Tάσο,ένα μεγάλο πρόβλημα στις συζητήσεις με Έλληνες/ίδες,είναι πως ταυτίζονται με οτιδήποτε και αν πει κάποιος και περνάνε σε θέση άμυνας.
Όπως και να ήταν το σπίτι σου,ζούσες μία πόλη μπουρδέλο που κανείς δε θέλει να επισκεφτεί.
Και που εν έτη 2021 μοιάζει έτσι
είναι δηλαδή σαν να περάσεις φοιτητής μέσα στην καύλα και αντί να πας καμιά Θεσσαλονίκη,Αθήνα,κ.λ.π.
να περάσεις στο Μεσολόγγι ή την Φλώρινα και να μας λες ότι νοίκιαζες μεγάλο σπίτι...
Κισινάου δεν πάει κανείς μετανάστης,ούτε καν τουρίστας..
Γράφτηκε πριν ότι υπάρχουν άτομα που τραβιούνται στο μπλοκ,αλλά δεν γράφουν.
Ισχύει.
Όμως όσοι επικρίνουν τόσο σκληρά τον kman,καλό θα είναι να έχουν να δείξουν και κάτι πέρα από κριτική.
Γιατί γράφονται παρανοϊκά πράγματα,ακόμη και για την ηλικία του kman και πόσο τον περιορίζει(αληθές),
ενώ όμως οι ίδιοι είναι......μεγαλύτερoι σε ηλικία από τον kman.
Κλασσικά όμως για πάρτη τους δεν ισχύει το κριτήριο της ηλικίας,γιατί δύο μέτρα και εικοσιδύο σταθμά...
Γράφει και ο kman τα κουλά του μερικές φορές,ότι π.χ.θα γαμήσει σε 3 μέρες 6 διαφορετικές γκόμενες,
που άμα τον πάω Κολωνία να ανέβει τα σκαλιά του Ντομ,θα χρειαστεί 10 στάσεις..
Μην τα παίρνετε όλα προσωπικά και επειδή εδώ μέσα και από τις φωτογραφίες που έχω δει,
ούτε κανέναν Τζωρζ Κλούνει είδα,ούτε κάποιος είναι υπερταλέντο σε κάτι,
ούτε μεγαλοεπιχειρηματίας ή γόνος,αλλά νορμάλ άτομα της διπλανής πόρτας,
ας αφήσουμε τα μέντορινγκ,τα καμάκια και τα υπονοούμενα για νεαρές γκόμενες που είναι πιο νέες και εμφανίσιμες από του kman.
Απορώ ρε σεις..
Τόσα χρόνια στα Σλαβικά μουνολίβαδα,αυτογνωσία μηδέν;
Aφού οι Σλάβες δε χαϊδεύουν αυτιά και τα λένε στη μάπα.
Δεν είναι Γερμανίδες να σου πουν,δεν είσαι ο τύπος μου.
Το Ουκρανίδιον θα σου πει,ΧαΧα,ο πατέρας μου είναι μικρότερος από εσένα,που πας ρε θείο με το καμάκι
Εγώ σε τέτοια σκηνικά ξεφτιλίσματος πουροτουριστών,έχω υπάρξει πολλάκις παρών.
Τέσπα,όποιος είναι στη γύρα ξέρει τι να πάρει στα σοβαρά και τι όχι..