Νέα

Σπόνσορινγκ-σεξοτουρισμός στην Ουκρανία

• Μέλος που άνοιξε το νήμα Kman2
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 29K
  • Εμφανίσεις 1M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 6 άτομα (0 μέλη και 6 επισκέπτες)

Νίο

Μέγας
Εγγρ.
24 Ιουν 2018
Κριτικές
6
Like
11.334
Πόντοι
3.936

Συνημμένα

• isisgaymanexecution.jpg
    isisgaymanexecution.jpg
    552,9 KB · Εμφανίσεις: 117
  • b694fce0136344d1fd90d82b15605bc1.jpg
    b694fce0136344d1fd90d82b15605bc1.jpg
    47,3 KB · Εμφανίσεις: 114

Theoharis(2)

Μέλος
Εγγρ.
20 Δεκ 2020
Like
533
Πόντοι
21
δυο εμβολια εχουμε προς το παρον φιφερ και αστρα ζενεκα.
περιμενουμε τσονσον τον μαιο και καναμε παραγγελιες σπουτνικ.
αλλα το σπουτνικ σκοπιμα καθυστερα η ευρωπαικη ενωση να δωσει αδεια.
ειναι και τα μετρα κατα της ρωσιας τωρα εμποδιο.

Skeptic

Μέλος
Εγγρ.
20 Ιαν 2020
Like
62
Πόντοι
1
Να μην ανησυχείτε.
Τωρα που θα ξαναγίνει πολεμος στην ουκρανία θα φτηνύνουν παιρετέρω οι ουκρανέζες.

Chris_12

Μέλος
Εγγρ.
4 Απρ 2021
Like
8
Πόντοι
0
Καλησπέρα σας,

Έχω βρει ένα Ουκρανάκι από ένα σαιτ ψιλοκαλό γκομενάκι 22 χρονών. Λέει ότι ζει σε ένα γκαράζ και ότι δεν έχει να φάει. Μου ζητησε βοήθεια στα ίσια και της ειπα οκ αλλά θα μου στείλεις γυμνές φωτογραφίες. Έτσι και έγινε , εγώ της στέλνω κατι πεντάευρα και αυτη μου στέλενει φώτο. Μέτα όμως μου έστειλε και ένα βίντεο που οντως ήταν σε ένα γκαράζ και φαινόταν ταλαιπορημένη. Αρχισε να μου ζηταει λεφτα γιατί χρωσταει λεει το νοικι και κάτι τέτοια. Εγω της έλεγα να μου στείλει φωτογραφιες και την ρωτούσα αν κάνει καλές πιπες και αυτη μου έλεγε ποσο δυστηχησμένη είναι και πόσο καλός ειμαι που της στέλνω λεφτά. Της είπα να ρθει Έλλάδα και ότι θα τα πληρώσω όλα και μου είπε οκ. Μου έκανε εντύπωση ότι μου ζητουσε 10ε και εγώ της έλεγα να μου στειλει 2 φωτογραφίες και αρνουνταν λέγοντας ότι δεν θέλει και ότι δεν είναι σε φάση να το κάνει. Ε καλά πόσο δύσκολο ήταν για αυτην να μου στείλει 2 φωτο για 10ε ; Καμία παρόμοια εμπειρία;

ΝΑΣΟΣ ΑΘΑΝΑΣΙΑΔΗΣ

Γλομπεο-Μύστης
Εγγρ.
26 Ιαν 2016
Κριτικές
49
Like
22.893
Πόντοι
24.596
Οριστε ρε Ναυαγια,σας εφτιαξα παλι:wanker:

Φρεσκος Μονσελας,σημερινος 08 Απριλη:alivedick:

Οποιος θελει τον φερνω σε επαφη:smoke:
:confused::confused::confused:
ΜΟΝΣΕΛΑΣ 1_page-0001.jpg

Συνημμένα

• ΜΟΝΣΕΛΑΣ 2_page-0001.jpg
    ΜΟΝΣΕΛΑΣ 2_page-0001.jpg
    1 MB · Εμφανίσεις: 33
  • ΜΟΝΣΕΛΑΣ 3_page-0001.jpg
    ΜΟΝΣΕΛΑΣ 3_page-0001.jpg
    1 MB · Εμφανίσεις: 38
  • ΜΟΝΣΕΛΑΣ 4_page-0001.jpg
    ΜΟΝΣΕΛΑΣ 4_page-0001.jpg
    967,1 KB · Εμφανίσεις: 40

Sokol.Ndreu

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
14 Μαρ 2021
Like
1.419
Πόντοι
216
Α ρε ΚΜΑΝ σε σακάτεψε ο κορόνας

μπαίναμε,βλέπαμε τις αλογισιες ουκρανικές μουνες σου και πλέον ουδέν νεότερο από το ανατολικό μέτωπο

καταστροφα

Δ

Διαγραμμένο μέλος 199414

Επισκέπτης
Καλησπέρα σας,

Έχω βρει ένα Ουκρανάκι από ένα σαιτ ψιλοκαλό γκομενάκι 22 χρονών. Λέει ότι ζει σε ένα γκαράζ και ότι δεν έχει να φάει. Μου ζητησε βοήθεια στα ίσια και της ειπα οκ αλλά θα μου στείλεις γυμνές φωτογραφίες. Έτσι και έγινε , εγώ της στέλνω κατι πεντάευρα και αυτη μου στέλενει φώτο. Μέτα όμως μου έστειλε και ένα βίντεο που οντως ήταν σε ένα γκαράζ και φαινόταν ταλαιπορημένη. Αρχισε να μου ζηταει λεφτα γιατί χρωσταει λεει το νοικι και κάτι τέτοια. Εγω της έλεγα να μου στείλει φωτογραφιες και την ρωτούσα αν κάνει καλές πιπες και αυτη μου έλεγε ποσο δυστηχησμένη είναι και πόσο καλός ειμαι που της στέλνω λεφτά. Της είπα να ρθει Έλλάδα και ότι θα τα πληρώσω όλα και μου είπε οκ. Μου έκανε εντύπωση ότι μου ζητουσε 10ε και εγώ της έλεγα να μου στειλει 2 φωτογραφίες και αρνουνταν λέγοντας ότι δεν θέλει και ότι δεν είναι σε φάση να το κάνει. Ε καλά πόσο δύσκολο ήταν για αυτην να μου στείλει 2 φωτο για 10ε ; Καμία παρόμοια εμπειρία;
Προσεχε!!!
Θα σου ζηταει συνεχως λεφτα...

Chris_12

Μέλος
Εγγρ.
4 Απρ 2021
Like
8
Πόντοι
0
OP
OP
K

Kman2

Σπουδαίος
Εγγρ.
18 Ιουλ 2010
Κριτικές
1
Like
14.002
Πόντοι
2.606
Για να δούμε.Ετοιμάζω ολική επαναφορά σε 3 εβδομάδες στα μουνολίβαδα κορωνοιού επιτρέποντος βέβαια.Μόνο μην εισβάλει καμιά Ρωσία και γυρίσουμε Ρώσοι πολίτες.

fun_tou_bou

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
21 Μαρ 2021
Κριτικές
8
Like
895
Πόντοι
366
Για να δούμε.Ετοιμάζω ολική επαναφορά σε 3 εβδομάδες στα μουνολίβαδα κορωνοιού επιτρέποντος βέβαια.Μόνο μην εισβάλει καμιά Ρωσία και γυρίσουμε Ρώσοι πολίτες.
Kman πάντα το χα απορία τη δουλειά είναι αυτή στη γερμανία που σου επιτρέπει κάθε τρεις και λιγό να λείπεις.Και μιλάω προ καραντίνας που σχεδόν βδομάδα παρά βδομάδα ελείπες 4-5 μέρες κάθε φορά στα μουνολίβαδα.δε θέλω να μου πεις τη δουλειά κάνεις,απλά σε θαυμάζω που υπάρχουν τέτοιες δουλειές που παίρνεις 4-5 χιλιάρικα και λείπεις τις μισές μέρες του χρόνου.respect και για την πορνοζωή που κάνεις στα 45.πολλοί θα ήθελαν να ναι στη θέση σου

xenitemenos

Μέγας
Εγγρ.
14 Οκτ 2018
Κριτικές
15
Like
11.854
Πόντοι
3.846
Καλησπέρα σας,

Στο βίντεο φαίνεται η ίδια η κοπέλα;
Δηλαδή εμφανίζεται ζωντανά να μιλάει;

Αν όχι, μάλλον κάποιος τύπος είναι από πίσω, έφτιαξε ολόκληρο σενάριο και σου στέλνει φωτός από άλλες γκόμενες για τσάμπα φράγκα.

Sokol.Ndreu

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
14 Μαρ 2021
Like
1.419
Πόντοι
216
Kman πάντα το χα απορία τη δουλειά είναι αυτή στη γερμανία που σου επιτρέπει κάθε τρεις και λιγό να λείπεις.Και μιλάω προ καραντίνας που σχεδόν βδομάδα παρά βδομάδα ελείπες 4-5 μέρες κάθε φορά στα μουνολίβαδα.δε θέλω να μου πεις τη δουλειά κάνεις,απλά σε θαυμάζω που υπάρχουν τέτοιες δουλειές που παίρνεις 4-5 χιλιάρικα και λείπεις τις μισές μέρες του χρόνου.respect και για την πορνοζωή που κάνεις στα 45.πολλοί θα ήθελαν να ναι στη θέση σου
υπερβολες λες για μισες μερες του χρονου.

Ο ΚΜΑΝ (επειδη σε καποια κρατιδια παει και με την ηλικια) χτυπαει βασει νομου 30-35 μερες το χρονο, χωρις αργιες μεσα. Αν βαλεις οτι προφανως και απο περσι του εμειναν μερες (λογω κορονα) και θα τις περασε φετος, παιζει να χτυπησει καμια 40 μερες αδειας φετος.

Αυτα για καποιους ασχετους που του λενε οτι ειναι στο κατεργο. Και αυτα που λεω ειναι για οποιαδηποτε δουλεια, οχι για περιπτωσεις που μπορει να πηρε εξτρα μερες, λογω υπερωριων κλπ

Sokol.Ndreu

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
14 Μαρ 2021
Like
1.419
Πόντοι
216
Το να στελνεις λεφτα μεσω νετ, σε μουνια που δε ξερεις, εστω και 5 ευρω ειναι μαλακια.

Πας εκει, γαμας, και μετα αν θες να στειλεις πακετο στηριξης στελνεις

• Like
Αντιδράσεις: dCorso
OP
OP
K

Kman2

Σπουδαίος
Εγγρ.
18 Ιουλ 2010
Κριτικές
1
Like
14.002
Πόντοι
2.606
Τώρα είμαι κοντά στα 6000 καθαρά το μήνα.Αλλά δε συγκρίνεται η φάση με την εποχή που ήταν ανοιχτά τα μουνολίβαδα.Χωρίς τις εκδρομές αποταμιεύεις μεν αλλά σε πιάνει και η Γερμανία νιώθεις τη μαυρίλα.Με τις εκδρομές και τα γκομενάκια νιώθεις σαν άρχων,ούτε που καταλαβαίνεις πού βρίσκεσαι.
Παίρνεις 5 μέρες άδειας,κολλάς και δύο ΣΚ και έχεις 9 μέρες.Με 30 νόμιμες το μήνα έχεις πρακτικά 50 μέρες το χρόνο για εκδρομές που φτάνουν φυσικά.

fun_tou_bou

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
21 Μαρ 2021
Κριτικές
8
Like
895
Πόντοι
366
Τώρα είμαι κοντά στα 6000 καθαρά το μήνα.Αλλά δε συγκρίνεται η φάση με την εποχή που ήταν ανοιχτά τα μουνολίβαδα.Χωρίς τις εκδρομές αποταμιεύεις μεν αλλά σε πιάνει και η Γερμανία νιώθεις τη μαυρίλα.Με τις εκδρομές και τα γκομενάκια νιώθεις σαν άρχων,ούτε που καταλαβαίνεις πού βρίσκεσαι.
Παίρνεις 5 μέρες άδειας,κολλάς και δύο ΣΚ και έχεις 9 μέρες.Με 30 νόμιμες το μήνα έχεις πρακτικά 50 μέρες το χρόνο για εκδρομές που φτάνουν φυσικά.
Οκ,ωραίος

Chris_12

Μέλος
Εγγρ.
4 Απρ 2021
Like
8
Πόντοι
0
Στο βίντεο φαίνεται η ίδια η κοπέλα;
Δηλαδή εμφανίζεται ζωντανά να μιλάει;

Αν όχι, μάλλον κάποιος τύπος είναι από πίσω, έφτιαξε ολόκληρο σενάριο και σου στέλνει φωτός από άλλες γκόμενες για τσάμπα φράγκα.
Ναι η ίδια είναι. Την βρήκα σε ένα dating site και είναι αυτη. Δεν φαινεται να υπάρχει κάτι οργανομένο.

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom