Νίο
Μέγας
- Εγγρ.
- 24 Ιουν 2018
- Κριτικές
- 6
- Like
- 11.334
- Πόντοι
- 3.936
Aν σε καταλάβουν κρυφο αδέλφω οι φίλοι σου οι Ταλιμπάν.. Να τι σε περιμένειΜε έπιασε απελπισία, με άφησε ο Χασάν αγάμητο 2 μέρες..
Aν σε καταλάβουν κρυφο αδέλφω οι φίλοι σου οι Ταλιμπάν.. Να τι σε περιμένειΜε έπιασε απελπισία, με άφησε ο Χασάν αγάμητο 2 μέρες..
Μα ειναι " καλα " παιδια...αχαχαχαχαχαχ δεν κανουν τετοια πραγματα!!!!Aν σε καταλάβουν κρυφο αδέλφω οι φίλοι σου οι Ταλιμπάν.. Να τι σε περιμένει
Με καταλάβαν ότι είμαι κρυφο αδέλφω οι φίλοι μου οι Ταλιμπάν.. Ωχ τι με περιμένει
Ιδου η " αλληλεγγυη " που τοσο πολυ προωθειτε
Θα'θελα ενα σχολιο εδω ...
Προσεχε!!!Καλησπέρα σας,
Έχω βρει ένα Ουκρανάκι από ένα σαιτ ψιλοκαλό γκομενάκι 22 χρονών. Λέει ότι ζει σε ένα γκαράζ και ότι δεν έχει να φάει. Μου ζητησε βοήθεια στα ίσια και της ειπα οκ αλλά θα μου στείλεις γυμνές φωτογραφίες. Έτσι και έγινε , εγώ της στέλνω κατι πεντάευρα και αυτη μου στέλενει φώτο. Μέτα όμως μου έστειλε και ένα βίντεο που οντως ήταν σε ένα γκαράζ και φαινόταν ταλαιπορημένη. Αρχισε να μου ζηταει λεφτα γιατί χρωσταει λεει το νοικι και κάτι τέτοια. Εγω της έλεγα να μου στείλει φωτογραφιες και την ρωτούσα αν κάνει καλές πιπες και αυτη μου έλεγε ποσο δυστηχησμένη είναι και πόσο καλός ειμαι που της στέλνω λεφτά. Της είπα να ρθει Έλλάδα και ότι θα τα πληρώσω όλα και μου είπε οκ. Μου έκανε εντύπωση ότι μου ζητουσε 10ε και εγώ της έλεγα να μου στειλει 2 φωτογραφίες και αρνουνταν λέγοντας ότι δεν θέλει και ότι δεν είναι σε φάση να το κάνει. Ε καλά πόσο δύσκολο ήταν για αυτην να μου στείλει 2 φωτο για 10ε ; Καμία παρόμοια εμπειρία;
Προσεχε!!!
Θα σου ζηταει συνεχως λεφτα...
ε καλά κατί πεντάευρα της στέλνω. Έχεις καμιά παρόμοια εμπειρία φίλε;Προσεχε!!!
Θα σου ζηταει συνεχως λεφτα...
Kman πάντα το χα απορία τη δουλειά είναι αυτή στη γερμανία που σου επιτρέπει κάθε τρεις και λιγό να λείπεις.Και μιλάω προ καραντίνας που σχεδόν βδομάδα παρά βδομάδα ελείπες 4-5 μέρες κάθε φορά στα μουνολίβαδα.δε θέλω να μου πεις τη δουλειά κάνεις,απλά σε θαυμάζω που υπάρχουν τέτοιες δουλειές που παίρνεις 4-5 χιλιάρικα και λείπεις τις μισές μέρες του χρόνου.respect και για την πορνοζωή που κάνεις στα 45.πολλοί θα ήθελαν να ναι στη θέση σουΓια να δούμε.Ετοιμάζω ολική επαναφορά σε 3 εβδομάδες στα μουνολίβαδα κορωνοιού επιτρέποντος βέβαια.Μόνο μην εισβάλει καμιά Ρωσία και γυρίσουμε Ρώσοι πολίτες.
Στο βίντεο φαίνεται η ίδια η κοπέλα;Καλησπέρα σας,
Έχω βρει ένα Ουκρανάκι από ένα σαιτ ψιλοκαλό γκομενάκι 22 χρονών. Λέει ότι ζει σε ένα γκαράζ και ότι δεν έχει να φάει. Μου ζητησε βοήθεια στα ίσια και της ειπα οκ αλλά θα μου στείλεις γυμνές φωτογραφίες. Έτσι και έγινε , εγώ της στέλνω κατι πεντάευρα και αυτη μου στέλενει φώτο. Μέτα όμως μου έστειλε και ένα βίντεο που οντως ήταν σε ένα γκαράζ και φαινόταν ταλαιπορημένη. Αρχισε να μου ζηταει λεφτα γιατί χρωσταει λεει το νοικι και κάτι τέτοια. Εγω της έλεγα να μου στείλει φωτογραφιες και την ρωτούσα αν κάνει καλές πιπες και αυτη μου έλεγε ποσο δυστηχησμένη είναι και πόσο καλός ειμαι που της στέλνω λεφτά. Της είπα να ρθει Έλλάδα και ότι θα τα πληρώσω όλα και μου είπε οκ. Μου έκανε εντύπωση ότι μου ζητουσε 10ε και εγώ της έλεγα να μου στειλει 2 φωτογραφίες και αρνουνταν λέγοντας ότι δεν θέλει και ότι δεν είναι σε φάση να το κάνει. Ε καλά πόσο δύσκολο ήταν για αυτην να μου στείλει 2 φωτο για 10ε ; Καμία παρόμοια εμπειρία;
υπερβολες λες για μισες μερες του χρονου.Kman πάντα το χα απορία τη δουλειά είναι αυτή στη γερμανία που σου επιτρέπει κάθε τρεις και λιγό να λείπεις.Και μιλάω προ καραντίνας που σχεδόν βδομάδα παρά βδομάδα ελείπες 4-5 μέρες κάθε φορά στα μουνολίβαδα.δε θέλω να μου πεις τη δουλειά κάνεις,απλά σε θαυμάζω που υπάρχουν τέτοιες δουλειές που παίρνεις 4-5 χιλιάρικα και λείπεις τις μισές μέρες του χρόνου.respect και για την πορνοζωή που κάνεις στα 45.πολλοί θα ήθελαν να ναι στη θέση σου
Οκ,ωραίοςΤώρα είμαι κοντά στα 6000 καθαρά το μήνα.Αλλά δε συγκρίνεται η φάση με την εποχή που ήταν ανοιχτά τα μουνολίβαδα.Χωρίς τις εκδρομές αποταμιεύεις μεν αλλά σε πιάνει και η Γερμανία νιώθεις τη μαυρίλα.Με τις εκδρομές και τα γκομενάκια νιώθεις σαν άρχων,ούτε που καταλαβαίνεις πού βρίσκεσαι.
Παίρνεις 5 μέρες άδειας,κολλάς και δύο ΣΚ και έχεις 9 μέρες.Με 30 νόμιμες το μήνα έχεις πρακτικά 50 μέρες το χρόνο για εκδρομές που φτάνουν φυσικά.
Ναι η ίδια είναι. Την βρήκα σε ένα dating site και είναι αυτη. Δεν φαινεται να υπάρχει κάτι οργανομένο.Στο βίντεο φαίνεται η ίδια η κοπέλα;
Δηλαδή εμφανίζεται ζωντανά να μιλάει;
Αν όχι, μάλλον κάποιος τύπος είναι από πίσω, έφτιαξε ολόκληρο σενάριο και σου στέλνει φωτός από άλλες γκόμενες για τσάμπα φράγκα.