Anderssen_
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 31 Ιουλ 2013
- Like
- 3.139
- Πόντοι
- 506
Παραξενο, αλλα ετσι ειναι.τι συνδιασμός είναι αυτός φίλε? σαν να λες μου αρέσει η κάντιλακ και το φίατ600
Παραξενο, αλλα ετσι ειναι.τι συνδιασμός είναι αυτός φίλε? σαν να λες μου αρέσει η κάντιλακ και το φίατ600
Ναι,αλλά τι να κάνω που οι Γερμανίδες προτιμούν εξηντάρηδες για γαμιάδες?Just kidding.Απλά υπάρχει μεγάλη σύγκρουση κουλτούρας με τις Δυτικές,άλλος πλανήτης σε σχέση με Σλάβες.Με ενδιαφέρει η Γερμανία, αλλά κολλάω στη γλώσσα που δεν την μιλάω καλά. Καταφέρνω να συνεννοούμαι με πολύ απλές προτάσεις. Σαν χώρα είναι πολύ καλή περίπτωση για τα δικά μου τα πλάνα, γιατί τις γκόμενες τις τραβάει η περιοχή μου. Προσπαθώ να βελτιώσω τα γερμανικά μου με το duolingo και με πιάνει αποθάρρυνση. Τι γαμημένη γλώσσα, ρε πούστη μου... Εσύ τα πας καλά στα γερμανικά;
Γερμανία εκτός του κμαν είναι γεμάτη και με πολλά άλλα ναυάγιαΓερμανία είναι γεμάτη από τέτοια teens, τουλάχιστον όταν είχα ανεβεί πρώτη φορά Στουτγάρδη ήταν γεμάτη, πολλές από αυτές γκοθ.
Ναυάγια αγαμητοι γειά χαρά
Επειδή δεν γαματε που δεν γαματε προσέξτε όσοι παν κατά λάθος Ουκρανία
Έγινε χοντρό σκηνικό Οδησσο
Απαγωγή βασανιστήρια δύο μηνών σε Έλληνες
600χιλ τους κλέψανε και τους έκαιγαν με σιδερο
Οι Γκομενες είναι αδιάφορες για τους τοπικούςΤί καναν οι μαλάκες,την πέσαν σε καμια γκόμενα μαφιόζου;
οχι,η ιδια η γυναικα του μπαρπα μια 35 τα σχεδιασε ολα.Τί καναν οι μαλάκες,την πέσαν σε καμια γκόμενα μαφιόζου;
μην σου τυχει,απο το πρωι που το διαβασα ακομα τρεμω απο τον φοβο.Ναυάγια αγαμητοι γειά χαρά
В Одессе держали в заложниках и пытали 2-х граждан Греции (видео) - Афинские Новости
В Одессе арестованы преступники, которые похитили 2-х граждан Греции и в течение 2-х месяцев с помощью пыток, угроз убийством и психологического давления на потерпевших смогли завладеть 600 тысячами евро и шестью квартирами в элитных районах Одессы. В феврале 2021 преступная группа лиц незаконно...tinyurl.comΗ ανάρτηση συγχωνεύτηκε αυτόματα:
έτσι είναι ο δρόμος της πορδομετανάστευσης είναι στρωμένος μ 'αγκάθια...μην σου τυχει,απο το πρωι που το διαβασα ακομα τρεμω απο τον φοβο.
εχω παθει τοσα εκει και ξερω τι φοβο περασαν τα παιδεια αυτα.
ειναι ασχημο να εισαι εκει η να μενεις και να ζεις με φοβο.
ακομα και εγω μετα την τελευταια ληστεια πριν 2 καλοκαιρια 10 μερες
περπατουσα συνοδεια με δεκα ατομα να παω 40 μετρα απο το κεντρο στο σπιτι!
σκεψου οτι ελληνας μονιμος χρονια απο τον φοβο που ειδε παραμορφωμενο
το πρωσωπο μου απο τις σιδερογροθιες φοβωταν και ζητουσε και αυτος συνοδεια!
ειναι ασχημη εμπειρια,οκ εγω δεν πονεσα και αλλες φωρες ενω εφαγα πολυ ξυλο
που δεν εβλεπα απο τα σπρει δεν παθαινα γρατσουνια,αντε καμια διασειση.
αλλος στην θεση μου θα τον σκοτωναν.τον φοβο ειχα γιατι αυτοι κρατανε μαχαιρια
οπλα και ειναι πολλοι.ακομα και αιμοφυρτος με ενα ματι τους κυνηγησα ζαλισμενος
αλλα σταματησα στα φωτα που περνουσαν τα αυτοκινητα.
ο μικρος ειναι σε σοκ ασχημο,κριμα πολυ λυπηθηκα.
αν ημουν εκει δεν θα τους αφηνα μονους και συνεχεια αστυνομια μαζι τους.
αυτες τις μερες μεχρι να φυγουν σιγουρα θα φρουρουντε.
αυριο θα ξερω περισοτερα αλλα δεν θα μπορω να τα μοιραστω εδω
οσα μαθω απο τον θειο μου,ελπιζω να ειμαιι κατανοητος.
να μην βρεθει ποτε κανεις στιν θεση τους.περασμενη εβδομαδα πυροβολησαν
ενα που εχει κατασκευαστικη εταιρια ουκρανο,μαλλον οι μπραβοι του τον ληστεψαν.
οτι παθετε εκει ειναι φυσιολογικο
Καμια κατσικα σαν Αλβανος που εισαι και πολυ σου πεφτει....ΚΜΑΝ, σκεφτομαι και εγω να κανω μια αλβανικη επελαση. Να δουμε αν η πραγματικη βαλκανικη ανωτεροτητα πηγαζει στην Ελλαδα η στην Αλβανια.
Για εξηγησε λιγο περισσοτερο,τι εχει συμβει εδω...Ναυάγια αγαμητοι γειά χαρά
В Одессе держали в заложниках и пытали 2-х граждан Греции (видео) - Афинские Новости
В Одессе арестованы преступники, которые похитили 2-х граждан Греции и в течение 2-х месяцев с помощью пыток, угроз убийством и психологического давления на потерпевших смогли завладеть 600 тысячами евро и шестью квартирами в элитных районах Одессы. В феврале 2021 преступная группа лиц незаконно...tinyurl.comΗ ανάρτηση συγχωνεύτηκε αυτόματα:
Ιατρικα πειραματα απο ομαδα Ουκρανων (φαση a la Δρ. Μεγκελε)Για εξηγησε λιγο περισσοτερο,τι εχει συμβει εδω...
Δοξα τω θεω εχουμε αρκετες χοντρες!Γερμανία είναι γεμάτη από τέτοια teens, τουλάχιστον όταν είχα ανεβεί πρώτη φορά Στουτγάρδη ήταν γεμάτη
τους δυο που συνελαβαν ουκρανος ο ενας ο δευτερος καυκασιος γεωργιανος μοιαζει.Ιατρικα πειραματα απο ομαδα Ουκρανων (φαση a la Δρ. Μεγκελε)
Στο πλαισιο των πειραματων μεταξυ αλλων: Αντιδραση της πλατης σε πυρωμενο σιδερο, ηλεκτροσοκ στην κοιλιακη περιοχη και πολλαπλα taekwando kicks κυριως στο προσωπο
Για να δούμε πώς θα τα κανονίσω.Σκέφτομαι να κάνω κόλπο γκρόσσο.Παίζουν αρκετοί δυνατοί συνδυασμοί.