Τροβαδούρος
Μέγας
- Εγγρ.
- 9 Μαρ 2008
- Κριτικές
- 4
- Like
- 16.688
- Πόντοι
- 3.936
Φοράω τα καλά μου και πάω για κλαρίνο
Φοράω τα καλά μου και πάω για κλαρίνο
ποσο μ@λακας ειμαι..
Εγώ κάνω νηστεία, στον πάτο μου στουμπώνω ένα καφάσι μήλα
ειμαι ψευτακος, καραφλο κρυφο πουστρακος
Έχω ένα κρυμμένο πάθος, θέλω στον πάτο μου να χύνει ένας νάνος.
Έχω ένα κρυμμένο πάθος
Μου κάνουν έξωση από την πολυκατοικία, είμαι απένταρος, δίνω κώλο για μια τυρόπιτα
νομιζα οτι δεν υπαρχουν κλωνοι στο σαιτ καθαριστηκαν και οι τελευταιοι με το νεο βελτιωμενο αντικλονινγκ συστεμ με τεχνητη νοημοσυνη που μπηκε στην τελευταια αναβαθμισηΕίναι ένας κλώνος, κλώνος τρομερός, τα βράδια που γαμιόταν, ντυνόταν σα γαμπρός
Τι τον έκανες τον Καραμάνη ρε νιμού; Τέτοια ώρα έπρεπε να είναι εδώ με τα δρακουλίνια του, τις χαπάρες του και την ουισκάρα τουνομιζα οτι δεν υπαρχουν κλωνοι στο σαιτ καθαριστηκαν και οι τελευταιοι με το νεο βελτιωμενο αντικλονινγκ συστεμ με τεχνητη νοημοσυνη που μπηκε στην τελευταια αναβαθμιση
εριξε μαυρη πετρα ο μουνης και ημουν μεγαλος φαν του....δεν στο κρυβω πληγωθηκα πολυΤι τον έκανες τον Καραμάνη ρε νιμού; Τέτοια ώρα έπρεπε να είναι εδώ με τα δρακουλίνια του, τις χαπάρες του και την ουισκάρα του
Θα τον βρει το δρόμο του αυτό το παιδί το πιστεύω, κάτι σκαμπανεβάσματα κάνει που και πουεριξε μαυρη πετρα ο μουνης και ημουν μεγαλος φαν του....δεν στο κρυβω πληγωθηκα πολυ
Δηλαδή εισαι έτοιμη για τα παρατράγουδα γελοία μορφήΜου κάνουν έξωση από την πολυκατοικία, είμαι απένταρος, δίνω κώλο για μια τυρόπιτα
Με έπιασε απελπισία, με άφησε ο Χασάν αγάμητο 2 μέρες...θα πηδήξω...πέφτουν και κουράδες by gravity όπως κάθομαι.
τύπε δε σου κρύβω ότι τον έπαιζα κρυφά κάτω απ' τα σκεπάσματα όταν ευχόταν αγνό θανατάκι στις ΕλλεηνίδεςΜΟΥΝΙ ΚΑΡΑΜΑΝΗ γραψε ενα ποστ μονο για παρτη μου και εγω απο την χαρα μου θα μεθυσω ακομα και με φωτιστικο οινοπνευμα
γράφω κώδικα στο άλλο tab για σάιτ γνωριμιών αποκλειστικά για κλώνουςνομιζα οτι δεν υπαρχουν κλωνοι στο σαιτ καθαριστηκαν και οι τελευταιοι με το νεο βελτιωμενο αντικλονινγκ συστεμ με τεχνητη νοημοσυνη που μπηκε στην τελευταια αναβαθμιση