Σίγουρα είναι μαλκία αλλά όλοι για μια μαλακία είμαστε εδώ μέσα.Το να στελνεις λεφτα μεσω νετ, σε μουνια που δε ξερεις, εστω και 5 ευρω ειναι μαλακια.
Πας εκει, γαμας, και μετα αν θες να στειλεις πακετο στηριξης στελνεις
You are using an out of date browser. It may not display this or other websites correctly.
You should upgrade or use an alternative browser.
You should upgrade or use an alternative browser.
Σπόνσορινγκ-σεξοτουρισμός στην Ουκρανία
- Μέλος που άνοιξε το νήμα Kman2
- Ημερομηνία ανοίγματος
- Απαντήσεις 29K
- Εμφανίσεις 1M
- Tagged users Καμία
- Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 3 άτομα (0 μέλη και 3 επισκέπτες)
Sokol.Ndreu
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 14 Μαρ 2021
- Like
- 1.419
- Πόντοι
- 216
Ονειρικη η ζωη του σπονσορα, αλλα καποια στιγμη η θα πρεπει να ανεβουν τα πακετα σου η να τα παρατησεις.Τώρα είμαι κοντά στα 6000 καθαρά το μήνα.Αλλά δε συγκρίνεται η φάση με την εποχή που ήταν ανοιχτά τα μουνολίβαδα.Χωρίς τις εκδρομές αποταμιεύεις μεν αλλά σε πιάνει και η Γερμανία νιώθεις τη μαυρίλα.Με τις εκδρομές και τα γκομενάκια νιώθεις σαν άρχων,ούτε που καταλαβαίνεις πού βρίσκεσαι.
Παίρνεις 5 μέρες άδειας,κολλάς και δύο ΣΚ και έχεις 9 μέρες.Με 30 νόμιμες το μήνα έχεις πρακτικά 50 μέρες το χρόνο για εκδρομές που φτάνουν φυσικά.
Λογικα επενδυσεις θα ανεβουν πιο γρηγορα απο το μισθο σου
dCorso
Μέγας
- Εγγρ.
- 8 Μαΐ 2015
- Κριτικές
- 33
- Like
- 7.355
- Πόντοι
- 4.746
Ονειρικη η ζωη του σπονσορα
Συνημμένα
Sokol.Ndreu
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 14 Μαρ 2021
- Like
- 1.419
- Πόντοι
- 216
Που εισαι ρε κορσο, και μου την ελεγε ο τροβαδουρος???
dCorso
Μέγας
- Εγγρ.
- 8 Μαΐ 2015
- Κριτικές
- 33
- Like
- 7.355
- Πόντοι
- 4.746
Ειπα να κανω λιγο παυση.. Αν και δεν μπορω να γραφω για κρυφους οικους και στουντιο.. Για να μην τα καψω..Που εισαι ρε κορσο, και μου την ελεγε ο τροβαδουρος???
Τροβαδούρος
Μέγας
- Εγγρ.
- 9 Μαρ 2008
- Κριτικές
- 4
- Like
- 16.688
- Πόντοι
- 3.936
Τεράστιος Κμαν!!!
Βγάζει 6.000 τον μήνα, ζει αρχοντικά ως μπον βιβερ ενώ κάποια ναυάγια κάνουν 2 δουλειές δουλεύοντας 12-15 ώρες την μέρα για να μαζέψουν με το ζόρι 1.5οο...και βγάζουν χολή...
Βγάζει 6.000 τον μήνα, ζει αρχοντικά ως μπον βιβερ ενώ κάποια ναυάγια κάνουν 2 δουλειές δουλεύοντας 12-15 ώρες την μέρα για να μαζέψουν με το ζόρι 1.5οο...και βγάζουν χολή...
dCorso
Μέγας
- Εγγρ.
- 8 Μαΐ 2015
- Κριτικές
- 33
- Like
- 7.355
- Πόντοι
- 4.746
Τώρα είμαι κοντά στα 6000 καθαρά το μήνα.Αλλά δε συγκρίνεται η φάση με την εποχή που ήταν ανοιχτά τα μουνολίβαδα.Χωρίς τις εκδρομές αποταμιεύεις μεν αλλά σε πιάνει και η Γερμανία νιώθεις τη μαυρίλα.Με τις εκδρομές και τα γκομενάκια νιώθεις σαν άρχων,ούτε που καταλαβαίνεις πού βρίσκεσαι.
Παίρνεις 5 μέρες άδειας,κολλάς και δύο ΣΚ και έχεις 9 μέρες.Με 30 νόμιμες το μήνα έχεις πρακτικά 50 μέρες το χρόνο για εκδρομές που φτάνουν φυσικά.
Συνημμένα
Τροβαδούρος
Μέγας
- Εγγρ.
- 9 Μαρ 2008
- Κριτικές
- 4
- Like
- 16.688
- Πόντοι
- 3.936
Δύο δουλειές, πεταχτό γαμήσι σε μπουρδελάκι , 6 ώρες ύπνο και ξανά μανά.....
Sokol.Ndreu
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 14 Μαρ 2021
- Like
- 1.419
- Πόντοι
- 216
6 χιλιαρικα το μηνα καθαρα ειναι 11+ το μηνα.Τεράστιος Κμαν!!!
και δεν ειναι καν αρχιαφεντικο. Τι μαλακιες λεω για αλβανικη ανωτεροτητα
ΚΜΑΝ ειναι και μπονους μεσα? θα μας τρελανεις αρχοντα
dCorso
Μέγας
- Εγγρ.
- 8 Μαΐ 2015
- Κριτικές
- 33
- Like
- 7.355
- Πόντοι
- 4.746
6 χιλιαρικα το μηνα καθαρα ειναι 11+ το μηνα.
και δεν ειναι καν αρχιαφεντικο. Τι μαλακιες λεω για αλβανικη ανωτεροτητα
ΚΜΑΝ ειναι και μπονους μεσα? θα μας τρελανεις αρχοντα
6 χιλιαρικα στην γερμανια δεν παιρνει ουτε νευροχειρουργος με εφημεριες, αλλα παιρνει ο κατμαν που κουβαλα πτωματα στο νεκροτομειο σε ενα ξεχασμενο χωριο της γερμανιας, οκ'
Sokol.Ndreu
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 14 Μαρ 2021
- Like
- 1.419
- Πόντοι
- 216
Γιατι οχι, στο Μπου ολα γινονται6 χιλιαρικα στην γερμανια δεν παιρνει ουτε νευροχειρουργος με εφημεριες, αλλα παιρνει ο κατμαν που κουβαλα πτωματα στο νεκροτομειο σε ενα ξεχασμενο χωριο της γερμανιας, οκ'
brabus67
Σπουδαίος
- Εγγρ.
- 9 Οκτ 2010
- Like
- 13.696
- Πόντοι
- 2.606
Από όλα έχει ο μπαξές αυτού του σάιτ ....Καλησπέρα σας,
Έχω βρει ένα Ουκρανάκι από ένα σαιτ ψιλοκαλό γκομενάκι 22 χρονών. Λέει ότι ζει σε ένα γκαράζ και ότι δεν έχει να φάει. Μου ζητησε βοήθεια στα ίσια και της ειπα οκ αλλά θα μου στείλεις γυμνές φωτογραφίες. Έτσι και έγινε , εγώ της στέλνω κατι πεντάευρα και αυτη μου στέλενει φώτο. Μέτα όμως μου έστειλε και ένα βίντεο που οντως ήταν σε ένα γκαράζ και φαινόταν ταλαιπορημένη. Αρχισε να μου ζηταει λεφτα γιατί χρωσταει λεει το νοικι και κάτι τέτοια. Εγω της έλεγα να μου στείλει φωτογραφιες και την ρωτούσα αν κάνει καλές πιπες και αυτη μου έλεγε ποσο δυστηχησμένη είναι και πόσο καλός ειμαι που της στέλνω λεφτά. Της είπα να ρθει Έλλάδα και ότι θα τα πληρώσω όλα και μου είπε οκ. Μου έκανε εντύπωση ότι μου ζητουσε 10ε και εγώ της έλεγα να μου στειλει 2 φωτογραφίες και αρνουνταν λέγοντας ότι δεν θέλει και ότι δεν είναι σε φάση να το κάνει. Ε καλά πόσο δύσκολο ήταν για αυτην να μου στείλει 2 φωτο για 10ε ; Καμία παρόμοια εμπειρία;
Τροβαδούρος
Μέγας
- Εγγρ.
- 9 Μαρ 2008
- Κριτικές
- 4
- Like
- 16.688
- Πόντοι
- 3.936
Για να κάνει κάποιος δυο δουλειές στην Ελλάδα ( μαγκιά του βέβαια, στην εργατικότητα βγάζω καπέλο ) σημαίνει πως οι δουλειές είναι του ποδαριού, αλλιώς αν η πρώτη δουλειά ήταν σοβαρή με καλές απολαβές θα τον κάλυπτε και δεν θα χρειαζόταν να τραβά κουπί στην γαλέρα όλη μέρα.
Εφιάλτες με τον Κμαν και τα 6.000 βλέπουν τα ναυάγια....
Sokol.Ndreu
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 14 Μαρ 2021
- Like
- 1.419
- Πόντοι
- 216
εγω τυπε οταν ημουν αλβανος, ετσι ημουν και 2 και 3 δουλειεςΓια να κάνει κάποιος δυο δουλειές στην Ελλάδα ( μαγκιά του βέβαια, στην εργατικότητα βγάζω καπέλο ) σημαίνει πως οι δουλειές είναι του ποδαριού, αλλιώς αν η πρώτη δουλειά ήταν σοβαρή με καλές απολαβές θα τον κάλυπτε και δεν θα χρειαζόταν να τραβά κουπί στην γαλέρα όλη μέρα.
μαστορι, χορος,γυμναστηρια,ζιγκολο χαμηλου μπατζετ
μετα οταν βγηκαν τα καρτια και εγινα ελληνας αρχιζα να καθαριζω 6.2 με τα μπονους
Τροβαδούρος
Μέγας
- Εγγρ.
- 9 Μαρ 2008
- Κριτικές
- 4
- Like
- 16.688
- Πόντοι
- 3.936
Με λίγα λόγια ο Έλληνας είναι ο αλβανός του μέλλοντος...εγω τυπε οταν ημουν αλβανος, ετσι ημουν και 2 και 3 δουλειες
μαστορι, χορος,γυμναστηρια,ζιγκολο χαμηλου μπατζετ
μετα οταν βγηκαν τα καρτια και εγινα ελληνας αρχιζα να καθαριζω 6.2 με τα μπονους
Sokol.Ndreu
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 14 Μαρ 2021
- Like
- 1.419
- Πόντοι
- 216
ο πετυχημενος αλβανος.Με λίγα λόγια ο Έλληνας είναι ο αλβανός του μέλλοντος...
γιατι υπαρχουν και πολλοι που μεινανε στις παλιες τεχνες (κλεψιμο κοτας, μεγαλωμα κορταριων, κλπ)
Τροβαδούρος
Μέγας
- Εγγρ.
- 9 Μαρ 2008
- Κριτικές
- 4
- Like
- 16.688
- Πόντοι
- 3.936
Το 77 στο φυλάκιο Κατταβιάς στη Ρόδο φίλος μου Κρητικός έκλεβε τα κουδούνια προβάτων από κοντινό μαντρί για να τα φορέσει στα δικά του...και σ'αυτό πρώτοι ήμασταν...ο πετυχημενος αλβανος.
γιατι υπαρχουν και πολλοι που μεινανε στις παλιες τεχνες (κλεψιμο κοτας, μεγαλωμα κορταριων, κλπ)
Sokol.Ndreu
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 14 Μαρ 2021
- Like
- 1.419
- Πόντοι
- 216
χαχαχαχααχ μια δουλεια ειχαμε, και σε αυτη μας προλαβαν δηλαδηΤο 77 στο φυλάκιο Κατταβιάς στη Ρόδο φίλος μου Κρητικός έκλεβε τα κουδούνια προβάτων από κοντινό μαντρί για να τα φορέσει στα δικά του...και σ'αυτό πρώτοι ήμασταν...
Τροβαδούρος
Μέγας
- Εγγρ.
- 9 Μαρ 2008
- Κριτικές
- 4
- Like
- 16.688
- Πόντοι
- 3.936
Να τον βλέπεις να κάνει σάλτο από τα 5 μέτρα και να το πιάνει κεφαλοκλείδωμα, με μια κίνηση του έκοβε λαρύγγι με μαχαιράκι για τα χόρτα, ύστερα φούσκωμα να ξεπετσιάσει και σε χρόνο ντε τε οφτό ...αλβανοί και τ'αρχίδια μου...χαχαχαχααχ μια δουλεια ειχαμε, και σε αυτη μας προλαβαν δηλαδη
Παρόμοια θέματα
- Απαντήσεις
- 5K
- Εμφανίσεις
- 176K
- Απαντήσεις
- 30
- Εμφανίσεις
- 4K
- Απαντήσεις
- 27
- Εμφανίσεις
- 2K
- Απαντήσεις
- 4
- Εμφανίσεις
- 5K
- Απαντήσεις
- 6
- Εμφανίσεις
- 2K
Stories
Νέο!Danaemagicgirls: Από απόψε και μέχρι δευτέρα ξημερώματα θα είμαι διαθέσιμη στο @magicgirls.tv
Για ιδιαίτερα γούστα ή αν δεν με βρισκεις στείλε μου personal message στο προφίλ μου
Υγρά φιλιά
Για ιδιαίτερα γούστα ή αν δεν με βρισκεις στείλε μου personal message στο προφίλ μου
Υγρά φιλιά