Νέα

Σπόνσορινγκ-σεξοτουρισμός στην Ουκρανία

• Μέλος που άνοιξε το νήμα Kman2
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 29K
  • Εμφανίσεις 1M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 3 άτομα (0 μέλη και 3 επισκέπτες)

Sokol.Ndreu

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
14 Μαρ 2021
Like
1.419
Πόντοι
216
ΚΜΑΝ, σκεφτομαι και εγω να κανω μια αλβανικη επελαση. Να δουμε αν η πραγματικη βαλκανικη ανωτεροτητα πηγαζει στην Ελλαδα η στην Αλβανια.

Εγγρ.
9 Μαρ 2008
Κριτικές
4
Like
16.688
Πόντοι
3.936
Λούφα και παραλλαγή το σκηνικό :tooth:

Κι όμως είναι πραγματική ιστορία, το μόνο που άλλαξα είναι η χρονολογία που συνέβη...

ΚΜΑΝ, σκεφτομαι και εγω να κανω μια αλβανικη επελαση. Να δουμε αν η πραγματικη βαλκανικη ανωτεροτητα πηγαζει στην Ελλαδα η στην Αλβανια.

Κάτσε καλά μωρή αλβανίδα σουρλουλού, μου θες να συγκριθείς και με τον Άρχοντα...:babycry:

Sokol.Ndreu

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
14 Μαρ 2021
Like
1.419
Πόντοι
216
Κι όμως είναι πραγματική ιστορία, το μόνο που άλλαξα είναι η χρονολογία που συνέβη...

Κάτσε καλά μωρή αλβανίδα σουρλουλού, μου θες να συγκριθείς και με τον Άρχοντα...:babycry:
πως να συγκριθω, δεν εχω τοσα για να με μαδησουν τοσο.

εγω παντως στελνω ανοιχτη προταση/προσκληση, πως ο αλβανος μπορει να ριξει παραπανω κασερι και οτι χωρις κασερι μπορει να ριξει παραπανω μουνια

Εγγρ.
9 Μαρ 2008
Κριτικές
4
Like
16.688
Πόντοι
3.936
πως να συγκριθω, δεν εχω τοσα για να με μαδησουν τοσο.

εγω παντως στελνω ανοιχτη προταση/προσκληση, πως ο αλβανος μπορει να ριξει παραπανω κασερι και οτι χωρις κασερι μπορει να ριξει παραπανω μουνια

Πρόσεχε μη στραμπουλήξεις κάνα αστράγαλο και πέσεις με τα μούτρα στα φρέζα αλβανογυριστρούλα...:tooth::tooth::tooth:

ειπαμε μορφωμενος γκει αλβανος.

σοκολα-Ερβις.png

Sokol.Ndreu

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
14 Μαρ 2021
Like
1.419
Πόντοι
216
Πρόσεχε μη στραμπουλήξεις κάνα αστράγαλο και πέσεις με τα μούτρα στα φρέζα αλβανογυριστρούλα...:tooth::tooth::tooth:

σοκολα-Ερβις.png
ρε μαλακα, ψαξε λιγο τα ποστ μου, καπου εγραψα στο ραουπαου

οτι ειμαι αντρας στον πειραια και αδερφη στη λεωφορο (και σε παρενθεση το εγραψα οτι ηταν για σενα)

οριστε μαρτυραω χωρις ξυλο.
Η ανάρτηση συγχωνεύτηκε αυτόματα:

τροβαδουρε δεν ειναι ιδιο το νημα χωρις τον Μητσακλα :confused: :(
γενικα το μπου εχει πεσει επιπεδο, πολλοι φυγανε

Εγγρ.
9 Μαρ 2008
Κριτικές
4
Like
16.688
Πόντοι
3.936
OP
OP
K

Kman2

Σπουδαίος
Εγγρ.
18 Ιουλ 2010
Κριτικές
1
Like
14.002
Πόντοι
2.606
Εγώ τις κατατάσσω βάσει μήκους ποδιών και όχι βάσει μεγέθους βυζιών.Αν και οι βυζομανείς με έχουν προβληματίσει.Αν έχεις π.χ. μία 1.75 με DD και μία 1.85 με C,ο βυζομανής λέει να προτιμήσεις την πρώτη ενώ εγώ προκρίνω τη δεύτερη.Είναι θέμα γούστου στην τελική.
Αν βάλουμε και τις κωλάρες στην εξίσωση δυσκολεύει ο ιδανικός συνδυασμός.Προσωπικά θυσιάζω σε βυζιά,κώλο για να πετύχω μήκος ποδιών,άλλοι κάνουν το αντίθετο.Να τα έχεις όλα είναι αδύνατο εκτός αν τα σκας σε άλλα μεγέθη.Αν θες και φάτσα εντάξει,τότε περνάς σε άλλη κατηγορία εξόδου εντελώς.

Τελευταία τροποποίηση:

Kalogero

Σεβαστός
Εγγρ.
27 Δεκ 2020
Like
3.696
Πόντοι
1.706
Για να δούμε πώς θα τα κανονίσω.Σκέφτομαι να κάνω κόλπο γκρόσσο.Παίζουν αρκετοί δυνατοί συνδυασμοί.
Τι παιχνίδι παίζεις αυτόν τον καιρό; Εννοώ αν ψάχνεις μέσω σόσιαλ, αν οργανώνεις τη βάση δεδομένων με τις παλιές και τέτοια. Έβγαλες πλάνο για το καλοκαίρι ή βλέποντας και κάνοντας;

ave.

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
10 Νοε 2020
Like
2.837
Πόντοι
456
Τι παιχνίδι παίζεις αυτόν τον καιρό; Εννοώ αν ψάχνεις μέσω σόσιαλ, αν οργανώνεις τη βάση δεδομένων με τις παλιές και τέτοια. Έβγαλες πλάνο για το καλοκαίρι ή βλέποντας και κάνοντας;
Για το καλοκαιρι ας τις γκομενες να αγχωνονται για το ποιος θα τις παει διακοπες σε μουρατο μερος να ανεβασουν υλικο στο ινστα.. Ο αρχοντας απλα θα επιλεξει μεχρι τοτε

OP
OP
K

Kman2

Σπουδαίος
Εγγρ.
18 Ιουλ 2010
Κριτικές
1
Like
14.002
Πόντοι
2.606
Εχω ένα μεικτό σύστημα όπως πάντα.Δεν οργανώνω ποτέ τίποτα λεπτομερώς από πριν,αφήνω πάντα ποσοστό ελευθερίας για να κινούμαι επί του εδάφους.Συνήθως τα κανονίζω όλα οριστικά τελευταία στιγμή συχνά τη μέρα αναχώρησης.Και πάλι δε μου αρέσει το πρόγραμμα,θέλω δράση επί του εδάφους,απρόβλεπτο,αδρεναλίνη,περιπέτεια κι έτσι.Τώρα είναι πολλά τα leads,η επιλογή είναι ένα πρόβλημα.
Η Ουκρανία με τον Covid και τις απειλές πολέμου εκ Ρωσίας ανέβηκε πάλι εντυπωσιακά στο γκομενικό μέτωπο.Περιμένω θεαματικό αποτέλεσμα.

Τελευταία τροποποίηση:

Kalogero

Σεβαστός
Εγγρ.
27 Δεκ 2020
Like
3.696
Πόντοι
1.706
Τώρα είναι πολλά τα leads,η επιλογή είναι ένα πρόβλημα.
Μια ζωή με γρίφους μιλάς, ρε kman...
Για να είναι πολλά τα leads θα πρέπει να δουλεύεις πολύ στο ιντερνέτ, φαντάζομαι.

OP
OP
K

Kman2

Σπουδαίος
Εγγρ.
18 Ιουλ 2010
Κριτικές
1
Like
14.002
Πόντοι
2.606
Εχω μικτα leads.Παλια,νέα,απο live,internet κτλ.Δεν κολλάω με μια μέθοδο,μια χώρα κτλ.Τα αφηνω ολα ανοιχτά.Εχω τώρα π.χ.Ρωσιδες,Ουκρανεζες,Λευκορρωσιδες έτοιμες και πρέπει να ζυγισω την κατάσταση.Που αλλάζει συνέχεια βέβαια.

Kalogero

Σεβαστός
Εγγρ.
27 Δεκ 2020
Like
3.696
Πόντοι
1.706
Εχω μικτα leads.Παλια,νέα,απο live,internet κτλ.Δεν κολλάω με μια μέθοδο,μια χώρα κτλ.Τα αφηνω ολα ανοιχτά.Εχω τώρα π.χ.Ρωσιδες,Ουκρανεζες,Λευκορρωσιδες έτοιμες και πρέπει να ζυγισω την κατάσταση.Που αλλάζει συνέχεια βέβαια.
Με ενδιαφέρει η Γερμανία, αλλά κολλάω στη γλώσσα που δεν την μιλάω καλά. Καταφέρνω να συνεννοούμαι με πολύ απλές προτάσεις. Σαν χώρα είναι πολύ καλή περίπτωση για τα δικά μου τα πλάνα, γιατί τις γκόμενες τις τραβάει η περιοχή μου. Προσπαθώ να βελτιώσω τα γερμανικά μου με το duolingo και με πιάνει αποθάρρυνση. Τι γαμημένη γλώσσα, ρε πούστη μου... Εσύ τα πας καλά στα γερμανικά;

riderer

Μέλος
Εγγρ.
6 Αυγ 2006
Like
6
Πόντοι
1
Γνωστή μου Ουκρανη, καλή στις πίπες, έφτασε χτες Κύπρο. Νομίζω απευθείας πτήση, αλλιώς μέσω Πολωνίας γιατί ξέρω ότι μένει και εκεί για κάποιο διάστημα

Έχει ευρωπαϊκό διαβατήριο;Γιατί η δική μου δεν μπορεί να ταξιδέψει προς χώρες της Ε.Ε με Ουκρανικό.

xenitemenos

Μέγας
Εγγρ.
14 Οκτ 2018
Κριτικές
15
Like
11.854
Πόντοι
3.846
Έχει ευρωπαϊκό διαβατήριο;Γιατί η δική μου δεν μπορεί να ταξιδέψει προς χώρες της Ε.Ε με Ουκρανικό.
Παντρεμένη με Κυπραιο. ?
Αλλά θεωρείται απλά κάτοικος Κύπρου, δεν έχει διαβατήριο.

Αλλά ξέρω ότι επίσημα έρχονται Ουκρανοί στην Κύπρο και ως τουρίστες. Είναι θέμα συμφωνιών.
Εσύ μιλάς για Ελλάδα ότι δεν μπορεί η δικιά σου να πετάξει;

Anderssen_

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
31 Ιουλ 2013
Like
3.139
Πόντοι
506
Εγώ τις κατατάσσω βάσει μήκους ποδιών και όχι βάσει μεγέθους βυζιών.Αν και οι βυζομανείς με έχουν προβληματίσει.Αν έχεις π.χ. μία 1.75 με DD και μία 1.85 με C,ο βυζομανής λέει να προτιμήσεις την πρώτη ενώ εγώ προκρίνω τη δεύτερη.Είναι θέμα γούστου στην τελική.
Αν βάλουμε και τις κωλάρες στην εξίσωση δυσκολεύει ο ιδανικός συνδυασμός.Προσωπικά θυσιάζω σε βυζιά,κώλο για να πετύχω μήκος ποδιών,άλλοι κάνουν το αντίθετο.Να τα έχεις όλα είναι αδύνατο εκτός αν τα σκας σε άλλα μεγέθη.Αν θες και φάτσα εντάξει,τότε περνάς σε άλλη κατηγορία εξόδου εντελώς.
Σιγουρα, ο καθενας εχει το fetish του.

Μου αρεσουν υπερβολικα τα chubby fat teen (απο 60kg μεχρι 80kg) και τα skinny girls (περιπου 40kg μεχρι 47kg)

Anderssen_

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
31 Ιουλ 2013
Like
3.139
Πόντοι
506
Με ενδιαφέρει η Γερμανία, αλλά κολλάω στη γλώσσα που δεν την μιλάω καλά. Τι γαμημένη γλώσσα, ρε πούστη μου... Εσύ τα πας καλά στα γερμανικά;
Μην ψαρωνεις, δεν ειναι τοσο δυσκολη γλωσσα οπως φανταζει στην αρχη.

Αξιζει να ασχοληθεις γιατι ειναι αθωα κοριτσακια κ ανταποκρινονται στο καμακι......

Prince Belozersky

Σεβαστός
Εγγρ.
18 Μαρ 2021
Like
3.995
Πόντοι
1.706
Σιγουρα, ο καθενας εχει το fetish του.

Μου αρεσουν υπερβολικα τα chubby fat teen (απο 60kg μεχρι 80kg) και τα skinny girls (περιπου 40kg μεχρι 47kg)
τι συνδιασμός είναι αυτός φίλε? σαν να λες μου αρέσει η κάντιλακ και το φίατ600

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom