Νέα

Σπόνσορινγκ-σεξοτουρισμός στην Ουκρανία

• Μέλος που άνοιξε το νήμα Kman2
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 29K
  • Εμφανίσεις 1M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 7 άτομα (0 μέλη και 7 επισκέπτες)

Sokol.Ndreu

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
14 Μαρ 2021
Like
1.419
Πόντοι
216
Να τον βλέπεις να κάνει σάλτο από τα 5 μέτρα και να το πιάνει κεφαλοκλείδωμα, με μια κίνηση του έκοβε λαρύγγι με μαχαιράκι για τα χόρτα, ύστερα φούσκωμα να ξεπετσιάσει και σε χρόνο ντε τε οφτό ...αλβανοί και τ'αρχίδια μου...:headbang2::rockon::rockon::headbang2:
αυτο ειναι τεχνη, μαλακες ερασιτεχνες ειμαστε

Εγγρ.
9 Μαρ 2008
Κριτικές
4
Like
16.676
Πόντοι
3.936
και εχεις τωρα το μαλακα το Σοκολ να σου λεει οτι γαμαει μουνια.
Τι να πεις ρε σοκολά...ο τύπος ξεκώλιαζε κατσίκια στα χειμαδιά, το κόλπο έλεγε είναι να τους δένεις τα πίσω ποδάρια για να μην σε κλωτσούν.... :confused: :confused: :confused:

brabus67

Σπουδαίος
Εγγρ.
9 Οκτ 2010
Like
14.204
Πόντοι
2.606
Το 77 στο φυλάκιο Κατταβιάς στη Ρόδο φίλος μου Κρητικός έκλεβε τα κουδούνια προβάτων από κοντινό μαντρί για να τα φορέσει στα δικά του...και σ'αυτό πρώτοι ήμασταν... :confused: :confused: :confused:
Τι να πεις ρε σοκολά...ο τύπος ξεκώλιαζε κατσίκια στα χειμαδιά, το κόλπο έλεγε είναι να τους δένεις τα πίσω ποδάρια για να μην σε κλωτσούν.... :confused: :confused: :confused:
Την ώρα που τα γαμας τυπε ;

brabus67

Σπουδαίος
Εγγρ.
9 Οκτ 2010
Like
14.204
Πόντοι
2.606
Εγγρ.
9 Μαρ 2008
Κριτικές
4
Like
16.676
Πόντοι
3.936
Την ώρα που τα γαμας τυπε ;
Όχι, όταν πλενόντουσαν μαζί αγκαλιά στην γούρνα.... :confused: :confused: :confused:
14440266-7111085-image-a-38_1559809483637.jpg

Sokol.Ndreu

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
14 Μαρ 2021
Like
1.419
Πόντοι
216
αχ και να μη το ξεραμε τοσα χρονια

riderer

Μέλος
Εγγρ.
6 Αυγ 2006
Like
6
Πόντοι
1
Εγώ θέλω να ταξιδέψω στο Κίεβο τον Απρίλιο. Τι θα αντιμετωπίσω? Τι πρέπει να κάνω για να επιστρέψω χωρίς καραντίνα? Δεν έχω εμβολιαστεί. Αυτό ως δεδομένο.
Pcr 72 ωρών και ιδιωτική ασφάλεια ότι θα καλύψει τη νοσηλεία σου σε περίπτωση που νοσήσεις με covid.

Δεν εχει καραντινα.Μπήκαν σε αυστηρό lock down που σημαίνει ότι το μόνο που μπορείς να κάνεις είναι βολτα με τα πόδια ή ταξί.Ολα τα μαγαζιά κλπ ειναι κλειστά.Επίσης δεν εχει απευθείας πτήσεις.Θα σου πάρει πολλές ώρες να πας είτε μέσω Ολλανδίας είτε μέσω Τουρκίας.Οι απευθείας πτήσεις με Ryanair δεν εκτελούνται ποτέ.Ουτε οι μεσημεριανές της KLM.Αυτά προς το παρόν.

Δ

Διαγραμμένο μέλος 199414

Επισκέπτης
Παντως κινηση στους δρομους υπαρχει κανονικα...
Μιλαω για δυτικο μερος της Ουκρανιας,κοντα στα συνορα με Σλοβακια...
10 το βραδυ κι εξω γινονταν ο χαμος αποψε...

Εμεις εδω....

ΜΕΣΑ ΓΙΑΤΙ ΕΧΟΥΜΕ ΤΗΝ ΙΔΙΟΤΡΟΠΗ ΓΕΡΟΝΤΟΚΟΡΗ την κορονα....

Sad_man

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
7 Αυγ 2017
Like
3.712
Πόντοι
606
Παντως κινηση στους δρομους υπαρχει κανονικα...
Μιλαω για δυτικο μερος της Ουκρανιας,κοντα στα συνορα με Σλοβακια...
10 το βραδυ κι εξω γινονταν ο χαμος αποψε...

Εμεις εδω....

ΜΕΣΑ ΓΙΑΤΙ ΕΧΟΥΜΕ ΤΗΝ ΙΔΙΟΤΡΟΠΗ ΓΕΡΟΝΤΟΚΟΡΗ την κορονα....

Κι εδώ γινόταν χαμός μέχρι τις 10 ρε τύπε,ποια η διαφορά; :grin:

xenitemenos

Μέγας
Εγγρ.
14 Οκτ 2018
Κριτικές
15
Like
11.866
Πόντοι
3.846
Pcr 72 ωρών και ιδιωτική ασφάλεια ότι θα καλύψει τη νοσηλεία σου σε περίπτωση που νοσήσεις με covid.

Δεν εχει καραντινα.Μπήκαν σε αυστηρό lock down που σημαίνει ότι το μόνο που μπορείς να κάνεις είναι βολτα με τα πόδια ή ταξί.Ολα τα μαγαζιά κλπ ειναι κλειστά.Επίσης δεν εχει απευθείας πτήσεις.Θα σου πάρει πολλές ώρες να πας είτε μέσω Ολλανδίας είτε μέσω Τουρκίας.Οι απευθείας πτήσεις με Ryanair δεν εκτελούνται ποτέ.Ουτε οι μεσημεριανές της KLM.Αυτά προς το παρόν.
Γνωστή μου Ουκρανη, καλή στις πίπες, έφτασε χτες Κύπρο. Νομίζω απευθείας πτήση, αλλιώς μέσω Πολωνίας γιατί ξέρω ότι μένει και εκεί για κάποιο διάστημα.

Kyriakos29

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
3 Ιαν 2021
Like
2.107
Πόντοι
456
Γνωστή μου Ουκρανη, καλή στις πίπες, έφτασε χτες Κύπρο. Νομίζω απευθείας πτήση, αλλιώς μέσω Πολωνίας γιατί ξέρω ότι μένει και εκεί για κάποιο διάστημα.
Καλή Ουκρανή στις πίπες μόνο με πολωνική επιρροή.Άρα δένει το σενάριο της Πολωνίας:tooth:

Kyriakos29

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
3 Ιαν 2021
Like
2.107
Πόντοι
456
Να τον βλέπεις να κάνει σάλτο από τα 5 μέτρα και να το πιάνει κεφαλοκλείδωμα, με μια κίνηση του έκοβε λαρύγγι με μαχαιράκι για τα χόρτα, ύστερα φούσκωμα να ξεπετσιάσει και σε χρόνο ντε τε οφτό ...αλβανοί και τ'αρχίδια μου...:headbang2::rockon::rockon::headbang2:
Λούφα και παραλλαγή το σκηνικό :tooth:

OP
OP
K

Kman2

Σπουδαίος
Εγγρ.
18 Ιουλ 2010
Κριτικές
1
Like
14.002
Πόντοι
2.606
Για να δούμε πώς θα τα κανονίσω.Σκέφτομαι να κάνω κόλπο γκρόσσο.Παίζουν αρκετοί δυνατοί συνδυασμοί.

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom