαρχει το ινσταγκραμ οποτε τιποτα δεν θα ειναι το ιδιο , γνωμη μου.
Ο κμαν θα εδινε το ενα του νεφρο για να εμενε μονιμα στο μπλοκ , δεν μπορεσε να το κανει ποτε,ουτε προκειται και βγαζει ζηλεια για οποιονδηποτε το καταφερε.Τα περι δυτικων ανεσεων τα ακουω βερεσε ...

Τι να το κανω να μεινω Κίεβο?Οταν παω χρειάζομαι 500 ευρώ ημερησίως πού να τα βρω μένοντας στο Κίεβο?Οταν ήμουνα 25-30 θα ήθελα να μεινω ένα διάστημα στο μπλοκ π.χ Τσεχία ή Πολωνία αλλά τότε όχι τώρα.Λβωφ πήγαινα 3 δεκαημερα το χρόνο μεχρι το 2008 και με είχαν μάθει οι γκόμενες.Φαντασου να έμενα κιολας.Ουκρανια μαξ δεκαημερα ήθελα να μενω και τωρα ακομα τριήμερα τετραηερα πάω και ας εχω δέκα μέρες διακοπές.

Εγγρ.
25 Απρ 2016
Κριτικές
1
Like
9.935
Πόντοι
2.356
Τι να το κανω να μεινω Κίεβο?Οταν παω χρειάζομαι 500 ευρώ ημερησίως πού να τα βρω μένοντας στο Κίεβο?Οταν ήμουνα 25-30 θα ήθελα να μεινω ένα διάστημα στο μπλοκ π.χ Τσεχία ή Πολωνία αλλά τότε όχι τώρα.Λβωφ πήγαινα 3 δεκαημερα το χρόνο μεχρι το 2008 και με είχαν μάθει οι γκόμενες.Φαντασου να έμενα κιολας.Ουκρανια μαξ δεκαημερα ήθελα να μενω και τωρα ακομα τριήμερα τετραηερα πάω και ας εχω δέκα μέρες διακοπές.
Έχετε και wi-fi εκεί στη γαλέρα;
Eγώ κλειδώθηκα στην τουαλέτα του γυράδικου για να γράψω ένα μνμ στα γρήγορα.

Τώρα εσύ δίνεις εισοδηματική διάσταση,ενώ πριν σου έφταιγαν οι υποδομές,κ.λ.π.

Όταν πας πορνοεκδρομή χρειάζεσαι 500 ευρώ ημερησίως,πράγμα που κάνεις πόσες φορές;
2-3 φορές στο δίμηνο;
Aν έμενες εκεί,ακόμη και με το δυτικό μισθό σου,δεν θα έβγαινε ο λογαριασμός να κάνεις τον Ωνάση κάθε μέρα.

Εντάξει,μη λέμε ότι θέλουμε..
Επίσης το "μένω στο μπλοκ" αφορά μία τιτανοτεράστια έκταση.
Φυσικά υπάρχουν μέρη που θα μπορούσε να ζήσει κάποιος,
σιγά που θα είμαι Μόσχα ή Αγία Πετρούπολη και θα με χαλάσει.

Sokol.Ndreu

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
14 Μαρ 2021
Like
1.419
Πόντοι
216
Με αφορμή αυτό που έγραψε ο Τάσος,κάτι τέτοιες διαπιστώσεις

δεν έχουν βάση.
Και ο λόγος είναι ότι δεν μπορεί κάποιος να συγκρίνει αυθαίρετα τόσο μεγάλες χώρες,όπως Γερμανία,Πολωνία,Ρωσία.
Μόνο πόλη με πόλη.

Στην Ελλάδα έχουμε συνηθίσει ότι οι πόλεις έχουν συνήθως μικρές διαφορές μεταξύ τους,π.χ.η Τρίπολη με τα Γρεβενά ή τη Δράμα.
Εδώ όμως μιλάμε για τελείως άλλα μεγέθη.
Δεν ξέρω που ακριβώς μένει ο kman,αλλά ξέρω πολύ καλά το κρατίδιό του,μιας και έχω γεννηθεί/ζήσει εκεί.
Υπάρχουν μέρη που και σπίτι να μου χάριζες,δεν πήγαινα,καλύτερα στο Μενίδι.
Όλοι η κοιλάδα του Ρουρ έχει γεμίσει μουσλίμια,γύφτους,αλκοολικούς,επιδοματίες.
Ανατολικά δε,έχουν ερημώσει χωριά και κωμοπόλεις.
Έχω πάει σε πρώην κεφαλοχώρι,που έχουν κλείσει τα πάντα και τις προμήθειες φέρνει φορτηγό/καντίνα,δύο μέρες τη βδομάδα.
Περπατάς ακόμη και Λειψία που έγινε τόσο μεγάλη καμπάνια για να πάει κόσμος να μείνει και έχει ολόκληρες συνοικίες που δε βλέπεις ούτε
ένα φως,γιατί κάποτε οι ανατολικοί την έκαναν ομαδικώς για τη δύση..

Και στο σχόλιο του Sokol.Ndreu,έχοντας ζήσει 6 μήνες Πράγα,μπορώ να επιχειρηματολογήσω γιατί προσωπικά δε με συνέφερε περισσότερο από το Μόναχο,αλλά είναι off topic.

Aπλά να έχετε κατά νου,πως από τη φράση "ζω στη Γερμανία,Πολωνία,Ρωσία,Αμερική",να μην εξάγεται κανένα συμπέρασμα,
αν δεν ξέρετε πόλη και επάγγελμα.
Αυτό στο οποίο αναφέρομαι έχοντας και προσωπικά παραδείγματα είναι η ισοδυναμία αγοραστικής δύναμης/ οικονομικών συνθηκών μεταξύ κάποιων περιοχών του μπλοκ και της Γερμανίας.

σωστό αυτό που λες για την πόλη και ότι παίζει ρόλο. Είσαι όμως στο Μόναχο δεν είσαι στη Δρέσδη η στο Βερολίνο που οι μισθοί είναι πιο κάτω.

και όπως είπα ,είναι και αναλογικά του ποσό ψηλά είσαι σε σχέση με την κοινωνία. Αλλιώς είναι να είσαι στη μέση αλλιώς στο τοπ 15% . Και δε μιλάω αναφορικά με ανέσεις (μπορεί με το να εισαι στη μέση της Γερμανίας να αποταμιεύεις παραπάνω απο ότι στο τοπ 15% της Ρουμανιας) αλλά από άποψη του πως σε αντιμετωπίζουν (απο αδιαφορία μέχρι περιζήτητος γαμπρός)

Sokol.Ndreu

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
14 Μαρ 2021
Like
1.419
Πόντοι
216
Αν έμενες όμως στο Κιέβο μόνιμα και αντί για 5 νετα έβγαλες 1.5-2 θα είχες τα τυχερά σου όπως ο Τάσος και άλλοι.
Ενώ Γερμανία ακόμα και με 5 νετα ,20αρα ντόπια δε θα χτύπαγες με τίποτα. Μόνο καμία εισαγόμενη

Sokol.Ndreu

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
14 Μαρ 2021
Like
1.419
Πόντοι
216
Ρε θεέ,τι έκθεση ιδεών είναι αυτή που έγραψες πριν περί kman..

Να σου πω..
Πιστεύεις ότι υπάρχει έστω και ένας εδώ μέσα που να νοιάζεται για τον κάθε kman;
Φυσικά και όχι,αυτό φαίνεται από τα σχόλια.
Oύτε για το αν θα γαμήσει ο sadman,oύτε για το αν βρει επιτέλους ο cool γυναίκα νοιάζεται κανείς.

Ο kman πέρα από μία επίσκεψη σε έναν αφροδισιολόγο,δεν χρειάζεται κανέναν ειδικό.
Ειδικό προκειμένου να σταματήσει να κάνει τι;
Nα σταματήσει να βγάζει τα γούστα του;
Να αλλάξει μυαλά;
Να μπει στο "σωστό" δρόμο;

Mια χαρά τα έχει βρει ο kman με τον εαυτό του,δεν πειράζει κανέναν,δεν τον βλέπω να κάνει και οικογένεια,
θα πεθάνει κάποια στιγμή παρέα με καμιά 20χρονη...

Ο kman είναι κάποιες φορές προκλητικός και απόλυτος,
όμως είναι σταθερός και προπαντός δεν είναι ρουφιάνος.
Γιατί και σε αυτή την περίπτωση,έχουμε δύο μέτρα και δύο σταθμά...
Ο kman έχει συναντήσει από Σεβαλιέ,Γκλοκ,κ.ά.σύντομα και εμένα
και δεν ανέφερε τίποτα επί προσωπικού,δε ρουφιάνεψε κανέναν..
Ο dragcx όμως που έστελνε στα φιλαράκια του φωτογραφία του kman,
και δεν προσφέρει τίποτα εδώ,παρά το γεγονός ότι μένει στο μπλοκ,
απολαμβάνει σεβασμού και είναι "μάγκας"...

Καταλαβαίνεις την παράνοια;
Και εσύ τα βάζεις με τον kman,που δεν έβλαψε κανέναν,αντί απλά να τον διαβάζεις στο χαλαρό και να μην παίρνεις τα πάντα τοις μετρητοίς..
Νοιάζεται ο Ραγκναρ όταν δε έχει τριγύρω τη Λαγκαθα να παίζουν στη Βαλχαλα.

ggthd

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
30 Οκτ 2010
Like
1.800
Πόντοι
216
Το σπονσορινγκ απο τη μερια της γκομενας λειτουργει καθαρα με τη λογικη του ελευθερου επαγγελματια. Σπανια υπαρχει μια καθορισμενη ταριφα που τηρειται απαρεγγλιτα. Ακομα και αν υπαρχει, πχ αν η γκομενα εχει αποφασισει για τιμες των 400-500 ευρω, εαν για καποια περιοδο πεσει λειψυδρια, και τυχει να της την πεσεις εσυ με προταση για 250-300 και δεν εχει και πολλα να κανει εκεινη την περιοδο, κατα πασα πιθανοτητα θα δεχτει με αυτο το ποσο.
Ουτε εχει καμια σημασια ποιος θα αναφερει πρωτος τις τιμες, κλπ αφου στο τελος θα ακουστουν και οι δυο πλευρες και προτασεις.
Ειναι πχ σαν εναν μπογιατζη που βαφει σπιτια με ταριφα 200 ευρω. Ακομα και αν βρισκει τακτικα πελατες, κατα πασα πιθανοτητα θα δεχτει να βαψει και καποιον που θα του πει 150, επειδη απλως χωραει στο εβδομαδιαιο προγραμμα του και τα 150 ειναι τελικα προτιμοτερα απο το 0.
Με λιγο καλη διαπραγματευση, μπορει να ανοιξει η αλλη τα ποδια πολυ ευκολα. Το χρημα ειναι τρομερη κινητηριος δυναμη, ειδικα για τις Ανατολικες.
Το βασικο ειναι να γνωριζεις πως τα λεφτα που της προσφερεις δεν εχουν ως ανταγωνιστη ενα μεγαλυτερο ποσο, καποιου αλλου σπονσορα, αλλα το μηδεν.
Εκτος αν μιλαμε για 10ρια που παιζουν μπαλα και δεχονται τρελες προτασεις ασταματητα. Αυτες ομως ειναι μειοψηφια. Οι περισσοτερες βλεπουν ως λαχειο ακομα και τα 200 ευρω, επειδη στο μυαλο τους ειναι 200 η 0.
Ακομη και αν μεσα στο μηνα βγαλει αλλα 1000 απο αλλους, και παλι τα δικα σου λεφτα θα ειναι στα ματια της 200 η 0, επειδη παντα θα εχει χρονο να πηδηχτει μαζι σου
Σωστός. Ο Kman όμως είναι έξυπνος άνθρωπος και δεν τσιμπάει από τις υπερτιμολογήσεις των μουνέτων. Χτυπάει και σε χαμηλή ζήτηση αφού οι δίμετρες μοντελοειδείς δεν προτιμώνται από μεγάλη μερίδα πληθυσμού που θέλει κλασσικές αναλογίες

Εγγρ.
25 Απρ 2016
Κριτικές
1
Like
9.935
Πόντοι
2.356
Αν έμενες όμως στο Κιέβο μόνιμα και αντί για 5 νετα έβγαλες 1.5-2 θα είχες τα τυχερά σου όπως ο Τάσος και άλλοι.
Ενώ Γερμανία ακόμα και με 5 νετα ,20αρα ντόπια δε θα χτύπαγες με τίποτα. Μόνο καμία εισαγόμενη
Η ζωή που αρέσει στον kman απαιτεί κεφάλαια που δεν διαθέτει.
Αφού δεν έγινε κανάς διάσημος ροκ κιθαρίστας,ποδοσφαιριστής,κ.ο.κ.
και αφού δεν είναι γόνος,εισοδηματίας ή επιτυχημένος επιχειρηματίας,
το ταβάνι του είναι αυτό που κάνει.
Το οποίο για μένα είναι αν μιλάμε καθαρά γαμησιακώς,ανώτερο από ότι κάνει το 99% των Ελλήνων,ειδικά της ηλικίας του.

Απλά η αλήθεια είναι ότι παρά το γεγονός ότι η ψυχή του το θέλει,
ένας random μόγγολος έμπορος φρούτων ή χαλιών,
τον τρώει λάχανο..

OP
OP
K

Kman2

Σπουδαίος
Εγγρ.
18 Ιουλ 2010
Κριτικές
1
Like
14.002
Πόντοι
2.606
Έχετε και wi-fi εκεί στη γαλέρα;
Eγώ κλειδώθηκα στην τουαλέτα του γυράδικου για να γράψω ένα μνμ στα γρήγορα.

Τώρα εσύ δίνεις εισοδηματική διάσταση,ενώ πριν σου έφταιγαν οι υποδομές,κ.λ.π.

Όταν πας πορνοεκδρομή χρειάζεσαι 500 ευρώ ημερησίως,πράγμα που κάνεις πόσες φορές;
2-3 φορές στο δίμηνο;
Aν έμενες εκεί,ακόμη και με το δυτικό μισθό σου,δεν θα έβγαινε ο λογαριασμός να κάνεις τον Ωνάση κάθε μέρα.

Εντάξει,μη λέμε ότι θέλουμε..
Επίσης το "μένω στο μπλοκ" αφορά μία τιτανοτεράστια έκταση.
Φυσικά υπάρχουν μέρη που θα μπορούσε να ζήσει κάποιος,
σιγά που θα είμαι Μόσχα ή Αγία Πετρούπολη και θα με χαλάσει.

Η έλλειψη ανεσεων αφορά ουκρανικες πόλεις πρωτίστως και ρωσικη επαρχία.Μινσκ,Μόσχα θα μπορούσα να μείνω αλλά θα χρειαζομουνα πολλά.Πολωνια,Τσεχία θα μπορούσα να μεινω σε ολες τις μεγάλες πόλεις αλλά πλέον δεν έχει νόημα αφου οι γκόμενες εκεί έχουν γίνει απαιτητικές και οχταρια δε χτυπάς με την καμία.

OP
OP
K

Kman2

Σπουδαίος
Εγγρ.
18 Ιουλ 2010
Κριτικές
1
Like
14.002
Πόντοι
2.606
Είπαμε για σπονσοριλικι χρειαζεσαι μίνιμουμ 4000 καθαρα μηνιαίως.Αμα δεν τα έχεις δεν αξίζει να κάνεις σπονσοριλικι,πας για γκόμενα στα κυβικά σου.

Εγγρ.
25 Απρ 2016
Κριτικές
1
Like
9.935
Πόντοι
2.356
Η έλλειψη ανεσεων αφορά ουκρανικες πόλεις πρωτίστως και ρωσικη επαρχία.Μινσκ,Μόσχα θα μπορούσα να μείνω αλλά θα χρειαζομουνα πολλά.Πολωνια,Τσεχία θα μπορούσα να μεινω σε ολες τις μεγάλες πόλεις αλλά πλέον δεν έχει νόημα αφου οι γκόμενες εκεί έχουν γίνει απαιτητικές και οχταρια δε χτυπάς με την καμία.
Χτυπάς οχτάρια,αλλά μετά τα 35, όχι σαν υπάλληλος.
Δεν λέω να είχες την Gazprom,αλλά αν για παράδειγμα ήσουν ιδιοκτήτης ενός καλού μαγαζιού εστίασης,
μια χαρά θα έπαιζες μπάλα από σερβιτόρες,υποδοχές,μέχρι πελάτισσες.
Σου μιλάω για πράγματα που έχω δει πολλές φορές.

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom