διαφωνώ με τον όρο ναυάγιο
γούστο του και καπέλο του
εδώ κάποιοι δεν ντρέπονται και χρησιμοποιούν τα δερματικά του προβλήματα σαν προσβολή
αλήθεια δεν καταλαβαίνω νομίζετε κάποιοι ότι υποβιβάζοντας κάποιον άλλον αναδεικνύετε τον εαυτό σας;
Αν ναι τότε περάστε μια βόλτα σε ψυχίατρο ούτε καν σε ψυχολόγο να σας λύσει τα απωθημένα
όλοι εδώ την έχετε βγάλει και την μετράτε 20 πόντους μεγαλύτερη από τον κμαν
του ζητάτε εφορίες, διαβατήρια, φωτογραφίες από γκόμενες να αποδείξει τι;
δεν τον υπολογίζω ούτε τον συμπαθώ τον κμαν δεν τον βλέπω καν σαν να μην υπάρχει για έμενα
άλλα ορισμένοι το παραξηλώνετε το ζήτημα
για να δω τα δικά σας αρχίδια τα τωρινά όμως όχι τα πριν 2-3-5 χρονιά ούτε καν τα περσινά ξινά σταφύλια
και τύπου ρωτά τον τάδε να σου πει τι είμαι/ήμουν εγώ τα ακούω βερεσέ, σαν τους παππούδες του καφενείου που αναπολούν τα παλιά τους μεγαλεια
ζητάς από κάποιον αποδείξεις; παρουσίασε και τις δικές σου
εκεί είσαι ο μάγκας ο αρχιδατος αλλοιος είσαι απλά ενα τρολ πίσω απο το πληκτρολόγιο που κρίνει αλλά δεν θέλει να κριθεί
εγώ τολμάω και το λέω έχω να πάω εκεί αρκετά χρόνια άρα άποψη 0
ο κμαν μου βγάζει το καπέλο αλλά χέστηκα δεν με νοιάζει άλλα ούτε δεν θα τον υποβιβάσω για να νοιωσω εγω καλα
Δεν μπαίνει ο άλλος στη διαδικασία άμεσης σύγκρισης γιατί ξέρει οτι δεν τον παίρνει.Δε δέχεται να συγκρίνει τι κάνεις εσύ το 2021 με το τι κάνει αυτός το 2021.Δέχεται ίσως υπό όρους π.χ. να συγκρίνει τι έκανε αυτός το 2015 που ήταν εύκολα με το τι κάνω εγώ τώρα.Οχι όμως με το τι έκανα εγώ το 2015 γιατί ακριβώς ήταν εύκολα και θεωρεί τα αποτελέσματά σου τότε υπερβολικά οπότε πάλι δεν τον παίρνει.
Συνεπώς οι δικές του φωτός του 2015 ή 2017 θεωρούνται πρόσφατες ενώ οι δικές μου του 2015 ή 2017 παλιές.Γιατί δε συγκρίνουν τα ίδια πράγματα αλλά τα θέλουν όλα προσωποποιημένα.
Αν βάλω τον άλλο ακριβώς στις ίδιες συνθήκες πίεσης χρόνου κτλ,δηλαδή να έχει αποτέλεσμα στο τριήμερο εννοείται θα κλάσει δε θα κάνει τίποτα απολύτως.Δέχεται να συγκριθεί αν αυτός έχει άνεση χρόνου,οικονομική και μένει όσο θέλει ενώ εσύ τελείς υπό πίεση χρόνου.Τότε ίσως δεχτεί σύγκριση αποτελεσμάτων.Αλλά στις ίδιες συνθήκες χωρίς όρους δε δέχεται με τίποτα.Μόνο σε διαφορετικές συνθήκες και υπό όρους.
Για να καταλάβετε τι παίζει πρέπει να κάνετε αποπροσωποποίηση.Δηλαδή όχι να συνδυάζετε τις γκόμενες με τον Κμαν αλλά να τις βλέπετε αφηρημένα σε στυλ τι μπορεί να κάνει κάποιος Κίεβο σήμερα που πάει για τριήμερο.Ποιες είναι οι δυνατότητες στο μάξιμουμ.Οχι τι θα κάνει ο μέσος όρος αν πάει στο Κίεβο για τριήμερο.Ο μέσος όρος πιθανόν θα πιάσει τα αρχίδια του αλλά εγώ δείχνω το όριο το μέγιστο δυνατό αποτέλεσμα.
Αυτοί φωτό μετά το 2017 από Κίεβο δε θα βάλουνε ποτέ αφού έκτοτε δυσκόλεψε.Αυτό είναι δεδομένο,θα βάλουνε μόνο εάν τύχει και μείνουνε στο Κίεβο για μήνες οπότε αυξήσουν κάπως τις ευκαιρίες.