Νέα

Σπόνσορινγκ-σεξοτουρισμός στην Ουκρανία

• Μέλος που άνοιξε το νήμα Kman2
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 29K
  • Εμφανίσεις 1M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 6 άτομα (0 μέλη και 6 επισκέπτες)

makis52

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
13 Ιαν 2009
Like
1.180
Πόντοι
206
γιατί κολλάει το μυαλό του, βλέπει ότι όλοι οι φίλοι του ενυμφεύθησαν και νομίζει ότι ναι κάτι σπουδαίο και χάνει και όχι ότι ναι μαλάκες αυτοί και βαλάνε αφέντη στο πορτοφόλι και στην πούτσα τους και θέλει τα ίδια. Κάτσε ανόητε Χάρη στα ωοά σου , μια χαρά είσαι και τράβα Καράκας να ξεχαρμανιάσεις...

ave.

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
10 Νοε 2020
Like
2.837
Πόντοι
456
Αυτη η εμμονη Δασκαλε δεν επιδεχεται θεραπειας
Οσοι την απεκτησαν πηραν στα χερια εισητηριο χωρις επιστροφη για την καταστροφη

Το εχω δει ξανα και ξανα, ουδεις σωθηκε:priest:

τασος3

Σπουδαίος
Εγγρ.
7 Νοε 2010
Like
8.086
Πόντοι
2.356
Κάτσε ανόητε Χάρη στα ωοά σου , μια χαρά είσαι και τράβα Καράκας να ξεχαρμανιάσεις...
Εμ δεν εκανε ποτε παντρεμενος να δει την γλυκα ... :confused:
Λες και ολοι οσοι πηγανε/πηγαινουν στο Μπλοκ επρεπε να ψαχνουνε καλα κοριτσια και οχι απλα για να περασουν ωραια με οτι σημαινει αυτο και οπως την βρισκει ο καθενας.

jean-Claud

Σεβαστός
Εγγρ.
27 Φεβ 2018
Κριτικές
9
Like
7.826
οπειος θελει γκομενες παει κιεβ,οπειος θελει να τον μαδησουν ας ερθει οδεσσα μαμα
στα δυτικα τι λεει φιλε,για λβιβ σκεφτομαι?εκτος κιεβο και Οδησσό η υπολοιπη ουκρανια τι λεει?

Theoharis(2)

Μέλος
Εγγρ.
20 Δεκ 2020
Like
533
Πόντοι
21
οπειος θελει γκομενες παει κιεβ,οπειος θελει να τον μαδησουν ας ερθει οδεσσα μαμα
στα δυτικα τι λεει φιλε,για λβιβ σκεφτομαι?εκτος κιεβο και Οδησσό η υπολοιπη ουκρανια τι λεει?
εχω παει χαρκοβο περσι τον δεκεβριο και μετανιωσα που δεν πηγα κιεβ.λβιβ ειναι χωριο και παφτηνο μου ειπε φιλος που πηγε
αλλα δεν συγκρινετε με κιεβ.ειναι νεαροκοσμος εκει ζευγαρια,οι ουκρανοι πανε για ρομαντικη βολτα με γκομενα 3 ημερες.
για μενα να παω μονος δεν αξιζει θα βαρεθω και ποιο πολυ σαν πολονια ειναι.σκεφτωμουν δνεπρο για κατι διαφωρετικο αλλα ακουσα
πιο δυσκολη πολη σε ολα και σαν μια γειτονεια του κιεβου μοιαζει σαν το γιδροπαρκ η ομπολον.
τραβα κιεβ για ολα τα γουστα αλλα και οδυσσο αν την επισκεφτεις μια φωρα και περασεις καλα δεν θα την αλλαξεις.
βαιβαια ξεχασε εδω οτι βρισκεις πλεον ευκολα πουτανες,γκομενες ολες οσες αξιζουν ειναι παντρεμενες απο μικρες.
μονο κιεβ αξιζει.ασε εμενα που οδυσσο οπως λεει και ο θειος μου ειμαι ο βασιλιας της πολης και μονο οι αποτυχημενοι
τρεχουν κιεβο για πουτανες και αφραγγες χαχαχαχαχα

Theoharis(2)

Μέλος
Εγγρ.
20 Δεκ 2020
Like
533
Πόντοι
21
Κάτσε ανόητε Χάρη στα ωοά σου , μια χαρά είσαι και τράβα Καράκας να ξεχαρμανιάσεις...
Λες και ολοι οσοι πηγανε/πηγαινουν στο Μπλοκ επρεπε να ψαχνουνε καλα κοριτσια και οχι απλα για να περασουν ωραια με οτι σημαινει αυτο και οπως την βρισκει ο καθενας.
για μενα η ελλαδα ειναι το ιδανικοτερο μερος να ξεσκιζω γκομενες,κανενας ανταγωνισμος με τους αντρες που
ειδα εκει και γελουσαμε παρεα με τον δασκαλο.ολοι φιλοι μου δεν αλλαζουν την ελλαδα ακομα και μονιμοι οδυσσο

Theoharis(2)

Μέλος
Εγγρ.
20 Δεκ 2020
Like
533
Πόντοι
21
Η Οδησσος εχει μισες τιμες απο Κιεβο ,χανεις φυσικα σε ποιοτητα/ποσοτητα τον χειμωνα ... λεει ομως το καλοκαιρι και πολλα.
γενικα φθηνοτερη πολη ακομη και απο την Τιρασπολ :confused: παραδοξο αλλα αληθινο
ναι αλλα απο μουνια νιετ.εσυ λες τραβατε
οδυσσο που πηγες με παρεα αρκαδια και ειδες φατε ματια ψαρια,ηξερες αν ριξεις αγκιστρι θα βρεθεις χρεωμενος και δερμενος.
δεν ειναι ρεαλιστικο να πανε οδυσσο,κιεβ ειναι τοπ σε ολα.εγω δεν ειμαι κμαν,μια περιοχη να κλισω κιεβ διαμερησμα θα βρω
νορμαλ γκομενες σε καφε και μαχαζια διπλα μου γνωριζωντας απεξω τις περιοχες.οδυσσο επιδει δεν εχει μετρο ειναι το αδυνατο
μου σημειο.θα βολταρα φοντανκα εκτος κεντρου οπου ζουνε νορμαλ κοπελιτσες και κοσμοος,ολοι αυτο μου λενε.
στο κεντρο ειναι περασμα η ντιριπασοσκαγια για βιζιτες μπαζα που ψαχνουν ξενους,για οσους μενουν γυρω και πανε δουλεια
η βολτα με τα ποδια.κιεβ καθε περιοχη εχει τινκα καφε και μαχαζια που δεν χρειαζετε να πας χρισατικ οπως ολοι οι ξενοι.
πηγες μονο μια φωρα κιεβ σε ασχημο καιρο για αυτο δεν το εκτιμισες.οδυσσο ομως στο ξαναλεω δεν ειναι ρεαλιστικο
να ερθεις εδω για γκομενες.διαβαζα τα σχολια στα ρωσικα απο τα βιντεο κμαν και αλλα για αρκαδια και εγραφαν οι
οδυσσιοτες.οι ομορφες και νορμαλ δεν ξενυχτανε στην αρκαδια αλλα μονο οι πουτανες και οι απατεωνες.

Theoharis(2)

Μέλος
Εγγρ.
20 Δεκ 2020
Like
533
Πόντοι
21
Αυτη η εμμονη Δασκαλε δεν επιδεχεται θεραπειας
Οσοι την απεκτησαν πηραν στα χερια εισητηριο χωρις επιστροφη για την καταστροφη

Το εχω δει ξανα και ξανα, ουδεις σωθηκε:priest:
εδω και 15 χρονια φωναζω απιαστες οι γκομενες εκει.
στο κιεβο ειχα καλες ευκαιριες με τοπ κοριτσακια αλλα τοτε 2010-12 πριν σταματησω το κιεβ
νομιζα δεν θα στερεψει ποτε η πηγη και σθνεχεια θα γνωριζω χιλιαδες νορμαλ.τελικα ειχα λαθος.
γιατι εγω περνουσα τα 30 το 2012 και δεν το ειχα ακομα καταλαβει οτι οι νορμαλ και ομωρφες
ειναι πιασμενες απο μικρες!οι ουκρανοι οταν γνωρισουν μια τετεια δεν την αφηνουν.
εγω πηγαινα να γαμω και να διασκεδαζω,δεν ειχα σκοπο να τις σπιτωσω αλλα στην οδυσσο
απο το 2012 προσγειοθηκα αναποδα.εδω ολες πιασμενες και οταν ακουγαν την ηλικια μου
μου φωναζαν θειε ενω κιεβ 2-3 χρονια πριν εβρισκα 16-22 στο γιδροπαρκ κυριος που επεζα.
εμφανισιακα οδυσσο δεν μου αρεσουν αλλα λατρευω την πολη και νιωθω πολυ καλα εκει.
οι γεωργιανες και αρμενουδες επιδει πηγα εκει ειναι ερωτευσημες και θα μπορουσα
ακομα και να παντρευτω κοπελα απο εκει,ουκρανιδες ειναι 99% εκτος επιλογης
για γκομενες η σοβαρη σχεση.σας ειπα πολλες φωρες αρμενια,γεωργια,τουρκια,αζερπαιζαν
και μερικες ρουμανες ειναι για μενα οι γκομενες σε εμφανιση που γουσταρω.
πολυ ερωτευσιμα προσωπα,μαυρα μαλακια,χαρακτηρας και καλες κοπελες.
και τις σερβες παω σαν ανθρωπους αλλα για μενα ειναι τα μπαζα της ευρωπης μαζι με βουλγαρες.
γεωργια και αρμενια θελω να πηγαινω απο ουκρανια για κυνηγι νορμαλ γκομενων.
ουκρανια ειναι η χωρα που μου αρεσει και δεν μπορω για πολλους λογους να ξεκοψω.
ιδικα τωρα μιλησα με τον θειο μου και με εκανε να θελω να παω οδυσσο 12 μερεσ

Theoharis(2)

Μέλος
Εγγρ.
20 Δεκ 2020
Like
533
Πόντοι
21
πηγα για ανανεωση διαβατηριου και μεσα απριλη θα ειναι ετοιμο,σε βαζουν ραντεβου
λογο του κορονοιου.ετσι 5 ιουνη θα ταξιδεψω και οχι μαλλον νωριτερα.
ακομα σκεφτωμε οδυσσο,κιεβ,τυφλιδα και κιεβ δεν μπορω να αποφασισω.
απλα σκεφτωμε αν παω οδυσσο που δεν μου αρεσει ιουνη παλι στο τελος
θα εθιστω και δεν θα κατεβω κιεβ.μπρω και κιεβ και οδυσσο 12 μερες
8 μερες κιεβ και 4 οδυσσο να μου περασει η αρωστεια και να δω τον θειο μου.
αυτος παντως λεει τραβα κιεβ που εχει γκομενες,ο δασκαλος τραβα τυφλιδα
που σου αρεσουν οι γκομενες και ειναι καλυτερα απο ουκρανιες.
ισως τελικα παω μονο κιεβ απριλιο θα αποφασισω.

o . δάσκαλος βρε βόιδι, σου λέει αλλά εσύ το βιολί-βιολάκι να πάς στην Οδησσό. Ε απ' το να πας στην Οδησσό να ξοδέψεις αδίκως παράδες και να σε κοροιδέυουν οι χαχλούσκες ,πάαινε καλύτερα Τυφλίδα και ποιος ξεύρει μπορεί να σπάσει ο διάολος το ποδάρι του και να βρεις καμία τυφλή Γεωργιανή (όξω και μακρυά). Αλλά για να βρεις την υγειά σου πρέπει να πας Καράκας όπου ακόμα τραβούνε τρελές λόρδεςκαι εκεί θα αναδειχθει η φυσικη σου ομορφιά.
δασκαλε δεν μπορω να ξεκολησω
απο ουκρανια για πολλους λογους.ξερεις ομως οτι οι γκομενες στην ουκρανια δεν ειναι πρωτη μου επιλογη για νορμαλ.
σου εχω πει πολλες φωρες οτι θελω μονο τουρκαλες και καυκασιες!η εμπειρια μου με την τουρκαλα γκομενα ειναι οτι καλυτερο μου ετυχε.
δεν ενιωσα ποτε πασας,να με περνει γκομενα με το αμαξι της και να με κερνα αυτη!απιστευτη στο κρεβατι και θερμη,καμια σχεση
με ολες τις καριιολες στην ουκρανια.δεν μου αρεσει να ταξιδευω αλλου αλλα ισως σου κανω χατηρι ιουνι και παω τυφλιδα και μπατουμι

Theoharis(2)

Μέλος
Εγγρ.
20 Δεκ 2020
Like
533
Πόντοι
21
Αυτές που χορεύουν στα βίντεο μοιάζουν με γκόμενες Κιέβου.Πιστεύω με ένα καλό κασέρι είναι όλες διαθέσιμες.Και οι θεάτριες που χορεύουν το ίδιο.
Βέβαια πάντα αποφεύγω τα θέρετρα αλλά η Οδησσός είναι κανονική πόλη όχι μόνο θέρετρο. [/quoteκλεισε κιεβο και ελα ενα τριημερο οδυσσο με σπονσορετα.
ειναι καλυτερο γιατι εδω μαδανε αγρια και θα μεινεις αγαμητος.αν σκεφτεσε να ερθεις οδυσσο πες μου και θα ειμαι εκει.
αν εχεις σχεδια να ερθεις εγω 5-16 ιουνη μπορω να ειμαι εκει.φτανει να μου πεις σε ενα μηνα το αργοτερο μπας και παω καπου αλλου.
αν δεις στα βιντεο παντου εχει μαλακες με τσαντακια στον ομο,αυτοι ολοι παραμοευουν οπειος σκασει μυτη τον δερνουν και ληστευουν.
θα πηγαινω διπλα μου στο δελφιναριο στο νεμο παρα αρκαδια.ολες θα θελουν να σε παρουν σε μαχαζια αντι για σπιτι.
κιεβ στο χρισατικ ειναι εντιμες οιπουτανες ψαχνουν χαρτσιλικι,τις βρισκεις ευκολα.για μενα καλοκαιρι γεωργια θα ειναι καλυτερα
απο ουκρανια.ψαχνω νορμαλ γκομενες,εχει εμφανισιακα οτι ψαχνω γεωργια,αντρες μηδεν ανταγωνισμο,ολες ευκολα
προσεγγισημες και γνωριζοντε ευκολα.εκει θα ειναι και οι νορμαλ ουκρανιδες και ρωσιδες,το 2017 η γκομενα απο κιεβ
με εβλεπε στο αεροπλανο ενω ηταν με την μανα της.με χερετησε αργοτερα στην πολη και βρεθηκαμε τυχαια στο ιδιο καφε,
η μανα της με καλεσε κιεβ και μου εδωσε αυτη τηλεφωνο.κολοσα και δεν την πηρα ποτε και πριν ενα χρονο αυτη
μου τηλεφωνησε αλλα δεν απαντησα.ισως ηρθε κυπρο διακοπες.τα εισητηρια μου απο οδυσσο σε γιερεβαν και τυφλιδα ειναι
2 φωρες ακριβωτερα απο το να παω απο κιεβ.εχω τα περσινα εισητιρια κιεβ-τυφλιδα και σκεφτωμε ισως παω εκει
αντι οδησσο.για αυτο αν θελεις οδυσσο να μου πεις για να ειμαι εκει συντομα,μεχρι απριλιο εγω θα ξερω που θα παω τελικα.
οδυσσο αδικα παω πανω κατω,μηδεν γκομενες,πουτανες εξαφανιζολ.γεωργια εχει και πουτανες σε μπαρ και ιτερνετ

Theoharis(2)

Μέλος
Εγγρ.
20 Δεκ 2020
Like
533
Πόντοι
21
οδυσσο αυτες ειναι οι ιδιες γκομενες στο παλαντιουμ και αλλα κλαμπ.
καθωντε με πελατες να κανουν λογαριασμο και μετα φευγουν
στο επομενο θυμα.

makis52

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
13 Ιαν 2009
Like
1.180
Πόντοι
206
πηγα για ανανεωση διαβατηριου και μεσα απριλη θα ειναι ετοιμο,σε βαζουν ραντεβου
λογο του κορονοιου.ετσι 5 ιουνη θα ταξιδεψω και οχι μαλλον νωριτερα.
ακομα σκεφτωμε οδυσσο,κιεβ,τυφλιδα και κιεβ δεν μπορω να αποφασισω.
απλα σκεφτωμε αν παω οδυσσο που δεν μου αρεσει ιουνη παλι στο τελος
θα εθιστω και δεν θα κατεβω κιεβ.μπρω και κιεβ και οδυσσο 12 μερες
8 μερες κιεβ και 4 οδυσσο να μου περασει η αρωστεια και να δω τον θειο μου.
αυτος παντως λεει τραβα κιεβ που εχει γκομενες,ο δασκαλος τραβα τυφλιδα
που σου αρεσουν οι γκομενες και ειναι καλυτερα απο ουκρανιες.
ισως τελικα παω μονο κιεβ απριλιο θα αποφασισω.

o . δάσκαλος βρε βόιδι, σου λέει αλλά εσύ το βιολί-βιολάκι να πάς στην Οδησσό. Ε απ' το να πας στην Οδησσό να ξοδέψεις αδίκως παράδες και να σε κοροιδέυουν οι χαχλούσκες ,πάαινε καλύτερα Τυφλίδα και ποιος ξεύρει μπορεί να σπάσει ο διάολος το ποδάρι του και να βρεις καμία τυφλή Γεωργιανή (όξω και μακρυά). Αλλά για να βρεις την υγειά σου πρέπει να πας Καράκας όπου ακόμα τραβούνε τρελές λόρδεςκαι εκεί θα αναδειχθει η φυσικη σου ομορφιά.
δασκαλε δεν μπορω να ξεκολησω
απο ουκρανια για πολλους λογους.ξερεις ομως οτι οι γκομενες στην ουκρανια δεν ειναι πρωτη μου επιλογη για νορμαλ.
σου εχω πει πολλες φωρες οτι θελω μονο τουρκαλες και καυκασιες!η εμπειρια μου με την τουρκαλα γκομενα ειναι οτι καλυτερο μου ετυχε.
δεν ενιωσα ποτε πασας,να με περνει γκομενα με το αμαξι της και να με κερνα αυτη!απιστευτη στο κρεβατι και θερμη,καμια σχεση
με ολες τις καριιολες στην ουκρανια.δεν μου αρεσει να ταξιδευω αλλου αλλα ισως σου κανω χατηρι ιουνι και παω τυφλιδα και μπατουμι

πάαινε τότε κυργισταν αμα σ αρεσουνε τουρκάλες κι εκεί ούλοι μιλάνε ρώσικά κι ούλα είναι γραμμενα στα ρωσικά. ξεχνα το Χαχολιστάν...

Theoharis(2)

Μέλος
Εγγρ.
20 Δεκ 2020
Like
533
Πόντοι
21
που θα πηγαινα μπατουμι εκει ειναι τινκα τουρκαλες,αζερες,αρμενουδες,ρωσιδες διακοπες.
μας γαμησε ο κορονας και εχασα τα ταξιδια και το προγραμα μου.
δασκαλε σας ειπα οτι στην ουκρανια οι γκομενες με βλεπουν διαφωρετικα
απο οτι οι ιδιες γκομενες σε κυπρο,γεωργια και αρμενια.
οταν γνωρισω ουκρανιδες εκτος ουκρανιας εχουν αλλη συμπεριφωρα καλυτερη.
ενθουσιαζοντε οταν μιλω ρωσικα και οτι ερχωμαι χρονια ουκρανια και εχω συγγενεις εκει.
ουκρανια ιδικα οδυσσο σε αποριπτουν πλιν πλισιασεις,κιεβο ειναι πιο καλυτερα,πιο προσεγγισημες.
η γκομενα μουναρα ενιαρι που γνωρισα με την μανα της στο κιεβο δεν θα μου μιλουσε!
στην γεωργια με ειδε τουριστα και αυτη τουριστρια υμασταν ιδια κατηγορια οχι σεξ τουριστ.
γνωρισα και την σερβα αλλα δεν ηταν του γουστου μου,καλη αλλαψηλη για μενα και
γεωργιανες γνωρισα.η μια μου εκανε χαλαστρα η σερβα και η δευτερη στο καφε που μιλουσαμε
ηταν εκει η γκομενα απο κιεβ με την μανα της και με χερετησαν.πηγα να τους μιλησω
και η γεωργιανη γκομενιτσα εφυγε.λαθος,επρεπε να μεινω με την μικρη γεωργιανη πενταρακι
αλλα την προτιμω απο το ενιαρι ουκρανιδα χαχαχαχα

makis52

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
13 Ιαν 2009
Like
1.180
Πόντοι
206
που θα πηγαινα μπατουμι εκει ειναι τινκα τουρκαλες,αζερες,αρμενουδες,ρωσιδες διακοπες.
μας γαμησε ο κορονας και εχασα τα ταξιδια και το προγραμα μου.
δασκαλε σας ειπα οτι στην ουκρανια οι γκομενες με βλεπουν διαφωρετικα
απο οτι οι ιδιες γκομενες σε κυπρο,γεωργια και αρμενια.
οταν γνωρισω ουκρανιδες εκτος ουκρανιας εχουν αλλη συμπεριφωρα καλυτερη.
ενθουσιαζοντε οταν μιλω ρωσικα και οτι ερχωμαι χρονια ουκρανια και εχω συγγενεις εκει.
ουκρανια ιδικα οδυσσο σε αποριπτουν πλιν πλισιασεις,κιεβο ειναι πιο καλυτερα,πιο προσεγγισημες.
η γκομενα μουναρα ενιαρι που γνωρισα με την μανα της στο κιεβο δεν θα μου μιλουσε!
στην γεωργια με ειδε τουριστα και αυτη τουριστρια υμασταν ιδια κατηγορια οχι σεξ τουριστ.
γνωρισα και την σερβα αλλα δεν ηταν του γουστου μου,καλη αλλαψηλη για μενα και
γεωργιανες γνωρισα.η μια μου εκανε χαλαστρα η σερβα και η δευτερη στο καφε που μιλουσαμε
ηταν εκει η γκομενα απο κιεβ με την μανα της και με χερετησαν.πηγα να τους μιλησω
και η γεωργιανη γκομενιτσα εφυγε.λαθος,επρεπε να μεινω με την μικρη γεωργιανη πενταρακι
αλλα την προτιμω απο το ενιαρι ουκρανιδα χαχαχαχα

δε μπορείς να εννοήσεις κάτι:
ότι για να αναδειχθει η φυσικη σου ομορφια και τα νειάτα σου, πρέπει να πας σε χώρα που τραβάνε λόρδες
Χαχολιστάν ξεχασέ το, δε παίζει πια, όσες ενδιαφερόντουσαν για ξένους φύγανε προ πολλού. Μείνανε οι πλέον καθυστερημένες και τα μπάζα που την έχουν δει κάποιες.
Πήγαινε βρε μαλέβρα Καράκας ή έστω Κυργιστάν, έχει μαλλιάσει η γλώσσα μου...

τασος3

Σπουδαίος
Εγγρ.
7 Νοε 2010
Like
8.086
Πόντοι
2.356
για μενα η ελλαδα ειναι το ιδανικοτερο μερος να ξεσκιζω γκομενες,κανενας ανταγωνισμος με τους αντρες που
ειδα εκει και γελουσαμε παρεα με τον δασκαλο.ολοι φιλοι μου δεν αλλαζουν την ελλαδα ακομα και μονιμοι οδυσσο
Χαρη με εχεις μπερδεψει τωρα τελευταια :think:
πες μου λοιπον στην Ελλαδα ποσες γκομενες ελληνιδες ξεσκισες , συγκεκριμενο αριθμο οπως επισης και για τους φιλους σου
να γελασουμε και εμεις βρε αδερφε και να χαρουμε ολοι μαζι ...

τασος3

Σπουδαίος
Εγγρ.
7 Νοε 2010
Like
8.086
Πόντοι
2.356
Λυσε μου ακομη μια απορια μιας και το εφερε η συζητηση.
ποιο ειναι το μεγαλυτερο συνεχομενο χρονικο διαστημα που εχεις καθησει στην Οδησσο και γενικα στο μπλοκ γιατι εγω μεχρι τωρα νομιζα οτι μονιμος (οπως γραφεις συχνα) δεν ησουνα ποτε σε καμμια απο αυτες τις χωρες.
Ασε εμενα που ειμαι απο αλλο ανεκδοτο :grin: αλλα απο οσο γνωριζω μονιμοι απο παλια αποδεδειγμενα ηταν ο νυκτερος, ο μητσος , ο δασκαλος ,ο φλαουερς λοβερ ,ο μολντο και τωρα ο ντερτι για να πουμε μερικα παραδειγματα
εσυ που εμενες , νοικιαζες διαμερισμα , εργαζοσουνα εκει και τι χρηματικο ποσο ξοδευες περιπου τον μηνα ... δυο τρια χρονια ,ποσα εκατσες?

Theoharis(2)

Μέλος
Εγγρ.
20 Δεκ 2020
Like
533
Πόντοι
21
Λυσε μου ακομη μια απορια μιας και το εφερε η συζητηση.
ποιο ειναι το μεγαλυτερο συνεχομενο χρονικο διαστημα που εχεις καθησει στην Οδησσο και γενικα στο μπλοκ γιατι εγω μεχρι τωρα νομιζα οτι μονιμος (οπως γραφεις συχνα) δεν ησουνα ποτε σε καμμια απο αυτες τις χωρες.
Ασε εμενα που ειμαι απο αλλο ανεκδοτο :grin: αλλα απο οσο γνωριζω μονιμοι απο παλια αποδεδειγμενα ηταν ο νυκτερος, ο μητσος , ο δασκαλος ,ο φλαουερς λοβερ ,ο μολντο και τωρα ο ντερτι για να πουμε μερικα παραδειγματα
εσυ που εμενες , νοικιαζες διαμερισμα , εργαζοσουνα εκει και τι χρηματικο ποσο ξοδευες περιπου τον μηνα ... δυο τρια χρονια ,ποσα εκατσες?
αλλα διαβαζεις αλλα καταλαβεις.εγραψα ο θειος μου και φιλοι μου μονιμοι οδυσσο μου λενε οτι προτιμουνε αθηνα σε ολα απο οτι ουκρανια!
μου εχουν πει διαφωρους λογους,παραδειγμα ο ενας που γυρισε πισω τωρα μετα απο 25-30 χρονια σπουδες και εκει λεει
θελω βουνο,θαλασα μια ωρα ειμαι εκει.οδυσσο μια ντιριπασοσκαγια εχει.θα σου λεισω την απορια σου.
μοσχα και κιεβο ημουνα μεχρι το 2012 καθε μηνα απο 8-12 μερες,καθε μηνα.απο το 2012 μεχρι το 2015-16 δεν πηγαινα μονο γεναρι και αυγουστο.
απο το 2017 δεν μπορω να λειπω καθε μηνα λογο δουλειας που με υποχρεωσαν να μην φευγω καθε μηνα!
στο κιεβο θεωρουμουν ντοπιος,μιλουσα την γλωσα και ημουν συνεχεια απο το 1990.εγω ειμουν με ντοπιους,ολοι με γνωριζανδεν ειχε ιτερνετ.
ο ντερτυ σου εχω πει ξανα ειναι οπως ολοι οι τουρκοι,γεωργιανοι και ξενοι που πανε εκει για δουλεια,δεν τον βλεπουν ντοπιο.
αν τον εβλεπαν ντοπιο δεν θα ειχε για παρεα ελληνες,να πηγαινει στα μερη που πανε αυτοι και θα ειχε και νορμαλ γκομενες απο γνωριμιες.
δεν εμενα ολοκληρο μηνα αλλα απο το 90 ειμαι 8-15 μερες καθε μηνα αφου εκει ειναι ολοι οι συγγενεις της μανας μου.
δηλαδη για σενα ο αλβανος που ζει στην ελλαδα ειναι ντοπιος?μονιμος?σε τι κατηγορια τον βαζεις?
για τα σπιτια που ειχα στο κιεβο 2 διαμερισματα δεν θα γραψω για ευνοητους λογους τι εγιναν αν θες να σου πω προσωπικα.
πες μου τι πλεονεκτημα εχει ο μολτο,ο φλαουερ,ο μητσος ,ο δασκαλος και ο ντερτι επιδει ειναι συνεχεια εκει.
εχω ελληνες οδυσσο που την ιδια δουλεια εκαναν με μολτο και οι 4 εκει που γνωρισα παντρεμενοι με χοντρα μπαζα
που τους εφεραν εκει για μεροκαματο!αρα μονιμος χωρις λεφτα ειναι επιπεδο τουρκος.ο θειος μου οχι οδησσο
ο αλλος κιεβ τωρα εινι 78 αν οχι και μεγαλυτερος ειχε 100 εκατομυρια δολλαρια μεχρι το 1995-96 ,10,000 υπαλληλους
μεχρι και ραδιοσταθμο καναλι και εταιρια που εκαναν οι τραγουδιστριες δισκους.πως εβγαλε λεφτα εκει παρε να σου
πω και αν θελεις να σου δωσω και συγγενεις μου να σου πουν.ο θειος μου τοτε εργοδοτουσε τον υπουργο της ουκρανιας
γιεβγεν μαρτσουκ που ηταν αρχηγος και της μυστικης αστυνομιας και επιχειρηματιας.αρα δυναμη,οχι ντερτι και οι ελληνες
της μολδαβιας που πηγαν με την κριση για μεροκαματο.οπωτε θες σε παιρνω που θα ειμαι με τον πατερα μου να τον ρωτησεις.
εγω ημουν σχολειο κυπρο,στρατο και μετα εργασια με τον πατερα μου,μετα αλλου.θα πηγαινα μονιμα αλλα οι γονεις μου
τοτε δεν με αφηναν γιατι φοβοντουσαν.το 2009-10 ειχα ευκαιρια να παω διαυθηντης σε εταιρια μοσχα και παλι σκοτωθηκαμε
σπιτι.δεν θα πηγαινα για οικονομικους λογους αλλα αφου ημουνα καθε 2 μηνες μοσχα σκεφτωμουν γιατι οχι αντι να ξοδευομε
εκει να μην μενω μονιμα και να βγαζω.αν θελω να παω οδυσσο τωρα μπορω αλλα θελω τρεξιμο πολυ να βγαζω λεφτα.
αυτο σκεφτωμε δεν εχω ενεργεια τωρα,εμαθα στα ετοιμα.
τωρα γιατι μου κανεις επιθεση δεν καταλαβα,επιδει σε αμφισβητησα για αρκαδια,αφου ετσι ειναι.
μπορεις να παρεις γκομενα απο αρκαδια?αφου ολες για τα μαχαζια δουλευουν,οι πουτανες εμφανισιακα
δεν λενε οπως οι μουναρες κραχτες χορευτριες κι γκαρσονες.αυτες τραβανε κοσμο.
ρε την αλλη το 2008 την αφησα στην παραλια να παει με τα ποδια,πηρε τηλεφωνο και σε 5 λεπτα
ηρθε ενας με ρειντσ ροβερ και την πηρε!δεν λεει η οδυσσος και τωρα να ερθεις σε ολα τα σπιτακια να πας
του μιστερ χ δεν εχει τιποτα!αν εχει πανω απο 2 ολες μπαζα χοντρες.

Theoharis(2)

Μέλος
Εγγρ.
20 Δεκ 2020
Like
533
Πόντοι
21
δεν ειπα οτι ξεσκισα στην ελλαδα τασο,αλλα οτι αν ερθω στην ελλαδα ,αθηνα κανα δωδεκαορο τρανζιτ ημουν.
σαλονικι 4 μερες πηγα,ρωτα τον σαλονικιο να σου πει ποσες ηθελαν να με γνωρισουν.
η μια 3 χρονια τον ρωτουσε ποτε θα ερθει ο φιλος σου αλλα ειχα κολημα οδυσσο.
ο ξαδερφος μου,εχει φραγγα δεν ειναι εμφανισημος μεσο φιλων ελληνων κανει γνωριμιες.
2 φιλες μαλιστα της πηρε παρτουζα,κυπρο ειχε και εστεμενη παλαιοταιρα γκομενα.
απο εμφανιση δεν λεει,αλλα εχει εταιρια με 10 υπαλληλους και παει ελλαδα,τουρκια ακομα
για δουλειες.στην ελλαδα ειναι πιο ευκολο να μιλησεις με γκομενες απο οτι στην οδυσσο.
καμια συγκριση.τι θα θελει μια ελληνιδα που βολταρει μοναστηρακι,εντελος αφραγγη.
αντε κανα καφε και κανα σουβλακι,θα μου πει πρε μου μποτες 900 ευρο?χαχαχαχαχα
οταν ηρθα θεσαλονικη επαθα βροχιτιδα απο το αιρκοντισιον σοφια και νυχτα δεν εβγαινα.
αν και διπλα μου τα λαδαδικα αδεια ηταν,μαιοσ.δεν ειχε κινηση.
την μια φιλη του σαλονικιου ομορφη απεριψα γιατι ειχε μικρο παιδακι,δεν γουσταρω
γκομενες με σκυλια και παιδεια.σαλονικη δεν ειδα μια γκομενα εστο μετρια και
2-3 που μου αρεσαν οπως η φιλοι του σαλονικιου γεωργιανες ηταν.
ετσι προτιμαω αντι ελλαδα στις βρωμιαρες,αφραγγες,με βρωμικη γλωσα και συμπεριφωρα
στην αθηνα προτιμω τουρκαλες κατεχομενα,γεωργιανες και αρμενισες που ειναι τοπ μουνια
στο υερεβαν.μην σας πω τελικα εκει θα παω αντι ουκρανια

Theoharis(2)

Μέλος
Εγγρ.
20 Δεκ 2020
Like
533
Πόντοι
21
ας ακουσω τι πλεονεκτηματα εχει ο μιτσος σαν ντοπιος στην πετρουπολη ετσι για να γελασουμε.
πριν ενα χρονο φιλος μου 60 σε πολυεθνικη κιεβο εδω και 7 χρονια μου ελεγε ψαχνει
να φυγει για τελ αβιβ!κυπριος.λεει το κρυο δεν παλευετε και μονο με μαμπα την βγαζω βιζιτες.
αρα επανερχωμε αλλο το μονιμος αλλα το ντοπιος.ο αζερος φιλος μου οδησσο ντοπιος ειναι.
ο θειος μου απο το 1994 νομιζω οδησσο παλι ολοι τον ξερουν και ειναι σαν ντοπιος.
αλλος μικρος και διαφωροι που ηρθαν για μεροκαματο ειναι στην κατηγορια ολων των εργατων.
αυτη ειναι η διαφωρα.μονιμοι αυτοι απλα εχουν πιο πολυ χρονο για τις πουτανες του ιτερνετ.
οι τουρκοι που δουλευουν στο αλι μπαμπα μονιμοι ειναι γκαρσονια,τι προσβαση εχουν στις
γκομενες οδυσσο?χαχαχαχαχα

Theoharis(2)

Μέλος
Εγγρ.
20 Δεκ 2020
Like
533
Πόντοι
21
αν ερθω κιεβο και παω με τον ντερυ γιδροπαρκ ποιος θα ειναι ντοπιος?
ο μονιμος η εμενα που με ξερουν ολοι και θα τρεχουν ολοι να με αγγαλιασουν.
ο θειος μου σαν μονιμος οδυσσο θα επρεπενα γαμα καθε μερα γκομενες τοτε.
ακομα και φιλος μου που σπουδαζε 6 χρονια μοσχα εμενα περιμενε να του
γνωρισω γκομενες!αλλος μικρος οδυσσο που σπουδασε 3 χρονια και γυρισε
και δουλευει για 350 δολαρια τον μηνα ζει με μια γρια!τον γνωρισε ο μητσος
καποτε και του ειπε εισαι η ντροπη της ελλαδας χαχαχαχαχα.
οκ οι αλλοι δεν ζουνε με γριες αλλα ειδα με τα ματια μου τι γαμανε
και τι σπιτωσαν.αντε τραβατε κιεβ στον μονιμο ντερτυ να σας γνωρισει γκομενες!
αληθεια ειδε κανενας τις γκομενες του οσοι πηγατε?σας γνωρισε τιποτα?
αλλα αυτοι που πηγαν δεν ειδαν,δεν γνωρισαν μουγγα εδω χαχαχαχαα.
και στην μολδαβια να εισαι μονιμος και να ερθω τουριστας θα βρω τα 2-3
πουτανακια που γαμανε και οι μονιμοι.ο αλλος εγραφε για οδυσσο
και του εγραψα ποια πουτανα βρηκε!ετσι αν καπειος βρει το πουτανακι αυτο οδυσσο
θα γραφει βρηκαμε γκομενες και εχει βιζιτες ενω ολοι τις ξερουμε αυτες τις 2-3
δεν χρειαζετε να εισαι μονιμος αποκλειστικα να τις γαμησεις.απο το ιτερνετ
γαμανε ολοι τις ιδιες γκομενες.

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom