Sokol.Ndreu
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 14 Μαρ 2021
- Like
- 1.419
- Πόντοι
- 216
ΚΜΑΝ, σκεφτομαι και εγω να κανω μια αλβανικη επελαση. Να δουμε αν η πραγματικη βαλκανικη ανωτεροτητα πηγαζει στην Ελλαδα η στην Αλβανια.
Λούφα και παραλλαγή το σκηνικό
ΚΜΑΝ, σκεφτομαι και εγω να κανω μια αλβανικη επελαση. Να δουμε αν η πραγματικη βαλκανικη ανωτεροτητα πηγαζει στην Ελλαδα η στην Αλβανια.
πως να συγκριθω, δεν εχω τοσα για να με μαδησουν τοσο.Κι όμως είναι πραγματική ιστορία, το μόνο που άλλαξα είναι η χρονολογία που συνέβη...
Κάτσε καλά μωρή αλβανίδα σουρλουλού, μου θες να συγκριθείς και με τον Άρχοντα...
πως να συγκριθω, δεν εχω τοσα για να με μαδησουν τοσο.
εγω παντως στελνω ανοιχτη προταση/προσκληση, πως ο αλβανος μπορει να ριξει παραπανω κασερι και οτι χωρις κασερι μπορει να ριξει παραπανω μουνια
ειπαμε μορφωμενος γκει αλβανος.
ρε μαλακα, ψαξε λιγο τα ποστ μου, καπου εγραψα στο ραουπαουΠρόσεχε μη στραμπουλήξεις κάνα αστράγαλο και πέσεις με τα μούτρα στα φρέζα αλβανογυριστρούλα...
γενικα το μπου εχει πεσει επιπεδο, πολλοι φυγανετροβαδουρε δεν ειναι ιδιο το νημα χωρις τον Μητσακλα
τροβαδουρε δεν ειναι ιδιο το νημα χωρις τον Μητσακλα
Können Sie mir weiterhelfen?Σκέφτομαι να κάνω κόλπο γκρόσσο. Παίζουν αρκετοί δυνατοί συνδυασμοί.
Τι παιχνίδι παίζεις αυτόν τον καιρό; Εννοώ αν ψάχνεις μέσω σόσιαλ, αν οργανώνεις τη βάση δεδομένων με τις παλιές και τέτοια. Έβγαλες πλάνο για το καλοκαίρι ή βλέποντας και κάνοντας;Για να δούμε πώς θα τα κανονίσω.Σκέφτομαι να κάνω κόλπο γκρόσσο.Παίζουν αρκετοί δυνατοί συνδυασμοί.
Για το καλοκαιρι ας τις γκομενες να αγχωνονται για το ποιος θα τις παει διακοπες σε μουρατο μερος να ανεβασουν υλικο στο ινστα.. Ο αρχοντας απλα θα επιλεξει μεχρι τοτεΤι παιχνίδι παίζεις αυτόν τον καιρό; Εννοώ αν ψάχνεις μέσω σόσιαλ, αν οργανώνεις τη βάση δεδομένων με τις παλιές και τέτοια. Έβγαλες πλάνο για το καλοκαίρι ή βλέποντας και κάνοντας;
Εχω ένα μεικτό σύστημα όπως πάντα.Δεν οργανώνω ποτέ τίποτα λεπτομερώς από πριν,αφήνω πάντα ποσοστό ελευθερίας για να κινούμαι επί του εδάφους.Συνήθως τα κανονίζω όλα οριστικά τελευταία στιγμή συχνά τη μέρα αναχώρησης.Και πάλι δε μου αρέσει το πρόγραμμα,θέλω δράση επί του εδάφους,απρόβλεπτο,αδρεναλίνη,περιπέτεια κι έτσι.Τώρα είναι πολλά τα leads,η επιλογή είναι ένα πρόβλημα.Τι παιχνίδι παίζεις αυτόν τον καιρό; Εννοώ αν ψάχνεις μέσω σόσιαλ, αν οργανώνεις τη βάση δεδομένων με τις παλιές και τέτοια. Έβγαλες πλάνο για το καλοκαίρι ή βλέποντας και κάνοντας;
Μια ζωή με γρίφους μιλάς, ρε kman...Τώρα είναι πολλά τα leads,η επιλογή είναι ένα πρόβλημα.
Με ενδιαφέρει η Γερμανία, αλλά κολλάω στη γλώσσα που δεν την μιλάω καλά. Καταφέρνω να συνεννοούμαι με πολύ απλές προτάσεις. Σαν χώρα είναι πολύ καλή περίπτωση για τα δικά μου τα πλάνα, γιατί τις γκόμενες τις τραβάει η περιοχή μου. Προσπαθώ να βελτιώσω τα γερμανικά μου με το duolingo και με πιάνει αποθάρρυνση. Τι γαμημένη γλώσσα, ρε πούστη μου... Εσύ τα πας καλά στα γερμανικά;Εχω μικτα leads.Παλια,νέα,απο live,internet κτλ.Δεν κολλάω με μια μέθοδο,μια χώρα κτλ.Τα αφηνω ολα ανοιχτά.Εχω τώρα π.χ.Ρωσιδες,Ουκρανεζες,Λευκορρωσιδες έτοιμες και πρέπει να ζυγισω την κατάσταση.Που αλλάζει συνέχεια βέβαια.
Γνωστή μου Ουκρανη, καλή στις πίπες, έφτασε χτες Κύπρο. Νομίζω απευθείας πτήση, αλλιώς μέσω Πολωνίας γιατί ξέρω ότι μένει και εκεί για κάποιο διάστημα
Παντρεμένη με Κυπραιο. ?Έχει ευρωπαϊκό διαβατήριο;Γιατί η δική μου δεν μπορεί να ταξιδέψει προς χώρες της Ε.Ε με Ουκρανικό.
Σιγουρα, ο καθενας εχει το fetish του.Εγώ τις κατατάσσω βάσει μήκους ποδιών και όχι βάσει μεγέθους βυζιών.Αν και οι βυζομανείς με έχουν προβληματίσει.Αν έχεις π.χ. μία 1.75 με DD και μία 1.85 με C,ο βυζομανής λέει να προτιμήσεις την πρώτη ενώ εγώ προκρίνω τη δεύτερη.Είναι θέμα γούστου στην τελική.
Αν βάλουμε και τις κωλάρες στην εξίσωση δυσκολεύει ο ιδανικός συνδυασμός.Προσωπικά θυσιάζω σε βυζιά,κώλο για να πετύχω μήκος ποδιών,άλλοι κάνουν το αντίθετο.Να τα έχεις όλα είναι αδύνατο εκτός αν τα σκας σε άλλα μεγέθη.Αν θες και φάτσα εντάξει,τότε περνάς σε άλλη κατηγορία εξόδου εντελώς.
Μην ψαρωνεις, δεν ειναι τοσο δυσκολη γλωσσα οπως φανταζει στην αρχη.Με ενδιαφέρει η Γερμανία, αλλά κολλάω στη γλώσσα που δεν την μιλάω καλά. Τι γαμημένη γλώσσα, ρε πούστη μου... Εσύ τα πας καλά στα γερμανικά;
τι συνδιασμός είναι αυτός φίλε? σαν να λες μου αρέσει η κάντιλακ και το φίατ600Σιγουρα, ο καθενας εχει το fetish του.
Μου αρεσουν υπερβολικα τα chubby fat teen (απο 60kg μεχρι 80kg) και τα skinny girls (περιπου 40kg μεχρι 47kg)