Νέα

Σπόνσορινγκ-σεξοτουρισμός στην Ουκρανία

• Μέλος που άνοιξε το νήμα Kman2
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 29K
  • Εμφανίσεις 1M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 6 άτομα (0 μέλη και 6 επισκέπτες)

Kalogero

Σεβαστός
Εγγρ.
27 Δεκ 2020
Like
3.696
Πόντοι
1.706
Να δούμε πώς θα οργανώσω το κόλπο γκρόσσο με Κίεβο.Μιλάμε για 6 γκόμενες σε 7 μέρες.Ολες πάνω από 180.Να δούμε πώς θα βγει.Δεν μπορώ να οργανώσω τα logistics με τίποτα.Υπολογίζω να χρειαστώ 3000 σε κασέρι αλλά δε βγαίνουν καλά οι χρόνοι.Θα αυτοσχεδιάσω επί του εδάφους.
Τι πρόγραμμα συνήθως ακολουθείς με αυτές τις γκόμενες, δηλ εκτός από το σεξ; Ας πούμε μπαρ, φαγητό, μαγαζιά, βόλτες, αξιοθέατα κλπ. Εγώ που πάω με μία κάθε φορά, βγάζω κανονικό πρόγραμμα χρονομετρημένο και κοστολογημένο (στο περίπου).

6 γκόμενες σε 7 μέρες ούτε κατά διάνοια. Τι τις θες τόσες πολλές; Βέβαια αυτό εξαρτάται κι από το πόσο σίγουρες είναι. Αν ας πούμε κανονίσεις με 3 στις 7 μέρες, είναι αξιόπιστες και οι τρεις ή πας στο κουτουρού και μπορεί να την περάσεις με μία στο τέλος;

urlauber

Σεβαστός
Εγγρ.
16 Νοε 2015
Κριτικές
1
Like
4.543
Πόντοι
1.706
Τι πρόγραμμα συνήθως ακολουθείς με αυτές τις γκόμενες, δηλ εκτός από το σεξ; Ας πούμε μπαρ, φαγητό, μαγαζιά, βόλτες, αξιοθέατα κλπ. Εγώ που πάω με μία κάθε φορά, βγάζω κανονικό πρόγραμμα χρονομετρημένο και κοστολογημένο (στο περίπου).

6 γκόμενες σε 7 μέρες ούτε κατά διάνοια. Τι τις θες τόσες πολλές; Βέβαια αυτό εξαρτάται κι από το πόσο σίγουρες είναι. Αν ας πούμε κανονίσεις με 3 στις 7 μέρες, είναι αξιόπιστες και οι τρεις ή πας στο κουτουρού και μπορεί να την περάσεις με μία στο τέλος;

Δεν υπαρχει "μπορει" για τον αρχοντα.
Απαξ και πιαστηκε εις στο δοκανον, γραψε τελος

OP
OP
K

Kman2

Σπουδαίος
Εγγρ.
18 Ιουλ 2010
Κριτικές
1
Like
14.002
Πόντοι
2.606
Κάνω περίπλοκα συστήματα.Δεν είναι στάνταρντ πρόγραμμα.Εχει σχέση με τη γκόμενα.Με τη Λευκορρωσίδα π.χ. πέρυσι μου έφυγαν 300 ευρώ στο Buddha bar.Αυτό το κάνεις αν η γκόμενα αξίζει βέβαια.Με άλλες τα έξοδα είναι πολύ μικρότερα.
Τώρα έχω ένα καλό καρέ επιλογών και σημαντικές πιθανότητες να ανανεώσω το χαρέμι.Ο κορωνοιός έχει κάνει δουλειά.
Αν επιβιώσεις,θα γαμήσεις καλά.

dCorso

Μέγας
Εγγρ.
8 Μαΐ 2015
Κριτικές
33
Like
7.355
Πόντοι
4.746
Να δούμε πώς θα οργανώσω το κόλπο γκρόσσο με Κίεβο.Μιλάμε για 6 γκόμενες σε 7 μέρες.Ολες πάνω από 180.Να δούμε πώς θα βγει.Δεν μπορώ να οργανώσω τα logistics με τίποτα.Υπολογίζω να χρειαστώ 3000 σε κασέρι αλλά δε βγαίνουν καλά οι χρόνοι.Θα αυτοσχεδιάσω επί του εδάφους.

Συνημμένα

• images (2).jpg
    images (2).jpg
    39,8 KB · Εμφανίσεις: 26

Prince Belozersky

Σεβαστός
Εγγρ.
18 Μαρ 2021
Like
3.995
Πόντοι
1.706
Κάνω περίπλοκα συστήματα.Δεν είναι στάνταρντ πρόγραμμα.Εχει σχέση με τη γκόμενα.Με τη Λευκορρωσίδα π.χ. πέρυσι μου έφυγαν 300 ευρώ στο Buddha bar.Αυτό το κάνεις αν η γκόμενα αξίζει βέβαια.Με άλλες τα έξοδα είναι πολύ μικρότερα.
Τώρα έχω ένα καλό καρέ επιλογών και σημαντικές πιθανότητες να ανανεώσω το χαρέμι.Ο κορωνοιός έχει κάνει δουλειά.
vfm έκανες και πάλι άρχοντα. Στη Μύκονο στο budha θα ήθελες κάνα χιλιάρικο μίνιμουμ για το ίδιο μωρό και για ίδιο αποτέλεσμα

OP
OP
K

Kman2

Σπουδαίος
Εγγρ.
18 Ιουλ 2010
Κριτικές
1
Like
14.002
Πόντοι
2.606
vfm έκανες και πάλι άρχοντα. Στη Μύκονο στο budha θα ήθελες κάνα χιλιάρικο μίνιμουμ για το ίδιο μωρό και για ίδιο αποτέλεσμα

Οντως το Κίεβο είναι η πιο φτηνή πρωτεύουσα της Ευρώπης αυτή τη στιγμή για γούστα.Καμία σχέση με Μινσκ,Μόσχα,Βαρσοβία,Πράγα αν και λένε οτι η Μόσχα με την υποτίμηση του ρουβλιού έχει φτηνήνει σημαντικά.
Buddha bar στην αρχή ψάρωσα με την τιμή μέχρι που κατάλαβα οτι είχαν βάλει μέσα 20% tips και ζήτησα να φέρουν τον κανονικό λογαριασμό χωρίς τα tips μέσα.
Εχω κάτι πολύ καλούς συνδυασμούς τώρα,ο Covid τις έχει περιορίσει και διψάνε για μπάλκαν πέος.Μπορεί να θέλουν και το κασέρι βέβαια ποιος ξέρει.

Theoharis(2)

Μέλος
Εγγρ.
20 Δεκ 2020
Like
533
Πόντοι
21
ρε κμαν 3000 θα παρω εγω 8 μερες κιεβο που δεν εχω να ταιζω πουτανες και 300 στο χερι!
ειναι λιγα τα λεφτα για αυτα που δινεις και τα εξοδα που κανεις που θες να τις ταιζεις.
εγω σκεφτωμε οτι μπορει να μην με φτασουν 3000

Prince Belozersky

Σεβαστός
Εγγρ.
18 Μαρ 2021
Like
3.995
Πόντοι
1.706
ρε κμαν 3000 θα παρω εγω 8 μερες κιεβο που δεν εχω να ταιζω πουτανες και 300 στο χερι!
ειναι λιγα τα λεφτα για αυτα που δινεις και τα εξοδα που κανεις που θες να τις ταιζεις.
εγω σκεφτωμε οτι μπορει να μην με φτασουν 3000
που να σε φτάσουν ρε Χάρη που δίνεις λεφτά σε όποιον σκουντάς με τον ώμο στο πεζοδρόμιο

Theoharis(2)

Μέλος
Εγγρ.
20 Δεκ 2020
Like
533
Πόντοι
21
OP
OP
K

Kman2

Σπουδαίος
Εγγρ.
18 Ιουλ 2010
Κριτικές
1
Like
14.002
Πόντοι
2.606
Ο κανόνας είναι 500 ευρώ τη μέρα.Βέβαια μπορεί να χρειαστείς και περισσότερα.Τώρα είναι λέει όλα κλειστά μαγαζιά,ρεστωράν οπότε προβλέπονται ρομαντικοί περίπατοι στην έρημη Κρεσάτικ και πούτσες.
Θα φέρνω κανά borsh delivery βλέπω.
Μπορώ να πω οτι τώρα τα πράγματα είναι πολύ καλύτερα από ό,τι προ κορωνοιού,πολύ μεγαλύτερη ανταπόκριση και ευκαιρίες.Και μπορείς να φέρνεις γκόμενες από Ρωσία,Λευκορρωσία,μεγάλη υπόθεση.Ουκρανία,Τουρκία τα μόνα ανοιχτά.
Πέρυσι τα γύρισα όλα Πολωνία,Τσεχία,Βερολίνο κτλ,σαν την Ουκρανία δεν έχει.Παραμένει υπερδύναμη στα γούστα.

Τελευταία τροποποίηση:
  • Like
Αντιδράσεις: SKEF

Kalogero

Σεβαστός
Εγγρ.
27 Δεκ 2020
Like
3.696
Πόντοι
1.706
Ο κανόνας είναι 500 ευρώ τη μέρα.Βέβαια μπορεί να χρειαστείς και περισσότερα.Τώρα είναι λέει όλα κλειστά μαγαζιά,ρεστωράν οπότε προβλέπονται ρομαντικοί περίπατοι στην έρημη Κρεσάτικ και πούτσες.
Μπορώ να πω οτι τώρα τα πράγματα είναι πολύ καλύτερα από ό,τι προ κορωνοιού,πολύ μεγαλύτερη ανταπόκριση και ευκαιρίες.Και μπορείς να φέρνεις γκόμενες από Ρωσία,Λευκορρωσία,μεγάλη υπόθεση.Ουκρανία,Τουρκία τα μόνα ανοιχτά.
Πέρυσι τα γύρισα όλα Πολωνία,Τσεχία,Βερολίνο κτλ,σαν την Ουκρανία δεν έχει.Παραμένει υπερδύναμη στα γούστα.
Το τι μένει στο τέλος είναι που μετράει. Για αυτό εγώ το βλέπω από άποψη σκηνικού. Μπορείς να δημιουργήσεις σκηνικό που να σου αφήσει εμπειρίες; Μπορείς να έχεις να διηγείσαι κάτι μετά; Οχι για να καταπλήξεις τα πλήθη, αλλά γιατί όλα αυτά είναι συναισθηματική περιουσία που σε κάνει να αισθάνεσαι άρχοντας. Αυτό είναι.

Μου έχει τύχει το σχήμα «μπαρ και μετά σεξ στο σπίτι» άπειρες φορές. Δεν μου άφησε τίποτα. Η κάθε περίπτωση ήταν κόπια της προηγούμενης. Μόνο ένα τελικό σκορ που ούτε κι αυτό το θυμάμαι (δηλαδή πόσες ήταν αυτές οι φορές). Αγώνας για σκόρ=περιττό άγχος, απώλεια ενέργειας και χάσιμο χρόνου.

Τώρα βέβαια είναι συζητήσιμο και το τι σκηνικό μπορείς να φτιάξεις με σπονσορέτες που το μόνο που έχουν στο μυαλό τους είναι το χρήμα. Τέλος πάντων και οι ρομαντικοί περίπατοι είναι κάτι.

xenitemenos

Μέγας
Εγγρ.
14 Οκτ 2018
Κριτικές
15
Like
11.856
Πόντοι
3.846
Ρε τυπε και 5000€ που λες ότι παίρνεις τον μήνα, πας και δίνεις 500€/ημέρα για μια γκόμενα;;

τασος3

Σπουδαίος
Εγγρ.
7 Νοε 2010
Like
8.016
Πόντοι
2.356
300 ευρω στο buddha-bar ειναι πολλα ,εκτος αν πηρες δυο -τρια μπουκαλια ακριβο κρασι.
με 40 ευρω το ατομο τρως το καλο καλυτερο και σε νορμαλ ποσοτητα ...

20% tip γιατι το βαλανε μεσα δεν καταλαβα , ουτε στο Αμερικα τα κανουν αυτα :grin: ακομη και εκει το γραφουν ξεχωριστα κατω απο την τιμη.

midas69

Σπουδαίος
Εγγρ.
22 Φεβ 2012
Like
11.920
Πόντοι
2.406
Ρε τυπε και 5000€ που λες ότι παίρνεις τον μήνα, πας και δίνεις 500€/ημέρα για μια γκόμενα;;
5000 το δίμηνο στην καλύτερη αν υπολογίσεις τα ανελαστικα του εξοδσ
Και δίνει 1000 για τρεις τέσσερις μέρες κιεβ για σύνολο 3 10λελτα Γαμησι α
Ο ορισμός του Σαμινα...
Το απόλυτο ναυάγιο

midas69

Σπουδαίος
Εγγρ.
22 Φεβ 2012
Like
11.920
Πόντοι
2.406
Οντως οι πουτάνες σε κλέβουν πολύ εύκολα,είναι απίστευτα γρήγορες.Ετσι και κάνεις λάθος και αφήσεις λεφτά σε βαλίτσα ή συρτάρι όταν πας για ντους θα κάνουν φτερά σε dt.Μου έτυχε τρεις φορές,τη μία την τσάκωσα πριν φύγει,την άλλη τις κατάλαβα αλλά δεν τις πρόλαβα και την άλλη δεν ήμουνα εντελώς σίγουρος οτι είχε σουφρώσει ένα 100ευρο.
Γενικά όμως είναι πάντα πιθανό με όλες για αυτό μετά τους πούτσους όταν πάω ντους παίρνω το παντελόνι με το πορτοφόλι μαζί.Αφήνω μικροποσά σε τοπικό νόμισμα πίσω.
Σωστός ο αρχηγό εδώ στις οδηγιες

midas69

Σπουδαίος
Εγγρ.
22 Φεβ 2012
Like
11.920
Πόντοι
2.406
Πολωνία αυτό είναι ένα πρόβλημα πράγματι μπορεί να φας ξυλίκι αν ο ντόπιος δε γουστάρει να την πέφτεις σε Πολωνέζες.Και οι Πολωνοί παίζουν ξύλο μεταξύ τους δεν έχει να κάνει οτι είσαι ξένος.Και ντόπιος να είσαι θα σε δείρει.
Το πρόβλημα Πολωνία είναι οτι τα high end clubs είναι ελάχιστα οπότε μπαίνουν όλοι,δεν υπάρχει σοβαρή πόρτα,άρα και οι φασαρίες είναι πιθανές.Ουκρανία που είναι πιο ακριβή η είσοδος και παίζει πόρτα,οι πιθανότητες να φας ξυλίκι στο κλαμπ είναι ελάχιστες έως μηδαμινές.Εκτός βέβαια αν πας σε κάτι τελείως λαικά,φτηνά στα προάστια με ντόπιους μεθύστακες μέσα οπότε πας γυρεύοντας.
Πάλι σωστός ο αρχηγός
Έτσι είναι
Ακριβά τα κλαμπ Ουκρανία δεν είναι για λεχριτες

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom