You are using an out of date browser. It may not display this or other websites correctly.
You should upgrade or use an alternative browser.
You should upgrade or use an alternative browser.
Σπόνσορινγκ-σεξοτουρισμός στην Ουκρανία
- Μέλος που άνοιξε το νήμα Kman2
- Ημερομηνία ανοίγματος
- Απαντήσεις 29K
- Εμφανίσεις 1M
- Tagged users Καμία
- Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 4 άτομα (0 μέλη και 4 επισκέπτες)
Άχθος Αρούρης
Ανώτατος
- Εγγρ.
- 7 Απρ 2021
- Κριτικές
- 65
- Like
- 20.390
- Πόντοι
- 14.936
Η ανάρτηση συγχωνεύτηκε αυτόματα:
Prince Belozersky
Σεβαστός
- Εγγρ.
- 18 Μαρ 2021
- Like
- 3.995
- Πόντοι
- 1.706
ο αρχηγός τα έχει τετρακόσια, δεν δίνει ποτέ στόχο δεν συναναστρέφεται με κανέναν εκτός από τα μωρά, καταστρώνει τελευταία στιγμή τις καταδρομές για να μην αφήσει περιθώριο χρονικό να καταστρώσουν σχέδια εναντίον του, δεν δίνει πληροφορίες της στιγμής παρά γράφει εκ των υστέρων πάντα για να μην δίνει στόχο τo current location του.Πάντως ο αρχηγός τόσες φορές που έχει πάει Κίεβο,δεν έχει πει ποτέ ότι τον λήστεψαν ή τον παρακολουθούσαν.Και κάνει μπαμ ότι είναι ξένος με λεφτά επάνω του.Μήπως μόνο αν πας γυρεύοντας μπλέκεις;
Και ένα σωρό άλλα αντίμετρα.
Άχθος Αρούρης
Ανώτατος
- Εγγρ.
- 7 Απρ 2021
- Κριτικές
- 65
- Like
- 20.390
- Πόντοι
- 14.936
αλλο ηθελα να στειλω αλλο εστειλα πουτανα ολα.anyway
raopau
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 14 Δεκ 2012
- Like
- 22.097
- Πόντοι
- 5.006
νομιζω το χεσιμο σε καδους ειναι μια καλη τακτικη για να μην δινεις στοχο σε επιδοξους ληστες τυπε...Πάντως ο αρχηγός τόσες φορές που έχει πάει Κίεβο,δεν έχει πει ποτέ ότι τον λήστεψαν ή τον παρακολουθούσαν.Και κάνει μπαμ ότι είναι ξένος με λεφτά επάνω του.Μήπως μόνο αν πας γυρεύοντας μπλέκεις;
Sad_man
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 7 Αυγ 2017
- Like
- 3.712
- Πόντοι
- 606
ο αρχηγός τα έχει τετρακόσια, δεν δίνει ποτέ στόχο δεν συναναστρέφεται με κανέναν εκτός από τα μωρά, καταστρώνει τελευταία στιγμή τις καταδρομές για να μην αφήσει περιθώριο χρονικό να καταστρώσουν σχέδια εναντίον του, δεν δίνει πληροφορίες της στιγμής παρά γράφει εκ των υστέρων πάντα για να μην δίνει στόχο τo current location του.
Βασικά απ'ότι έχει πει,μόνο απ'τις πουτάνες κινδυνεύει να του ξαφρίσουν λεφτά απ'το πορτοφόλι
Prince Belozersky
Σεβαστός
- Εγγρ.
- 18 Μαρ 2021
- Like
- 3.995
- Πόντοι
- 1.706
αυτά δεν περνάνε στην Πετρούπολη, την τρέμει την παλίτσιγια εκεί. Δεν θέλει να ξαναλέει ότι "τράκαρε με τραίνο" όπως την προηγούμενη φορά που τον περιλάβανε στο τμήμα.νομιζω το χεσιμο σε καδους ειναι μια καλη τακτικη για να μην δινεις στοχο σε επιδοξους ληστες τυπε...
Kyriakos29
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 3 Ιαν 2021
- Like
- 2.107
- Πόντοι
- 456
Η αλήθεια είναι πως τα 600κ και τα 6 διαμερίσματα πήγαν να φαγωθούν από την Ουκρανή που είχε νταλαβέρια ο τύπος λίγο πιο ...άκομψα σε σχέση με Ελλάδα που γίνεται μέσω γάμου.
midas69
Σπουδαίος
- Εγγρ.
- 22 Φεβ 2012
- Like
- 11.920
- Πόντοι
- 2.406
Γκλοκ είναι αρνητής κοβιντ οπότε θα ξαναπάει όπως κ να χειεκπληκτικό. Μέχρι και μεταβίβαση 6 διαμερίσματα υπέγραψαν. Ο γκλοκ χάρης θα κάνει 30 χρόνια να ξαναπατήσει εκεί.
Prince Belozersky
Σεβαστός
- Εγγρ.
- 18 Μαρ 2021
- Like
- 3.995
- Πόντοι
- 1.706
ούτε τη φωτογραφία του δεν στέλνει οδησσό ξανά.Γκλοκ είναι αρνητής κοβιντ οπότε θα ξαναπάει όπως κ να χει
Prince Belozersky
Σεβαστός
- Εγγρ.
- 18 Μαρ 2021
- Like
- 3.995
- Πόντοι
- 1.706
Χάρη αν μπορείς μάθε πως έφτασε στα ίχνη η αστυνομία. Αν και δύο μήνες δεν είναι και ιδιαίτερα σύντομα, εντούτοις κατέληξε επιτυχώς. Έχει ενδιαφέρον να μάθουμε πως ξεκίνησε πως φτάσανε στα ίχνη κλπ.
Παίρνει μεγάλο ρίσκο την ώρα του καμακιού. Ποτέ δεν ξέρεις ποιος άλλος διεκδικεί ταυτόχρονα αυτήν που προσπαθείς να καμακώσεις και τι είδους άνθρωπος είναι ή σε ποια κατάσταση βρίσκεται πχ μεθυσμένος. Κάποτε μπορεί να συμβεί το δυσάρεστο.Πάντως ο αρχηγός τόσες φορές που έχει πάει Κίεβο,δεν έχει πει ποτέ ότι τον λήστεψαν ή τον παρακολουθούσαν.Και κάνει μπαμ ότι είναι ξένος με λεφτά επάνω του.Μήπως μόνο αν πας γυρεύοντας μπλέκεις;
Απλά δεν κάθεται πολύ και δεν δίνει στόχο.
urlauber
Σεβαστός
- Εγγρ.
- 16 Νοε 2015
- Κριτικές
- 1
- Like
- 4.543
- Πόντοι
- 1.706
Ακριβως οπως τα λεει ο χαρης ο λεοντας ειναι.
Τελευταια φορά που πηγα ιγκογνιτο με ληστευανε καθε φορα που εβγαινα απο το διαμερισμα.
Με ληστευαν στον δρόμο, στο πεζοδρομιο, στα εστιατορια, χαμος.
Πιστολιδια αλα κλιντ ηστγουντ.
Στο μαρκετ απεναντι πηγαινα ερποντας λογω τα πιστολιδια επειδής.
Ακου μια συνηθισμενη παρασκευη στην οδησσο.
Βγαινω απο το διαμερισμα, με ληστευουν στην εξοδο
Τρεχω στο ατμ, βγαζω λεφτα ,καπακι με ληστευουν κατι παιδακια που πηγαιναν σχολικη εκδρομή. Μου βγαλαν οπλο ,τι να εκανα??
Ξαναμπαινω ατμ, βγαζω λεφτα, παω εστιατοριο, με βλεπουν , βγαζει ο σερβιτορος χατζαρα, μου παιρνει τα λεφτα.
Ξαναμανα ατμ, βγαινω εξω ,κοιταζω δεξια κ αριστερα, λεω δε γαμιεται, παω μακντοναλτ.
Μολις παραγγελνω τραβαει η πωλήτρια περιστροφο.
Αντε παλι ατμ.
Λεω δε γαμιεται, δεν ξαναβγαινω εξω απο το διαμερισμα. Κοιταζω απο το ματακι της πορτας κ βλεπω καμμια εικοσαρια υποπτες φατσες. Αναμεσα τους κ μαμαδες με καροτσακια κ μωρα.
Εφυγα αεροδρομιο με συνοδεια σεκιουριτυ.
Στο τσεκ ιν την ειδα υποπτη. Της λεω στα ρωσικα "ασε τις μαλακιεζ μη σου γαμη...." .
Με κοιταζει εντονα δωδεκατεσσερα δευτερολεπτα.
Μου δινει το εισητηριο.
Απο τοτες κλεινω διαμερισμα με ατμ μεσα.
Τελευταια φορά που πηγα ιγκογνιτο με ληστευανε καθε φορα που εβγαινα απο το διαμερισμα.
Με ληστευαν στον δρόμο, στο πεζοδρομιο, στα εστιατορια, χαμος.
Πιστολιδια αλα κλιντ ηστγουντ.
Στο μαρκετ απεναντι πηγαινα ερποντας λογω τα πιστολιδια επειδής.
Ακου μια συνηθισμενη παρασκευη στην οδησσο.
Βγαινω απο το διαμερισμα, με ληστευουν στην εξοδο
Τρεχω στο ατμ, βγαζω λεφτα ,καπακι με ληστευουν κατι παιδακια που πηγαιναν σχολικη εκδρομή. Μου βγαλαν οπλο ,τι να εκανα??
Ξαναμπαινω ατμ, βγαζω λεφτα, παω εστιατοριο, με βλεπουν , βγαζει ο σερβιτορος χατζαρα, μου παιρνει τα λεφτα.
Ξαναμανα ατμ, βγαινω εξω ,κοιταζω δεξια κ αριστερα, λεω δε γαμιεται, παω μακντοναλτ.
Μολις παραγγελνω τραβαει η πωλήτρια περιστροφο.
Αντε παλι ατμ.
Λεω δε γαμιεται, δεν ξαναβγαινω εξω απο το διαμερισμα. Κοιταζω απο το ματακι της πορτας κ βλεπω καμμια εικοσαρια υποπτες φατσες. Αναμεσα τους κ μαμαδες με καροτσακια κ μωρα.
Εφυγα αεροδρομιο με συνοδεια σεκιουριτυ.
Στο τσεκ ιν την ειδα υποπτη. Της λεω στα ρωσικα "ασε τις μαλακιεζ μη σου γαμη...." .
Με κοιταζει εντονα δωδεκατεσσερα δευτερολεπτα.
Μου δινει το εισητηριο.
Απο τοτες κλεινω διαμερισμα με ατμ μεσα.
Kyriakos29
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 3 Ιαν 2021
- Like
- 2.107
- Πόντοι
- 456
Έχω την εντύπωση πως «αγκάθια» όπως το εν λόγω περιστατικό δεν είναι για τους ταπεινούς φτωχούς πορνομετανάστες μας, αλλά για τους οικονομικά επιτυχείς οι οποίοι διαθέτουν και μια σοβαρή περιουσία προς ...απαλλοτρίωση.έτσι είναι ο δρόμος της πορδομετανάστευσης είναι στρωμένος μ 'αγκάθια...
Τελευταία τροποποίηση:
Sad_man
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 7 Αυγ 2017
- Like
- 3.712
- Πόντοι
- 606
Παίρνει μεγάλο ρίσκο την ώρα του καμακιού. Ποτέ δεν ξέρεις ποιος άλλος διεκδικεί ταυτόχρονα αυτήν που προσπαθείς να καμακώσεις και τι είδους άνθρωπος είναι ή σε ποια κατάσταση βρίσκεται πχ μεθυσμένος. Κάποτε μπορεί να συμβεί το δυσάρεστο.
Απλά δεν κάθεται πολύ και δεν δίνει στόχο.
Του την πέφτανε οι μεθυσμένοι σβέρκοι στα κλαμπ της Πολωνίας που τους καμάκωνε τις γκόμενες,αλλά ένας βαλκάνιος δε μασάει
Εγώ καταλαβαίνω και πότε με παρακολουθούνε οπότε ξεφεύγω γρήγορα.Γενικά πρέπει να είσαι αεικίνητος να μη μένεις στο ίδιο μέρος πολύ και να μη δείχνεις πολύ ματσωμένος.Γενικά να μη φοράς ακριβά πράγματα και να είσαι διακριτικός.Επίσης να σπας τα λεφτά σε διάφορα σημεία με τα περισσότερα πάνω σου για να τα ελέγχεις,να μην μπαίνεις στο μετρό,να αποφεύγεις το συνωστισμό και να κυκλοφορείς μόνο κέντρο που έχει αστυνομία,να μη φεύγεις ποτέ εκτός κέντρου.Να μην πίνεις πολύ και να μην περπατάς πιωμένος,να παίρνεις πάντα ταξί.Να μην κάνεις μεγάλη κατανάλωση σε μαγαζιά και εστιατόρια.Να μη μείνεις ούτε λεπτό παραπάνω στο αεροδρόμιο από όσο χρειάζεται.Και πολλά άλλα.Κυρίως θέλει awareness.Τα κλεφτρόνια κοζάρουν συνέχεια άμα δουν αδυναμία κτλ,είναι έτοιμα να μπουκάρουν.Οσο μεγαλώνω διαπιστώνω οτι τραβάω όλο και περισσότερο την προσοχή.ο αρχηγός τα έχει τετρακόσια, δεν δίνει ποτέ στόχο δεν συναναστρέφεται με κανέναν εκτός από τα μωρά, καταστρώνει τελευταία στιγμή τις καταδρομές για να μην αφήσει περιθώριο χρονικό να καταστρώσουν σχέδια εναντίον του, δεν δίνει πληροφορίες της στιγμής παρά γράφει εκ των υστέρων πάντα για να μην δίνει στόχο τo current location του.
Κίεβο σε μερικά διαμερίσματα που έχω μείνει οι πόρτες είχαν σημεία διάρρηξης και είχαν τοποθετήσει δεύτερες και τρίτες εσωτερικές πόρτες.
Τελευταία τροποποίηση:
Οντως οι πουτάνες σε κλέβουν πολύ εύκολα,είναι απίστευτα γρήγορες.Ετσι και κάνεις λάθος και αφήσεις λεφτά σε βαλίτσα ή συρτάρι όταν πας για ντους θα κάνουν φτερά σε dt.Μου έτυχε τρεις φορές,τη μία την τσάκωσα πριν φύγει,την άλλη τις κατάλαβα αλλά δεν τις πρόλαβα και την άλλη δεν ήμουνα εντελώς σίγουρος οτι είχε σουφρώσει ένα 100ευρο.Βασικά απ'ότι έχει πει,μόνο απ'τις πουτάνες κινδυνεύει να του ξαφρίσουν λεφτά απ'το πορτοφόλι
Γενικά όμως είναι πάντα πιθανό με όλες για αυτό μετά τους πούτσους όταν πάω ντους παίρνω το παντελόνι με το πορτοφόλι μαζί.Αφήνω μικροποσά σε τοπικό νόμισμα πίσω.
Πολωνία αυτό είναι ένα πρόβλημα πράγματι μπορεί να φας ξυλίκι αν ο ντόπιος δε γουστάρει να την πέφτεις σε Πολωνέζες.Και οι Πολωνοί παίζουν ξύλο μεταξύ τους δεν έχει να κάνει οτι είσαι ξένος.Και ντόπιος να είσαι θα σε δείρει.Του την πέφτανε οι μεθυσμένοι σβέρκοι στα κλαμπ της Πολωνίας που τους καμάκωνε τις γκόμενες,αλλά ένας βαλκάνιος δε μασάει
Το πρόβλημα Πολωνία είναι οτι τα high end clubs είναι ελάχιστα οπότε μπαίνουν όλοι,δεν υπάρχει σοβαρή πόρτα,άρα και οι φασαρίες είναι πιθανές.Ουκρανία που είναι πιο ακριβή η είσοδος και παίζει πόρτα,οι πιθανότητες να φας ξυλίκι στο κλαμπ είναι ελάχιστες έως μηδαμινές.Εκτός βέβαια αν πας σε κάτι τελείως λαικά,φτηνά στα προάστια με ντόπιους μεθύστακες μέσα οπότε πας γυρεύοντας.
midas69
Σπουδαίος
- Εγγρ.
- 22 Φεβ 2012
- Like
- 11.920
- Πόντοι
- 2.406
Ο αρχηγός έχει λουκ και είναι ναυάγιο οπότε δεν αποτελεί σοβαρό στόχοεπισης είναι και έμπειρος πλέον μετά τόσα χουνερια στο παρελθόν που παίρνει κ μέτρα Το προφίλ των 2 που απήχθησαν ήταν πολύ υψηλό οικονομικά,γιατί κατά τα ερωτικά κάτι ναυάγια ήταν κι αυτοί, πήγαν Ουκρανία να βρουν ΜΙΑ γκόμενα ,βάλε Χ δηλαδή,εξ ου κ στήθηκε ολόκληρη μηχανήΠάντως ο αρχηγός τόσες φορές που έχει πάει Κίεβο,δεν έχει πει ποτέ ότι τον λήστεψαν ή τον παρακολουθούσαν.Και κάνει μπαμ ότι είναι ξένος με λεφτά επάνω του.Μήπως μόνο αν πας γυρεύοντας μπλέκεις;
Πάντως όπως λέει και ο Χάρης με τόσα όπλα κ τόσους πειναλεους σεκτορ πραβι θέλει προσοχή όταν πας πιο μέσα από Λβιβ,από την άλλη ο Σπύρος η ο Ντερτυ βγάζουν εκεί χειμώνες ,στο Κίεβο , με πολλές βόλτες χωρίς πρόβλημα Τελικά μάλλον η οντεσα είναι πιο επικίνδυνη η απλά ήταν μια σύμπτωση Πάντως ο Χάρης είχε εν μέρη δίκιο ότι και να λεμε
Παρόμοια θέματα
- Απαντήσεις
- 5K
- Εμφανίσεις
- 176K
- Απαντήσεις
- 30
- Εμφανίσεις
- 4K
- Απαντήσεις
- 27
- Εμφανίσεις
- 2K
- Απαντήσεις
- 4
- Εμφανίσεις
- 5K
- Απαντήσεις
- 6
- Εμφανίσεις
- 2K
Stories
Νέο!Danaemagicgirls: Από απόψε και μέχρι δευτέρα ξημερώματα θα είμαι διαθέσιμη στο @magicgirls.tv
Για ιδιαίτερα γούστα ή αν δεν με βρισκεις στείλε μου personal message στο προφίλ μου
Υγρά φιλιά
Για ιδιαίτερα γούστα ή αν δεν με βρισκεις στείλε μου personal message στο προφίλ μου
Υγρά φιλιά