Ακριβως ... παρτε καμια φωτο γιατι δεν ειναι να μπειτε σε αυτο
You are using an out of date browser. It may not display this or other websites correctly.
You should upgrade or use an alternative browser.
You should upgrade or use an alternative browser.
Σπόνσορινγκ-σεξοτουρισμός στην Ουκρανία
- Μέλος που άνοιξε το νήμα Kman2
- Ημερομηνία ανοίγματος
- Απαντήσεις 29K
- Εμφανίσεις 1M
- Tagged users Καμία
- Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)
poppop
Μέγας
- Εγγρ.
- 30 Ιουλ 2006
- Κριτικές
- 11
- Like
- 4.591
- Πόντοι
- 4.765
αρχηγε απο εβδομαδα θα ειναι στο ελεος των ορεξεων σου ,ηταν να κανει πολεμο ο γερο τζο αλλα το ξεχασε οποτε βαλε μπρος την εκστρατεια γιατι προβλεπεται να κανεις λεηλασιαΤώρα κλειστά είναι όλα Ουκρανία αλλά για να δούμε τι θα γίνει μετά από μια βδομάδα.
Μεχρι τελη απριλιου ειπαν κλειστα.
και ανοιχτα που ηταν το χειμωνα εμαθα οτι κρατουσαν αποστασεις μεσα και τετοια ,πιστευω οτι τιποτα δεν θα ειναι το ιδιο με τον πουστο-ιο στην διασκεδαση.
Για ντεβουσκες ομως θα λεει μαλλον καλυτερα ...
και ανοιχτα που ηταν το χειμωνα εμαθα οτι κρατουσαν αποστασεις μεσα και τετοια ,πιστευω οτι τιποτα δεν θα ειναι το ιδιο με τον πουστο-ιο στην διασκεδαση.
dCorso
Μέγας
- Εγγρ.
- 8 Μαΐ 2015
- Κριτικές
- 33
- Like
- 7.355
- Πόντοι
- 4.746
Στα μυθιστορηματα μερικες φορες εχει ξεπερασει και τον Μινχαουζεν ο τυπος. Ακροβατει μεταξυ ονειρου και πραγματικοτητας. Τα κανει ολα γκριλ μιξ5000 το δίμηνο στην καλύτερη αν υπολογίσεις τα ανελαστικα του εξοδσ
Και δίνει 1000 για τρεις τέσσερις μέρες κιεβ για σύνολο 3 10λελτα Γαμησι α
Ο ορισμός του Σαμινα...
Το απόλυτο ναυάγιο
midas69
Σπουδαίος
- Εγγρ.
- 22 Φεβ 2012
- Like
- 11.920
- Πόντοι
- 2.406
Τίποτα δεν τρεχεει με τις ντεβουσκεςΜεχρι τελη απριλιου ειπαν κλειστα.
Ίσως κιεβ αν ισχύουν όσαεει ο σπυρος που έβγαλε δίμηνο εκεί
Αλλού δυτ Ουκρανία, απόλυτο 0
Δύο φορές πήγα τίποτα επί της ουσίας
Φλεβάρη κ Μάρτιο
Μλκιες άκουγα κάτι 200ευρα και 150 την ώρα από κάτι Γκομενες σχεδόν της πλάκας
Στρητ φαιτ με μάσκες κλπ καραγκιοζιλικια, ήταν 0
Σύνολο 0+ 0=0
Τελευταία τροποποίηση:
Theoharis(2)
Μέλος
- Εγγρ.
- 20 Δεκ 2020
- Like
- 533
- Πόντοι
- 21
οδυσσο που ολα ηταν τινκα τωρα ειναι κλειστα ολα τα εστιατορια,καφε και μαχαζια
Sad_man
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 7 Αυγ 2017
- Like
- 3.712
- Πόντοι
- 606
Πώς βλέπουν οι Γερμανοί τις Ανατολικές.Τυπική Σβετλάνα.Χρειάζεται 25000 ευρώ μηνιαίως για λούσα και ψάχνεται με μεσογειακούς σπόνσορες.
dCorso
Μέγας
- Εγγρ.
- 8 Μαΐ 2015
- Κριτικές
- 33
- Like
- 7.355
- Πόντοι
- 4.746
ή Σβετλάνα. Χρειάζεται 25000 ευρώ μηνιαίως για λούσα και ψάχνεται με μεσογειακούς σπόνσορες.
midas69
Σπουδαίος
- Εγγρ.
- 22 Φεβ 2012
- Like
- 11.920
- Πόντοι
- 2.406
Δεν πέθανε ακόμα ο σύντροφος Καραμαν?Σε 4 μέρες θα ποστάρει και ο Καραμάνης
Theoharis(2)
Μέλος
- Εγγρ.
- 20 Δεκ 2020
- Like
- 533
- Πόντοι
- 21
παιδεια αν ξερετε μολις βαλω μαιο 2 φωρες το εμβολιο για να μπορω να ταξιδευω
χωρις τεστ και καραντινες πρεπει να περασουν αλλες 14 μερες απο τον δευτερο εμβολιασμο?
χωρις τεστ και καραντινες πρεπει να περασουν αλλες 14 μερες απο τον δευτερο εμβολιασμο?
Theoharis(2)
Μέλος
- Εγγρ.
- 20 Δεκ 2020
- Like
- 533
- Πόντοι
- 21
παντως οδυσσο εχουν γινει αγρια τα πραγματα με τα λοκνταουν,αν παω ιουνη θα με φανε ζωντανο.
πιο πιθανο βελιγραδι τελικα να κατεβω αντι για ουκρανια με την κατασταση που επικρατει.
χτες εκτος απο τα πεσιματα και ληστειες ειχε απαγωγη απο ενοπλους στο κεντρο.
3 με πιστολι εβαλαν ενα τυπο σε ενα λευκο αμαξι με λετονικους αριθμους και τους ψαχνουν.
χτες σηνελαβαν και εγληματηκη ομαδα λωστων και απαγωγεων απο νικολαεβ που δρουσε
τελευταια στην οδυσσο.οι ουκρανοι εγραφαν απο κατω σχολια οτι αυτους συλαμβανουν
και μετα τους αφηνουν ελευθερους.λογικα περνουν οι ιδιοι τα λεφτα και τους ξαναστελουν
για μεροκαματο.στην φυλακη δεν τους ειναι χρησιμοι
πιο πιθανο βελιγραδι τελικα να κατεβω αντι για ουκρανια με την κατασταση που επικρατει.
χτες εκτος απο τα πεσιματα και ληστειες ειχε απαγωγη απο ενοπλους στο κεντρο.
3 με πιστολι εβαλαν ενα τυπο σε ενα λευκο αμαξι με λετονικους αριθμους και τους ψαχνουν.
χτες σηνελαβαν και εγληματηκη ομαδα λωστων και απαγωγεων απο νικολαεβ που δρουσε
τελευταια στην οδυσσο.οι ουκρανοι εγραφαν απο κατω σχολια οτι αυτους συλαμβανουν
και μετα τους αφηνουν ελευθερους.λογικα περνουν οι ιδιοι τα λεφτα και τους ξαναστελουν
για μεροκαματο.στην φυλακη δεν τους ειναι χρησιμοι
Χαρη, μετα την δευτερη δοση παιρνεις το πιστοποιητικοπαιδεια αν ξερετε μολις βαλω μαιο 2 φωρες το εμβολιο για να μπορω να ταξιδευω
τωρα απο οτι εχω διαβασει καποιες χωρες το δεχονται και μπαινεις χωρις καραντινα-τεστ αρκει να εχουν περασει 14 μερες απο την εκδοση του.
Γενικα ειναι ασαφες το πλαισιο ακομη ...
sex volcano
Γλομπεο-Μύστης
- Εγγρ.
- 15 Οκτ 2012
- Κριτικές
- 184
- Like
- 44.917
- Πόντοι
- 22.266
Ποιες χώρες;;Χαρη, μετα την δευτερη δοση παιρνεις το πιστοποιητικο
τωρα απο οτι εχω διαβασει καποιες χωρες το δεχονται και μπαινεις χωρις καραντινα-τεστ αρκει να εχουν περασει 14 μερες απο την εκδοση του.
Γενικα ειναι ασαφες το πλαισιο ακομη ...
Theoharis(2)
Μέλος
- Εγγρ.
- 20 Δεκ 2020
- Like
- 533
- Πόντοι
- 21
τι μαλακες εδω ο υπουργος,τα πηραμε ολοι.ενω μας ελεγαν μετα το πασχα θα κινομαστε
ελευθερα χωρις μυνηματα τωρα θα μας εκαναν ολικο λοκταουν!τελικα μας εκλισαν μεσα μεχρι
10 μαι με ενα μυνημα!μετα απο τις 10 μαι μονο με τεστ και εμβολιο θα μπορεις να πας για φαι,καφε
ακομα και για να ψωνισεις!ολο αυτο για να υποχρεοσουν και τον κοσμο να βαλουν τα αστρα ζενεκα
που τους εμειναν και δεν βαζει κανεις.αρχισαν προπαγανδες με σποτακια και μαλακιες.
δυσκολα να προλαβω να φυγω ιουνιο αρχες.αν βαλω εμβολιο 5-6 μαι μετα απο 2 εβδομαδες θα εχει 25.
μετα αλλες 14 μερες δεν προλαβαινω,η αδεια μου μαζι με τον αδερφο μου ξεκινα 5-20 ιουνι.
πρεπει να ξανακανω προγρμα απο την αρχη κατι που βαριεμε,τα εκανα ολα απο δεκεβριο.
επομενες μερες αδεια εχω λιγες μερες σεπτεβριο που λογικα θα ειμαι βελιγραδι η αθηνα.
οχτωβριο ολο τον μηνα σχεδον θα ειμαι οδυσσο η κιεβ-τυφλιδα.
αυγουστο δεν ταξιδευω ποτε,δεν μου αρεσει και ιουνιο εχω δουλεια,γαμους και βαφτιση συγγενικη.
ελευθερα χωρις μυνηματα τωρα θα μας εκαναν ολικο λοκταουν!τελικα μας εκλισαν μεσα μεχρι
10 μαι με ενα μυνημα!μετα απο τις 10 μαι μονο με τεστ και εμβολιο θα μπορεις να πας για φαι,καφε
ακομα και για να ψωνισεις!ολο αυτο για να υποχρεοσουν και τον κοσμο να βαλουν τα αστρα ζενεκα
που τους εμειναν και δεν βαζει κανεις.αρχισαν προπαγανδες με σποτακια και μαλακιες.
δυσκολα να προλαβω να φυγω ιουνιο αρχες.αν βαλω εμβολιο 5-6 μαι μετα απο 2 εβδομαδες θα εχει 25.
μετα αλλες 14 μερες δεν προλαβαινω,η αδεια μου μαζι με τον αδερφο μου ξεκινα 5-20 ιουνι.
πρεπει να ξανακανω προγρμα απο την αρχη κατι που βαριεμε,τα εκανα ολα απο δεκεβριο.
επομενες μερες αδεια εχω λιγες μερες σεπτεβριο που λογικα θα ειμαι βελιγραδι η αθηνα.
οχτωβριο ολο τον μηνα σχεδον θα ειμαι οδυσσο η κιεβ-τυφλιδα.
αυγουστο δεν ταξιδευω ποτε,δεν μου αρεσει και ιουνιο εχω δουλεια,γαμους και βαφτιση συγγενικη.
ολη η ΕΕ και προφανως θα ακολουθησουν και αλλεςΠοιες χώρες;;
εμεις οπως παντα πρωτοπορουμε
Ιστορική συμφωνία στην ΕΕ για τουρισμό με τα πιστοποιητικά εμβολιασμού
Υιοθετήθηκε έγγραφο από τα 27 κράτη μέλη για τα πιστοποιητικά. Η Ελλάδα ανοίγει τα σύνορα πρόωρα σε τουρίστες, χωρίς καραντίνα επτά ημέρων, εφόσον έχουν εμβολιαστεί ή έχουν κάνει τεστ PCR.
www.businessdaily.gr
sex volcano
Γλομπεο-Μύστης
- Εγγρ.
- 15 Οκτ 2012
- Κριτικές
- 184
- Like
- 44.917
- Πόντοι
- 22.266
Σήμερα που μιλάμε μόνο η Εσθονία το δέχεται κ κανένα άλλο κράτοςολη η ΕΕ και προφανως θα ακολουθησουν και αλλες
εμεις οπως παντα πρωτοπορουμε
Ιστορική συμφωνία στην ΕΕ για τουρισμό με τα πιστοποιητικά εμβολιασμού
Υιοθετήθηκε έγγραφο από τα 27 κράτη μέλη για τα πιστοποιητικά. Η Ελλάδα ανοίγει τα σύνορα πρόωρα σε τουρίστες, χωρίς καραντίνα επτά ημέρων, εφόσον έχουν εμβολιαστεί ή έχουν κάνει τεστ PCR.www.businessdaily.gr
Επίσης αν διαβάσεις το άρθρο λέει ότι κ με αρνητικό pcr έρχεσαι όπως κ αν έχεις ανάρρωσει
Παρόμοια θέματα
- Απαντήσεις
- 5K
- Εμφανίσεις
- 176K
- Απαντήσεις
- 30
- Εμφανίσεις
- 4K
- Απαντήσεις
- 27
- Εμφανίσεις
- 2K
- Απαντήσεις
- 4
- Εμφανίσεις
- 5K
- Απαντήσεις
- 6
- Εμφανίσεις
- 2K
Stories
Νέο!Danaemagicgirls: Από απόψε και μέχρι δευτέρα ξημερώματα θα είμαι διαθέσιμη στο @magicgirls.tv
Για ιδιαίτερα γούστα ή αν δεν με βρισκεις στείλε μου personal message στο προφίλ μου
Υγρά φιλιά
Για ιδιαίτερα γούστα ή αν δεν με βρισκεις στείλε μου personal message στο προφίλ μου
Υγρά φιλιά